Sziasztok!
No, most nekifutok még egyszer!
Tegnap etetés után még kicsit sétáltunk, takarítottam, Apa pedig pörgött egész nap itthon, 2 telefont + két számítógépet használt, mert 2 üzemben dolgozott egyszerre.. El tudja érni az üzemeket itthonról is... A modern technika...
Aztán este Kristófnak nagyon fájhatott a hasa, mert sírt, nem jött kaki reggel óta (akkor is csak egy kicsi..), és kijött belőle minden kaja.. Tornáztattuk jó sokáig.. Aztán este kaja után, 11-kor elaludt, és majd csak reggel 6-kor ébredt fel!!!!!!
Hát ilyet!!! Reméljük, ezt rendszeresíteni fogja, bár szerintem csak azért történt ez, mert nagyon tele volt a pocija.. (..reggel viszont 3 megarottyantással kijött a cucc!!
Viszont tegnap és ma is 3x öltöztettem át séta előtt, annyit büfizett vissza, tehát mire elindultunk, az ő cucca már száraz volt, én viszont tökéletesen leizzadtam.. Nem baj, tök jó idő van ma is, mentünk 2x sétálni!
Rekuja: névnapi lovas szőnyeg ötlet: a meskán csináltattam egy falvédőt, nem is volt drága (a többi falvédőhöz képest..) , lehet, hogy az a csajszi tud Neked csinálni vmilyen szőnyeget! Alkotó neve: zsuzsa47, keresd az eladott termékeknél a nicknevem alatt!
Nagyon tutik a kirándulós képek!!! Azt mondod, hogy az egy szimpla kabát, nem sokezres speckó hordozós???? Király!!
Jól hangzik a szabad vasárnap délelőtt!
Bizonyára jól kipihented magad...
Apának már én is felvetettem a szabad órákat, és erre beállított egy fürdőbérlettel!!
Persze, mivel egyfolytában dolgozik, amióta hazajött, még nem tudtam elmenni..
Süket férjek topikba: A gyerkőc fekszik a pihenőszékben Apával szemben (1 m távolság..) , összebüfizi magát kb. 50 ml tejjel, de Apa ebből semmit nem vett észre, én meg a fürdőszobából 1 lépéssel rontottam oda és kaptam fel... Snowball, Apa az esetek 70%-ban visszakérdez, amikor mondok valamit, és ez az arány 90%-ra nő, amikor sürgős dolog van, vagy ideges vagyok valami miatt...
Snowball: Úristen, nagyon szőke a csajszi!!!!!
Olyan, mintha festetnétek a haját....
Tengerpart!!! Ne fájdítsd a szívemet!
Imádooom!!! Szerintem még tavasszal leugrunk egyszer a horvát tengerpartra, kicsit borulgatni hajóval, hadd szokjak vissza a vízre..
Zsuzs: na végre!!!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél!! Nagyon cuki fiú Áron!!!
(..hasonlít Kristófra...
Nyaralni csak lightosan: Horvátországba készülünk, tudod, tenger, kajak, stb.... Ez a mániánk!
De lehet, hogy még elmegyünk Salzkammergutba is, a tavakhoz, tudod, tó, kajak... meg a hegyek...
A lényeg, hogy a gyerkőcnek is jó legyen! Persze a horvátokhoz kell majd vinnünk még egy embert, aki néha vigyáz Kristófra, ui. a nagy hullámokba nem szeretnénk vinni.. Egyenlőre még csak a vízre szoktatás a cél.. (nekem is, ui. már majdnem 1 éve nem kajakoztam, itt porosodik a garázsban...) Ti terveztek valamilyen utazást már Áronnal?
Kat: nekem pontosan a 6. hét letelte után jött meg, és akkor "elszabadult a pokol", ui. szerintem Kristóf érezte a tejen... Nem csináltam semmit, türelmes voltam, és szoptattam... Ő meg evett és jó sokat sírt.. Persze ez akkor volt, amikor az apja kiment Franciaországba dolgozni, és a nagyanyja volt itt velünk, és eléggé kikészültem.. Tehát lehet, hogy nem a menzesztől volt a sírás... Az 50 ml kevés egy mellből? Nekem sűrűn van csak 50 ml az egyikben, de mivel Kristóf átlag 100-120 ml-t eszik egy alkalommal, így nem aggódok. Amúgy egy mellből mindig kevesebbet tudsz kifejni, mint amennyit a gyerek ki tud belőle szívni, ui olyan, mint a magzatvíz, folyamatosan termelődik, és ráadásul pont akkor termelődik, amikor a gyerek eszik! Ezt olvastam, de már észre is vettem: akkor durran be, amikor elkezd enni, előtte pedig tök puha, olyan, mintha alig lenne benne valami... De a gyerkőcnek is vannak olyan időszakai, amikor kevesebbet eszik. Tehát lehet, hogy nem a tej kevesebb, hanem a gyerkőcnek most pont nem kell annyi.. Tényleg, múltkor olvastam, hogy adsz neki vizet.. Én nem adok neki, mert azt mondják, kizárólagos szoptatásnál nem kell.. Neked a védőnőd mondta, hogy adj neki vizet?
Nyufó: igen, igyekszem minden nap futni, de ma pl. nem fogok tudni, ui. nincs aki vigyázzon Kristófra. (a bokszzsák is most fog felkerülni a hátsó épülethez..) Azért voltam felmentve, mert nálunk a családban halmozottan fordult elő csípőficam, és igaz, nálam semmi nem volt, de ha már a többieket felmentettük, mentsük fel ezt az egyet is.. Amúgy a tesiórákat utáltam, azért is, mert a legkisebb voltam, és pufók is, ezért kihasználtam a felmentést, aztán középsuliban azt mondta a tanár, hogy ok, legyek felmentve, de mozogjak valamit! Ezért elkezdtem lépcsőzni (!!) medicinlabdákkal (!!!), mert azt mindenki utálta, ezért soha nem volt ott ember, tudtam egyedül lenni.. Utána már futottam is... (hozzáteszem, később hasznos is volt, az éjszakai pesti utcákon.......)