Sziasztok!
Na először is a hordozó téma… olyan Pósalaky bácsisan szólva… „ugorgyunk”! Mérges voltam a párom szőrözése miatt tegnap, nagy hévvel leírtam (hát ja, nem túl érthetően), de nem érdekel. Biztosan jó, én tudom és látom, aztán ennyi!!!
Aztán igyekszem normálisan reagálni, mert tegnap bizony nem sikeredett!
Vivi
Nagyon jó volt olvasni a tesztelésed történetét. Nem csodálom, hogy a fellegekben jártál az örömtől.
Amikor írtok ilyen visszaemlékezéseket (vagy éppen korai hsz-eket olvasok) én meg mindig azon morfondírozok, hogy akkor épp mit csináltam, tervben volt-e már a bébi…
Gabi
Gratula Rolinak az átforduláshoz és főleg az UH vizsgálathoz, hogy ennyire bátor és ügyes nagyfiú volt! Jár neki egy cuppanós puszika!
Hű, de jó, hogy Hencsi a jelek szerint megszült! Reméljük ide is eljutnak a hivatalos hírek!
Orsi
Nem is csodálom, hogy nem volt kedvetek kimozdulni, ilyen rettenet időben csak a meleg lakásban az igazi! Hú, ez nagyon idegesítő, ha nem veszik fel a telefont… és akkor legyél udvarias…grrr!
Szegény Dalmus! Jól megszenvedi ezt az időszakot!
Párod anyujának boldog szülinapot. Jó sütiket választottál! Kókusztortát még nem ettem, de biztos ínycsiklandó! Nyami!
Suzy
Tegnap megemlegettelek ám, mert amikor írtad, hogy mekkora hó van nálatok, akkor itt még semmi nem volt és hétágra süt a nap, bezzeg délután, végig havazott. Szerencsére sok hó nem lett, de nem hiányzott… szerencsére most előbújt a napocska, talán tesz róla, hogy jobb idő legyen
Ádámkának örülök, hogy a szurit sikeresen átvészelte láz nélkül – vaaaaagy Te is nagyban besegítettél a megelőző kúppal. Mindegy, a lényeg, hogy rendben legyen, vidám legyen!
Evita
A vérnyomid nem is menjen magasabbra! Jó ötlet volt a fokhagyma, tényleg hatásos!
Ja, kérdezted, hogy mikorra várható a laboreredmény. Elvileg már megvan, csak a postázással szórakoznak ennyit. Pedig abban bíztam, hogy ezen a héten sikerül eljuttatni. Hm, ez van.
Akik szültek a márciusi topikból, a hó elejére voltak kiírva?
Menion
De klassz, hogy az 56-os rugik már kicsik! Öröm és bódottág!
Csak így tovább!
Amúgy tényleg „reggeli lett belőled!”
Erika
Nekem sajnos nincs tuti tippem, hogy mik lehetnek a pötyik
Remélem tényleg semmi komoly. Elkezdted a hozzátápit? Nem lehet h ez okozza a kiütéseket? Láz? Csak tipp…
Mára ennyi voltam. Jönnek anyumék a hétvégére, úgyhogy nem hiszem h sokat leszek.
Vigyázzatok magatokra, babókra. Pihizzetek sokat! És küldök mindenhova kedvcsináló napsütést (ha esetleg épp hiánycikk…).
Szép hétvégét!