Mea
Én teljesen megértelek. Az én párocskám olyan mint egy rossz gyerek, mindent szanaszét hagy maga után, én meg amilyen rendmániás vagyok, csak pakolászom utána. De mindent. Kezdve az asztalon felejtett csokispapírtól a kád szélén felejtett boritválkozócuccig, mindent. Pedig ott van a konyhában a kuka, de lusta odáig elmenni. Inkább az konyhaasztalon hagy mindent, én meg dobálom ki utána. Még most nagy pocakkal is.
Én modjuk elég jól viselem, bár néha megjegyzem, hogy mit ártott pl. ez a csokispapír vagy narancshéj, hogy nem jutott el a kukáig
Persze ilyenkor csak vigyorog. Már beújítottam egy kiskukára a számítógépasztala mellé,(mert a legtöbb idejét ott tölti), hát több-kevesebb sikererrel már ott landolnak a szemetek.
A fürdőszobában is mindig rászólok, hogy pakoljon el maga után és mossa ki a kádát. Hol megcsinálja, hol nem. Nagyon kell noszogatni, de csak kevés eredménye van. Bár én ezen sose húzom fel magam, én már megszoktam ilyennek, és talán mivel tudja, hogy ilyen vagyok, nem is igazán akar változtatni önmagán.
Takarításra, mosogatásra, vásárlásra egy évben max. 1-szer tudom rávenni. Ágyazást soha be nem vállalná.
Szóval ebből a szempontból elég rossz természet, de én már csak ilyennek szoktam meg és szerettem meg.
Én már csak attól félek, hogy Kristóf nehogy az ő példáját kövesse!
Stella
Akármilyen is lesz a gyerekszobátok, tutira gyönyörű lesz
Judit
Nagyon sajnálom, hogy ilyen pocsékul vagy
Ötletem sajna nincs ellene, de itt a lányok már rengeteg tanácsot adtak
De igyál minél többet
Zsófi
Micsoda meglepi férjed van
Nagyon aranyos
Megkaptam az e-mailt
Én most hívtam a dokimat. Elég sokára kell csak menni hozzá, pont 2 hét múlva, 30.-án este.
Ma ugyan ügyelt volna, de már késő, apuci dolgozik.
Tegnap jól beparáztam megint mindenfélén. Először is olvasgattam a Babanet Rendelő oldalán a Gondok a köldökzsinórral című részt. Bár ne tettem volna. Én hülye.
Az egyik anyukának 36 hetesen elhalt a babája valódi köldökzsinórcsomó miatt(nem volt olyan szerencséje, mint a Szülőszobában bemutatott babának
).
A másiknak 38 hetesen köldökzsinór-trombózis miatt halt el a tök egészséges babája. Persze meg kellett szülnie. Teljesen kiborított. És nem lehet előre felismerni se.
A Szülőszoba is jól beparáztatott, de aztán nyugtatgattam magam. Erre beleolvasok mindenféle rémtörténetbe és kész a teljes pánik. Most tuti ezen fogok aggódni amíg meg nem születik Kristóf. Egyébként hogy lehet elviselni egy ilyen tragédiát? Valakit a pocidban hordasz hónapokon keresztül, aztán a legeslegutolsó pillanatban, közvetlenül a szülés előtt meghal. Én belebolondulnék, ha történne vele valami. Ez a világon a legszörnyűbb dolog lehet.
Aztán beszéltem egy barátnőmmel, mondtam, hogy elestem, de már jól vagyunk. Mondta, hogy az ő munkatársa, aki kb. annyi idős babás, mint én, ő is elesett, megbotlott a saját lábában a lépcsőn. Ő sem esett rá a pocijára, de mivel épp dokihoz ment, megvizsgálták. És felpuhult a méhszája és feküdnie kellett egy pár hétig.
Hát ez marha jó. Akkor talán én se úsztam meg, csak még nem is tudok róla?! A dokim az előbb azt mondta, hogy ha se görcs, se vérzés nincs, akkor nincs semmi baj. Dehát ennek a csajnak is volt gond egy egyszerű kis megbotlásból. És még 2 hét a dokiig.
Úgyhogy a pánikszintem közelít a 100% felé.
Na most én is panaszkodtam megint.
Babus