Új privát üzeneted érkezett!

tetszik a pihiszéketek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


jó reggelt!
mi ma is jól aludtunk. igaz, kicsit be kell csapnom a gravitációval bogit. a jobb oldalamon fekszek, így nem tud a bal vesémre pihenni a csajszikám.
megkértem, hogy ma még ehessek húsos káposztát és apja is dolgozik. délutánig remélem nyugi lesz.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jó reggelt!

Kati! Dehogy sértettél meg, csak nem értettem, hogy mi alapján fiús Neked a szoba?! Örülök, hogy jól aludtál! Hú, a húsos kápit én is nagyon szeretem, főleg ahogy anyósom készíti, de én már nem tudok ilyeneket enni, mert sajnos visszatért az első trimeszterem jellemző puffadásom.
Ma talán nincs front, így remélhetőleg nem szülünk! :D Mondjuk én valahogy érzem, hogy a héten még tutira nem szülök, sőt még a jövő hét elején se!

Csillag! Én nem vagyok szakértő, de én is pontosan azt akartam mondani, hogy gondolom a csoportos foglalkozáshoz még kicsi Gergő, de aztán Te magad is leírtad, hogy 4hónapos kortól lehet csoportosra vinni. Illetve a másik véleményem, hogy mivel megmondta Nektek a szakértő, hogy nincs nagy baj, így szerintem ez az egy hónap és utána otthon a Te tornáztatásod tuti elég lesz! Hiszen ilyen idős korban még iszonyú gyorsan fejlődnek a kicsik!

Dike! Elhiszem, hogy ilyen nap után kifáradtál, és rossz kedved volt. Drukkolok a rokonodnak, hogy minél előbb meggondolja magát és kibújjon a picurja! :wink:

Én is jót aludtam fél4ig, aztán majdnem 5ig fent voltam! Járt az agyam. Utána meg arra riadtam fel, hogy szörnyű rosszat álmodtam. Végül aludtam 8ig, úgy, hogy közben forgolódtam. Továbbra is elég aluszékony vagyok, szerintem a szervezetem készülődik a nagy napra.
pedi
Kalocsa
 
 

 
 

én annyira be vagyok carva. a kislányom tegnap óta alig-alig mozog. de tényleg alig-alig. este már elővettem a szívhangfigyelőmet, persze arra beindult. de eddig a mai teljesítménye az egy csuklás-sorozat volt. :(

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Pedi, most ne haragudj azért, amit mondok, de mindig jót mosolygok magamban az alvásbeszámolóidról. Már a lelki szemeim előtt látom, hogy pár hét múlva hogy fognak ezek a mondatok átalakulni és arról szólni, hogy hányszor és mennyi időn át szopizott a kicsi Babátok! (Ezt jó értelemben írtam ám, nagyon szeretek ilyenekről olvasgatni. :wink: )

Kati, ugyanígy voltam az utolsó napokban Gergővel. Nem győztem nyomkodni óvatosan a hasamat, hogy legalább egy icipicit mozduljon. Volt olyan, hogy fél napig a füle botját se billegette.
Szóval szerintem nyugi, ha kell, hallgasd meg többször is egy nap a szívdobogását. Gondolj csak bele, hogy most Bogika is gyűjti az erőt a születéshez! Ez neki is iszonyat nagy munka lesz!

Mona, most néztem csak, hogy miattunk voltál fent még este. Nagyon aranyos vagy! köszönöm!
Mekkora adag magnéziumot kell most szedned és melyik fajtát?

Én olyan vagyok, mint egy leeresztett lufi. Éjszaka jött ki rajtam a feszültség. A héten sok helyre mentem a fiúkkal, sokat voltam velük egyedül és sokat cipeltem őket, de nem éreztem fáradtságot a felspannolt lelkiállapotom miatt. Most viszont úgy tűnik, hagyja az idegrendszerem, hogy érezzem az izomlázat a karjaimban, lábaimban. Nem tornázom, mégis úgy érzem magam, mint egy fárasztó aerobic óra után.
Emellett persze egész éjjel járt az agyam a tegnapi dolgokon. Végül arra jutottam, hogy most elkezdjük ezt a terápiát, amit javasoltak Nekünk, de pár hét múlva megmutatom Gergőt egy dévényes szakembernek is. Most úgy érzem, csak akkor nyugodna le a lelkem, ha több oldalról is megerősítenének abban, hogy Gergő teljesen helyre hozható.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillagvirág
Abszolút megértelek. Jó is lesz, ha majd elkezdődik Bencusnak is az ovi. Szeretem a kislányom, de jobb ha oviban van, így nem is féltékeny annyira.
Vendég
 


Rita, tudom, hogy megértesz, hisz ugyanaz mindkettőnknél a szitu.
Nekem sajnos nem volt esélyem hamarabb elkezdeni az ovit Bencével, mert a szobatisztaság csak tavaly szeptemberre alakult ki és az is csak a pisilésre. A "nagy dolog" csak most január eleje óta sikeredik a bilibe.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jó reggelt!

Én még csak most ébredtem fel :) Tegnap Api éjfél körül ért haza a munkából, és nem tudtam elaludni nélküle, megnéztem még a Papás-mamás filmet!
Tegnap délután is nagyon sokszor éreztem, meg éjjel is azt a valamit, nem tudom elmondani, hogy mit is valójában, de most már biztos vagyok benne, hogy a Babukámat! :)

Virág, én a Béres féle magnéziumot vettem, 1 délelőtt, 1 délután, és így nincs semmi fájdogálás, régebben mindig csak akkor vettem be amikor már éreztem, hogy kell!

Szerintetek melyik magnézium a jobb???

Ma megyek du-án kozmetikushoz, aztán anyuékhoz, mert holnap lesz a névnapja, és ma megköszöntjük, holnap nem tudunk kimenni!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


csillag: tudom, hogy nem hiszel a távgyógyításban, de mint szakember és leendő anyuka is mondom, hogy biztosan "rendbe hozható" gergő. és valószínű, ha nem kap támogatást, akkor is fog szépen ülni, állni, mászni, csak ahogy ezt te is tudod és látod is, nem mindegy, hogy mikor és te nagyon jól cselekszel!!!!

ja! dévényes tutira, hogy van még győrben. szülőktől próbálj érdeklődni. kecskeméten kapásból tudok 7-et. győr sem kisebb. de még nyomozok nektek, csak most kiesett ez a pár nap.

mióta felhívtam a szülésznőmet is, hogy bogi nem nagyon mozog, azóta akkorákat nyilalgat a hüvelyembe. a szülésznő szerint csak helyezkedik a csatornába és ezért ilyen.

azért köszönöm a megerősítést!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mona: én szinte napra ilyenkor éreztem a picikémet. 18+1 voltam, amikor a hasamon feküdtem és belém rúgott egy szép nagyot.
kellemes szépülést kívánok!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!

Pedi szerintem unisex szinű a baba szobátok.nekem nagyon tetszik!!!!!!!!!
nekünkis hasonlóan lesz a gyerekszoba...csak a hugom meg a párja csinálják majd......
én is ilyen aluszékony volt Barni születése előtt.sznte egész nap aludni tudtam volna.....készülődik nagyon már a szervezeted!!!!:)))))

Virág hála égnek hogy nincs komolyabb baja Gergőnek!!!!!!!!!!!!!-:)))))))))

mostanába igen egymásra találtunk de tegnap "megbántott"...vettem egy icipici kis bögrét amire az van ráírva hogy szeretlek....és a tekintetéből azt láttam /most mit csináljak vele/....igaz megköszönte...de akkor is.......

Kati szupi a pihiszék!!!!!!!!!!!
én már megbántam hogy elattam......de venni már nem fogok ..majd kölcsönkérem valakitől:)))))

ne ilyedj meg ha már nem mozog annyit Bogi....már elég szűkös a hely odabennt neki......de azért számláld a mozgásait.vagy bökdösd a hasad míg nem jelez..én ezt tettem mindíg......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: én majd hidd el, hogy kölcsön fogom adni a pihiszékünket neked, ha bogi már nem akar majd benne lenni amikor már ti is használnátok.
bögdöstem én reggel, de semmit nem csinált a drágám. még aludt biztos. most már egyet-kettőt mocorog.

én is sokat tudnék aludni. szerintem ma délután fogok is.
egyébként lakás készen, tiszta újra. kórházi táska újra teljes. de ma még enni akarok káposztát! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csillag! örülök a jó hírnek, remélem minél hamarabb megoldódik ez a kis probléma!ügyik lesztek tudom!!!

Kati! de jó a pihiszék!grat!

Mona! szuper érzés ugye??juppppiiiii:)))

kati,pedi! örülök h viszonylag jól aludtatok! én is végre.

KépKép
dike
 
 


dike: én is örülök, hogy jól aludtál!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Csillag! Örülök, ha ezekkel a történeteimmel mosolyt tudok csalni az arcodra! Én hiszem, hogy Gergőci ügyes lesz és gyorsan fejlődtök majd! :wink: Megértem, hogy kimerítő volt a hét Neked, Rád férne egy kis kikapcsolódás. Férjed mostanában sokat színházas?

Kati! Nem fogod elhinni, de anyósom holnap húsos kápit főz! :lol: Hát, majd azért egy keveset eszek belőle! :oops:
Én babám még mindig nagyon aktív, de én is azt mondom Neked, hogy Bogi készül a "nagy találkozásra" a szüleivel! :wink:

Mona! Örülök, hogy végre Te is átélheted azt a csodát, ahogyan a babád belülről jelez!

Nita! Köszönöm, örülök, hogy Neked is tetszik ez a stílus!

Én délelőtt megjártam a várost. Vettem függönyt, talán keddre meg is varrják, végül az is micimackós lesz! Aztán voltam bankban, meg bioboltban. Hazafelé pedig beugrottam anyósékhoz, jeleztem ebédigényemet! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Kati ne pityeregtess már:))))))))))))
olyan jó hogy vannak még ilyen rendes emberek mint te vagy ti!!!!!!!!!!!!:)))))

ha a bökdösésre nem nagyon reagál akkor a kezeid tedd a pocakod oldalára és ringasd erőteljesebben:))))))

Pedi ilyen függönyt én is szeretnék...bár nem tudom Máté miatt lehet e még ilyet.....lehet nézek valami verdásat.......Thomasos tuti nincs..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan, amíg fő az ebéd....
Zalán baba nézeget, aztán peluscsere, és szopcsi. Olyan ügyesen bevette délelőtt a K vitamint, mégcsak nem is fintorgott, nem dünnyögött.
Apa már sokat dolgozik, alig van itthon. Tegnap mindkét gyerkőcőt én fürdettem. A köldökcsonkot meg már csak egy lehellet tartja, remélem leesik, mert mindig elakad a pelusban.
Zalán szopja az újját, remélem ez megnyugtatja, mert akkor nem kell a cumival próbálkozni, vagy állandóan cicit dugni a szájába. :lol:
Áthoztam néhány nadrágomat, de kár volt, nem jönnek rám. A csipőm annyira széles lett, a fenekem meg lapos hozzá képest. Tudom a csontoknak több idő kell. De Regivel ugyanez a farmer rámjött 10 nap után. Kétlem, hogy holnap már jó lesz. :shock: Így marad a cicanadrág, meg egy két bővebb naci.

Pedi
Jók ezek a séták. Én is kihasználtam a jó időt még szülés előtt két nappal. Meg legalább sikerült ügyintéznem is, most úgy sem lenne rá időm.

Kati
Ezek a nyilalgatások nem kellemesek, de hasznosak. Napi 20 mozgás (bármilyen apró is) elég. Számolgasd. Csak akkor értesítsd az orvost, ha kevesebb.
Vendég
 


Rita! De jó, hogy írtál egy kicsit magatokról! Én is jobban örülnék, ha majd az ujját szopná a kis drágám! Igen, nagyon jól esnek ezek a séták, persze a városig kocsival megyek, mert azért egyik másik hely elég messze van egymástól. Szerintem azért a nadrágok nekem sem lesznek jók egy darabig, max a nagyobbak. Van egy pár olyan nacim, ami azért nem volt passzos, remélem, azokat majd tudom használni. Bár egy ideig úgysem megyek majd sehova!

Ja, Kati! Ezt a nyilallgatást én is érzem, tényleg nem túl jó, de biztos ez is készíti a helyet! :D
pedi
Kalocsa
 
 


Nita! Én már láttam mindenféle mintás függönyt, szerintem valahol tuti lehet kapni Thomasos-sat!
pedi
Kalocsa
 
 


nita: létezik thomasos függöny.

mocorog a csajszim, mondjuk eléggé visszafogottan. kápit hagyta megenni. most lefeküdtem, mert lehet, h alszok egy kicsit.

pedi: én is holnap indulok egy karikára. ilyenkor megállok a központban, ahol mindent elintézek, majd hazafelé megállok spar, penny és haza.

rita: ekkora babánál ne várd sztem, h hamar visszaáll minden.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati és te hol láttad?
itt nálunk kérdeztem azt mondták nincs:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


TALÁLTAM a neten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: például ez, de keresőbe is beírod, h thomas függöny csomót kiad. sztem diego, baumax stb-ben is van.

http://epitkezes-otthon.vatera.hu/lakas ... 21420.html

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


KATI KÖSZIÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!
szerintem ebből rendelek is....csak ezt Barnival közösen kapják a szobájukba!!!!!!!
nagyon jó árban van!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi
Hát igen, az oviba nekem is jó lesz a melegítő. Már nagyon várom, a jó időt, meg hogy babakocsizzunk. Szerdán is jó lesz kimozdulni. Anyukám jön el velünk az orthophediára.

Kati
Gondolom most több idő kell a regenerálódáshoz. De szerencsére mire tavasz/nyár lesz, biztos újra a régi leszek. Egyébként biztos tágultak rendesen a csontok, mert jobban fájnak/fájtak, mint Reginél.

Aludtam egy jót, elbóbiskoltam Zalán mellett. Most farkas éhes vagyok, gyorsan legyűröm az ebédet.
Vendég
 


Látom sikerült nem keveset írnotok :):):):):)

én ma úgy kimerültem hogy csak na:(:) mentem be reggel a két dadusból egy sem volt bent.az egyik vérvételre ment a másikat meg hazaküldték mert nem érezte jól magát.na bele a mélyvízbe.a vérvételes dadus később visszajött de reggelről még az ő dolgát is nekem kellett megcsinálnom aztán később meg Gergőékkel voltam mert az ő dadusuk nem volt meg a másik óvónéni sem jött így egyedül volt Andika néni.ebéd után meg még a saját dolgomat is csináltam szóval kimerültem mint egy elem :):):)

Mia: Tomikának jobbulást +++++++++

csillag: ez jó hogy nem komolyabb a dolog és a torna tuti jót fog tenni neki :) szerintem a dévényes torna nagyon is jó az izomtónusos dolgokra :)
apa valami lakótelepen fog dolgozni Lajta utca környékén.A zöld elefánt étterem közelében.Egyenlőre két hónap de azt mondták azzal bíztattak minket hogy sokáig lesz folyamatosan munka :) úgy tervezik hogy hetente hazajön de ha szombaton is kell dolgozniuk akkor csak két hetente:)

Dike ezt a kisbabát láttam tegnap a híradóban.nekem felemás érzéseim vannak ezzel a témával kapcsolatban és nem bántsatok érte.nagyon jó hogy ennyire kis súlyú babákat ma már meg tudnak menteni.de biztos hogy nem lesz semmi problémájuk ezeknek a babáknak? annyira nem tudom bár ha velem történne én is azon lennék hogy mentsék meg nem mondanék le róla de mint mondtam felemás érzéseim vannak ezzel a témával bocsika

Nálunk se cumi se ujjszopás nem volt :) igaz több mint két éves koráig kapott cicit :) de valahogy nem kellett neki :):) mai napig ha gond van bújik hozzánk ez elég neki :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Nika:köszi :!: ezzel a babás témával 1et értek veled,én is így gondolom :roll:
Akkor jól elfáradtál ma,szegényke...
Hogy vagytok?Gergő?

Lili ma hiperaktív,egész nap érzem a kis drágámat :D nemsokat pihent ma :!:
ezek a hányingerek,váááááá....lefeküdtem most délután aludni,olyan jól esett....nemszoktam aludni délutánonként,de most annyira beálmosodtam,hogy muszály voltam lepihenni!

De megkívántam a mekis kaját :oops: Lehet,mondom apának menjünk majd el enni :oops:
Vendég
 


Csillag: Minden rendben lesz Gergővel, ebben biztos vagyok! Aztán jöhet az esküvő Zsófival... :D Nnna, emlegetett szamár felébredt... mennem kell!

Puszi

kovacszsuzsi
 
 


Rita komolyan az írásaidból merítem a pozitív energiákat!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))

Miaén pont tegnap előtt voltam mekibe.......hát én nem vagyok oda érte...vettem egy bigmec menüt..de olyan éhes maradtam mégis egy vagyon ott maradt.....

Lilike elemébe van akkor:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nika
Egyetértek. Szerintem annak a babának még sok baja lesz. Barátnőm koraszülött osztályon dolgozik, bizony a 28. hét előtt született babáknak nagyon sok problémájuk lesz később. Többször kerülnek életveszélyes állapotba a következő napokban.

Nita
Pedig most olyan fáradt vagyok.

Körkérdés!
Valakinek volt enyhe gyomor, hasfájdalma szülés után. Lehet ez azért, mert több hónapig össze volt nyomva mindenem, odabent? Vagy valami komolyabbra gondoljak?
Vendég
 


Rita! Egyet kell értsek Nitával. Amióta megszültél, én is egy olyan nyugalmat érzek az írásaidból!

Nita! Én imádom a mekit, nem szabad Big-Mac-et enni! :wink: Egy csomó fini más kaja van ott!

Nika! Hú, nem semmi nap hallod! De örülök, hogy a férjednek is lett melója! Eddig ez az év szuper, nyertél edénykészletet, kaptál melót, apa is, és jön majd a tesó is! :wink:

Én be voltam pörögve du-án. Felporszívóztam az emeletet, letöröltem a korlátot, lépcsőt, begyújtottam, a földszintet is kiporszívóztam, virágot locsoltam, mosogatógép ki-be, teregettem! Éssss nem fáj semmim! :lol: Annyi, hogy van egy-két keményedés. Babó szintén pörög!

Mia! Jól tetted a du-i pihit! Én azt mondom, amikor csak van rá lehetőséged, ismételd meg, hisz hamarosan nem igen lesz rá időd két gyerek mellett!
pedi
Kalocsa
 
 


Halihóóóóóóó!

Pedi, csak nem beindult Nálad a fészekrakó ösztön? :lol: :lol: :lol: :lol: Viccet félretéve, tök jó olvasni, hogy jól vagy! Maradjon is így most már szülésig! :wink:

Nika, ismerem a környéket ahol a Párod fog dolgozni. Rengeteg panellakás van arrafelé, gondolom ott fog munkálkodni. Azt viszont sajnálom, hogy ritkán láthatjátok majd egymást... meg persze gondolom Gergő is hiányolni fogja Apucit.
Hol fog aludni a Párod?

Mia, hajrá Meki! Egy hete mi is jól elcsábultunk...

Zsuzsi, kösziiiiiiiiiii! Én is hiszem, hogy Gergővel minden rendben lesz!

Rita, szerintem azt érzed, hogy rendeződnek vissza a belső szerveid a helyükre. Nekem nem a gyomrom fájt, hanem az egész alhasam, de az folyamatosan.

Csajok, olyan jó kis programom van a hétvégére, illetve most estére is. Anyukám idén áprilisban lesz 60 éves és kitaláltam, hogy csináltatunk neki egy nagy családi fotókönyvet, amibe teszünk gyerekkori fényképeket, a nagyszüleimről, közeli rokonokról és persze az unokákról. Szövetkeztem a tesóimmal meg Apukámmal és mindenki benne van a dologban. Most hétvégén elutaztak otthonról Anyuék, így ma elmentem hozzájuk és elcsentem a régi családi fotókat. Most ezekből válogatok. Annyit röhögtem délután azon, hogy hogy néztünk ki gyerekkorunkban!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag! Ez aztán igazi "merénylet", anyukád biztosan nagyon meg fog hatódni.
Köszi, én is bízom benne, hogy ez már szülésig így lesz, és egyben hiszem, hogy a sok mozgás segít majd a "nagy napon"!
pedi
Kalocsa
 
 


Mia: köszike:) jól vagyunk :) Gergőéknél jövő héten lesz a farsangi hét:) hétfőn indiánok lesznek :) kedden matrózok szerdán szakácskodnak :) csütörtökön népi farsangolás pénteken meg a nagy farsangi mulatság zenebohóccal :)

csillag:) igen panelprogramos meló ez :) az egyik kollégájának az anyjának a volt pasijának :shock: :shock: van egy háza ott valahol passz merre majd megkérdezem .azt fogják bérelni :)
nekem egyik barátnőmnek is 25. héten született a fia most hat éves de egyedűl ülni még nem nagyon tud és kétséges hogy fog e tudni járni.agyvérzést kapott harmadnap mikor megszületett:( nem tudom hogy élném túl és látom Noémit is sokat Marcival sokat küszködik:(
nagyon szupi ajándékot csináltok anyudnak :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Rita nekem volt...szülés után ahogy felálltam éreztem egy huppanást.....a gyomrom esett vissza a helyére és onnantól 3-4 napig iszonyat gyomorgörcsöm volt ha álltam.....

Pedi utána rájöttem...láttam egy isteni finom csirkés salátát..legközelebb azt eszem:)))))))))))

Virág gyönyörű ajándékot fog kapni az anyukád!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na, a fotóválogatás kész. Már csak rendszerezni kell őket és tovább szanálni. Nagyon jó volt újra átélni rengeteg gyerekkori élményt!
Válogatás közben mutogattam pár fényképet a férjemnek, aki néha kérdőn nézett rám, hogy "ezt meg minek akarod belerakni a könyvbe? :shock: ", hát ekkor jöttem rá igazán, hogy mekkora kincs lesz ez a könyv Anyunak! Hisz vele együtt éltük át közösen ezeket az élményeket, elég csak rápillantanunk egy-egy képre és mindegyikhez van egy történetünk! Ezeket hiába mesélem el bárkinek, soha nem fog annyit jelenteni sem a Zuramnak, sem másnak, mint a szüleimnek és a tesóimnak.
(Na, ezt jól túlragoztam... de biztos tudjátok, hogy mit gagyogok itten...)

Nika, jaj, ne érts félre, nem akarlak ám ennyire kifaggatni, csak arra voltam kíváncsi, hogy szervez-e a munkaadó szállást az itt dolgozó embereknek, vagy maguknak kell intézni a dolgot. De akkor úgy veszem ki a szavaidból, hogy az utóbbi a szitu.
Gergő jövő heti programja nagyon szuperül hangzik! Csinálj majd fényképeket ha tudsz!

Azt hiszem turbó sebességgel rohanok zuhanyozni és ágyba bújni. Éjszaka még "jelenésem van" Gergőcinél és nem fogom tudni kinyitni a szemeimet a fáradtságtól. (Bár nem is kell, mert sötétben megyek hozzá szoptatni és nem kapcsolok lámpát. 8) )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag:) semmi gond ha nem akarok úgysem válaszolok :D :wink: de a munkaadójuk rendezi a szállást :) mert végülis az a srác szerzi a szállást akié a kft.mert a páromék hárman dolgoznak harmadolnak csak az egyik srácé a vállalkozás:)
megpróbálok képet csinálni :)

nika70
Salgótarján
 
 


Jó reggelt!

Zsuzsi! Nagyon boldog névnapot kívánok!

Nika! Akkor Gergőék ovija nagyon szuper, ha ennyi programot szerveznek a gyerekeknek. Biztosan nagyon fogja élvezni a jövő hetet, és biztos nagyon el is lesz minden nap fáradva. :wink:

Csillag! Szuper ügye vagy, hogy máris kész vagy a válogatással. Remélem, jó éjszakátok volt!

Én egészen jót aludtam, igaz nem sokáig. Viszont kivételesen Zoli is ébredt velem. :D
pedi
Kalocsa
 
 


Zsuzsikám Boldog névnapot :):):):):

Pedi igen szupi ovijuk van :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


jó reggelt lányok!!!

szuper jól aludtam!!!!!!!!!!!!! semmi fájdalom, de semmi. sikerült a jobb oldalamon aludni, így reggelre kicsit sem fájt a vesécském.
lassan kezdek visszaemlékezni csillag soraira, amikor mi annyira akartuk küldeni szülni, de ő egyre jobban érezte magát.
én is így vagyok vele. most még élvezném, hogy jót alszok.

egyébként szerdán szeretnék szülni(ami nagyon esélyes, mert a dokim is és a szülésznőm is ügyeletes és megyünk is nst-re), mivel az 23-a. én is 23-án születtem és a házassági évfordulónk is 23-án van.

most megyek, mert jöttek tesómék, majd délután jövök.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati Mátém is 23-án született!!!!!!!!!!!!
SZÓVAL HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


zsuzsinak: boldog névnapot kívánok!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Zsuzsi Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Neked!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Pedi
Fészekrakó ösztön... :D Itt is nemsokára babó lesz. A végefelé volt, hogy én is nagyon jól voltam. Pihenj, később úgyis kevesebbet fogsz. Bár, én mostanság többet alszok mint az utolsó hetekben, a gyomorégés miatt. Hajnali 4-ig aludtunk Zalán babával, aztán arra ébredtem, hogy csupa tej vagyok. Éjjel lusta szopizni, úgyhogy már muszály lesz éjszakára is melltartót-meg betétet használni.

Csillagvirág
Jó ötlet a fotókönyves ajándék.
Próbáltam behatárolni, hogy hol fáj, de nemcsak a gyomrom, az egész hasam, tompán.

Kati
Szerda jó. Zalán is akkor született. Nekem is ügyeletes volt a szülésznőm. A doki meg rendelt a kórházban. Egyébként nem értek volna be.

Zsuzsi
Boldog Névnapot!

Regi rajzolt egy szivárványt nekem. :) De néha úgy érzem haragszik rám, mert Zalánnal többet foglalkozom. Majd ma azért igyekszek vele is társasozni, ha máskor nem szoptatás közben. :lol:
Vendég
 


Rita akármilyen rossz is hogy folyik a tejed de jobb hogy Zalán lusta éjjel enni...mint hogy 2-3 óránként....... :oops: :lol: :lol: nem:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Rita! Szuper, hogy Zalán ilyen jó alvó! :D Amúgy dokim mondta, hogy szerinte egy 3kg feletti babának nem indokolt éjszaka ennie.

Kati! Örülök, hogy Bogi hagyott jót pihenni! Hajrá szerda! :wink:

Nita! Ti most hétvégén ünnepeltek, vagy jövő hétvégén?
pedi
Kalocsa
 
 


Zsuzsi, nagyon boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rita, tuti, hogy azért érzed a hasad, amit tegnap írtam. Ha bármi gond lenne a méheddel, akkor lázas is lennél.

Pedi, Kati, örülök a szuper éjszakáknak!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi jövőhéten ünneplünk:)))))
már úgy izgulok.nagyon húzós lesz szerdától......de főleg a pénteki napom lesz az......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: tényleg, máté is 02.23!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


laptetőőőő!!!!!!
ez a bogicámé, hogy gyorsan és gond nélkül bújjon elő szerdán!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?