Sziasztok!
Pedi, most ne haragudj azért, amit mondok, de mindig jót mosolygok magamban az alvásbeszámolóidról. Már a lelki szemeim előtt látom, hogy pár hét múlva hogy fognak ezek a mondatok átalakulni és arról szólni, hogy hányszor és mennyi időn át szopizott a kicsi Babátok! (Ezt jó értelemben írtam ám, nagyon szeretek ilyenekről olvasgatni.
)
Kati, ugyanígy voltam az utolsó napokban Gergővel. Nem győztem nyomkodni óvatosan a hasamat, hogy legalább egy icipicit mozduljon. Volt olyan, hogy fél napig a füle botját se billegette.
Szóval szerintem nyugi, ha kell, hallgasd meg többször is egy nap a szívdobogását. Gondolj csak bele, hogy most Bogika is gyűjti az erőt a születéshez! Ez neki is iszonyat nagy munka lesz!
Mona, most néztem csak, hogy miattunk voltál fent még este. Nagyon aranyos vagy! köszönöm!
Mekkora adag magnéziumot kell most szedned és melyik fajtát?
Én olyan vagyok, mint egy leeresztett lufi. Éjszaka jött ki rajtam a feszültség. A héten sok helyre mentem a fiúkkal, sokat voltam velük egyedül és sokat cipeltem őket, de nem éreztem fáradtságot a felspannolt lelkiállapotom miatt. Most viszont úgy tűnik, hagyja az idegrendszerem, hogy érezzem az izomlázat a karjaimban, lábaimban. Nem tornázom, mégis úgy érzem magam, mint egy fárasztó aerobic óra után.
Emellett persze egész éjjel járt az agyam a tegnapi dolgokon. Végül arra jutottam, hogy most elkezdjük ezt a terápiát, amit javasoltak Nekünk, de pár hét múlva megmutatom Gergőt egy dévényes szakembernek is. Most úgy érzem, csak akkor nyugodna le a lelkem, ha több oldalról is megerősítenének abban, hogy Gergő teljesen helyre hozható.