Új privát üzeneted érkezett!

Mse!

Nekem nem a derekam a rossz, hanem a hátam. Egész pontosan fönt a vállamnál. Tudom sokat ülök az irodában is.
Meg akarom próbálni ezt a székek. Most láttam a Metro katalogusban 5000 Ft-ért. Az ugye elég jó ár?
neva

Kép
Sziasztok!
Itt küldöm a gyerekeimet.

Melinda
adnilem

Sziasztok!
Itt küldöm a gyerekeimet.

Melinda
adnilem

Melinda!
Nagyon aranyosak!!! És hogy mekkora már ez csajszi....

Neva!
Az ára szerintem jó, lehet, hogy bevállik a váladra is, bár inkább a gerince terhelésén változtat.

Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Melinda!
Gyerekek szépekKép.

Neva!
Én már nagyon régen vágyom egy ilyen székre, csak sajnos nem ülök annyit, hogy értelme legyen. Ha ülőmunkát végeznék, biztos, hogy vennék egyet. Az unokatestvéreimnek volt, szerintem nagyon jó. Te biztos nagy hasznát veszed majd, gondolom hoszzú-hosszú órákat ülsz az asztalnál. Az ára meg szuper, én még csak 10 ezren felül láttam.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Emese!

Elfelejtettem! Nekünk sem jó a méret, Egyiknek kicsi, másiknak nagy.

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok lányok!
Az albunba is tettem fel pár darab képet(Tamara és Olivér)és a profilomba is.
Melinda
adnilem

Mse! Betti!
Most beszéltem a gyógytornász barátnömmel és azt mondja azért fáj ott fent a gerincem, mert a derék ív nem jó - azaz rosszul ülök. Tehát a széket ök nagyon ajánlják a betegeiknek.
Valóban sokat ülök. Elöször az irodában, aztán a tanulás no meg a számítógép is Kép

Ha csak el nem kapkodják elölem akkor megveszem.
Köszi az infokat!

Melinda!
Nagyon szép nagylányod van. Öt még nem láttam.
neva

Emese!

Máténak pont 22-es csizmát vettem,de szeretnék télre hótaposót is!Kép

Melinda!
Nagyon ügyi vagy!Kép

Neva!
Akkor nálatok csak a beszédre öszpontosul a tanítás?Érdekes!Az említett székhez nem tudok hozzászólni,mert nem láttam még olyat.Volt egy idő,amikor Fitt-ball labdán ültem.Az is tartás javító.

Anita
kacajka

Sziasztok!

Emese!
Nekünk már kicsi, Hanga is 25-öst hord már, igaz a duckos lábának köszönheti.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Anita!

Email ment csizma ügyben.

Emese

Üdv: Emese
mse173

Lányok!

Az avasi játszótér nyitva van ilyenkor?
neva

Anita!

Csak beszélünk és beszélünk...Kép
Alapnak jó lesz úgy vélem.

Ma lehet, hogy bemegyek a férjedhez, mert jó ajándék ötleteket láttam abban az üzletben. (Legalább is úgy gondolom ott láttam Kép )
neva

Anita!
Drága, nem szóltál rám, hogy tartozom, gondoltam kimegyünk a lottózóba egy apróért.

Nézd, sikerült az albumba egyedül képeket feltennem.Muffinokat kérném képként!

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Emese!
Hát elég tömzsi lába van,próba nélkül nem lehet neki lábbelit venni!

Neva!
Na,voltál a férjemhez?Kép

Melinda!
Ügyes vagy!Nekem eszembe sem jutott,amíg nem írtad,de nem érdekes,hagyd!Megpróbálom átalakítani neked a recepteket!

Anita
kacajka

Neva: nyitva van. ma is voltunk. 6-kor zár. és 9-kor vagy 10-kor nyit.
pamacs

Anita!

Gyerekkel egy fél nap kellene a városban, így nem!
De ami késik....
Viszont akartam elöhívatni Lauráról 2 db pici (igazolvány) képet cd-röl egy kulcstartóba. Gondoltam szép ajándékhoz.
Csak 4 db-ot hívnak elö és potom 700 Ft-ba került!

Pamacs!
Elmaradt a mai játszóterezés, de ennek csak Gyöngyöske az oka KépKépKép Na jó nem hibás, csak úgy készültünk.
Reméljük lesz még jó idö.
neva

Sziasztok!

Neva!
Szerintem az is nagyon egyedi,ha a fém kulcstartóba bele van gravírozva a kép.Szülinapomra egy olyan medállal lepett meg a férjem,amibe bele volt gravírozva a 2 gyerek,a másik oldalába pedig az esküvői fotónk.
Az oldal még hiányos,de lehet nézelődni! http://www.kulcs.vilaga.hu

Emese!
Csak még annyit,mert az nem látszik,hogy kívülről milyen az anyaga orkános,vag gumírozott?

Mára ennyi,mindenkinek jó éjt!
Anita
kacajka

AnitaKép

De jó, hogy rábukkantam erre az oldalra! Akkor ha helyes a tippem, a párod és apósod működteti, ugye? Nagyon jó dolgokat csinálnak! Szerintem ebbe a kulcstartós dologba én is benne lennék!
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem, de majd írok mélt!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Anita!
Úgy látom ez a gravírozott kulcstartó sokunkat érdekli.Én is tudni szeretném, hogy mit kell vinni hozzá mintának, mekkora a kulcstartó, mennyibe kerül, mennyi időre vállalják?
Emlékszel Takács Annára?Kép Kismamaklubbos.KépEgyütt jár Tamarával oviba.Mail nem fogadható.Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Pamacs!
A Máltain az épületet rendbehozták már? Még mindig nem lehet bemenni?
Ovit találtatok?

Anita!
Megnéztem a honlapotokat. Ezek szerint mi is Nálatok csináltattuk a névtáblánkatKép.

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Anita!

Köszi, benéztünk és az elképzelés már megvan, csak a megfelelö fényképet keresem.
neva

Sziasztok!

Neva!
Hallom jártatok nálunk!Peti nem győzte dícsérni,hogy Laura milyen szép!

Melinda,Ditta!
A gravírozott kulcstartók olyan 1300 ft-ról indulnak.A kulcstartók 800-1100 vannak.A gravírozás 300 ft/cm2./Pesten 3000 ft!/Egy 6 cm2 kép a kulcstartón olyan 2800 körül van.A képet lehet hozni paír képként,vagy flopyn és cd-n.Most 1-2 óra alatt elkészül,de karácsony környékén 1 hét is lehet!

Ditta!
Most már a sógornőm is ott dolgozik.

Melinda!
Persze,hogy emlékszem rájuk!Már nagyon régen láttam őket!

Betti!
Szine az egész város odajár!Már 20 éve üzemelnek,és egy vállalkozásnál ez már szép kor!

Sikerült ismét leírnom mindent,mert Máté varázslósat játszott és eltüntette az előző irományomat!

Anita
kacajka

Kedves Magdi!

Légy szíves mondd már el, hogy a 2004.szeptember 21-én általad írt hozzászólás mit jelent! Idemásolom:

"...Kedves Panka és talisok!

Sajnos én egészségügyi okok miatt nem tudtam ott lenni a talin. Igaz én beszerettem volna ott jelenteni nektek valamit vagy valakit , de sajnos a természet kegyetlen és közbe szólt.
Így szombat óta egy angyalkával több van az égen.

Puszi Mindenkinek. "

Eddig az idézet.
Mert most úgy tünik, hogy valamit én nagyon félreérthettem, vagy pedig hazudok!
Köszönöm szépen elöre is
Éva
neva

Kedves Éva!

Szerintem ha én valamit itt leírok akkor azt nem hiszem hogy mástól kellene vissza hallanom.
A másik dolog az hogy te az mondtad Bogiéknak hogy nálunk kistestvér lesz. De sajnos nem így lett. Lehet hogy ezt nem itt kellene megbeszélnünk.
Én ezt eddig nem feszegettem, mert úgy hittem hogy valamit félre olvastál. Elég lelki teher megbirkoznom ezzel az ürességgel. Nem kívánom se neked se másnak ezt az érzést.
Te ezt elmondtad valakinek akinek szerintem semmi közze nem lenne az én magánügyeimhez. Ez egy csapat ahol talán mindenki elmondhatja hogy milyen öröme illetve bánata van, de ez csak ide és senki másra nem tarozik. Szerintem.
Én nem mondtam ilyet sem hogy hazudsz, csak azt hogy el kell olvasni még egyszer.
Érdekes hogy ez csak most jött elő.

Magdi
lilien_csenge

SziasztokKép

Én is előkerültem, vagyis meg is voltam, csak a fejemet ellepte a herpeszvírus és borzalmasan néztem ki. És a nyirokcsomóim......De már javulgatok!
Most értünk haza a Plázából, mármint a játszóházból. Az eső miatt oda vittük Marcit. Annyira élvezi, hogy nem is lehet kiráncigálni. Általában ő a legkisebb, de nagyon imádja a gyerekeket. Mindenkit simogat, szeretget. Persze a nyagyobbak csak néznek rá, hogy mit akar ez a kiscsávó..Kép

EmeseKép
Most vettem észre, hogy a leveledre nem is válaszoltam! Jövő héten már találkozhatunkKép És akkor megnézem a félretett törlőket isKép Nagyon örülök nekik!!

BettiKép
Képzeld, megint taknyolunk. Marci szinte folyamatosan szipog és taknyos. De a Nasivin befújását úgy élvezi, hogy nem is igez. Ő akarja egyedül csinálni!

MelindaKép
Szuper a kép a profilodban!! Még nem láttalak benneteket így együtt! Tündéri a két gyerkőc!Kép

NevaKép
A széket megvettétek? Vagy még nézelődsz? nekem is rengeteget fájt a hátam a könyvelősdi miatt. meg amúgy is olyan görbén tartom magam....Én kipróbáltam Emesénél a széketKép Szerintem tök szuper. Arra kényszerít, hogy egyenesen ülj.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Remélem többet lehetek itt! Van itthon netem!

Sajna nem lettünk jobban! A kiütések elmúltak, de jön a foga. Nagyon szenvedtünk vele! Dobtam egy laza hátast amikor a patikában kb. 1000 Ft-t fizettem a Dentinoxért!
Erre Bencusnak mára elindult az orra, köhög.
Rajtam tegnap jött ki, a már említett há... és hasm...!Kép
Csupa-csupa jó! ÉS ráadásul milyen rossz az idő! Esik, fúj!

Diavetítő: nem tudom, hogy Betti említett-e, megtudtam az árat. 10000+postak.. ami szétosztódik!
A Corában most lehet kapni 9990-t, de nem tudom, hogy milyen és, hogy van-e még!
Szóval kit érdekel? Maga a készülék pont olyan mint a diafilm.hu-n. Ha már odalátogattok akkor a filmeket és nézzétek meg légyszi, mert az a tapasztalatom ,hogy az a legolcsóbb! Viszont 20 db-t kell egyszerre rendelni! Ha összefogunk akkor úgy jobban járunk!
Akit érdekel a vetítő legyen kedves max. szerdáig üzenni!

Karácsony: nem tudom, hogy Ti, hogy álltok a dologgal, de én már teljes lázbab égek! Elkezdtem összeírni az árakat! Kezd kialakulni egy összehasonlító táblázat! Akit érdekel szívesen átküldöm. Amit tudni kell róla nálunk az a koncepció, hogy mindenkinek saját készítésű ajándékkal kedveskedünk, kivéve Bencét!

Hobby: ha van még egy pár nap türelmetek akkor nem vásároljatok még lgszi! Megpróbálok egy pesti cégnél valami kedvezményt elérni! Amint válaszolnak a levelemre azonnal értesítek mindenkit!

Betti Drága!
Sikerült a kenyér! Köszi a receptet!

Holnap találkozunk akikkel szoktunk?

k
kriszta13

Sylke Drága!

Nagyon sok boldog névnapot!
k
kriszta13

Sziasztok!

Sylke!
Isten éltessen sokáig!

Kép

Anita
kacajka

Magdi!

Pontosan azért itt kérdeztem meg, mert innen indult a dolog.
Bogival Liliröl beszéltünk, hogy mennyivel elöbbre jár mint Lilla beszédben (is). Akkor jutott eszembe és azt mondtam neki, hogy "szegény Magdival milyen szörnyü dolog történt." Ezzel a téma lezárva.

Ha leírunk valamit egy ilyen fórumra ahol több ezren olvashatják az írásunkat, akkor sajna az nem titok. Ezzel mindenkinek szembe kell nézni.
A fájdalmadban próbáltam együtt érezni és szósem volt arról, hogy kibeszéltem a titkod. NEM azt mondtam, hogy tesó lesz! Utólag bánom, DE NEM érzem magam hibásnak.
Azért most jött elö, mert pár napja hallottam a reakciódról.
Mégegyszer sajnálom ami történt.
neva

Kedves Sylke, gondolom Szilvi vagy, ezért:

<!--attachment: n_v2-128136.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*270.1**n%e9v2%2ebmp --><center><pre>
Kép
név2.bmp (270.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kismamik, hogy vagytok?? (Panka, Dodus, Búzaszem...stb.)

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Köszönöm, hogy néha gondoltok ránk is. Jól vagyunk, pocaklakó szépen mozog, ha lefekszem azonnal beindul, de jó gyerek este amikor már aludni szeretnék hagy aludni. Már 25+4 naposak vagyunk. Tettem fel képeket a pocakomról, meg a 18 hetes uhról, de nem tudom megnézni. Ki tudna segiteni? A Praxisos képek láthatóak. Lehet, hgoy nem jól csináltam, mert újabb albumot készitettem. Nem igy kellett volna?

Kép

KépKép
búzaszem

Neva!

Nincs semmi gond. Akkor a sebek még nagyon frissek voltak. Lehet hogy nekem is máskép kellett volna reagálnom.
Szent a béke?
lilien_csenge

Magdi!

Persze Kép
neva

Sziasztok!Kép)
Nagyon drágák vagytok, köszönöm a névnapi üdvözléseket, hihetetlen jólesettKép)) Mi a menü a hétre nálatok? Nálam AFP, terhesgondozás, és felülvizsgálat (már táppénzen vagyok). Kellemes orvososdi lesz a napokban folyamatosan. Ilyenkor van az, hogy előadásra se tudok menni, mert fél napokat az sztk-ba ülök.Kép

Puszi, Sylke
sylke

Búzaszem!

Légyszi írdd meg nekem, hogy a Praxis hol található? Szeretnék én is 4D-s ultrahangos képeket készíttetni. A tiéd csodálatosKép)) Mennyiért csinálták? Válaszod köszönöm előre is.

Sylke
sylke

Sziasztok!

Már régen voltam itt, remélem most sikerül beköszönnöm.
Sajna nem sok időm van, egy kicsit átalakult az életünk, és nem is hinné az ember mégis mennyi változással jár. Vivi megváltozott, egy kicsit nyűgisebb lett, és persze makacsabb, de nem is ez a gond, hanem az esti lefekvés!!! Tiszta cirkusz van belőle, sehogyan sem akar aludni, úgy gondolja, hogy milyen érdekes az élet, minek alvásra fecsérelni az időt. Nálunk most bejött az, hogy egy éves kor után megváltoznak a gyerkőcök. Már mennem is kell, mert felébredt.

Akik betegek azoknak sok gyógypuszi, akik ünnepelnek sok boldogságot.

Puszi

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Sziasztok!

Koda!
Jobbulást! Az jó, hogy ilyen szívesen fújkálja Marci, Matyi egyáltalán nem hagyja.

Kriszta!
Ajajajj! Nagyon szégyellem magam, de elfelejtettem a diavetítőt. Velem ma találkozhattál volna, ha jöttél volna... Jobban vagy már?
Örülök, hogy sikerült a kenyér. Melyiket csináltad a fehéret vagy a barnát? Innentől meg lehet variálni, tehetsz bele sajtot (a fehérbe 6-8 dkg-ot) vagy szalonnakockát, zabpelyhet stb. Lehet a víz helyett tej, kefír, író, gyümölcslé. Nem teljesen, csak a fele. Magokat is szórhatsz bele. Na, abbahagyom, mert még nem is ebédeltem, a fantáziádra bízom.

Sylke!
Én is sok boldog névnapot kívánok!

Búzaszem!
Mi az albumod címe?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Én is rég jártam erre. Még egyben vagyunk, reméljük még úgy három hétig így is maradunk.Kép A múlt heti NST jól sikerült, holnap is megyünk megismételni. Még nem érzem, hogy közeledik a vége, teljesen jól érzem magam, magunkat.

Egy kis segítségre lenne szükségem. Ha valakinek van rokona, barátja, nagyon jó ismerőse a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karán, most nagyon-nagyon kellene egy kis hátszél.Kép Nem is nekem, hanem a hugomnak, akivel sikerült úgy kitolni, hogy bár az egyik szakán évfolyamelső, mégsem kap egy fillér ösztöndíjat sem.Kép Nagyon el van kenődve (meg én is), mert annyira számított már rá. Szóval ha valaki tud segíteni, szóljon lécci! Előre is köszönöm!Kép

Betti! Én is megkaphatom a kenyérrecepteket? A férjem néha mondogatja, hogyha úgyis itthon vagyok, akkor süthetném a kenyeret a gépben. De eddig még csak egyszer sikerült, az is inkább kalács jellegű lett. Szóval egy jó recept sokat lendítene rajtam.Kép Egyébként pedig jó étvágyat! (Én most ettem egy tányér finom tejbegrízt.Kép)

Búzaszem! Láttam az albumodat, aranyos a kis picúrka! Már tudjátok, hogy fiú, vagy lány?

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok Lányok!

Régen voltam már nálatok, de vizsgák, a gyerek.....nem részletezem tovább.
A névnaposoknak BOLDOG NÉVNAPOT!!
Kismamák remélem jól vagytok, Búzaszem nem jelentkezel, mindig várlak.

Segítsetek!!
A kisfiam annyira hörög, mintha mindig tele lenne az orra és ha rátesszük a kezünket a mellkasára ott is érezzük. A doktornő azt mondta, hogy ez természetes. de félünk, hogy asztmás lesz vagy valami betegsége lesz. Van ezzel kapcsolatos tapasztalatotok? Vigyük másik orvoshoz is? Minden nap Sterimar, orrleszívás és mégis hörög.
Nagyon aggódunk. Segítsetek légyszi.

Puszi

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!
hajnali négy! Nem vagyok bolond csak ilyenkor olcsóbb.
Gyerkőc alszik, apa dolgzni ment! egyém a pálya!

Betti Drága!
Semmi gond! Megoldottam!
A fehéret csináltam meg! Volt egy rozs-, grahamlisz próbálkozás, de az nem jött össze!
Köszönöm kérdésedet jobban vagyok!
Egyenlőre úgy fest, hogy Bence nem kapta el!
Magánban küldök programtervet!

Dodus Drága!
Már vagy 3* ütöttem a Betti receptje szerint így most vagányan megpróbálom emlékezetből:
3-4 dl víz /tej (a tejjel ízletesebb, de ha a gyerkőc még nem kapott akkor víz)
3,5 e. kanál olaj (ezt Betti nem mondta én raktam bele)
60 dkg sima liszt (én ezt csökkentettem 50 dkg-ra)
2 k. kanál só
2 e. kanál cukor
2 k. kanál porélesztő
és ami nagyon fontos, én ezt rontottam el,a Franch programon kell sütni,ez 3,50 órát jelent!
Jól megtanultam Betti tanár néni?
Most azon gondolkodtam, hogy megpróbálok egy nagyon alap receptet, ezt próbáltam meg még gép nélkül, csak úgy kézzel, persze nem sikerült! Hol van arra ideje, türelme az ember lányának manapság, hogy hólyagosra gyúrja a tésztát? Kép
Majd beszámolok!

Meglepve hallottam, hogy milyen helyzet van itt tanácsadáskor. Én nagyon el voltam kényeztetve ezen a téren. Mentem a magánrendelésre vagy az szakrendelőbe és egy helyen le volt tudva minden. Ultrahang és vizsgálat is. Mindent az én dokim csinált! NEm irigyellek Titeket! NEm lehet egyszerű ott ülni!

Sylke Drága!
Én sajnos nem tudom ,hogy hol van a Praxis, de azt tudom ,hogy Debrecenben van 3D. És 10e.
Amikor én voltam, Pesten a MEga Toysban, akkor 8e fizettem és ebben csak a vizsgálat volt benne és a videófelvétel. A fényképért külön kellett fizetni! 3 éve. Nagyon megérte!2* is voltunk!

Zsuzsa Drága!
BEtti sokkal jobban fog tudni segíteni mint én! Amit ajánlani tudok Stodal szirup! Homeopátiás. Nekünk nagyon jó!
Van homeopátiás orrsray is! Annak nem tudom a nevét, mert mi is Sterimart használunk!

Cat Drága!
Kiságyban alszotok még?
A mi tapasztalatunk: este a mese alatt kapott még Bence egy csőri innit (kakaó, tejpép úgy, hogy meg tudja inni csőriből, rostoslé) elolvastuk a mesét és kifelé a szobából. Volt, hogy végig sírta a mesét, mi akkor is olvastuk; volt, hogy elszórakoztatta magát elalvás előtt /pelenka le, pizsi le, játékok repültek/. sablon szöveg, de igaz, 2-3* kell megcsinálni és menni fog!

Na most már dolgozni is kell egy picit!
Szép jó reggelt mindenkinek!
k
kriszta13

Sziasztok!
hajnali négy! Nem vagyok bolond csak ilyenkor olcsóbb.
Gyerkőc alszik, apa dolgzni ment! egyém a pálya!

Betti Drága!
Semmi gond! Megoldottam!
A fehéret csináltam meg! Volt egy rozs-, grahamlisz próbálkozás, de az nem jött össze!
Köszönöm kérdésedet jobban vagyok!
Egyenlőre úgy fest, hogy Bence nem kapta el!
Magánban küldök programtervet!

Dodus Drága!
Már vagy 3* ütöttem a Betti receptje szerint így most vagányan megpróbálom emlékezetből:
3-4 dl víz /tej (a tejjel ízletesebb, de ha a gyerkőc még nem kapott akkor víz)
3,5 e. kanál olaj (ezt Betti nem mondta én raktam bele)
60 dkg sima liszt (én ezt csökkentettem 50 dkg-ra)
2 k. kanál só
2 e. kanál cukor
2 k. kanál porélesztő
és ami nagyon fontos, én ezt rontottam el,a Franch programon kell sütni,ez 3,50 órát jelent!
Jól megtanultam Betti tanár néni?
Most azon gondolkodtam, hogy megpróbálok egy nagyon alap receptet, ezt próbáltam meg még gép nélkül, csak úgy kézzel, persze nem sikerült! Hol van arra ideje, türelme az ember lányának manapság, hogy hólyagosra gyúrja a tésztát? Kép
Majd beszámolok!

Meglepve hallottam, hogy milyen helyzet van itt tanácsadáskor. Én nagyon el voltam kényeztetve ezen a téren. Mentem a magánrendelésre vagy az szakrendelőbe és egy helyen le volt tudva minden. Ultrahang és vizsgálat is. Mindent az én dokim csinált! NEm irigyellek Titeket! NEm lehet egyszerű ott ülni!

Sylke Drága!
Én sajnos nem tudom ,hogy hol van a Praxis, de azt tudom ,hogy Debrecenben van 3D. És 10e.
Amikor én voltam, Pesten a MEga Toysban, akkor 8e fizettem és ebben csak a vizsgálat volt benne és a videófelvétel. A fényképért külön kellett fizetni! 3 éve. Nagyon megérte!2* is voltunk!

Zsuzsa Drága!
BEtti sokkal jobban fog tudni segíteni mint én! Amit ajánlani tudok Stodal szirup! Homeopátiás. Nekünk nagyon jó!
Van homeopátiás orrsray is! Annak nem tudom a nevét, mert mi is Sterimart használunk!

Cat Drága!
Kiságyban alszotok még?
A mi tapasztalatunk: este a mese alatt kapott még Bence egy csőri innit (kakaó, tejpép úgy, hogy meg tudja inni csőriből, rostoslé) elolvastuk a mesét és kifelé a szobából. Volt, hogy végig sírta a mesét, mi akkor is olvastuk; volt, hogy elszórakoztatta magát elalvás előtt /pelenka le, pizsi le, játékok repültek/. sablon szöveg, de igaz, 2-3* kell megcsinálni és menni fog!

Na most már dolgozni is kell egy picit!
Szép jó reggelt mindenkinek!
k
kriszta13

HIKép

Kriszta!
Jó korán kelő vagyKép Hogy bírod egész nap?
Szikszón vagytok még? Mert senki nem tud semmit, és én sem láttam semmi plakátot...

Dodus!
Jó, hogy írtál, már pont akartalak keresni, hogy mi újság. Ezekszerint még várat magára az uraság.
Ismerősöm nincs az egyetemen. Elég gáz, de biztosan meg lehet vhogy oldani.

Zsuzsa!
Passzolok, én tuti agyon pánikoltam volna magam. De ha a dokinő azt mondta... Biztos jönnek majd okosabbakKép

Betti!
Nekem is összefutott a számban a nyál, így reggeli utánKép Látom sikerült hordozókendőt szerezned. Végülis milyen lett?

Sylke!
Talán még én is beleférekKép Nagyon Boldog NévnapotKép

Koda!
Na mi újság? Jobban vagytok? Mi is túl vagyunk egy náthás időszakon, de Dorka ha meglátta az orrszívót, vagy a sterimart már rohant el sírva. Igaz a végén már csak hüppögés volt, de nem láttam volna hogy élveziKép

Anita!
Szuper ötlet a kulcstartó. Nem is gondoltam rá, de most már legalább nem kell annyit agyalniKép Már csak vhogy el kell oda jutnom (titokbanKép)

Melinda!
Vezetés megy már? Vagy csak óvatosan. Tessék beülni és vezetni, nem olyan nagy dolog, egy csomó ember csináljaKép

Cat!
Alváshoz tanácsot nem igazán tudok. Csak annyit fűznék a témához, hogy szerintem tessék egy kicsit következetes (bár biztosan az vagy) lenni és ragaszkodni a dolgokhoz, ha fürdés után azt várod, hogy lefeküdjön, akkor minden nap azt várd el tőle és ne legyen, hogy egyik nap menni kell, másik nap még ugrálhat, játszhat utána. Tuti megtalálod a megfelelő utat, ami mindenkinek jóKép

Ditta!
Ti meggyógyultatok már? Mikor lesz a szüli napi buli? Ajándék megvan már?

További szép szélmentes napotKép

Marika

marika

Sziasztok!

Kriszta!
Mailt várom. A kenyérből tényleg kifelejtettem a zsiradékot, mentségemre szolgáljon, mikor a kenyeret sütöm, akkor is kifelejtem már hónapok ótaKép. Jó, hogy szóltál. Én régebben kb. 3-4 dkg-nyi margarint tettem bele. Rozslisztből nem szoktam, majd talán, ha kisérletezni lesz kedvem.

Dodus!
Nem ígérhetek semmit, de küldjél egy mailt a tudnivalókkal.
Kriszta leírta a kenyeret fent. A Basic programon tényleg nem az igazi. Lehet csinálni friss élesztőből is, 1-2 dkg élesztőt meg kell futtatni (annyi ideig szoktam, míg a többi hozzávalót beleteszem) egy kis cukros tejben és a liszt tetejébe önteni. Viszont így nem lehet programozni, azonnal el kell kezdeni. Éppen csak annyi tejbe teszem, amennyi feltétlenül kell, és persze ennyivel kevesebb folyadékot öntök bele az elején. A sorrendre figyelj nagyon, először a folyadék, ebbe a zsíradék, utána a szilárd. Ha a magokat az elején teszed bele, benne lesznek a kenyérben, ha sípoláskor, akkor a felszínére tapadnak. Kriszta, ezeket Neked is írtam.

Zsuzsa!
Sajnos én sem tudok segíteni. A doktornőd nyilván tudja, mit csinál. Ha azt mondta természetes, akkor biztos az. Meg van sok-sok tapasztalata is. Én nem emlékszem nálunk ilyesmire, lehet, hogy volt, csak nem tűnt fel. Illetve rémlik, hogy Gerdánál volt tavasszal, mikor beteg volt, de elmúlt a betegséggel együtt. Ha azért van, mert tele az orra, akkor attól asztmás nem lesz. Meg az asztma kialakulását úgyse nagyon tudjátok megakadályozni. Ha jön, nem lehet mit tenni. Azért lenne jó, hogy elvigyétek egy másik orvoshoz, hogy megnyugodjatok. Ki az orvosod? Nekem az a tapasztalatom, hogy amikor betegségről van szó, megbízhatóak a gyerekorvosok. Csak szoptatás, alvás, hozzátáplálás ügyben kell nagyon megcenzúrázni őket.

Sylke!
A Praxist itt tudod megnézni:
http://www.ultrahang.net/, találsz még itt további linkeket is.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Marika!
Látom egyszerre írtunk! Nandu kendőt vettem, hosszabb, mint a Kismamásom. De ha olvastad, akkor tudod, hogy mi volt vele a bajom. Azért ha egy karikás összejönne, megvenném.
Ti hogy vagytok? Ritkán jelentkezel! Az egyetem miatt?

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Irtam egy csomót és nem küldte el a művelet megszakadt.

Kép

KépKép
búzaszem

Megpróbálom megint. A praxisban 9ezret fizettünk, de ebbe benne volt az 1000ftos kedvezmény amit akkor kapsz Sylke, ha a babaneten keresztül jelentkezel be. Ezért kaptunk 15 perces videóanyagot(kazit neked kell vinni) cd-t adnak ők 8 képpel, és egy szines 3d-s képet. Nagyon nagy élmény volt látni. A baba nemét nem tudta megmondani, de még most sem tudom, pedig már 26 hetesek vagyunk.
Nzsuzsa!
Meg foglak látogatni titeket, de mostanában annyi elfoglaltságot találok magamnak ( fogászat , gyerkőcökre vigyázás, vásárlás a szobához, babaszoba rekonstrukciója )
Tudna valaki segiteni, hogy hol lehet felnőtt férfi bőr csizmát kapni Miskolcon. Olyan WEestern féle, de nem olyan hülye orral. Azt hallottam, hogy egyáltalán nem árulnak férfi csizmár mert kiment a divatból. De kit érdekel a divat, ha ez kellene a férjemnek.

Kép

KépKép
búzaszem

Marika!
Köszi a biztatást.Kép Rám fér Kép
Szóval most készülök egyedül elindulni, mert már kinQttem a férjem, már csak idegesít, de ezt sokan mondják, hogy így jártak.Csak hát ilyenkor meg a gyerekek felügyeletét kell megoldanom.Kép
De muszály egyedül elindulnom.

Zsuzsa!
Hát, nekünk, pontosabban Olivérnek szokott"zörögni" a mellkasa, ez álltalában(nálunk mindig)hörgQgyulladásra utal.
Szóval, ha zörög akkor szokott a mi dokink felírni hörgQtágítót , a neve:Spiropent.

Melinda
adnilem

Kata!
Nem baj, hogy betolakodtam? Kép

Melinda
adnilem

Melinda!
Nem kell a gyerekek felügyeletét megoldanod! Tedd be Őket is a kocsibaKép.

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?