Új privát üzeneted érkezett!

otticska! üdv itt, gratulálok a kisfiatokhoz!

velünk nem történt semmi különös. babám napközben abszolut nem mozog, csak ilyenkor 6körül, meg mikor lefekszek.
holnap viszem a rokonomat reggel nst-re már 40+2. napot tapossa:)))

KépKép
dike

Sziasztok!

Otticska a 3 kg-ot nagyon irigylem 8) , de jó neked, hogy tömni kell, én a másik véglet vagyok, tőlem el kell dugni a kaját :lol: .
Botondhoz gratula, gyönyörű neve van, a fiúnevek között nálunk is befutó név volt a Barnabás mellett.

Julcsi ma kicsit csendesebb, mint szokott, mocorog, de nem olyan erősen, biztos nem szereti a havat.

Holnap elutazunk Hajdúszoboszlóra, a suliban síszünet van,mi inkább lubickolunk egyet, persze én csak módjával.

Dike mit mondott a doki??

Én vasárnap voltam az orvosomnál, minden okés, méhszáj teljesen zárt, 3 hét múlva megyek újra, akkor kapok beutalót a cukorterheléshez is. Megnéztük a szülőszobát, mert mióta utoljára szültem, azóta teljesen felújították az egész szülészetet.

Hát ezek történtek...

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Dike látom közben beelőztél :) .
Drukk a holnaphoz, én mindkét gyerkőcöt túlhordtam...

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Dike!
Az en babam sem nagyon mocorgott meg a 22.heten,aztan ugy a 23.ban meglodult!Eleinte nalunk is az este volt jobban mocorgas!
Meglatod hamarosan beindul.
otticska
Székesfehérvár

Sziasztok!

zsófi, szemi: jól megvicceltek Titeket a babák :) Gratulálok a vegyespároshoz :)

Én nem panaszkodhatom, Gábor rengeteget mozog :)

kisbarack: örülök, hogy minden oké a dokinál :)

dike: ismerősödnek drukkolok :)

Én Zsófit 41+1-nél szültem, áááá, nem voltam türelmetlen a végére :lol:

Fruzsi szerencsére megkímélt, és 39+4-nél jött magától :)

otticska, szép neve lesz a fiatoknak, gratulálok hozzá :) 3 kiló is jó, én nem tudom, mihez képest kell néznem a hízást, mert én is fogytam az elején. 64,5 kg-val kezdtem, ahhoz képest ma reggel 65,5 voltam. De 62,5-re fogytam le, szóval ahhoz képest meg már 3 kilónál tartok. Na mindegy is, a hasam nő, ez a lényeg :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok Lányok!

otticska
Üdv közöttünk! :D Gratulálok a picihez.

Súlybevallás... :roll: Én 42,8-al kezdtem, most 49 vagyok. :lol: De az átlagsúlyom Bercim előtt 46 volt (és sokak szerint még úgy is sovány). Épp tegnap mondtam Apának, hogy ha ennyi maradnék Pocok után, akkor már jól érezném magam a bőrömben. De valószínüleg nem sok marad majd rajtam. Túl gyors az anyagcserém... :roll: Ne izguljatok a java még ez után fog feljönni! :lol:

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado

nammado, de vékony lehetsz :shock:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hány cm vagy?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

154 :lol:

Kép
Kép
Kép
nammado

Majd készítek új pocis fotót. :wink:

Kép
Kép
Kép
nammado

Én tavasszal fogytam le 59 kg-ra, de azzal már szörnyen néztem ki :roll:

Pocifotót kérünk :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

ma 8 45 kor értünk be a kórházba a rokonommal, nst, aztán doki, aztán uh, után nst ismétlés, és megint doki, majd labor, 2re értünk haza!vééééégem van, ennyit várni. szar a kedvem nagyon nagyon.

holnap megyek magánba dokihoz!

itt mindenki ilyen keveset hízott??csak én hízok ennyit:(((((

KépKép
dike

dike, én mindig a 30. hét körül híztam hirtelen pár kilót, meg hát mindenki más ütemben hízott :)

Meglátjuk, most mennyi lesz a vége :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Otticska!
Nekem is tetszik a Botond név :wink: És én is duplán vacsizok mostanába...mióta újra nem hányok (kopp-kopp-kopp).

Kisbarack!
Halvány vanília színű lesz a gyerekszoba, Micimackós bordűrrel meg Micimackós falmatricákkal. Ezt eredetileg is így terveztük...elég uniszex :wink: Meg amiket vettem eddig azok is. Hála ég a babakocsi is kiwi színű, meg 3 napja vettünk drapp pelenkázó-fürdető állványt is :wink:
Érezzétek jól magatokat Hajduszoboszlón! 8)

Panndi!
Valóban nagyon megviccelt! :wink: De nem bánom... :lol:
Hát rajtad sem látszik a 65,5 kg! Legalábbis a múltkori pocifotód alapján :shock: Azt hittem max 45 kg vagy :D

Nammando!
42,8 kg :shock: :shock: :shock: talán soha nem voltam annyi :lol: :lol:

Dike!
Én is a végén híztam a legtöbbet, de viszont szoptatásnál napi 1 kg-ot fogytam :) Hát nem bántam...

Ja és itt a kukacfotó! :D Igaz erről csak 2D-s kép van...
Az arcáról sajnos nem sikerült jó 4D-s képet készíteni, mert végig ott volt a keze :roll: Majd 26-28. héten talán...

Kép

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)

KépKép
dike

Dike!

Pont ezt a cikket akartam megkeresni...egy kis csoda az a baba :)
Ha jól belegondolunk, majdnem ekkora babánk van a pocakban. Sőt többen közülünk már bőven elhagyták a 23. hetet...

Hát asszem elég egyértelmű a kukac 8)

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Sziasztok!

Zsofi!Ezek szerint te is nagyon hanyos voltal?En is.De hal istennek vege.:)Nekem meg a Milan nev tetszik nagyon de a paromnak nem jott be.

Szerintem ez a hizas dolog alkati kerdes,bar en eleg hizekony vagyok,ennek ellenere most nem jonnek olyan konnyen a kilok mint mikor sovany akartam lenni.De ez mar csak ilyen.
En is ugy gondolom hogy majd a 30.het utan fog megindulni a suly gyarapodas,de mindenki azzal biztat hogy mar a szulesnel is eleg so lemegy.

Meg tudnatok mondani hogy hogyan kell beilleszteni a naptart?
Mert nekem csak ugy megy ha mindig bemasolom.

Koszi
otticska
Székesfehérvár

Elolvastam a cikket a kis koraszulott babarol!
Eszmeletlen mi eletero van bennuk!
Csak erdekesseg keppen az en Botondom a 20. heten volt 380gr.:D
otticska
Székesfehérvár

Zsófi, általában meg is lepődnek, hogy mennyi kiló vagyok, kevesebbnek gondolnak :) De hát eleve 4250 grammal születte :lol: Vastag a csontozatom, talán azért becsapós.

Én is fogytam szoptatás alatt, 60 kiló körül mozogtam mindkét lánnyal, megettek :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Otticska!
Örülök, hogy tetszik a Milán név :wink: Igazából nekem a Márk is nagyon tetszik, csak hát Császár a vezetéknevünk, és ahhoz elég béna...
Hú én is hányós voltam, de az a durva, hogy nem az elején (akkor csak hányingerem volt), hanem kb. 16-18. héttől :shock: másnak addigra elmúlik, nekem akkor kezdődött...
Vonalzót pedig úgy tudsz beilleszteni, hogy belépsz a profilszerkesztésbe, és az aláíráshoz, majd megnyitod a lilypie oldalt, megcsinálod ott a vonalzót és a végén a fórum linket beilleszted az aláírásodhoz és elmented. Szólj nyugodtan, ha kicsit kínai voltam :oops:

Panndi!
Engem is megevett Dorka, 1 évig lógott rajtam (szó szerint) :D :D :D
Aztán mikor már a bordáim látszódtak abbahagytam a szopit, de megbántam (pedig 1 éves volt) egyből beteg lett meg annyira hiányzott :( Most nem fogom az tuti! :lol:
Pedig akkor 170 cm és 58-59 kg voltam (régi szép idők)...
4250 gramm? Aztaaaaaaaaa :shock: :shock: :shock:

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Koszi Zsofi az utba igazitast!:D
otticska
Székesfehérvár

sikerult!

Lilypie Pregnancy tickers
otticska
Székesfehérvár

Voltunk tegnap 4D-n, minden oké Gáborral, 421 grammos egészséges kisfiú :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Otticska!
De miért van ott a vonalzód 2 oldalán ez: </a> :?: Ennek nem kéne... :roll:

Panndi!
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol:

Dike!
Mi volt a dokinál? Megszült az ismerősöd?

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Panndi!

Orulok hogy minden rendben nalatok!:D

Zsofi!
Nem tudom miert van ott,de orulok hogy legalabb sikerult!:D
Jo nekem igy is!A lenyeg rajta van!:D

otticska
Székesfehérvár

Panndi! örülök nektek h minden renden volt a 4D-n. képek???

Zsófi! még nem szült meg, minden nap jár nst-re.

Tegnap dokinál minden rendben volt, bpd 55mm, mást nem is mért, de megnéztük a végtagjait.képet nem lehetett csinálni érdemlegeset,mert nem úgy feküdt. méhlepény mellső falon,magzat víz átlagos, méhszáj teljesen ok minden, meg tenyésztésre is vettek mintát! szerdán kell telefonálnom, h mi az eredmény.
azért nem jelentkeztem tegnap, mert hazafelé bementünk egyik barátnőmékhez 10 kor jöttünk haza.tegnap,meg tegnap előtt is a mekibe ettem vááááá:))

A mai napom nagyon nagyon jó volt! párom dolgozik,meg éjszakai is fog. reggel felhívtam barátnőmet h nem e megyünk el Győrbe csavarogni Árkádba, meg kikába. 11kor el is indultunk és 11 45re ott is voltunk és az árkádba 5kor végeztünk:)))végre vásárolgattam:)) vettem a h&m- be két nagyon vagány farmernadrágot, a c&a-ba meg a babyimnek 8db bodyt, egy 4es csomagolású rövid ujjú 56.ost, 2db 62est váá olyan jó a színük:) meg 2 db hosszú ujjú 56ost. ezen kívül még akartam szabadidőt, de hát próbáltam adidast a hervisbe, a retroba is voltak amik tetszettek nagyon de áhhhh s-es méretem helyett még az L-est se tudom felhúzni(már mint a szabadidő együttesek felsőjét):) rá kellett döbbenem h huhuuuu mekkora darab lettem:))
na szóval a kika kis is maradt,majd legközelebb:)

KépKép
dike

Sziasztok!

panndi
Íme a beígért pocis fotó.
Kép 2011.02.20
Bocsi a minőségért, de Apa elvitte a fényképezőmet, és ez a régi gép nem csinál már valami jó képet. De a lényeg látszik (és arányos!).
Most mértem magam: 48,6. Legutóbb kerek 49 volt, de azóta átestem egy hányásos-hasmenéses víruson, ráadásul az utóbbi időben Pocok ismét válogat! :shock: :lol: (Úgyhogy ez az induló súlyomhoz képest jelenleg +5,8 kg.)

Kép
Kép
Kép
nammado

nammado! nagyon szép a pocid:)))

ma megyünk szülésfelkészítőre 4re:)

KépKép
dike

Sziasztok!

Én még mindig kórházban fekszem,látogatási tilalom van, és húsvétig maradok...mikor lesz már tavasz?

Kép

Kép
bébinyuszi24

Sziasztok!

Otticska!
Hát a lényeg tényleg ott van! :wink:

Dike!
Most vagy pont a szülésfelkészítőn! :D Tök jó lehet! 8) Írj róla!
Milánról sem lehetett normális képet készíteni :roll: de a lényeget megmutatta 8) annyit láttam, hogy az álla olyan mint apának...de az arcából semmit! Remélem legközelebb sikerül!
Én is annyira szeretem a shoppingolós napokat! 8) Már régen voltam...
Azt hittem megszült már az ismerősöd! Na túlhordani sem szeretném... de mondjuk erre elég kicsi esély van a programozott császármetszésnél :D

Nammando!
Édi pocid van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bébinyuszi!
Kitartás!!!!!!!!! Tudom milyen szar...nekem 6 hét volt, de nem kívánom senkinek! Itt Zalaegerszegen is tilalom van...még szülésnél is csak akkor lehet ott valaki, ha be van oltva és igazolni is tudja...
Már tényleg kitavaszodhatna! Úúúúúúúúúúúúútálom már a telet! Elég volt belőle! :evil:
Miért kell Húsvétig maradnod?

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

bébinyuszi! nagyon sajnállak!kitartás!!!

zsófi! jó volt csak apával nagyon összevesztünk mielőtt odaértünk.....végig puffogott bunkó volt.még hatása alatt vagyok szar a kedvem,ezért se írok úgy róla.

beszéltek apás szülésről,(lehetőségekről),volt őssejt előadás, a végén meg relaxáció.
még 3 alkalom lesz, mindig más téma,más előadó,és a 4. alkalom ápr 19.én a szülő szoba látogatás lesz.
jó volt!Smile)

KépKép
dike

Sziasztok!

Hááát......van történés rendesen:) Kislányból kisfiúk:)
Kíváncsi vagyok nálunk változik-e??? Most akkor kinél is kell javítanom? mert már nem nagyon vágom:)

Lányok, én egy hete táppénzen vagyok, de majd megbolondulok. Nem tudok magammal mit kezdeni?:) Úgy érzem olyan lassan megy az idő. Megsürgetném már nagyon. Persze azoknak jó, akik otthon picikkel vannak, de én tök egyedül, és még az idő is szar. Ti mit csináltok?? Én így be fogok kattanni. Este ha hazaér a párom, úgy bújok hozzá mint egy kisgyerek:)Legszívesebben elmennék vásárolgatni, de azt én még nem merek. Amolyan babona. Kár, hogy nem laktok a közelemben, már gondoltam kimegyek az utcára és szerzek valami anyukát akinek van pici gyereke, s megkérem, hogy barizzunk már össze.
Migej, ha még emlékeztek rá, ő valahol itt lakik a közelemben, de nagyon régen volt már bent. Sokan vannak akik régen jártak már erre. szóval ha van ötlet szívesen veszem:)

Dike, nyugi, a prímet a súlygyarapodás terén én viszem. 12 kg-nál járok, ez volt tegnapelőtt, szóval, hogy mi a mai állás..... Hááát, mérlegen a valóság, de rá nem állok:)
Csinálok egy képet a pocakomról:) Már rég láttátok:)

Kép
Pocakban Pocok

Szóval, lassan gurulni fogok, mint láthatjátok:)[/img]

Milli

Családient.hu vonalzók
milli80
Aba

milli! gyönyörű a pocakod, és jóval nagyobb mint az enyém. semmi felesleg nem látszódik rajtad, ez bizti mind a poci meg a baba meg miegymás:)

fél11 kor írt a barátnőm, h a szülőszobán van,és h ma meg lesz a baba, mert burkot repesztenek!ma lépett a 42.hétbe.

KépKép
dike

Megszületett a kis Alex 4kilóval 58 centivel, 15 perc alatt, 14:40kor:) jupppppppppppiiiii!!!!!!!!

KépKép
dike

dike, gratulálok nekik :)

Milyen szép pocakok vannak már itt :)

Én is hoztam egy pocakfotót :)

Nekem pénteken derül ki, mennyit híztam :roll:

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Milli!
De szép a pocid! :D Hát nem látszik rajtad tényleg +12 kg... :wink:
Nálam kéne változtatni :D Virág Réka helyett Milán :wink:
Előre is köszönöm!
Táppénz...én sajnos az elejétől azon vagyok, de nem volt más választásom a kórház miatt. Bár így tényleg lassabban megy az idő...ez van

Dike!
Gratulálok! 4 kg és 15 perc :?: :shock: Le a kalappal! :lol: Ügyesek voltak :!:
A 42. hét azért durva...szegény már biztos nehéz volt neki...
Tök szupi lehetett a szülésfelkészítő! :)
Remélem apával már szent a béke! :roll:

Panndi!
Te pocid is szép, sokat nőtt a múltkori képed óta! 8) Majd valamikor én is teszek fel...

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Panndi! de szép poci!!!!!!!:))))

zsófi! ja azóta bepuncsolta magát apa!

KépKép
dike

Sziasztok!!!

Babynyuszi!
Kitartast neked,nagyon sajnalom hogy fekudnod kell!
Kepzeld neztem a te naptarad es egy napra vagyunk kiirva!:D

Milli!
Nagyon szep mar a pocakod,es tenyleg nem latszik a 12 kg.
En az elejetol fogva itthon vagyok,es nagyon unalmas!Szerintem nyugodtan vasarolgathatsz mar,en is ugy feltem az elejen de aztan nagyon jot tett.

Dike!!!
Kerd el legyszi az ismerosodtol azt a 15 perces szules receptet,ez nagyonjol hangzik!
Egyebkent gratulalok neki!Szep nagy baba lehet!:D

Szepen gyarapodnak a pocakos kepek,lassan nekem is illene csinalnom egyet,meg nem is keszult egy sem!!!Na de most mar van ambicio!!!:D

Ma voltam vedononel.Minden rendben nalunk,a szivhangra azt mondtak hogy biztos egy szep eros legenyke lesz mert nagyon eros a hang!Persze egy leletem mar megint elkeveredett,majd kuldik postan es legkozelebb elemzik.

otticska
Székesfehérvár

Sziasztok,

Én is csatlakoznék:) Az első babánkat várjuk, most vagyok 22. hetes:) Van esetleg valaki, aki Bp-en az Istvánban fog szülni?
jun2005
Budapest

Sziasztok.

Igen,jun2005 én is ott fogok szülni. :) Ki a dokid? Mikorra vagy kiírva?
yves27
Budapest X. kerület

Sziasztok!!

Látom a pocakok szépen alakulnak :) , Milli tényleg nem látszik a 12 kiló, viszont a pocid szép nagy és formás. Panndi Gábor is beindult látom :wink: . Mekkorák voltak a lányok?

Babaméret: kérdeztem az orvosomat, mennyi esélyem van arra, hogy Julcsi nagyobb lesz, mint a tesói ( 4000gr, 4150 gr 60 cm). Azt mondta, nagy eséllyel indulok....Szóval a vitaminok szedését redukáltam :roll: . Amúgy a 22. héten 550 grammnak mérték a leányzót....

Dike kis Alexhez gratula!!

Bébinyuszi kitartás!!!!! Miért kell maradnod Húsvétig? Dávid hogy viseli, hogy nem lehetsz vele?

puszi mindenkinek!!

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Voltam ma ultrahangon, de csak amolyan kórházin, nincs róla képem se. Csak a méhlepényt nézték, hogy még mindig a méhszájamnál van-e...
Még mindig kisfiunk lesz :lol: aki most 566 g és pont 23 hetesnek felel meg a méretei alapján :wink: Minden rendben, a méhlepényem picit odébb vándorolt a méhszájamtól, de végülis tök mindegy mert úgyse simán szülök...

jun2005!
Üdv itt! :D Kislányod, vagy kisfiad lesz?

Kisbarack!
Én nem is tudtam, hogy ilyen nagy babáid voltak! :shock: Biztos nagy eséllyel indulsz... :lol: Már én sem szedek naponta Elevitet.

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

kisbarack: jó nagy babáid születtek :shock:
Nekem nem :)
Zsófi 3250 gramm volt és 53 cm, Fruzsi 3730 gramm és 55 cm.

jun, üdv köztünk :)

Zsófi: éljen a jó UH :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi azért a 3750 gr nem kicsi. ....és a tendencia szerint... :) neked sem csökkenő 8) .

Zsófi hurráááá, de jó, hogy minden okés Milánnal és veled is!!

Jun2005 szia :)

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Már jó rég nem jelentkeztem, de megvolt az oka. Örülök a fejleményeknek, a vegyes párosoknak, szép pociknak és az új csapattagoknak!

Lányok, amit én mostanában átéltem, azt egy babavárónak sem kívánom. Főnököm ki akart cseszni velem 2 héttel ezelőtt bejelentette, hogy ugye tudom, hogy határozott idejű a szerződésem és szeptembertől megszűnik a munkaviszonyom. 3 és fél éve dolgozom itt, ugyan valóban határozott idejű szerződésekkel operálnak, de 3 év után általában (eddig legalábbis) véglegesítették. Na, nem akarok a részletekbe belemenni. A lényeg az, hogy a jelenlegi állás szerint jogászokkal konzultálva kiderült, hogy ha így is akarta marhára elcseszte, mert a szerződésem határozatlen idejű... Most egyelőre itt tartunk, ezt a neki kellemetlen hírt, majd 2 hét múlva fogom közölni a kedves vezetőségnek. Hallottam már, hogy mennyire nem szeretik a kismamákat és kisgyerekes anyukákat a munkáltatók, de hogy ez így velem megtörténjen, erre soha nem gondoltam (főnököm egy 2 gyerekes anyuka!!! és egy féreg mellesleg.) Na, szóval, most már azért nyugodt vagyok, de ne tudjátok meg milyen rosszul aludtam mostanában és mit összeidegeskedtem. A baba nagyon érezte, hogy valami nincs rendben és nagyon nyugtalan volt ő is.

Javítottam a vonalzót:)
20140503222551

Sziasztok!

Nekem 3450g és 50cm volt Dorina...kíváncsi vagyok, hogy Milán mekkora lesz...8)

Tinus!
De szemét a főnököd! És akkor most finom voltam és nőies... :evil: :evil: :evil:
Ne hagyd magad semmiképp!!! Velem egyenlőre (kopp-kopp-kopp) még nem történt hasonló, bár én közalkalmazott vagyok, annyira nem ugrálhat a munkáltatóm, mint pl. egy vállalkozó, vagy egy magáncég... Sajnálom, hogy ez ma M.o... :evil:
Örülök, hogy megnyugodtál! Majd írd meg, hogy hogyan esett pofára a "kedves" vezetőség! :wink: Szurkolok ezerrel! 8) Hajrá Tinus!

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Szerződéssel anno én is szívtam még Zsófinál, én határozott idejű voltam, decemberben közölték, hogy határozatlan szerződést kapok. Ez így jó is volt. Csakhogy a papír nem készült el, én meg megtudtam, hogy terhes vagyok, így titkolózni kellett, csak a 18. héten mondtam meg, hogy babát várok, mert már nem bírtam tovább. De szerencsére megkaptam a határozatlan szerződést, de én is sokat idegeskedtem.

Ma voltam védőnőnél, 5 kilót híztam, vagyis ugye indulú súlyhoz képest hármat, védőnő örült neki, azt mondta, a mőltkor nagyon ijesztően néztem ki :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok,

Köszönöm az üdvözlést!:)

Tinus: az ilyen munkahelyek...hogy ezt simán megtehessék munkaadók?! És, hogy még egy gyerekes nő is képes ilyet megtenni?! Szerencse, hogy a végén minden ok, de egy kismamának tényleg nem hiányzik ez.

Szép napot, jó szánkózást, hóember építést!:))
jun2005
Budapest

Zsófi: még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány, mert pár hete elhangzott az orvostól egy "lehet, hogy...", de majd 2 hét múlva, mikor már kb. biztosra mennek, akkor akarjuk megkérdezni:)
jun2005
Budapest

Tinus! szemétláda a főnököd, na de most legörbül a szája.

jun2005 üdv itt!

KépKép
dike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?