Olyan helyesek a pocakjaitok
Azokra mar lehet igazai kismamaruhat felvenni
Csöppke, nem is mondd! En is folyton ennek ezt-azt. Tegnap itt voltak a barataim es csokifondüztünk ...
Irtok a hizasokrol. En is sresszeltem magam egy ideig, de aztan a merleg egyik naprpl a masikra 6 kiloval többet mutatott, mint elözö este, ugyhogy aggodva felhivtam a ferjem, hogy mi törtenhetett. Erre mondta, hogy neki is 68 kg-t mutatott reggel, ami 10 kg fogyas. Szoval azota nem merem magam ... es nem is aggodom a kilok miatt
Mondjuk nekem könnyü, mert itt az orvosok sokkal kevesebbet aggodnak.
Erröl jut eszembe. Ti mit szoltok ezekhez?
Emlekszem, hogy a kishugomnal hogyan volt, meg olvastam sok helyen, hogy fel kell iratni a fürdetökremet, vitaminokat, babaolajat stb. Utanakerdeztem es itt az a hozzaallas, hogy a gyereket csak sima vizzel mossuk es nem is kell minden nem (persze a kakiks popsijat igen), mert nem jo a börenek. K vitamint egyszer kap meg a korhazban es a Dböl sem csinalnak tul nagy ügyet.
Alapvetöen en ki vagyok borulva attol, ahogyan az osztrakok a gyerekek fürdetesehez allnak. Siman lehet, hogy egy 2 evest, aki minden nap jol összesarazza magat a jatszoteren letesznek ugyanugy koszosan es hetente egyszer fürdetik csak. Amikor elöször voltam ejszaka a kislannyal, akire vigyaztam, kerdeztem, hogy mit, mikor vacsorazzunk, meseljek-e, hol a pizsama, fürödjünk-e ... erre: mindegy, mindent megtalalsz. Kiderült, hogy pizsama nincs is. Ugyanaz csalad jatszotta el, hogy baratnöm megkerdezte, hogy a kislannyal imadkozzon-e eves elött (egy kereszteny babysitter közvetitön talaltak), erre a valasz: MINDEGY.
Meg egy kerdes. A legujabb ötletünk a babakocsihoz az (napokon at tarto szenvedes utan), hogy mindenböl külön veszünk. Egy melyet, a sportot, amit esernyöre lehet csukni es fektethetö es egy babaülest. A ferjem szerint, igy tovabb tartanak, mert nem ugyanazt a vazt nyuzzuk es ha valamelyik nem jo, könnyebb lecserelni. Mi a velemenyetek rola? Esetleg van ötletetek, mit nezzek? (Ma kezdek el keresgelni)