Sziasztok!
hajnali négy! Nem vagyok bolond csak ilyenkor olcsóbb.
Gyerkőc alszik, apa dolgzni ment! egyém a pálya!
Betti Drága!
Semmi gond! Megoldottam!
A fehéret csináltam meg! Volt egy rozs-, grahamlisz próbálkozás, de az nem jött össze!
Köszönöm kérdésedet jobban vagyok!
Egyenlőre úgy fest, hogy Bence nem kapta el!
Magánban küldök programtervet!
Dodus Drága!
Már vagy 3* ütöttem a Betti receptje szerint így most vagányan megpróbálom emlékezetből:
3-4 dl víz /tej (a tejjel ízletesebb, de ha a gyerkőc még nem kapott akkor víz)
3,5 e. kanál olaj (ezt Betti nem mondta én raktam bele)
60 dkg sima liszt (én ezt csökkentettem 50 dkg-ra)
2 k. kanál só
2 e. kanál cukor
2 k. kanál porélesztő
és ami nagyon fontos, én ezt rontottam el,a Franch programon kell sütni,ez 3,50 órát jelent!
Jól megtanultam Betti tanár néni?
Most azon gondolkodtam, hogy megpróbálok egy nagyon alap receptet, ezt próbáltam meg még gép nélkül, csak úgy kézzel, persze nem sikerült! Hol van arra ideje, türelme az ember lányának manapság, hogy hólyagosra gyúrja a tésztát?
Majd beszámolok!
Meglepve hallottam, hogy milyen helyzet van itt tanácsadáskor. Én nagyon el voltam kényeztetve ezen a téren. Mentem a magánrendelésre vagy az szakrendelőbe és egy helyen le volt tudva minden. Ultrahang és vizsgálat is. Mindent az én dokim csinált! NEm irigyellek Titeket! NEm lehet egyszerű ott ülni!
Sylke Drága!
Én sajnos nem tudom ,hogy hol van a Praxis, de azt tudom ,hogy Debrecenben van 3D. És 10e.
Amikor én voltam, Pesten a MEga Toysban, akkor 8e fizettem és ebben csak a vizsgálat volt benne és a videófelvétel. A fényképért külön kellett fizetni! 3 éve. Nagyon megérte!2* is voltunk!
Zsuzsa Drága!
BEtti sokkal jobban fog tudni segíteni mint én! Amit ajánlani tudok Stodal szirup! Homeopátiás. Nekünk nagyon jó!
Van homeopátiás orrsray is! Annak nem tudom a nevét, mert mi is Sterimart használunk!
Cat Drága!
Kiságyban alszotok még?
A mi tapasztalatunk: este a mese alatt kapott még Bence egy csőri innit (kakaó, tejpép úgy, hogy meg tudja inni csőriből, rostoslé) elolvastuk a mesét és kifelé a szobából. Volt, hogy végig sírta a mesét, mi akkor is olvastuk; volt, hogy elszórakoztatta magát elalvás előtt /pelenka le, pizsi le, játékok repültek/. sablon szöveg, de igaz, 2-3* kell megcsinálni és menni fog!
Na most már dolgozni is kell egy picit!
Szép jó reggelt mindenkinek!
k