Új privát üzeneted érkezett!

Babus!
Merre vagy?
Csak nem még pihiztek Kristóffal?

Judyt
KépKép
judyt

Mea
Én teljesen megértelek. Az én párocskám olyan mint egy rossz gyerek, mindent szanaszét hagy maga után, én meg amilyen rendmániás vagyok, csak pakolászom utána. De mindent. Kezdve az asztalon felejtett csokispapírtól a kád szélén felejtett boritválkozócuccig, mindent. Pedig ott van a konyhában a kuka, de lusta odáig elmenni. Inkább az konyhaasztalon hagy mindent, én meg dobálom ki utána. Még most nagy pocakkal is.
Én modjuk elég jól viselem, bár néha megjegyzem, hogy mit ártott pl. ez a csokispapír vagy narancshéj, hogy nem jutott el a kukáigKép Persze ilyenkor csak vigyorog. Már beújítottam egy kiskukára a számítógépasztala mellé,(mert a legtöbb idejét ott tölti), hát több-kevesebb sikererrel már ott landolnak a szemetek.
A fürdőszobában is mindig rászólok, hogy pakoljon el maga után és mossa ki a kádát. Hol megcsinálja, hol nem. Nagyon kell noszogatni, de csak kevés eredménye van. Bár én ezen sose húzom fel magam, én már megszoktam ilyennek, és talán mivel tudja, hogy ilyen vagyok, nem is igazán akar változtatni önmagán.
Takarításra, mosogatásra, vásárlásra egy évben max. 1-szer tudom rávenni. Ágyazást soha be nem vállalná.
Szóval ebből a szempontból elég rossz természet, de én már csak ilyennek szoktam meg és szerettem meg.
Én már csak attól félek, hogy Kristóf nehogy az ő példáját kövesse!

Stella
Akármilyen is lesz a gyerekszobátok, tutira gyönyörű leszKép

Judit
Nagyon sajnálom, hogy ilyen pocsékul vagyKép
Ötletem sajna nincs ellene, de itt a lányok már rengeteg tanácsot adtakKép De igyál minél többetKép

Zsófi
Micsoda meglepi férjed vanKép Nagyon aranyosKép
Megkaptam az e-mailtKép

Én most hívtam a dokimat. Elég sokára kell csak menni hozzá, pont 2 hét múlva, 30.-án este.
Ma ugyan ügyelt volna, de már késő, apuci dolgozik.

Tegnap jól beparáztam megint mindenfélén. Először is olvasgattam a Babanet Rendelő oldalán a Gondok a köldökzsinórral című részt. Bár ne tettem volna. Én hülye.
Az egyik anyukának 36 hetesen elhalt a babája valódi köldökzsinórcsomó miatt(nem volt olyan szerencséje, mint a Szülőszobában bemutatott babánakKép).
A másiknak 38 hetesen köldökzsinór-trombózis miatt halt el a tök egészséges babája. Persze meg kellett szülnie. Teljesen kiborított. És nem lehet előre felismerni se.
A Szülőszoba is jól beparáztatott, de aztán nyugtatgattam magam. Erre beleolvasok mindenféle rémtörténetbe és kész a teljes pánik. Most tuti ezen fogok aggódni amíg meg nem születik Kristóf. Egyébként hogy lehet elviselni egy ilyen tragédiát? Valakit a pocidban hordasz hónapokon keresztül, aztán a legeslegutolsó pillanatban, közvetlenül a szülés előtt meghal. Én belebolondulnék, ha történne vele valami. Ez a világon a legszörnyűbb dolog lehet.

Aztán beszéltem egy barátnőmmel, mondtam, hogy elestem, de már jól vagyunk. Mondta, hogy az ő munkatársa, aki kb. annyi idős babás, mint én, ő is elesett, megbotlott a saját lábában a lépcsőn. Ő sem esett rá a pocijára, de mivel épp dokihoz ment, megvizsgálták. És felpuhult a méhszája és feküdnie kellett egy pár hétig.
Hát ez marha jó. Akkor talán én se úsztam meg, csak még nem is tudok róla?! A dokim az előbb azt mondta, hogy ha se görcs, se vérzés nincs, akkor nincs semmi baj. Dehát ennek a csajnak is volt gond egy egyszerű kis megbotlásból. És még 2 hét a dokiig.
Úgyhogy a pánikszintem közelít a 100% felé.
Na most én is panaszkodtam megint.

Babus

Kép
babus2005

Koszi Csajok! Nagyon kedvesek vagytok!

A kekszet meg nem probaltam ki, mert nincs itthon. Ugy dontottem elmegyek egy kicsit setalni, es veszek majd a boltban. Hatha segit a friss levego.

Henci!
Drukkolunk neked, hogy osszejojjon, es mindenki masnak is.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Babus!
Ne aggódj!!!
Tudod, hogy a Te Kristófod a legfittebb, legjobb baba a világon.Kép
Beszéld meg vele, tudod ahogy szoktad, hogy ne bukfencezzen a pocidban, és akkor nem lesz görcs a köldökzsinóron.Kép
Tudom, hogy még rám is sok rémtörténet vár, de optimistának kell lennünk, hogy a mi babucinkkal minden rendben van, és egészségesen fog megszületni.Kép
Én is 2 hét múlva 19-én megyek UH-ra.Kép
Addig is szorítom a kezeteket.Ha nem baj.
Kép

Judyt
KépKép
judyt

Babus!
Sikerült elírnom.
Pontosabban 29-én megyek UH-ra.

Judyt
KépKép
judyt

BabusKép
Kérlek nyugodj meg!
A Spectrumon láttam egy filmet (Miből lesz a cserebogár?). Abban volt egy anyuka, aki végigstresszelte a terhességet. Szülés után a babája, nagyon nyugtalan és sírós volt. Az anyuka szülés utáni depresszióba esett... Alig tudtak kimászni belőle!
Úgyhogy nyugi! Beszélj inkább meg mindent Kristóffal és ásd el jó mélyre a rémtörténeteket!!!
Stella

Kép
stella9

Judit
Tarts ki még egy picit, hamarosan biztos enyhülnek a rosszulléteid! És milyen jó, hoyg otthon maradtál, képzeld, mennyivel ropsszabb lenne, ha még dolgoznod kéne. Nem is tudnál Kép Szóval veled vagyunk, és írjál mindenképpen, hogy hogy vagy!

Babus
Kérlek szépen, ne rágódj és parázz olyanon, ami egyáltalán nem biztos/valószínű, hogy nálad is lesz! Biztos van még egy csomó rémtörténet nem csak a köldökzsinórral, amit nem lehet előre tudni, nem lehet orvosilag kimutatni és számítani rá. Ilyen alapon minden kismama halálra idegeskedné magát, mi pedig azt hirdetjük fennhangon, hogy nem szabad idegeskedni, izgulni, mert az nem tesz jót a kismamának és babájának! Nekem te vagy az egyik kismama példaképem, úgyhogy légyszi ne okozz csalódást Kép
Próbálj megnyugodni, Kristóf egy csodálatos baba, egy csodálatos anyuci csodálatos nagy pocijában növekszik, és 12 hét múlva meg akarja ismerni anyucit: ki vigyázott rá ilyen nagyon amig ő ott bent volt, ki szeretgette és beszélgetett vele, ki
aggódott érte annyira. EZért jutalmul egészségesen fog a világra jönni, nem lesz baj sem a zsinórral sem mással, akkro már eszedbe sem fog jutni, hogy most ilyenek aggasztottak. Kristóf megígérte neked, hogy időben és épségben születik meg: bízzál benne!!!!

Tündi
Vendég

Judyt
Oké, fogjuk egymás kezétKép

Minden nap megbeszélem veleKép

Majd a 4D UH-on, december közepe felé, megkérdezem azért, hogy látszódik-e a köldökzsinór, hogy hol van, meg ilyenek,(max. kinevetnekKép, de 8oooFt-ért már csak kérdezhetek hülyeséget, nem?! És ha netán azt mondják, hogy úgy látják, hogy nincs vele semmi gond, akkor remélhetőleg már nem is lesz, mert már nincs helye bukfencezni.
A könyvek szerint már most befordult (remélhetőleg) fejjel lefelé(bár ő már hónapok óta így vanKép) és szülésig már így is marad, mert nincs helye forgolódni. És akkor ugye már nem tudja csomózni a köldökzsinórt, meg tekergetni magára. Meg a műsorban is azt mondták, hogy még pici magzati korukban tekeredik rájuk a köldökzsinór, amikor még bőven van helyük. (hú, micsoda önnyugtató duma ezKép)

Babus

Kép
babus2005

Stella, Tündi
KösziKép Elég hülyén jön ki, hogy nektek kell vígasztani engem. Tök cikiKépTündi, te meg jól megkönnyeztettélKép
Tudom, hogy igazatok vanKép Csak olyan nehéz nem izgulniKép Hosszú ez a 9 hónap, és olyan kis védtelen és kiszolgáltatott ott bent, állandóan csak Ő jár az eszembenKép
De biztos érzi, hogy mennyire nagyon imádjuk és nem hagy minket cserbenKép Okos baba ő nagyonKép És a múltkor a kopogtatós játékban megígérte, hogy egészségesen fog megszületniKép Akkor így is kell történnie. Mert a babák nem hazudnakKép
Úgyhogy most összeszedem magam, nem keserítem meg hátralévő heteinket. Kristófnak egyszerűen semmi, de semmi baja nem lehet. És készKép

Babus+Kristóf

Kép
babus2005

Vanda
Nem kaptam leveletKép

Kép
babus2005

Babus Kép
Kristóf nem védtelen, hiszen TE óvod, véded, és ő is jól bezárta a kapukat Kép És kiszolgáltatottnak sem nevezném, hiszen már most ő diktálja a dolgokat Kép Tudod, ki melyik oldalon alszik, ki mikor ébred, milyen zenét hallgassatok, stb. Kép
Gondolod, hogy mi nem fogjuk ugyanígy végig izgulni a 9 hónapot? Dehogynem! Kép Akkor majd te nyugtatsz minket! Kép
Azóta melyik oldalon folyik az alvás? Kép Újabb kopogtatós játék nem volt? Kép

Tündi
Vendég

Babus!
Igazuk van a lanyoknak. Ne idegesitsd magad! Nem lesz semmi baj. Allj ugy hozza, hogy Veled ez biztos nem tortenik meg! Ne izgulj, minden rendben van. Szerintem is beszeld meg Kristoffal, Nektek olyan ugyesen megy. A dokid is azt mondta, hogy nincs baj. Ugy is fogjuk egymas kezet, most majd egy kicsit szorosabban Kép

Kepzeljetek, az elobb hivott anyum. Beszelgettunk, es mondtam, hogy szerintem, es a doki szerint julius 3 korul fogok szulni, mivel a 19. cn-on jott ossze a baba. Ekkor elmondta, hogy julius 3.-an szuletett a batyam, aki harom naposan meghalt. Tudtam rola, csak arra nem emlekeztem, hogy juli 3.an.Iden lett volna 30 eves. Nagyon megijedtem. Nyugtatott, de nem is tudom. Mindig elkepzeltem, hogy milyen lett volna, ha eletben marad, es ket batyam lett volna. Valami orvosi muhiba miatt tortent az egesz. Az akkori Szovjetunioban elkepzelhetitek mi volt 30 eve. Nem jo ez az allando idegeskedes.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

JuditKép
Nagyon szomorú, ami a bátyáddal történt, de ma már más a helyzet és az orvostudomány sokat fejlődött!
Lehet, hogy július 3-án születik újra egy kisfiú, de neki nagyon boldog élete lesz mellettetek!!!
Továbbra is él a "fiú" megérzésem!!

BabusKép
Csatlakozom Tündihez! Kristófnak soha tobbé nem lesz olyan jó dolga és kényelmes helye, mint most!!
A természet nagyon jól összerakta a kismamákat!
Stella

Kép
stella9

Judit,
Hogy kerultetek a Szovjetunioba? Kikuldetesben eltetek (eltek a szuleid)?

Babus,
akkor elkulodm ujra, hatha megkapod a kettes verziot!

Vanda
vanda72

Tündi
Húúú, mennyivel könnyebb lesz már karomban Kristóffal nyugtatgatni másokatKépAkkor már tutira osztom majd az észt, hogy ne izguljatok, nem lesz semmi bajKépKépKép

Mióta pénteken panaszkodtam a bal oldalon fekvésre, azóra egy csapásra megváltozott a helyzetKép (biztos zokon vette és akkor rögtön elcsomagolt onnanKép, ebből is látszik, hogy milyen értelmesKép)Nem tudom hová fészkelte be magát a drága, talán középre, mert mostmár egyik oldal ellen sem tiltakozik. Végre 2 oldalam vanKép Nagyon jókat is alszunk azótaKép

Kopogtatós nem, csak pocakkenős-simis játék. Azt is imádja nagyon. Mindig tudja, hogy az esti ágybafekvés után rögtön következik. Tegnap miután befeküdtem az ágyikóba, már jól belém is rúgott, hogy hé mami, de dumálj az apuval, hanem kezdjed a pocikenést!Kép Élvezte is nagyon, folyton odasimult a tenyeremhezKép Miután pedig befejeztem, megint jól megrugdosottKép Gondolom, hogy miért hagytam abbaKép Kis mohóKép Azt se bánná, ha reggelig kenegetnémKép

Babus

Kép
babus2005

Judit
Ez tök jóKép Egymást nyugtatgatjuk, miközben magunk is állandóan aggódunk valaminKép

Amúgy szerintem is kisfiatok leszKép
Edinának viszont annyira kislányt érzekKép Tényleg, Edina, eltűntélKép Nincs pociskép?!Nagyon szeretnékKép

Stella
Miután már épségben megszületett, nekem is hiányozni fognak ezek a pocis hónapokKép
Persze az első perctől kezdve átlagon felül imádom, de mióta mocorog, ez az egész sokkal közvetlenebb, sokkal hihetőbb és nagyon megváltozott a kapcsolatunkKépHiányozni fog ez az érzésKép
De akkor majd ti érzitek helyettemKépEgyesek, mint te, duplánKép Hú, el sem tudom képzelni, milyen lehet az, amikor 4 láb és 4 kéz dörömböl ott bentKép Hihetetlen élmény lesz nekedKép

Babus

Kép
babus2005

Babus,

irtam megint!

Te mivel kenegeted a pocakodat es miota? Tegnap en is elkezdtem utananezni a lehetosegeknek, rengeteg verzio letezik!

Meg egy kerdesem van. Penteken a dokimnal megkaptam a verkepem eredmenyet, persze rengeteg erteket nem ertek belole, de mivel nem mondott semmit, gondolom teljesen jo. Az a kerdesem csak, hogy a cukrom 5,5 volt, ami ugye a felsohatar. Ez jelent valamit, hogy vigyaznom kell mert innen mar csak feljebb megy a dolog vagy az eg vilagon semmi jelentosege nincsen?

Vanda
vanda72

Babus!
Nagyon aranyos Kristofod. Orulok, hogy vegre mindket oldaladon tudsz aludni Kép
Mivel kened a hasadat?

Stella!
Tudom, hogy sokat fejlodott az orvostudomany, csak azert amikor kiderult a dolog kicsit megijedtem. Nagyon rossz lehetett anyumnak, hogy szult egy egeszseges kisbabat, es utana kozoltek, hogy meghalt. Nem is tudom igazabol, hogy tortent, nem beszelnek rola. En meg nem merek kerdezni.

Vanda!
Hat ugy kerultem Szovjetunioba, hogy ott szulettem, Karpataljan. Magyar csalad vagyunk, magyar suliba jartam. Regen rengeteg magyar volt Ungvaron (ez a varos neve, ahol szulettem. Nem messze a hatartol. Regen Magyarorszaghoz tartozott, es igy maradtak kint az oseim) Aztan az egesz csalad attelepult Pecsre. Nagyszulok, szulok, testverem, nagynenik, nagybacsik, unokatesok. Pecsett eretsegiztem. Mar 9 eve itt vagyok, magyar allampolgar vagyok.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

BabusKép
Az Ég adja, hogy hamarosan elmesélhessem milyen az az érzés!
Remélem ezt is a boszorkányos megérzéseid mondatják veled!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Mostantól kezdve manónak hivjuk a babánkat!!

Judyt,Babus!
Nekem meg 28 án kell mennem a 12.heti uh-ra!

Judit!
Igen! Amikor már minden kijött belölem akkor a dokim mondta hogy probáljuk meg a fagyit mert az ö feleségének is ez volt jó!
Nálam bevált!
Persze elöször nekem is csak 1 fél kanállal sikerült de legalább sikerült!
Azóta is van itthon de olyanválogatos lettem hogy nem mindegy hogy milyen!!!!

Babus!
Nem lesz semmi baja a Kristofnak!!!!

Zsófi
zsófi76

Vanda

Még mindig nem kaptam leveletKép De várok türelmesenKép egyszer csak ideérKép

A MILUPA-nak van egy terhességi krémje, én azt használom. Nem tudom mennyire használ majd.
Mikortól akarod használni? Én azt hallottam, hogy a 16.-18.hét előtt azért nem nagyon ajánlott, nehogy felszívódva, mégis netán valami bajt okozzon a babánálKépÉn csak a 26.héttől mertemKép

Most még nincs jelentősége, de a babavárás előrehaladtával, sokszor csak romlik a cukorháztartás. Főleg a 6.hónapra szokott romlani, ezért van akkor a terheléses vércukorvizsgálat. Leggyakrabban ekkorra alakul ki a terhességi cukorbetegség.
Nekem mindig tök jó volt a cukrom, mégis a 24.hétre 3,4 lett az éhgyomri (ez ugyan jó) és 6,9 lett a cukrom 75gr cukros lötyi elfogyasztása után. Ez viszont már határérték, mert 7-ig jó. Nekem se mondtak rá semmi rosszat, de én önszorgalomból jobban odafigyelek az édes kajákra (semmi csoki) meg a többi szénhidrátra. Igyekszem többször enni, kevesebbet, (kb. 3 óránként)hogy a szélsőséges, hol alacsony éhgyomri, hol magas kaja utáni vércukoringadozást elkerüljem.
Úgy gondoltam, inkább ez, minthogy aztán átlépjem a 7-es értéket és kezdhessek drasztikus diétába, én a szénhidrát-számolgatást nagyon nehezen viselném.

Babus

Kép
babus2005

Babus Kép Vanda Kép

Nekem az egyik baratnom a Milupa-fele kremet hasznalta majdnem vegig, es azt mondta hogy neki nagyon jo volt... En is azt tervezem, hogy azt veszek majd, ha otthon leszek... Kép

Gyöngyi

bgy

Stella
IgenKép

Kép

Zsófi
A hónap végén micsoda dokihoz-menős hullám leszKép
Gyere te is a kézfogós csapatbaKép
De eddig én vagyok az utolsó a 30.-ávalKép

Gyöngyi
Akkor remélem nálam is beválik majdKép

Babus

Kép
babus2005

Lányok!
Ezt a Milupa-krémet hl lehet kapni és kb mennyiért?
Nekem az AVON-ost is ajánlották.

Vanda!
A vércukor szint felső határa 5,8.
Nyugi nincs semmi gond.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Lányok !
Oké fogjuk egymás kezét!!

Babus!
Ha már ilyen kis boszorkány megérzéseid vannak akkor nálam mit érzel???
Megkérhetem a Kristofot hogy fogja meg a manókám kezét??

Zsófi+manóka
zsófi76

Koszi Babus, Judyt, Gyongyi!
En amit neztem, arra az volt irva, hogy a terhesseg 4. honapjatol erdemes elkezdeni, de gondolom ez a pocakunk novekedesetol is fugghet.

Vercukor ugyben is igyekszem megnyugodni, csak azert talaltam furcsanak, mert nekem is mindig 4 alatt volt a vercukrom, nemhogy 5 folott! Na mindegy, remelem ez csak akkor volt igy.

Lanyok, asszonyok!!!
En ma olyan almos vagyok, hogy csak na!

Judit,
Voltam Ungvaron meg 10 eves korom korul a nagyszuleimmel egy buszos turan. Hulyen hangzik, mert sosem eltem ott, de vilag eletemben nagyon kedveltem az orosz (anno szovjet) kulturat. ne kerdezd miert, nem tudom, de meg altalanosban is azon keves nemnormalis ember koze tartoztam, aki imadta az orosz nyelvet es utana orosz kettannyelvu gimnaziumba is jartam. Annak ellenere, hogy tudom, hogy Ungvar ma mar Ukrajnahoz tartozik, de valaha megis egyben volt az a nagy birodalom... Mindenesetre ez igy nagyon nagy szerencse, hogy az egesz csaladotok at tudott telepulni. Azert beszelsz oroszul vagy ukranul vagy teljesen magyar vilagban eltetek kint?

Hu de hosszu lett ez a nemzetisegi kerdes! Bocsanat!

Vanda
vanda72

En ugy gondoltam, hogy akkor kezdem el kenni a pocim, ha mar elkezd novekedni... Kép Remelem ez a negyedik honap elott nem nagyon lesz... Kép

Judy Kép

Ugy tudom, hogy a Milupa kremet gyogyszertarban meg drogeriaban is lehet kapni...

Gyöngyi

bgy

Judyt

Én a DM_ben vettem, elég olcsó, 9ooFt körül voltKép
Én is Avonozok, de mégse bízok a termékeibenKép

Zsófi
Sajna, de nem tudomKép Talán kislány. De ez már olyan erőltetett megérzés. Az az igazi, ha valamit elsőre megérez az ember, így már nem.
De magamnak is kislányt éreztem, mégis srác lettKép

Kristóf ezt üzeni:
Kép

Babus

Kép
babus2005

Gyöngyi, Babus!
Köszönöm a krémmel kapcsolatos infokat.Kép

Judyt
KépKép
judyt

LányokKép

Unokatestvérem most írt SMS-t, idézem: "trében vagyok". Múlt héten beszéltem vele, akkor említette, lehet, hogy terhes, és milyen szerencsétlen, mert kéthavonta egyszer ha szeretkeznek, és tessék, akkor is becsúszik. Kb. 3 éve már volt egy abortusza, akkor friss volt a kapcsolatuk, azért nem tartotta meg. Idén februárban született egy gyönyörű kisfia, na őt tervezték. Most meg újra sikerült neki, pedig nem is akarta...

Csak el akartam nektek ezt mondani, mert ki másnak, ha nem nektek? Nem ítélem el őt, de nagyon felelőtlennek tartom, hogy 28 évesen ilyen gondolkodású. És persze bosszant, hogy nekünk meg nem sikerül. De fog!!! Igaz?

Henci
henci

Babus!

Végül is igazad van!
Én még az elején fiút gondoltam majd meglátjuk!!
Manókámnak szóltam hogy kapaszkodjon a Kristofba!!
zsófi76

En is azt hiszem, hogy a kenegetos temat majd akkor kezdem el, ha mar van valami latszata is a babonak. Viszont a melleimre lehet, hogy erdemes mar most hasznalni? Azok eroteljes novekedesnek indultak...

Erdekesek ezek a megerzesek. En miota megtudtam, hogy babat varok es ra gondolok, allandoan kisfiu baba lebeg a szemem elott, pedig elegge lanyparti vagyok. Ez jelent valamit szerintetek?

Vanda
vanda72

HenciKép
Sajnos sok ilyen sztori van!
Mi is csak ültünk a családdal, mikor a nővérem bejelentett, hogy megint terhes, a harmadikkal.
A nagyobbik fia akkor volt 16 hónapos, a kisebbik pedig 3 hónapos és ők is nagyrészt a "nagyinál" voltak. Ő sem igazán tudta és tudja megbecsülni a Tökösöket, de már alakul. Végül is már 7 éve anya lett. Ideje megszoknia.
Ja, ilyenek most, imádom őket: Kép

Anyukám mindig azt mondta, hogy ne aggódjak, majd jön a baba nálunk is, és ha egyszer elkezdem, nem is tudom majd abbahagyni. Hát, neki sem lett igaza, sajnos. Nálunk nem indult be semmi, legalábbis magától nem.

Fel a fejjel lányok, mindenkinek lesz pocaklakója!
Stella

Kép
stella9

Vanda

Mint ahogy írtam, én az első perctől kezdve lányt éreztem, még rózsaszín babaruhát is rendeltem az OTTO-ból. Kislányról álmodtam éjszakánként, anyukámék is biztosak voltak a kislányban. Mégis Kristóf lett. Hát ennyit a megérzéseimrőlKép

Zsófi
De mondjad a kis Manókádnak, hogy nehogy valami rosszaságot műveljen.(persze tudom, hogy nem fog, de azért fő a biztonságKép) Mert nagyon együttérző az én kis drágám, pont akkor vágódtunk el a hétvégén, amikor Tündinek megjött a mensije, merthát neki is fogta a kezét.
Úgyhogy most már babonából óvatosabb vagyok ezzel a kézfogós dologgalKép

Stella
Aranyosak a nővéredék gyerkőceiKép Nekem a kislány tetszik különösenKépOlyan édin mosolyogKép

Babus

Kép
babus2005

Stella Kép
De drágák a gyerkőcök Kép Ezek a vidám mosolyok! Kép A ti esküvőtökön készült a kép? Mennyire más a két kisfiú Kép

Henci
Vannak ilyen mázlisták, mint az unokatestvéred, csak sajnos mi nem vagyunk azok Kép De pocaklakónk nekünk is lesz, és minket boldoggá fog tenni! Ez a nem mindegy! Kép

Tündi
Vendég

Egyébként én kisfiút szeretnék, aztán meg egy kislányt, vagy egyszerre a kettőt Kép De először kisfiút Kép Csak az az érdekes, hoyg csupa lánynév kavarog az agyamban, mint Gerda, Petra, Berta Kép És egy fiú név sem jön be igazán Kép Hogy ebből mi lesz?!?!?!??! Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép

A felsorolt nevek akar 3asiker lanyoknak is mehet, nagyon jol csengenek egyutt!

En egyebkent ugy erzem fiu lesz, pedig igazabol kislanyt szeretnek... hihetetlen. Kép

Gyöngyi

bgy

BabusKép TündiKép
köszi az ő nevükben is!
Igen, a mi esküvőnön voltak ilyen csinik a srácok!
A két fiú tényleg más, viszon a kiscsaj és a nagyfiú kiskorukban annyira hasonló babák voltak, hogy csak a kuki segít a fényképeken eldönteni, hogy ki kicsoda!

TündiKép
A Petra nálam is a toppon van a Kinga és a Kitti mellett. A párom pedig Rebeka párti.
Fiúnevünk is van: Soma, de ezt nem adom Kép!
Stella

Kép
stella9

Gyongyi, erre mar nem is irok semmit... Hat persze, hogy ebben is egyforman erzunk/gondolkodunk...

Egyebkent irtam neked is. Te megkaptad vagy a tied is eltunt, mint Babuse?

Vanda
vanda72

Stella!
Nálunk is szóbajött a Kitti és a Petra név, ha kislányunk lesz.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Jesszusom, olyan sokat írtok, hogy alig bírtam visszaolvasni. Sajna csak most van időm írni.

Babus
Tessék elfelejteni ezeket az őrültségeket! Kristóf egészséges és a születését is végig fogja küzdeni, mint egy igazi kis férfi, és természetesen felülkerekedik mindenféle köldökzsinór problémán. (Már előre látom, hogy én is mennyi mindenen fogok idegeskedni).

Judit
A mi utazási irodánk több buszos utat szervezett idén Kárpátaljára. A szállás Visk-en volt magánházaknál, ahol a szállásadók szívvel lélekkel tettek meg bármit utasainkért. Az ott élő magyar emberekről példát vehetne bárki. Én is szertnék majd ellátogatni arra a vidékre, természetesen már hármasban a babócánkkal.

Képzeljétek, reggel mentem vérvételre+vizelet, tehát nem ehettem reggel semmit, pedig mindíg korog a gyomrom ha felkelek.A vonat tömve, én álltam, és éreztem, hogy elájulok. Abban a pillanatban amikor szólni akartam egy nőnek, hogy rosszul vagyok, megüresedtt egy hely mellettem, lerogytam, ami ruhát tudtam leszedtem magamról és szerencére pár perc alatt jobb lett. Remélem nem nagyon vettek észre rajtam semmit mások. Úgy utálom ha más segítségére szorulok, főleg így idegenek között.Amúgy a vérvétel+EKG majdnem 2 órámba került!!! Pont ma örült meg a számítógép a laborban, ez okozta a fennakadást. Hát majd éhen vesztem.
Hű, de hosszú lett, bocsi.
Jura
jura

Vanda Kép

En megkaptam, felig mar kesz is a valasz, de szerintem mar csak este lesz idom befejezni...

Nevek tekinteteben a fiu nalunk fix, Apuka neve hagyomany a csaladban... Annyira nem orulok neki, de tulelem...

Gyöngyi

bgy

Vanda!
beszelem meg az oroszt, szeretnek belole levizsgazni, csak keritenem kell egy tanart, aki felkeszit, mert szakmait szeretnek letenni. Nagyon nagyon szeretnek haza menni, mar hat eve nem voltam otthon. Hianyoznak a baratok, a regi lakasunk, a sulim. Tavasszal szerettem volna hazautazni, de pocisan nem biztos, hogy be merem vallalni.

Zsofi!
A fagyit mikor etted? Mikor elkezdodott a hanyinger? Nem tudom elkepzelni, de megprobalom.

Stella!
Nagyon aranyosak a gyerekek. Nyugodj meg, Nektek is osszejon. Tologatunk mi meg babakocsit Pecsen, ne felejtsd el!!!

Tundi!
Te se felejtsd el!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Vanda
Én is mindíg lányt szerttem volna, de mióta már a pocakomban van, én is úgy érzem, hogy fíú. A nőgyogyim is azt mondta miután megvizsgált, hogy: Szülünk egy fiút, jó? Lehet, hogy Kristóf iránti imádatunk teszi?!?!

Babus
A fiad elcsavarja a fejünket! Már most!
Jura
jura

Azert valaki szuljon lanyt is, mert mi lesz itt a sok fiuval lanykak nelkul?! Kép Kép Kép

bgy

Jura!
Hűha, vigyázz magatokra.
Jó sokáig tartott a vizsgálat.
Remélem már ettél valami finomat.Kép
Amúgy mi újság van még nálatok?

Judyt
KépKép
judyt

Stella,

Nekunk is a Soma volt a kedvenc fiunevunk, de mivel pont julius elejen van a nevnapja es a babank akkor fog szuletni, le kellett mondanunk rola, mivel nem fair valakivel megcsinalni, hogy nyaron van a szulinapja is meg a nevnapja is, raadasul valoszinuleg igen kozel egymashoz.

Mondanom sem kell, hogy azota sincsen mas nevunk.

Vanda
vanda72

Jura,
ez nagyon rossz lehetett, megertem, hogy nem egy jo erzes mas karjaiban landolni. Egyszer en is elajultam a buszon, szornyu volt, meg mentot is hivtak hozzam. Sokat vonatozol a korhazig? Bar ilyenkor 1 megallo alatt is rosszul tud lenni az ember. A parod vagy valaki nem tud elkiserni legkozelebb?

Gyongyi,
csak nyugodtan, hamarosan ugyis lelepek! Es sokkal jobb, amikor reggel fogad egy szep hosszu level.

Vanda
vanda72

TündiKép
Jól mondod: Te se felejtsd el!

LányokKép
lassan mennem kell. Urológushoz megyünk, holnap majd mesélek! Végre történik valami Kép!
Stella

Kép
stella9

Stella!
Szorítok nektek.Kép
Várjuk a holnapi beszámolót.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X