Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
A színház nagyon jó volt. Remélem el tudunk menni a következő két hónapban még néhányszor, mert aztán egy ideig tuti nem.
A jó öreg West Side Story-t láttuk a Tháliában.
Áron mondta, figyeljem meg, hogyan reagál a zajokra (jó vicc, lehet nem figyelni???) és arra jutottam, hogy a hangos zene alatt meglapult, aztán ahogy elcsendesedett a dolog, jól megrúgdosott KépKép Aztán a második felvonás végére ezt is megelégelte, és tüntetőleg csuklani kezdett Kép

Viki!
Szerintem az jó, hogy végre tisztázódtak a dolgok. Így legalább tudod, hogy mire számíts, és még ha ez most kemény is lesz, legalább elkezdheted túltenni rajta magadat, annál előbb túl leszel rajta. Én egy ideig biztos el is kerülném (persze a baba miatt nem lehet teljesen kizárni) hogy gyorsabban menjen a felejtés. Járj társaságba (pl közénk Kép) és foglalkozz nagyon sokat magaddal meg a babucival, az biztos segít. Próbálj megnyugodni és a babát is próbáld megnyugtatni.
Na jó, nem okoskodom tovább. Mindenesetre mi melletted vagyunk!
Én mellesleg szintén itthon ülök állandóan, szívesen találkozom veled én is, ha úgy érzed, az segít!
Amúgy a találkozó az Oktogonnál szokott lenni, a Burger King előtt! Időpont úgy tűnik, 5 körül lesz.

Tali: ha oda akarunk menni teázni, ahol először voltunk (nekem is jobban tetszett) akkor kéne foglalni asztalt, mert 5 körül már nem biztos, hogy lesz hely. Csak ahhoz kéne tudni, hányan leszünk. És hogy tuti-e a csütörtök 5 óra.

Na jó éjt (jó horkolást) nektek:
Orbis
orbis
 
 


Sziasztok! fecsegők!

Már tegnap is nekiveselkedtem a végigolvasásnak, de képtelen voltam olyan sokat írtatok. Na ma reggel gondoltam, frissen, de teljesen lefáradtam!Kép

Bagzer! Na, erről beszéltem ez már a harmadik trimeszterKép!És innentől ez jön!!Kép

Nem tudom mit paráztok a ciciken szerinetm tök vicces, hogy ilyen teljesen más is tud lenni.Meg írtó nehéz is. Pl a pasim azt mondta, olyan két hónapja a látványos növekedéskor, kijöttem a fürdiből mit sem sejtve, rám nézet, majd: "Kicsim, megnőtek a KEBELID"Úgy röhögtem, nem is tudtam, hogy ismreti ezt a szót.
Persze én az elején nagyon aggódtam, hoyg az enyém nem is fog nőni, mert Bromocriptint szedtem és azt gondoltamn majd nem is lesz tejem, de szerncsére beindult a növés, és remélem lesz áldásos hatása isKép

Kikocs! Jól teszed, hogy tápénz!!!!

Viki! Szrintem ideje volt tiszta vizet locsolgatni össze-vissza. Most légy továbbra is kemény csaj! És taláj ki gyorsan valami elfoglaltságot, hogy lekösd magad! Kismama torna? Meg ide gyere sűrűn. És van segítséged? És szüleid már tudják? vagy még vársz? tesód van?

Én is szertnék talizni, de borzasztó, hogy pont nincs autóm. majd megpróbálom megszerezni a pasimét!!!!

Noémi! nekem sem nőtt a pocim úgy három hétig. Stagnált 97 cm. Aztán megmértem és egyszer csak 100 cm. Most meg már 103cm, de komolyan már napról-napra nő!!Két barátnőmnek is ikrei vannak és mindkettő 104 cm pocival szültKép Hát ilyen ez!

na pihi, meg kitalálom a mai programom(pl mosogatás, teregetés stb.Kép)
Rékacs 32+5

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Márti05! Mi vn Gigivel? Mesélj! van tejci? Alszik éjjel, vagy virrasztás van?Mindent tudni akarokKép

Ja és ránéztem Mártira és rájöttem, hogy:
Rékacs 32+6

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 

 
 

Tali-nekem jó a csüt.5óraKép

pocaknövekedés-nekem is egy csomó ideig pont 97en stagnált, és én is aggódtam...de aztán egyszer csak (de tényleg 2-3hét múlva megindult)és most minden héten nő egy centit!Kép)

bagzer-a mi párunk hasonlóan idióta munkát csinál, mármint időbeosztásban...az én párom elmegy hétkor és tegnap pl. éjfélkor jött haza-filmes szakma-nem túl családcentrikus...
tegnap fel is lázadtam..és kifejtettem, hogy nekem nem minden a megélhetés, és egyébként is...és hogy másnak a párja direkt most vállal kevesebbet, hogy együtt legyenek az utolsó időkben, aztán mikor meg van a baba szabadságolnak, mert ez ÍGY normális!!NEM??de!Kép

Kikocs-kár h nem jöttél tegnap a szülőtanfolyamra, vártam hátha... egyébként vlmi pszichológus tartott előadást, akit szerintem a mi topicunk kb. szétszedett volnaKép, meg egy nőci aki az intimtornáról tartott előadást...és én tökre eldöntöttem hogy szülés után fogok járni, amint lehet, nagyon bíztatóan hangzottak, amiket mondott...meg egyáltalán ez fontos, ti fogtok?
egyébként járnék már most, de utolsó hónapban már nem ajánlott...csak tudnám miért ...ha beindítja a szülést a babának akkor sem lehet már baja ha pár héttel előbb jön...nem?akkor meg miért ne lehetne?

no puszók-eszti

színház-én az ügynök halálát úúúgy megnézném, de nincs rá jegy, az ég és nő közöttre se nagyon kaptam eddig...

ja és még majd később megírom életem nagy kérdéseitKépcsak majd előbb még átgondolom őketKépKép

puszik-eszti
aki változatlanul már nagyon szívesen szülne!!
esztyx
 
 


Csilla!

Köszi a válaszodat, amit a megint megjött babásaihoz írtál.
Mekkora volt a hematomád? Nekem a 12.héten 22mm*7mm, 1 héttel később 20mm*6mm.
És felszívódott? Vagy átalakult amnionszalaggá? Mekkora az amnionszalag? Ez elég ijesztően hangzik. Olvastam róla, hogy teljesen ártalmatlan, ha nem érinti a babát, Nálad biztos nem zavarja, gondolom mondta volna a doki.
Üdv.:Betti

Betti

Kép

Kép
betécske
 
 


Jóreggelt! Tegnap este lefekvéskor rájöttem, hogy nem kell fél 7-kor kelni, és ráadásul holnap sem, és holnapután sem, és azután sem... Aztán 24 órás ügyelet, de azzal már nem foglalkoztam Kép

Taliügyben, hogyha senki sem dolgozik Kép, én azt mondom, hogy mit szóltok inkább az 1 órához? Nem is lesz olyan tömeg, meg nem siet mindenki haza, mert késő van. MInt múltkor, hogy mindenki haza akart menni volna időben, aztán mégsem Kép Remélem Viki, ott leszel! Viszont ha 5 órát mondotok, meg létszámot, nagyon szívesen lefoglalom a helyet, ha az első tali teázójáról beszélünk.

Viki, még az is eszembe jutott, hogy mind írjuk itt, hogy foglalkozz a babával, meg gondolj rá, meg minden, és eszembe jutott, hogy mikor az embernek rossz valami, akkor inkább magával foglalkozzon. És nem azért mondjuk ám, hogy a baba a fontos csak, meg azt tartsd szem előtt, hanem mert mi tudjuk, hogy a baba aztán mindenről el tudja vonni az ember figyelmét! Szóval örülni tud neki az ember akkor is, mikor mindenféle rossz dolog történik körülötte, és meg tud feledkezni a hétköznapokról, meg minden. (többiek, ugye nem baj, hogy többesszámot használtam?) Remélem nem értettél félre. Csak azért jutott eszembe, mert olvastam egy cikket. és abban volt, hogy "mindig csak a gyerek, és ÉÉNNNNN???" szóval nem erről van szó. Lehet, hogy túlgondolom a dolgokat? Na, mindegy. Egyébként lehet, hogy nem hiszed el, de annyira foglalkoztatott ez a problémád, hogy múlt éjjel azzal a sráccal álmodtam, akiről írtam, mikor először megkérdeztél minket... Szóval nagyon együttérzek.

Esztyx, elfelejtettem menni. Kép Dokinál voltam ugye, és egészen lefoglalt az, hogy akkor most hogyan tovább, meg szólni a munkahelyen, meg megnyugtatni a Gergőt, hogy ne aggódjon, mert nagyon aggódott, hogy lett-e valami, meg ilyenek. Meg a múlkori babagondozás megviselte szegény leendő apukát, és mondta, hogy lehet, hogy kihagyná most ezt Kép Egyébként én is gondoltam rá, hogy esetleg hülyeségeket fog beszélni majd a néni, az intimtornát meg úgyis tudtam, hogy akarok majd menni, szóval annyira nem bánom, hogy kimaradt. Kép
Ja, és gondoltam rá, hogy próbálok esetleg jegyet szerezni neked, mert a tex-nél dolgozik az egyik volt kolléganőm, de rájöttem, hogy mire ő jegyet szerezne, addigra te megszülsz Kép Azrét megkérdezem tőle, ha gondolod, bár nem is tudom hirtelen, hogy ezeket ők árulják-e... Na, mindegy.

Nekem sem tetszenek a melleim egyébként, de párocskám teljesen oda van tőlük. Asszem talán a méret fontosabb neki, mint hogy mekkora, és mennyire szabályos az udvar Kép Mondjuk biztos jelent valamit, hogy mostanában már nem cicisbébinek szólít, hanem csöcsösbébinek Kép (mert mi bébizzük egymást többnyire)

Még biztos akartam írni valamit, de elfelejtettem. Mint mindig mindent... Na, sebaj. Ja, megvan, megyek uh-ra 29-én, és holnap terheléses cukorra. És ezzel kapcsolatban akartam mondani, hogy tőlem a várandósság alatt csak úgy vettek vért, hogy otthon kellett enni 2dl tejet meg 1 zsemlét, és az nem terheléses cukor, hanem étkezés utáni cukor. Mert éhgyomorra nem mérik meg.

ja, még mozgást akartam írni, kismanó nekem is nagyon aktív volt az elmúlt pár napban. Tegnap már kevésbé. Majd kirúgta a ház (vagyis az én) oldalát. Viszont éjjel mindig hagy aludni, ha nem fekszem rá mondjuk a kezére. Akkor először el kezd csikizni belülről, majd ha nem kapcsolok 5-10 másodpercen belül, akkor akkorát kapok, hogy kész. De egyébként áldott jó gyerek, remélem meg is marad annak Kép

Na, asszem, adtam most olvasnivalót rendesen Kép
Írjatok ti is, hogy ne unatkozzak.
Kik.
27+5

kikocska
 
 


Sziasztok kismamik!

Gigi baba köszönjük jól van.
Tejci kezdd sokasodni, már egyre többször elég neki, főleg ha nem alszik el közben és rendesen kiszívja. Naponta egyszer nagy kakitúránk van, ami azt jelenti, hogy 2 órás fennlét, kaja büfi, pihi, utána ajjjajjjajj s jön a kakamanó, anya vár egy picit ok tisztába teszi, s mire visszatenném az ágyikóba ismét rotty, várakozás ok semmi több trotty, éhes cicire teszem, közben trotty, cici után tisztába tétel, s ez olyan 2 órás játék, ma hajnal 4-6 ig szórakoztatott vele a drága. Ezt a túrát leszámítva hamizik büfizik, s alszik, esetleg nézelődik a kiságyában.
Hajnalban megszabadultunk a köldökcsonktól, ideje volt, nagyon utáltam kezelgetni, gyönyörű köldöke lett.
Imádom amikor rám néz, az ember elolvad tőle, s a mimikája kész úrhölgy, meg kell zabálni. Imádja ha simogatják. Most alszik 8-órától és közben nagyokat mosolyog. Szépen evett reggel, meg is van a gyümölcse.

Olyan érdekes olvasni benneteket, s hihetetlen, hogy nekem már vége a pocakos időszakomnak, nagyon szerettem és élveztem is az lenni.

További szép napot
Márti
márti05
 
 


SziasztokKép

VikiKép
Most legyél erős, ez a pasi is egy gerinctelen ember, aki fel sem fogja mit csinál. Hidd el jobb, hogy most csinálta ezt, mint később. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, tudom mit érezhetsz mostKép A talin szivesen beszélgetnék majd veledKép

Tali ügyben, nekem jobb lenne az 5 óra, de ha marad mégis az 1 akkor is megyek, csak kicsit kések....de olyan nincs, hogy most ne érjek oda.......

Mozgás.. nekem néha akkorákat rug a jobb bordáim felé,hogy csak güüüved a szemem, meg mindig dugdossa a lábát a jobb oldalamnálKépaz nagyon édi

Terheléses cukorvizsgálaton még én sem voltam, csak ilyen étkezés utánin. az baj?

pussz mindenkinek
edwig 34+1
Vendég
 


MártiKép
Biztosan nagyon nagy öröm lehet. Már én is nagyon nagyon várom ezeket a napokat. nem vagy kimerült?? Képet majd, ha tudsz raksz fel a szépséges babucidról??
Sok sok boldogságot a babucihozKép
edwig
Vendég
 


Hát jó reggelt!
Már fenn vagyok egy ideje, csak hát vissza kell olvasni a dolgokat Kép
Tali:
Oktogon, B.King előtt, ismertetőjel: óriási pocakok (a kezdők kedvéért Kép )aztán irány a teaház!
Viszont, szerintem is jobb kicsit az egy óra, valahogy emberibbnek hangzik. na, akkor már csak ezt kell eldönteni, aztán juhú, talizunk!!!

Képzeljétek, este iszonyúan megijedtem, mert begörcsölt a pocak. Telesen hasonlított a menstruációs görcsre, eltartott vagy 2-3 percig, aztán elmúlt és nem jött elő megint. Meg úgy három-négy napja bármit csinálok, nagyon fáj a derekam, de alvás után is a sima fekvéstől. Most meg már a medencém is, és hát iszonyúan nem vicces ez így. a fájás olyan volt, amilyennek a jósfájást mondják, csak nem ismétlődött meg, ezer szerencse, mert az még nagyon korai lenne nálam nem???!!!
A baba viszont érezhetően jól érzi magát, legalább ezz megnyugtató. Azért kérek konzíliumot!!! Mert segítség, rémisztő picit ez a fájós dolog! Kép

Megyek ma kismamatornára, ha valaki csatlakozna, csak ajánlani tudom. Az egyetlen baja, hogy sokan vanak, de ha kicsit előbb érkezünk, akkor lesz hely és a tornásznéni az szuper!
Szent Imre kórház (Tétényi út, a 7-es busz pont előttte tesz le, ez is a megálló neve)
F épület, 16.30-17.30-ig
Polifoamot, vagy türcsit kell csak hozni.
ÉÉÉS,
utána ugyanott lesz egy egy órás előadás,
-Fájdalomcsillapító eljárások a szülés alatt- címmel. (Erre lehet külön is jönni, de a tömeg ide is érvényes!)

No, ha valakinek kedve támad, jöjjön, 2-fél3 között legkésőbb még rátoknézek Kép addig szóljatok, mert utána már el kell indulnom. Pomáz kicsit a világ végén van Kép, de sebaj, legalább bemelegítek Kép

Puszz nektek!
Aura 25+5!
aura
 
 


Szia Edwig!
Annyit írtam már megint, hogy jól beelőztél Kép
Mindegy mikor lesz a tali, de most már tényleg gyere! Jut eszembe, jól van már a kutyusod? Szegény, ha jól emlékszem ő esett áldozatul a múltkori nagy sietségnek Kép
Dolgozol még? Mert ha nem, jöhetnél velem tornázni, persze ha van kedved és bírod még. Legalább tényleg látnán k egymást végreKép
Puszz még egyszer!

Megyek, emberi formát ölteniKép
aura
 
 


Aura! Ez a fájdalmas görcs olyannak hangzik, mint az enyémek szoktak lenni, mondjuk nekem keményedik is a hasam közben. Nekem a dokibácsi magnéziumot rendelt, és azt mondta, hogy ha 5 fölé mennek ezek a fájdalmak, menjek hozzá. Ezért voltam tegnap. Következménye nem lett, csak hogy ugye mostantól nem kell dolgozni, meg többet kell pihenni, talán ez a kettő össze is függ Kép Meg szedni a magnéziumot. Emiatt nem is megyek most veled tornázni, de talán egy másik alkalommal szívesen. Inkább most pihizek még, és tartalékolom az erőimet a csütörtöki talira Kép Szerintem te is pihenj sokat. Feküdj le, pakold körül magad párnákkal, hogy ne fájjon sehol, aztán nézegess kismama-katalógust Kép tuti gyógymód! Kép Nekem a derekam is a sok üléstől meg mászkától szokott fájni.

Edwig, ha a dokid jónak látja, hogy ne küldjön, biztos nem baj. Én is csak most megyek, holott mindenki túl van már rajta.

Márti, olyan jó olvasni róla, hogy milyen szép is a babás élet! Írjál többet nyugodtan! Sőt, kérlek, mert akkor is irigykedünk, de közben még jól is érezzük magunkat Kép (asszem jogosan szólok nem csak a saját nevemben Kép ) Tényleg, neked már több mint 3 hónapos kislányod lesz, mire én megszülök Kép Milyen soknak tűnik így, aztán majd pár év múlva egyidősek lesznek Kép

Ja, megvan, még kérdezte Eszter a kiskönyvbetelést. Azért telt be, mert én rendesen járok védőnénihez is, és az elején gyakran voltam dokinál, meg akkor is beleír, mikor igazolásért vagy beutalóért megyek, meg gyógyszert íratni.

kikocska
 
 


SziasztokKép
AuraKép
Nincs az a hirtelen jött dolog, ami miatt ne mennék a csütörtöki talira.... Hát a kiskutyám elég nehézkes dolog, mert a múlkor odazártam a lábikóját, most meg pénteken a szemét műtötték, azért is nem megyek dolgozni ezen a héten, itthon kell lenni vkinek veleKép Így tornázni sem tudok menni sajnos, de este felé, ha nem vagy túl fáradt, talizhatnánk....majd üzenekKép Kép
A görcsök miatt ne aggódj, ha emlékszel kb. egy hónapja írtam pont, hogy olyan görcseim voltak mint amikor megjött régen, csak nekem nem 1-2 perc, hanem 2-3 óra volt. A doki bácsi megvizsgált semmi baj, azt mondta a baba úgy feszíti magát éppen és a méh megfeszül nagyon. MagneB6-ot kell szednem, azóta szerencsére semmiKép Kép Kép próbáld ki te is, vagy kérdezd meg a doki bácsidatKép

puszi
edwig
Vendég
 


Kikocs, Edwig!
Köszi a megnyutatást, holnap úgyis megyek dokihoz, majd megkérdezem, csak "több szem többet lát" alapon gondoltam jó ha itt is édeklődöm.
Edwig, jobbulást a kutyusnak! az előadás hétig tatr és általában csúszni szoktak, szóval gyanítom, hogy lesz vagy kilenc óra mire hazakeveredek. a kocsimat nem merem városban használni az idióta autósok , meg a jó kis defektes sztorim miatt, arról nem is beszélve, hogy még friss és kész tájékozódóbajnok vagyok. A BKV lassabb, de legaláább nyugi van.
Szóval beszéjünk azért, bár a holnap estefelé az szerintem jobb lenne.
Írj mindenképp, vagy írok én,
megyek, folytatom az emberré válási folyamatotKép

Aura
25+5
aura
 
 


Nekem tegnap este is voltak görcsök...
nem tudom mi lehet ez...mármint
úgy van, hogy fekszem...és egyszer csak jön mint mikor megvan...görcsöl egy-két percig utána elmúlik...aztán kb. 2-3perc szünet és újból jön...szóval egyáltalán nem tízperces vagy ilyesmi fájás, szal nem tudom mi lehet ez...de fáj nagyon...aztán abbamarad kb. 10 perc után... ez most 3.szor volt...
holnap okosabb leszek,dokibácsival konzultálok, de az én egyetlen megbízható orvoscsapatomat is megkérem konzultáljon, mi lehet ez...!?????
és meg is keményedik a pocak, de nem feltétlen..

nem tudom mi ez...???
lehet ,h a málnalevéltea hatása????
esztyx
 
 


Sziasztok lányok!

Olyan nyűgös vagyok mostanság, meg hisztis, hogy már magamat idegesítem vele.
Most szólt Áronom, hogy (amúgy 4-ig dolgozik) 1/4 6-kor még lesz valami megbeszélés vagy mi, és nem tudni, meddig tart. Úgy elkeseredtem, legszívesebben toporzékoltam volna Kép
Szegény, mintha tehetne róla.

Amúgy az egy óra nekem is jóbb lenne. Sőt, úgy néz ki, ha 5-kor lenne, csak fél órát tudnék maradni.

Márti!
Tényleg nagyon j olvasni a sztorikat, várjuk a következő adagot! Már amennyit persze a csajszi engedKép
Kép
jaaj már én is úúúgy szeretnék babázni!!!

Amúgy van egy könyvünk, (Ember születik a címe) ami a kilenc hónapról szól, nagyon jó képek vannak benne. Van egy koraszülött baba (26 hetesen, 660g-mal született). Teljesen jól van, és igazából teljesen olyan baba-formájú már, csak kicsi meg sovány. De én azt egy csomót szoktam nézegetni, és arra gondolok, hogy már azon 3 héttel túl vagyok, meg a baba is kb fél kilóval, úgyhogy még jobban néz ki. Olyan fura, de valahogy nem tudtam elképzelni, hogy már ennyire "készen van". És most valahogy olyan más vele beszélgetni, még jobban szeretném már megnézni, milyen is lesz KépKép

Orbis (29+0)
orbis
 
 


Esztyx!!

Szerintem ezek tipikus jóslófájások!
Azok már több héttel a szülés előtt is elkezdődhetnek!!
orbis
 
 


Esztyx, egyetértek Orbissal, Pont így írja le a könyvem a jóslófájásokat. SZóval örülj neki! és igyad szorgalmasan a málnalevél-teát, hogy terveid szerint hős és nemhisztis szülő-mama legyél, akire nagyon büszke lesz a párja Kép

kikocska
 
 


Sziasztok!!!

Kikocska!A schöpfibe jársz laborba nem? Ha előbb tudom, hogy holnap mész terhelésesre, akkor mehettünk volna együtt!Én végül ma lettem túl az egészen!Menj oda fél8-ra és lobogtatsd a vércsapoló nővérkének a cukrodat, meg a beutalódat, mert nem kell sorban állni!Sajna ez az egy jó dolog volt benne!Citromot sem kell vinned, mert citromos teába keverik be!

Ti nem voltatok rosszul kb fél óra múlva ettől a cukros cucctól? A nővér mondta, hogy menjek friss levegőre, mert a felszívódás alatt rosszul lehet lenni, de nem gondoltam volna, hogy ennyire!Lehet, hogy a kialavatlanság is közrejátszott!?

Bagzer!Ha a dokid folyamataosan nézi a toxoplazmát, akkor nem lehet baj!A másik, hogy az alomtisztítását kell, hogy más végezze, semmi más nem lehet fertőző!Az Uh-n bár nem nagyon szokták mondani, automatikusan megnézik a méhlepényt, mert a kontrollhoz tartozik!

Esztyx!
Már annyiszor írni akartam, hogy most már neked sincs nagyon sok hátra, úgyhogy többünknél jóval előbb babázhatszKép!!!

A csütörtöki taliról!Ha 13-kor mentek akkor én tuti nem fogok tudni menniKép, mert reggel rutinból vizsgázom, 14-kor elsősegélyből és ha 17-kor találkoztatok volna akkor még torna után csatlakozhattam volna hozzátok!(Tornára meg muszáj a gerincsérvem miatt menni)Bár nekem nem egyértelmű, hogy most miben maradtatok!?Most már szeretném ezt a vezetést is felfüggeszteni, mert teljesen elviszi az dőmet, és elég is volt belőle egy időre...

PusziKép:Katy
(28+6Kép)
Katy
 


Szép jó reggelt, napot mindenki!!!Mi megint 3 körül feküdtünk, és 12-ig heverésztünk... Ez nem jó. Útálom a kötetlen munkaidőtKép) Persze vannak nagyon jó oldalai isKép És már alig vártam, hogy olvassam, mi történt veletek! Olyan jó, hogy van ez a kis társaság!!

A pocak ezek szerint -általánosíthatunk majdnem- a 30. hét után egy picit megáll, aztán rohamütemben nőni kezd. Rékacs, én most tartok 102-nélKép És most akkor stagnálok, és aztán lesz még sok,sok,sok. Jajj. Persze örülök, de néha arra gondolok, mikor a térdmagasságban lévő csapot meglehetősen nehezemre esik kinyitni, hogy azért nem bánom, ha nem húzzuk ki a 40 hetet... De persze tök nem ez a fő szempont.

Esztyx, szerintem azért ennél árnyaltabb a kép. Az én Péteremnek pl. most sokkal több munkája jött össze, nincs mit tenni, meg ugye az egyetem is... Abban próbálok segíteni neki, legalább egyfélén gondolkozunkKép És amikor a babuci születik, épp akkor fog vizsgázgatni, bár szabit gyűjtött eddig, és 3 hetet szeretne kivenni, de nem tudom, hogy fog menni. Egyébként ez a filmes cucc tényleg nem családbarát.. Délelőtt nem tudtok esetleg picit együtt lenni? Vagy mi azt szoktuk csinálni, hogy minden héten van családi este, és akkor csak egymással foglalkozunk. Ez segít kihúzni a nehezebb időszakokat is.

Kikocs, a pszichológus dr. Kép Jókat írsz, egyetértek.

Esztyx, szerintem ezek jóslófájások. Tök jó! Készülődik a baba. Te már ezeken nem kell, hogy aggódj, akár hetekig is tűnhet úgy, hogy beindul a szülés, aztán mégsem. De bajnak biztos nem baj.Kép
Most olvastam, hogy a fantasztikusan új diagnózisomat már mindenki fölállította. Kép Nem baj, megerősítemKép

Orbis, az ilyen csúszásoktól én is mindig kiakadok, ráadásul a férjecskémnek nem az erőssége az időbeosztás...Kép Úgyhogy én ki szoktam sírni magam, amikor nem jön, és aztán megnyugszom...

INTIMTORNA.: mi már népszerüsítettük itt egypáranKép Szerintem irtó hasznos! Nem tudom, miért mondták, hogy nem lehet szülés előtt, nekünk ilyet nem mondtak. És utána akár másnap el lehet kezdeni, hogy rendbejöjjön 6 hét alattKép Juj, de várom már!!! Persze gátmetszéssel nem tudom, lehet-e...


Katy, nagyon ügyes légy vezetésen!

Terheléses cukrot az én dokim szerintem csak akkor fog csináltatni, ha az evés utánival gond lesz. Úgyhogy ne aggódjatok, észreveszik, ha szükség van rá!

Puszi mindenkinek, nagyon hosszú, mert nagyon végigolvastalak benneteketKép

Noémi
31+2
vghnoémi
 
 


Katy, megnyugodhatsz, laborba nem a schöpfibe megyek, hanem ide az eü központba, mert itt is csinálnak ilyent. Mindig szoktak üldögélni a kismamák reggel. Kép Remélem lesz még holnap más is, és akkor nem fogok annyira unatkozni. Viszek könyvet, de nem biztos, hogy le fog kötni... Kép

Noémi, köszi a pszihodoktori címet Kép remélem nem lesz rá szükség többet Kép

Taliügyben mondjátok, hogy milegyen!!! foglaljak helyet estére és hány embernek, vagy 1-kor megyünk?

kikocska
 
 


Noémi!

Aranyos vagy!Most tök jól ment a vezetés(biztos a bíztatás miatt) és az oktatómat sem akasztottam ki,mint eddig minden alkalommal! Pont ma mondtam neki, hogy Ő rontotta el, hogy kezdett egy kismamávalKép!

Kikocs, vagy aki megy a talira!Átkülditek e-mailen a számotokat, hátha valahogy megoldom ezt a dolgot és tudok csatlakozni hozzátok!Én pont azért nem mondom, hogy nekem mi a jó, mert inkább kiderül majd menet közben...kmozsik@freestart.hu

Az intimtornát én decemberben kezdem el és majd beszámolok,meg tudok majd infókat mondani róla!Én már nagyon várom!Ha még nem jelentkeztetek be, akkor már csak valószínűleg baba után tudtok nekiállni,(legalább is Kristonnál)!

Tudjátok én most kezdtem el gondolkozni azon, hogy minjárt szülni fogokKép(még max.11hét)!!!Most már mindannyian a harmadik trimeszterben vagyunk,és nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar elröpül ez az idő!!!

Én úgy tudom, hogy a tejes, zsömlés is terheléses cukor vizsgálat, csak sok helyen megváltoztatták erre a szőlőcukrosra!Én mind a kettőt volt szerencsém megismerni és csak ez a cukros lötyi ütött, de nagyon!!!

Puszi:Katy
28+6Kép
Katy
 


Katy, emil ment a számommal, de asszem véletlen a gergő címéről küldtem, de azért aláírtam, szóval csak megismersz Kép Egyébként igazad van, terheléses a zsömlés, ha előtte is vesznek vért. Ha csak utána két órával, akkor sima étk. ut. Kép A dokim aszonta, hogy az eü-kozpontban is pár hónapja változott meg a rendszer.

Úgy tűnik, egyedül én dekkolok itt folyamtosan, de most már ma talán nem is annyira, mert megjött a gergő, és inkább gergőzök Kép

kikocska
 
 


Kikocska!
Köszi átjött az e-mailed!Remélem tudok csatlakozni hozzátok!!!

Orbis!
Te vagy a giffek mindenttudója!Hogyan tudok feltenni én is???Már egy csomót lemásoltam, de nem tudom hogyan kell!!!
Meg táblázatba be tudom szúrni valahogy?

Köszi:Katy
Katy
 


Katy!
Ha .gif formátumban lementetted a gépedre, akkor simán feltöltöd mellékletként. Táblázatba nem tudom, lehet-e. (azt se tudom, táblázatot hogy kell)
No remélem segítettem. Ha nem világos, kérdezz nyugodtan, megpróbálom értelmesebben Kép

Kép
Orbis (29+0!!)
orbis
 
 


Katy, igazán örülök a vezetésednek. Nem irigyellek érte.. Én még Pécsen tanultam 17 évesenKép, szerettem, de itt Pesten nagyon nem szeretnék vezetni. Nincs is autónk, úgyhogy nem is fenyeget ez a veszélyKép De annak más, aki itt tanult meg szerintem. Az egyik barátnőmnek épp múlt héten sikerült a vizsgája. Tényleg jobb túllenni rajta.

Orbis, mindig olyan jókat derülök a képeidnKép

Kikocs, én is itt dekkoltam, de teljes volt a pangás, úgyhogy visszavonultam.

Puszi mindenkinek,

Noémi
31+2

És bizony, bizony, rohan az időKép Bár nekem csak most kezdett, a huszas hetekben csak úgy cammogtak a napok... De ez a fekvéstől van. Amúgy tényleg nagyon el tud menni minden hét.
vghnoémi
 
 


Szia Lányok!
Ma nem bírom tartani a tempót, egész nap csak döglöttem. Na jó, délelőtt voltam védőnőnél. Nagyjából 2 és fél órát töltöttem ordító csecsemők között. Szegénykéim, oltás nap volt.
Most meg hazajött apa, aki kezd megbetegedni a sok munkától, úgyhogy megyek ápolni.

Lili(34+3)

KépKép
savitri
 
 


SziasztokKép
Akkor mi a végleges a tali ügyben???
puszi
edwig 34+1
Vendég
 


Savitri, legalább edződtél Kép Kép Kép

Akkor én szavazok taliügyben. Részemről csüt. 1 óra, és remélem, Katy, megoldod, és jössz! Szavazzatok ti is. Amíg eldől az időpont, mindenki tegye szabaddá magát csüt 13-21-ig Kép Tényleg jöjjön mindenki, mert már kétszer jó volt nagyon. Szívesen megadom mindenkinek a számomat, aki kétesélyes, hogy mikor ér oda Kép

Akkor Noémi, holnap is mi ketten osztjuk majd az észt? Majd egymásnak. Csak elég uncsi lesz, mert én úgy vettem észre a kirohanásaidból, hogy eléggé egyformán gondolkodunk Kép
Egyébként a pangást két dolgora fogom rá. Az időjárásra és arra, hogy inkább mindenki 2 oldalt ír Kép Meg hogy nem ír Bagzer. Csak ritkán, és akkor is szomorú. Bagz, fel a fejjel, és oszd meg velünk!

Na, megyek beülök a fürdőbe beszélgetni férjurammal, amíg fürdik.

kikocska
 
 


szassz mindenki!!
ezzel kezdem: VÁLTÁS VAN!!!! képzeljétek, marcim szülei agymosást tartottak a vasárnapi ebéd alatt, és úgy jött haza (nekem most más dolgom volt, nem tudtam jelen lenni, talán jobb is...) szóval úgy jött haza, hogy bevallotta neki is megnyugtatóbb lenne, ha találnánk egy olyan helyet, ahol hagyják a dolgokat maguktól történni, de ha bármi van, ott vannak rögtön! ezzel pedig meg is győzött, hiszen ha ő izgulna közben ezek miatt, hát az bizony senkinek sem lenne jó, és ha nekem kell ezt a kompromisszumot meghoznom miatta, hát szó nélkül megteszem, ő tett eleget és tesz is értem!!!! a drááága!

szóóóóval, felhívom kedvesen az anyját, mert javasolta hogy azzal enyhíteni tudnám azt hogy neki az bántó, hogy erről az egészről nem beszélgettem vele kettesben....no comment, de felhívtam, és elbájologtunk, azért kikioktatgatott az otthonszülésről, meg hogy nem is tudja hogy képzeltük..... de a lényeg hogy most szült egy baráétnőjük, és neki remek volt, nem avatkozatk bele egyáltalán, stb. feéhívtam hát őt is, mondta hogy tényleg szabadságot kapott, volt szülésznője, az orvos csak másodlagosan jön utána. úgy vajúdott és szült hogy mozoghatott, nem nyúltak hozzá, és nem szóltak bele, nem volt gátmetszés, nem volt infúzió! hát, engem meggyőzött! ja, azt nem mondtam hogy a tétényi úti szt. imre a hely!
valaki ottani? vagy esetleg tud ottani szülésről? mik a tapasztalatok???? mert nekem ez így szimpatikus!!!

bagz, egészen új szemlélettel, kicsit betörve érezve magát, de biztos a dolgában....

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Bagzerka!!!

Hát naná! Én eszméletlenül Szent Imrés vagyok, most is onnan jövök, kismamci tornáról meg előadásról.
Én ugyan még nem szültem meg, de az biztos, hogy eddig mindenki nagyon kedves-türelmes és liberális volt. Abszolút természetes szülés pártiak, tökre nem macerálnak, ha nem akarod, de mindent kérhetsz, ha úgy érzed gáz van. van nekik kádjuk is meg tatamijuk, szülőszékük, labdájuk, amit akarsz, szóval bíztató. Szerintem menj fel a honlapjukra vannak képek a szülőszobákról is! Ha szeretnéd megkérdezem a dokimat, kit ajánl, vagy ő ráér-e még, de választhatsz szülésznőt is. Na, majd a talin jól megbeszéljük, remélem jössz!!!
Hű de belelkesedtem!

Katy!
Haló, nem ér kiközösíteni, nekem még van egy vagy két hetem az utolsó harmadig, és én is nagyon szeretnék a mindenkibe beletartozni! Kép
Tényleg, lehet, hoy volt alapja a félelmemnek, hogy ti majd jól megszültök mindjárt, én meg itt írogatok majd magányosan és osztom az észt egyedül, jajj!

Azért pussz,
Aura
25+5 MÉG CSAK!
aura
 
 


Aura!
örvendek a hírnek!! akkor a találkozó mikor lesz pontosan?????? és ugyanott a burger king elött??

kérek tájékoztatástKép
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Tali:
Oktogon, B.King előtt (szóval a szokott helyen Kép )
Az időpont meg szavazás kérdése Du.1 /Du.5
Kikocs kérte, hogy most már aztán szavazzuk meg!!! Nekem személy szerint teljesen mindegy, úgyhogy ezt döntsétek el ti!

Óriáspuszik!
Aura,
25+5
aura
 
 


jaj, és a kettő közt nem lehet szavazni?? mármint 3, vagy 2, vagy ilyenek?? nekem végülis mindegy, csak vicces hogy csak ez a kettő a lehetőség....
és akkor csütörtök??
köszi Aura a tájékoztatót!!
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Hát én Bagz 3 órájára szavaznék, az köztes megoldás. Az is tud maradni, aki nem ér rá sokáig, és meg tudjuk várni a később érkezőket.
De ha ilyen választási lehetőség nincs, akkor én csak az 1 órásra tudok menni!!

Bagzerka!
Szerintem te extra-hiper-szuper toleranciával rendelkezel, ezt már a múltkori, öcsédről szóló sztorinál is gyanítottam, de mostmár biztos vagyok benne!!! Remélem, ha be nem is vallja, azért anyósod is tisztában van ezzel!!

Orbis (29+0)
orbis
 
 


Sziasztok!

Hudepörög!!!Kép

Örülök, ha az EDA-dolog segített valakinek. Azért, ugye, nem azt vettétek le belőle, hogy teljesen EDA-ellenes vagyok?! Szerintem az első simán császár lett volna, ha akkor nem kapok. De hálistennek másodszorra nem kellett, és úgy sokkal jobb voltKép
Egyébként (Noémi, Kikocs), mire odáig jutsz, hogy annyira fáj, hogy jobb belátásod ellenére is könyörögni kezdesz érte ("EDA vagy császár, csak csináljatok valamit! - hát igen, ilyet én is mondtam), addigra már úgyse adnak, mert az már az átmeneti szakban szokott lenni. Meg ha előre szóltok a dokinak, hogy nem akartok ilyet, akkor jobban ellenáll majd, ha mégis kértek.Kép

Bagzer!
Én is mindig bőgök, ha kiderül, hogy még két héttel elhúzódik a tetőtérbe-költözés!Kép Mondtam is már Iminek, hogy ne is mondjon ilyeneket, ha nem szól, hátha észre se veszem. Meg mondtam azt is, hogy egyáltalán ne mondjon ellent, mert most nagyon nyűgös kezdek lenni. De ez be is jött, mert két nap alatt úgy elhaladt, hogy már csak a padlószőnyeg kell, és jövő hét elején szerintem mehetnek föl a srácok!!!KépKépKép

Toxoplasma:
hát igen, mi nem volt nekem? Volt nekem pozitív toxoplazmám is!Kép Onnan lehet rá gyanakodni, hogy a vérképben magas a májfunkció (GOT, GPT) és a süllyedés, meg a belgyógyászati vizsgálaton is észreveszik, hogy meg van nagyobbodva a máj. Nem emlékszem, te miért csináltattad meg a szűrést, nekem pont azért csinálták, mert a belgyógy doki mondta, hogy fura a máj, elküldtek UH-ra, kiderült, hogy tényleg nagy, és akkor levettek mintát mindenféle lehetséges fertőzésre. És a toxoplasma lett pozitív, de szerencsére volt rá esély a markerek alapján, hogy még éppen a terhesség előtt zajlott le, csak még nem állt helyre utána a szervezetem. Szóval nem kaptam rá gyógyszert, csak mikor megszületett Mesi, amúgy is volt minden baja, és akkor erre is kapott valami kezelést.
Hát, szép idők voltakKépKép
Az mondjuk nem igaz, hogy csak az alomcserétől lehet elkapni, mert a félig nyers hústól-tojástól és a mosatlan zöldségtől is. Úgyhogy ha még negatív vagy, ne egyél túl sok tatárbifszteket meg lágytojást!

Informatikus párok:
az enyém annyira nulla a számítógéphez, hogy scak a flippert használja rajta! Néha tanítgatom netezni! Úgy szeretem érte!!!Kép

Hordozónak ajánlom a kendőt. Varrni is lehet: 4m hosszú, fél széles (70cm). Baromi jó, én imádom. Kengurunk is van, de az nem jó igazán.

Intimtorna: én azt is csinálom, hát úgy látszik, én vagyok a magyar szülészek rémálma.Kép Az Engedetlen Önfejű Kismama. De sajnos muszáj, mert kezdett elcsöppenni a cucc tüsszentéskor, meg aranyerem is van, egyébként ezeket két hét alatt simán rendbe tette a torna.Kép

Ugye az nem komoly, hogy a 30. hét után még nagyon beindul a hasnövés?! Mert én már 110cm körül tartok, és nem tudok mit felvenni, mert combban S-es gatya kell, hasban meg az L-esek is bevágnak teljesen kiengedve!!! Hát igen, vége a csinos kismami-korszaknak, jön a bálna-görögdinnye. Bagzer, ezt elcsesztük, egy hónapja sokkal szebb képeket csinálhattunk volnaKépKépKép

Tali: Én vagy 3-tól 5-ig tudok menni két kisgyerekkel (háááát...), vagy 8-9 körül egyedül. Hát akkor lehet, hogy a harmadik tali is ugrott nekem!Kép MIÉRT PONT MINDIG CSÜTÖRTÖKÖN TALIZTOK? Olyan jó lenne a hétfő, kedd, szerda...

Puszi:
Megint Hosszan Író Vica 29+2
mvica
 
 


Sziasztok!!!

Aura!BocsiKép!Ez az egész beírás olyan buzdító beszéd akart lenni, hogy lassan már milyen más lesz!Nem ám komolyan venni!!Szerintem én már írtam Neked, hogy itt van köztünk a helyed, és valamilyen szempontból meg előnyösebb helyzetben vagy, mert Te már példásan tudsz majd mindent a szülésről, mert mi jól leírunk mindent!!!
Remélem nincs haragKép!!!

3óra után nem sokkal talán én is befutok!Úgyhogy nekem is tetszik az időpont!Vica!Hozd el a poronytokat is, ha jösz szerintem tudunk alaklmazkodni Hozzátok!!!
Bagzernak azért írtam a macskaalom dolgot, mert a cicája miatt izgult, hogy tőle kapja el, de Vicának igaza van ezt az infót nem írtam le pluszba!

Bagzer!Szép dolog, hogy ilyen rugalmas tudsz lenni, és most, hogy nem befolyásollak a döntésedben leírthatom, hogy én sajna olyan otthon szülésről hallottam, ahol jobb lett volna, ha kórházban zajlik!Csak nem vagyok az a befolyásolós típus, és látom az egésznek a miértjért is, amiért sok ember mégis az otthon szülés mellett dönt!

Na itt befejezem!!!Jön a férjem hazafelé, úgyhogy átalakulok feleséggé!

Puszi: Katy
Katy
 


Orbis! nem is az anyósasszony miatt vagyok ilyen tündibündi toleráns!!! a kedveském annyira sokat adott és ad nekem amióta tuti a baba, hogy kétszáz év sem lenne elég hogy megháláljam neki az egészet!!!!!! komolyan! bááármit megtennék érte! megérdemelné!! amióta így "magunkra hagytak" bennünk a szülei, azóta dolgozik éjjel-nappal (főleg éjjel!!) és töri magát, mindent bevállal! ja, és most nem csak mi kettőnket(négyünket babó meg cica) hanem még két felnőtt embert is eltart, mivel tegnap a sírógörcsöm előtt kiderült, hogy az öcsémék nem csak itt laknak velünk másfél hónapja, úgy hogy ez mindenkinek még kellemetlen is, de még fizetni sem tudnak/fognak, mert most nincs miből........ így a kis párom fizuja fedezi őket is....hmmmmm

hát ennyi! ez az oka, de szerintem anyóska meg úgysem lesz megelégedve sosem, úgyhogy most majd nemsokára talál más belekötési lehetőséget!!

bagz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Hello!

Képzeljétek, ma elmentem a laboreredményeimért, és most meg sok a vasam. Két hónapja írtak fel tablettát, mert kevés volt, most meg (pedig 2 hete elfogyott és elfelejtettem íratni) kicsit több lett, mint kellene. Vicces, nem? Kép Kíváncsi vagyok, dokibácsi mit mond majd rá holnap.

Eszter és Esztyx! Nekem is 97 cm-en állt meg a pocim annak idején! Kép De tegnap este újra mértem és 1 nap alatt megint nőtt 1 centit! Ha így folytatja, lassan én irigylem majd a kisebb pocisokat. Kép

A cukorhoz: nekem mindig vettek a zsemle+tej kombináció előtt is vért. Ja, és mégegyszer akar csinálni ilyet a védőnéni, ez már a 3. lesz!

Most fel kellett állnom kivinni az aszalt sárgabarackos zacsit a konyhába, mert majdnem megettem az egészet (500 g). Kép

Márti! Tényleg olyan jó volt olvasni, amit Gigiről írtál! Kép Annnnnnyira irigyellek, hogy már a kezedben tarthatod és babusgathatod! Még a kakis pelusok is vonzanak! Kép

Orbis! Én most néztem a Vészhelyzetet ahol 24 hetes baba született, nekem is az jutott eszembe, hogy az én Lilim már mennyivel nagyobb lehet (főleg a rúgások erősségéből). Kép

Holnap doki, remélem legközelebbre elrendeli a CTG-t vagy NST-t (sose tudom melyik melyik).

Szép álmokat,
Katinka
34+2
katinka
 
 


Jaj! jut eszembe!!! láttátok a múlt heti szülőszobát?????? teljesen felháborodtam!!! iszonyú volt!!! kegyetlen! asszem az volt az utólsó, többet nem szeretnék nézni, ha ilyeneket mutatnak!!! szörnyű..... úgy zokogtam...

hát, lehet hogy ti már ezt megvitattátok, csak lemaradtam róla.....

bagz
ja, mindenki örömére tettem fel újabb dömper-fotókat...hehe

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Sziasztok!
Hát igen, férjecskémnek sajna bedurrant a torka, úgyhogy lefektettem aludni. Nekem így maradt pár éber órám egyedül, úgyhogy végigolvaslak szépen titeket és sorban irogatok válaszokat.

Tali ügyben, én is jobban örülnék a 13h-nak amit Kikocs javasolt, de a 15h is tökéletes.
17h-kor már sötét van és én 18h-nál tovább biztos nem tudok maradni. Valamikor a férjemmel is találkoznom kell.

Viki!
Osztom Kikocska véleményét a magaddal meg a babával való foglalkozásról

Márti!
Olyan jó volt olvasni, megint teljesen felpörögtem, nagyon várom már, hogy hasonló helyzetben legyek.

Aura!
Ez a görcs dolog nem lehet kellemes, de szerintem túl nagy gondot nem jelent. Azért hívd fel a dokidat, én minding ezt teszem ha egy kicsit is megijedek, persze mindig kiderül, hogy semmi komoly. Korábban valamikor leírtam egy teakeveréket, amit a bábás könyvem kimondottan ilyen korai fájástevékenységre javasol. Ma megvettem a kismama különszámát (9 hónap) és az is említi ezt a keveréket. Egyébként, ha jól tudom a dokik erre magnéziumot javasolnak. Közben olvasom a többiek is MagneB6-ot kaptak erre a tünetre.

Hát az én férjem 9-18h-ig dolgozik + heti 2szer koncertje van olyankor hajnalban jön + általában minden hétfőn próbál. Ha egymás utáni napokra esnek az esti kimaradások, én is elég nyűgös vagyok. De hát ez az ára annak, hogy én most nem dolgozom és még sokáig nem is fogok. (terv szerint) Néha bemegyek hozzá délben és együtt ebédelünk, az tök jó dolog.

INTIMTORNA: igen lehet gátmetszéssel is, sőt. Persze lassan kell kezdeni a terhelést és fokozatosan emelni az adagot. Arról én se hallottam, hogy szülés előtt nem lehet. Lehet, hogy csak nem érdemes elkezdeni, mert pár hét alatt már nem haladsz annyit. (nem hangzik túl bölcsnek ez az utolsó mondat)
Én egyébként a Máv kórházba járok terhes tornára és ott minden órán gyakorlunk. Előtte meg egy barátnőm, aki intimtorna oktató, tartott nekem egy gyorstalpalót, amikor megtudta, hogy terhes vagyok.

Bagzerka!
Én Mávos vagyok ugyan, de a Szent Imréről elég jókat hallani. A jógatanárnőm szerint, (ikrei vannak és rendszeresen tart kismamajógát évek óta), ott vannak a város legjobb csecsemős nővérei.
Egyébként engem is nagyon csábított az otthonszülés, csak hát otthon híján (albérletben lakunk) erről szó sem lehet.

Na lassan vége a napnak, lehet hogy aludni kéne már. Most egy kicsit visszaüt az egész napos pihizgetés. Pedig holnap megyek hordozókendő tanfolyamra a Minimanóba 10h-ra, tökre várom.

Lili (34+4) elmúlt éjfél

KépKép
savitri
 
 


megnéztem egy csomó fotót rólatok, a feltett albumokban. Kicsit bánom, hogy én nem kommentáltam a pocakom növekedését. Tök jó nézni a sorozatokat. Naplót is akartam vezetni a terhességről, de egyenlőre még fóliába csomagolva hever az asztalon. Már egy hónapja megvettem. Inkább babanapló lesz belőle. Vagy most hirtelen írjam le 8 hónap történetét? Pedig sűrű volt az biztos. Talán mégis nekilátok valamikor.
Az én férjem nem örülne ha a családi fotóinkat a nyilvánosság elé tárnám, ezért kénytelenek lesztek élő mivoltommal megelégedni a csütörtöki talin. Hánykor is?

Lili(34+4)

KépKép
savitri
 
 


Bagzerka!
Akárki miatt csinálod is, szerintem nagy dolog, hogy megváltoztattad más kedvéért az elhatározásodat, pedig elég elszántnak meg lelkesnek tűntél. De a párodnak pontosan mi a baja az otthonszüléssel? Jó, gondolom félt titeket, de ezen kívül más is van esetleg?

Intimtorna:
Én erősen gondolkodom rajta, csak egyvalamit nem tudok elképzelni. Ti hogy tervezitek a tanfolyamra járást babuci mellett?? Mert én el sem tudom képzelni.

Savitri!
Miféle koncert? Miféle próba? (lehet, hogy írtad már, akkor bocs)

Pocak:
Nekem stagnált 2-3 hétig 92 centin, de már 96!!
Olyan fura, egy csomó helyre rakódott le (szerencsére nem túl sok, de azért én látom) mindenféle zsírpárna, de egyedül a csípőm hátsó oldalán zavar. Mindenhol azt mondom, véégülis elfér, majd lemegy. De ezzel a két párnával a popóm fölött nem tudok megbarátkozni. Annyira eltorzított. Valahogy olyan szembetűnő. (főleg, hogy direkt nézegetem a tükörben, hogy szörnyülködhessek rajta Kép)
Tényleg mumin lettem Kép (azért egy vidám mumin)
Kép

NNa Kép mindenkinek
Orbis (már 29+1)
orbis
 
 


Sziasztok!

Már hajnali kettő óta fent vagyok, nem tudok aludni. Azt hiszem tulságosan pörög az agyam, nem sikerült kikapcsolnom a munkahelyi gondokat. 6-kor csörög a vekker, érdekes lesz a mai napom.

TALI: Lányok, akkor lehetne a 15 ora?? Mégis egy köztes megoldás....A 13 tul korai, ráadásul dietetikushoz kell mennem 13:15-re. Abban egyetéretek hogy a 17 ora késő, meg sötét meg ilyenek. Ugy olvasgattam hogy ez a 15 ora mindenkinek jo. És akkor az Oktogon Burger King előtt. Nos?

Savitri köszi a babahordozos dolgot, hétvégén megvesszük mi is.

CUKOR: a zsömle tej sokkal humánusabb, és igazábol a szénhidrát, meg a tej (tejcukor) baromi gyorsan felviszik a cukrot, ha gond van, szoval nem tudom miért nem elég az. Inkább azt kéne csinálni rendszeresebben, mint ezt a löttyöt. Szerintem ettől mindenkinek felmegye a cukra. Kép

Bagzer, na nem vagy semmi. Nem gondoltam volna, hogy valakit aki az otthonszülés mellett voksol, meg lehet ingatni. Te tudod. A Szent Imréről régen nagyon rosszakat hallottam, de mostanában csupa jokat. Az biztos, hogy gyönyörüen fel van ujitva. Az egyik barátnőm a főorvosnál, Rákóczinál szült, de állitolag a Barna doki is nagyon jo, őt csak George Clooney-nak hivják. (jol irtam?) Szoval azért nézd meg kit választasz. Egyébként amiket leirtál a szülésről, az szerintem mindehol ugy van, ahol nincs semmi komplikácio az anyukával.

Na sziasztok, nem tudom mit csinálok még 6 oráig.

Akkor jelezzetek vissza tali ügyben.

Ja még akartam nektek irni, hogy Ildivel én tartom sms-ben a kapcsolatot, ő a szegedi lány (ritkán ir, táblázatban benne van), és ő most bekerült korházba pici vérezgetés miatt, már egy hete bent van. A baba feje halántéktol halántékig 1 cm-rel kisebb, a hossza oké, magzatviz picit kevesebb az átlagnál. Még össze-vissza vizsgálgatják. Majd szolok ha megtudok rola ujat,addig is szurkoljunk neki, hogy semmi komoly baj ne legyen. Ő egy héttel jár előttem.

Pusza,
Eszter2004
29+0 (már csak +9kilo, és pocak is csökkent egy cm-rel Kép)
eszter2004
 
 


na még mindig itt vagyok... Kép

Képzeljétek, most hogy igy fent vagyok éjjelek éjjelén, nem semmi, hogy a pocim 20 percenként bekeményedik. Nagyon rossz! Vajon minden éjszaka ezt műveli???? Aggasztó...

Na ledőlök a rend kedvéért egy kicsit...

Eszter
eszter2004
 
 


Eszter!
Én is megfigyeltem, mikor ébren vagyok éjszaka, hogy állandóan keményedem. Minden mozdulatra, ha arrébb teszem a lábamat, akkor attól. Biztos ezért van, hogy ugyanabban a pózban ébredek, ahogy lefekszem. (és ettől baromira fáj reggelre a csípőm)
Valahogy én se tudok aludni ma Kép kettő után még írta,. erre tessék. Itt kukorékolok, holott alhatnék akármeddig. Egy órát vergődtem, aztán feladtam Kép

Mindenkinek kellemes napot
Orbis (a mumin, 29+1)
orbis
 
 


Hahócsek!

szerintem csüt. 15óra mindenkinek kompromisszumosan jó leszKéplegalábbis
legyen akkor ez megbeszélve.

DRUKKOLJATOK! Ma megyek uh-ra már nem voltam egy hónapja, utána ctg, utána dokibácsim...szóval nagy babanézésinap van ma, remélem minden rendben lesz és majd szépen azt mondják, hogy oh kisasszony, hisz maga mindjárt szül, maradnia kell, holnapra meg lesz a babaKépKépés holnap szülnék egy szép egészséges kis vigyorifejetKépKép
puszók-eszti

azért az ilyen orvosi vizsgálatok előtt mindig izgulok...
esztyx
 
 


Sziasztok!

Eszter! éjjel nekem is keményedős fajta. Most pont aludtamKép, de mikor virrasztok akkor nekem is keményedik.De én úgy döntöttem már semmin enm parázok!

Orbis! nekem is cuki hájcsomóim lettek, olyan helyeken, hogy ihaj. Pl a fenekem és a hátam között már nem ív van, hanem padka, amire rá lehet ülni, vagy leht könyvespoc, vagy ilyesmi, (ha beszorulnék nyuszihoz.)

TALI:Én cseppet sem vagyok biztos, hoyg tudok-e menni, de nagyon szertnék és a három óra szimpatikus is lenne. Kikocs. megadnád mailba a számodat, hoyg elérjelek Titeket, ha tudok menni.

Bagzer! tök jók a "bálnaképek". És nekem is van ilyen csíkos pulcsim a Mammut mellett vette az eredeti tulaj és tökre szertem, mert jó hossszú és nem ugrik fel hab testemenKép

Márti! Mi újság? Az előző ezer oldalban nem olvastalak!

Ja, Bagz! Szerintem jól teszed, hogy elsőre inkább lájtoskorházasdit vállalod, mert sose lehet tudni. És a Szt. Imréről én is csak jót hallottam.Ott szült februárban az ikres barátnőm és teljesen simán szült. Ha akarod megkérdezem a dokija számát, meg hopgy volt-e szülésznő. Holnap találkozok velük, (azért bizonytalan, hoygy tudok-e talizni.)

na, megyek beágyazok, meg elmosogatok!
sziasztok
rékacs

ja, tegnap néztéteka vészhelyzetet. Szerintem ilyen nincs. Mármint, hogy egy nő két vetélés után a harmadikra azt mondj, hogy koraszülött nem kell. tökre kiakasztott. Amúgy van egy ismerőspöm aki 680gr-os babát szült. ÉS a baba lába most 46-os és tavaly érettségizett és semmi baja. meg apukám is 7 hónapra született 41-ben akkor még nemnagyon volt inkubátor, mégis elvan valahogy,szóval jó felháborított ez a hülység tegnap!!!!!

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Rékacs!
Igen-igen, én is arról beszélek, ott a derék fölött!!
méééé' nő oda mindenkinek? a szülőszobákba is néztem, ott minden kismama párnás.
orbis
 
 


CSOMÓT IRTAM, ÉS ELTÜNTETTEM!!!! JAJJ!

Na még egyszer megpróbálom.

Kikocs, én is észrevettem, hogy nagyon hasonlóan gondolkodunk... Igy szép az élet. Amúgy szerintem relatív a pangás, mert aki naponta egyszer olvassa, annak sok végignézni, csak mi itt dekkolunk egész nap és nézegetjük.Kép

Bagzer, sajnálom nagyon, nagyon ... Márminthogy sajnállak titeket. Nagyon klassz párod van! A barátnőmék másfél éve laknak együtt egy 3 szobás panelban a szülőkkel és a nagypapával, meg a 4 hónapos kislányukkal... Amióta látom őket, nagyon értékelem a kis külön lakásunk. Ők januárban végre költözhetnek, és nektek is lassan megoldódik talán, igaz? Addig bírd ki, aztán hajrá!Kép És a Szent Imréről én is jókat hallottam. És biztos, hogy a George Clooney-t választanámKép

Orbis és minden párnás! Kedves az a kis állatkaKép Nekem nem rakódnak a dolgok, hanem viccesen nagy hassal és eredeti lábakkal meg minden mással elég viccesen nézek kiKép Péter "pocak"nak hív mostanában. Lehet, hogy a végére teljesen eltűnök, csak egy pocak leszek...?Kép Úgyhogy szépek vagytok! Meg én is. Meg a kismamák szépek és kész!Kép

Rékacs, szerintem sincs ilyen! Legalábbis nem tudom elképzelni. Mi az, hogy nem "kell" ilyen előzmények után?! Rémes. Én nem láttam, mert nincs tévénk, de mélységesen fel vagyok háborodva!

Eszter szegény! Én mindenkit sajnálok maKép Remélem, bírtad a napot! És az orvososok írjanak ám, amint tudnak, mert drukkolunk értük!!!

Ezek a babméretek érdekesek. A dokim azt mondta, 30 hetesen nem csúnyák már, csak picit soványak. Egy volt kórházi szobatársam ikreket szült 33 hétre, és szépek. És csak pár napig kellett inkubátor. Engem is mindig elkápráztat, mennyire kész vannak már ezek a kis lurkókKép Az enyém egyfolytában a gyomromban van, és módszeresen simítja el... Olyan nagynak tűnik már! Olvastam, hogy az ülőmagassága 37-40 körül van. Az nagyon nagy, hogy fér el?!

Na puszi nektek, most egy csomó mindent kihagytam szerintem, meg írtam új dolgokat, de elküldöm, hogy nehogy eltűnjön.

Viki, te nem vagy otthon? Vagy miért nem írsz nekünk? Mit csinálsz?

Noémi
31+3
vghnoémi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?