Sziasztok lányok!
Nem volt netünk, ti meg annyi mindenről írtatok itt közben, nem is tudom hol kezdjem.
Korenka:
Ma reggel bejelentettem a főnökömnek a nagy hírt. Nagyon jól fogadta, meglepően jól.
Biztos azért is, mert lélekben már fel volt készülve. Lehet, hogy nem is olyan nagy baj, hogy kiszivárgott a hír a porcicák közül, vagy máshonnan.
Erről jut eszembe, ugye tudod, hogy már a gyerek születése előtt is igényelhető rá az adóalap-kedvezmény? (A magzat 90 napos korától.)
A madárember nem tudom honnan jött, ... annyira örültem, hogy nem pókember....
Azért a pókembert ma még ne nagyon emlegesd neki.
Hallottam én már madárpókról is...
Parizer???
Jaj ne már, citromnak, vagy egyéb gyümölcsnek sokkal aranyosabb. A parizerben annyi vacak van, nekem negatív asszociációim vannak tőle.
Mirci:
Örülök, hogy megkerültél, bár nehezményezem, hogy láthatólag kihúzod magad a "szigorú beszámolási kötelezettség" alól, amire pedig Korenka nekem is felhívta a figyelmemet. Ejnye-bejnye!
Póker: a srác, aki nálunk lakik, is folyton pókerezik a neten. Lehet, hogy együtt játszotok?
Voltam ma vámpírkodni, féltem kicsit, de nem volt vészes annyira. Hétfőn lesz eredmény...
Ezt ti hogy intézitek ilyen játszi könnyedséggel? Csak nálunk van ilyen rohadt hosszú bejelentkezési idő az orvoshoz?
Sopron: irigyellek
Én is szeretnék ott sűrűn megfordulni. Mondjuk én már annyi helyen laktam az országban, hogy igazán egyik várost sem érzem otthonomnak, de ott azért elég hosszú időt töltöttem, és mindig visszavágyom.
Egyébként meg mindegy is a nem, korenkának azért, mert már bent figyel, nekünk meg azért, mert már nagyon jó lenne, ha bent figyelne.
De még milyen jó lenne! De látom, itt csak mi tervezünk ikreket.
Az én drága párom már azt is elárulta, hogy egy fiú lesz és egy kislány. (Persze sosem mélyedt el túlzottan a humánbiológia és a valószínűségszámítás rejtelmeiben.
)
Nagyon komoly kisember a fiacskád.
bbercsi:
Tényleg ügyes a párod, és jó nagy önuralma van, hogy így be tudja tartani ezt a fogyókúrás életmódot.
Nálunk meg pont az ellenkezője van. Mióta együtt vagyunk, nagyon keveset eszek nap közben, viszont a vacsora a főétkezés, ami legyen sok, húsos és laktató. És hiába próbálok keveset enni belőle, azóta hízok egyfolytában. Bezzeg a párom háromszor annyit megeszik, és semmi sem látszik rajta. Én meg nem tudom, mi lenne a megoldás, mert se a közös kajálásról nem akarok lemondani, se tovább gömbölyödni.
nikiee:
Szegény, látom te sem vagy valami jó formában. Sok-sok életenergiát neked is, meg mindenkinek, aki hasonló cipőben jár!
Egyébként én is nyavalyáskodok. Már ősz óta az van, hogy szinte minden hónapban pont a mensi kezdetén jól megfázok (épp az előző hónap volt a kellemes kivétel). Úgy látszik olyankor alaposan legyengül az immunrendszerem, pedig próbálok teázni, vitaminozni, de hiába. Most nem vészes, csak a torkom fáj, kicsit náthás vagyok, meg mindenféle csúf váladékok jönnek elő köhögéskor, de olyan rossz a közérzetem, és el tudnék aludni egy ültő helyemben. Ráadásul kétoldali munkaundorban szenvedek. Még jó, hogy a főnök nem látja, mit művelek itt napok óta munka címén...
Na, most szinte mindenkihez hozzászólva sikerült a saját búbajomról regélni.
Igazán jó fej vagyok, ugye?