Sziasztok!
Hááát......van történés rendesen:) Kislányból kisfiúk:)
Kíváncsi vagyok nálunk változik-e??? Most akkor kinél is kell javítanom? mert már nem nagyon vágom:)
Lányok, én egy hete táppénzen vagyok, de majd megbolondulok. Nem tudok magammal mit kezdeni?:) Úgy érzem olyan lassan megy az idő. Megsürgetném már nagyon. Persze azoknak jó, akik otthon picikkel vannak, de én tök egyedül, és még az idő is szar. Ti mit csináltok?? Én így be fogok kattanni. Este ha hazaér a párom, úgy bújok hozzá mint egy kisgyerek:)Legszívesebben elmennék vásárolgatni, de azt én még nem merek. Amolyan babona. Kár, hogy nem laktok a közelemben, már gondoltam kimegyek az utcára és szerzek valami anyukát akinek van pici gyereke, s megkérem, hogy barizzunk már össze.
Migej, ha még emlékeztek rá, ő valahol itt lakik a közelemben, de nagyon régen volt már bent. Sokan vannak akik régen jártak már erre. szóval ha van ötlet szívesen veszem:)
Dike, nyugi, a prímet a súlygyarapodás terén én viszem. 12 kg-nál járok, ez volt tegnapelőtt, szóval, hogy mi a mai állás..... Hááát, mérlegen a valóság, de rá nem állok:)
Csinálok egy képet a pocakomról:) Már rég láttátok:)
Pocakban Pocok
Szóval, lassan gurulni fogok, mint láthatjátok:)[/img]