Hú, micsoda nyüzsgés volt itt, mióta erre jártam...
Na szóval:
Mirci:
Hm...akkor most ti nem Budapesten laktok? Shocked Akkor valamit félreértettem? Vagy csak a munkahelyed van ott?
Igen, Mirci drága, valamit félreértettél, én sohasenem mondtam, hogy Pesten laknánk vagy dolgoznánk. Sőt, írtam is, hogy nem. Meg hogy szabadnapot kell kivennem, ha ott akarok vizsgálatokat.
és még angolul sem tudok
Az nem kizáró ok. Párocskám se beszélni angol, mégis dolgoz kint másfél év. Lenni neki bosnyák kisfőnök, akinek lenni német nagyfőnök, aki fölött ausztrál mégfőbb főnök. Ők építeni szép naaagy shopping centre. Közben gyakorolni sok activity, mutatni mindent kézzel-lábbal. Én meg menni utána, mert lenni fülig szerelmes. Találni munka semmi, de hozni haza férjecske-jelölt.
Veronika:
az egész házban keresztül-kasul mennek a légcsövek
Akkor az a nagy kérdés, hogy a többi lakónak nincsenek-e hasonló panaszai mostanában. A házatokra amúgy én is kíváncsi lennék. Egyébként pedig kellemes pihenést nektek, meg balesetmentes közlekedést!
bbercsi:
napra pontosan ugyanott tartok a ciklusomban, mint Te. Smile
ugye nálam nincs jelentősége , de Neked küldöm a pozitív energiákat!!!!
De jó!!!
És köszönöm szépen, de nálad biztos, hogy nincs jelentősége? Úgy értem 100%, hogy nincs esélyetek spontán? Azért az a sok laptető csak jelent valamit...
Jaj, és akartam is már kérdezni, hogy álltok az esküvői előkészületekkel? Lassan már a hajrában vagytok, nem?
Korenka:
Vigyázz rilka, mert négy nap múlva ott asszisztálunk a klotyó körül, és szorítunk a zebrásodáshoz.
Hát az vicces lesz.
Annyi előnyötök van, hogy egyben van a wc-nk a fürdőszobával, de így se több az egész, mint 2 négyzetméter. 4-en mondjuk befértek a zuhanytálcába, ketten meg a csap elé...
Hogy van a párod?
Végigaludta a tegnapi napot, és sokat javult. Már csak sima nátha. És végre volt egy nyugodt esténk kettesben (a srác is lelépett, aki egyébként ideiglenesen nálunk lakik). De ezt az ágyat körbeállós sztorit hagyjuk abba
Túl vizuális típus vagyok, megjelent előttem a kép... aztán magyarázkodhattam, hogy mitől kaptam röhögőgörcsöt "romantikázás" közben.
Azt hiszem itt az idelye háziorvost váltani
Hát szerintem is. Pontosan az ilyenek miatt van mindenkinek elege a magyar egészségügyből. Szegény. Azért remélem megoldódik valahogy. Gyógyszert akkor nem is írt? Azért ugye gyógyulsz tovább szorgosan?
Köszi mindenkinek az izgulást, de nálam szerintem most nem lesz semmi. Már kezdem érezni a szokásos "megjövős" tüneteket. Meg valahogy most nincs olyan bizakodós érzésem. Viszont úgy tele vagyok életenergiával, hogy ilyet már sok-sok hónapja nem éreztem.