Jóreggelt! Tegnap este lefekvéskor rájöttem, hogy nem kell fél 7-kor kelni, és ráadásul holnap sem, és holnapután sem, és azután sem... Aztán 24 órás ügyelet, de azzal már nem foglalkoztam
Taliügyben, hogyha senki sem dolgozik
, én azt mondom, hogy mit szóltok inkább az 1 órához? Nem is lesz olyan tömeg, meg nem siet mindenki haza, mert késő van. MInt múltkor, hogy mindenki haza akart menni volna időben, aztán mégsem
Remélem Viki, ott leszel! Viszont ha 5 órát mondotok, meg létszámot, nagyon szívesen lefoglalom a helyet, ha az első tali teázójáról beszélünk.
Viki, még az is eszembe jutott, hogy mind írjuk itt, hogy foglalkozz a babával, meg gondolj rá, meg minden, és eszembe jutott, hogy mikor az embernek rossz valami, akkor inkább magával foglalkozzon. És nem azért mondjuk ám, hogy a baba a fontos csak, meg azt tartsd szem előtt, hanem mert mi tudjuk, hogy a baba aztán mindenről el tudja vonni az ember figyelmét! Szóval örülni tud neki az ember akkor is, mikor mindenféle rossz dolog történik körülötte, és meg tud feledkezni a hétköznapokról, meg minden. (többiek, ugye nem baj, hogy többesszámot használtam?) Remélem nem értettél félre. Csak azért jutott eszembe, mert olvastam egy cikket. és abban volt, hogy "mindig csak a gyerek, és ÉÉNNNNN???" szóval nem erről van szó. Lehet, hogy túlgondolom a dolgokat? Na, mindegy. Egyébként lehet, hogy nem hiszed el, de annyira foglalkoztatott ez a problémád, hogy múlt éjjel azzal a sráccal álmodtam, akiről írtam, mikor először megkérdeztél minket... Szóval nagyon együttérzek.
Esztyx, elfelejtettem menni.
Dokinál voltam ugye, és egészen lefoglalt az, hogy akkor most hogyan tovább, meg szólni a munkahelyen, meg megnyugtatni a Gergőt, hogy ne aggódjon, mert nagyon aggódott, hogy lett-e valami, meg ilyenek. Meg a múlkori babagondozás megviselte szegény leendő apukát, és mondta, hogy lehet, hogy kihagyná most ezt
Egyébként én is gondoltam rá, hogy esetleg hülyeségeket fog beszélni majd a néni, az intimtornát meg úgyis tudtam, hogy akarok majd menni, szóval annyira nem bánom, hogy kimaradt.
Ja, és gondoltam rá, hogy próbálok esetleg jegyet szerezni neked, mert a tex-nél dolgozik az egyik volt kolléganőm, de rájöttem, hogy mire ő jegyet szerezne, addigra te megszülsz
Azrét megkérdezem tőle, ha gondolod, bár nem is tudom hirtelen, hogy ezeket ők árulják-e... Na, mindegy.
Nekem sem tetszenek a melleim egyébként, de párocskám teljesen oda van tőlük. Asszem talán a méret fontosabb neki, mint hogy mekkora, és mennyire szabályos az udvar
Mondjuk biztos jelent valamit, hogy mostanában már nem cicisbébinek szólít, hanem csöcsösbébinek
(mert mi bébizzük egymást többnyire)
Még biztos akartam írni valamit, de elfelejtettem. Mint mindig mindent... Na, sebaj. Ja, megvan, megyek uh-ra 29-én, és holnap terheléses cukorra. És ezzel kapcsolatban akartam mondani, hogy tőlem a várandósság alatt csak úgy vettek vért, hogy otthon kellett enni 2dl tejet meg 1 zsemlét, és az nem terheléses cukor, hanem étkezés utáni cukor. Mert éhgyomorra nem mérik meg.
ja, még mozgást akartam írni, kismanó nekem is nagyon aktív volt az elmúlt pár napban. Tegnap már kevésbé. Majd kirúgta a ház (vagyis az én) oldalát. Viszont éjjel mindig hagy aludni, ha nem fekszem rá mondjuk a kezére. Akkor először el kezd csikizni belülről, majd ha nem kapcsolok 5-10 másodpercen belül, akkor akkorát kapok, hogy kész. De egyébként áldott jó gyerek, remélem meg is marad annak
Na, asszem, adtam most olvasnivalót rendesen
Írjatok ti is, hogy ne unatkozzak.
Kik.
27+5