Új privát üzeneted érkezett!

Hú, micsoda nyüzsgés volt itt, mióta erre jártam... :) Na szóval:

Mirci:
Hm...akkor most ti nem Budapesten laktok? Shocked Akkor valamit félreértettem? Vagy csak a munkahelyed van ott?
Igen, Mirci drága, valamit félreértettél, én sohasenem mondtam, hogy Pesten laknánk vagy dolgoznánk. Sőt, írtam is, hogy nem. Meg hogy szabadnapot kell kivennem, ha ott akarok vizsgálatokat. :)

és még angolul sem tudok
Az nem kizáró ok. Párocskám se beszélni angol, mégis dolgoz kint másfél év. Lenni neki bosnyák kisfőnök, akinek lenni német nagyfőnök, aki fölött ausztrál mégfőbb főnök. Ők építeni szép naaagy shopping centre. Közben gyakorolni sok activity, mutatni mindent kézzel-lábbal. Én meg menni utána, mert lenni fülig szerelmes. Találni munka semmi, de hozni haza férjecske-jelölt. :wink:

Veronika:
az egész házban keresztül-kasul mennek a légcsövek
Akkor az a nagy kérdés, hogy a többi lakónak nincsenek-e hasonló panaszai mostanában. A házatokra amúgy én is kíváncsi lennék. Egyébként pedig kellemes pihenést nektek, meg balesetmentes közlekedést!

bbercsi:
napra pontosan ugyanott tartok a ciklusomban, mint Te. Smile
ugye nálam nincs jelentősége , de Neked küldöm a pozitív energiákat!!!!

De jó!!! :) És köszönöm szépen, de nálad biztos, hogy nincs jelentősége? Úgy értem 100%, hogy nincs esélyetek spontán? Azért az a sok laptető csak jelent valamit... :D Jaj, és akartam is már kérdezni, hogy álltok az esküvői előkészületekkel? Lassan már a hajrában vagytok, nem?

Korenka:
Vigyázz rilka, mert négy nap múlva ott asszisztálunk a klotyó körül, és szorítunk a zebrásodáshoz.
Hát az vicces lesz. :lol: :lol: :lol: Annyi előnyötök van, hogy egyben van a wc-nk a fürdőszobával, de így se több az egész, mint 2 négyzetméter. 4-en mondjuk befértek a zuhanytálcába, ketten meg a csap elé... :lol:

Hogy van a párod?
Végigaludta a tegnapi napot, és sokat javult. Már csak sima nátha. És végre volt egy nyugodt esténk kettesben (a srác is lelépett, aki egyébként ideiglenesen nálunk lakik). De ezt az ágyat körbeállós sztorit hagyjuk abba :D :D :D Túl vizuális típus vagyok, megjelent előttem a kép... aztán magyarázkodhattam, hogy mitől kaptam röhögőgörcsöt "romantikázás" közben. :oops: :D :D :D

Azt hiszem itt az idelye háziorvost váltani
Hát szerintem is. Pontosan az ilyenek miatt van mindenkinek elege a magyar egészségügyből. Szegény. Azért remélem megoldódik valahogy. Gyógyszert akkor nem is írt? Azért ugye gyógyulsz tovább szorgosan?

Köszi mindenkinek az izgulást, de nálam szerintem most nem lesz semmi. Már kezdem érezni a szokásos "megjövős" tüneteket. Meg valahogy most nincs olyan bizakodós érzésem. Viszont úgy tele vagyok életenergiával, hogy ilyet már sok-sok hónapja nem éreztem. :)

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác
 
 


Kép Kép
Bocs a rogtonzott biosz oraert!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Lapteto! Lapteto!!! hi-hi-hi

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 

 
 

Mondtam, hogy Málnáé lesz ez a hónap! :D Tessék, át is adtam neked, pedig épp csak hogy... :wink:

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác
 
 


A mokusok nem tehetnek rola! Ok csak utana jottek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Sziasztok csajok!

Veronika: jó utat Neked, ne is gondolj ránk a hétvégén :)

Málnám: de cukik ezek a mókusok. jó Neked, hogy napközben nem parkolót kell kukkerolnod, mint nekem. bár.... ha minden igaz, akkor egy hét múlva költözik a hivatal. remélem jó helyre megyünk....

Korenka: a reggeli rosszulléteid tartanak még? ejhhh, hát ez a magyar egészségügy csak nem akar helyrerázódni.

Mirci: Bélád? vagy most nem téma?

Rilka: köszönöm kérdésed, már visszaszámolunk. olyan helyes a párom, mert mindennap valamilyen kedves formában juttatja az eszembe, hogy mennyit kell még aludni a nagy napig. :)
a babicsekről: természetesen mindig lehet bízni a spontán dolgokba. de ahhoz , hogy felkészítsem magam pszichésen a lombikhoz, ahhoz párosul , hogy nem akarom becsapni magam minden egyes hónapban. inkább a nemre készülök, ha pedig mégis jön a babicsek, én leszek a legboldogabb csaj a világon :) :)
Vendég
 


korenka:
Én annyira nem értem az orvosaidat, hogy miért problémáznak annyit. :?: :?: Én a lakóhelyemtől 50km-re szültem, oda is jártam terhesgondozásra, csak a vérvételek voltak itthon. A védőnőkhöz eljártam egy hónapban egyszer, megmértek, vizeletet néztek és ők intézték a laboros beutalókat. Senkit nem érdekelt, hogy én nem ebben a kórházban akarok szülni. A terhesség végefelé kértem adott a háziorvosom egy papírt ahhoz, hogy a választott intézményben ellássanak ingyen és bérmentve.
Érdekes, hogy ez nálatok nem működik...szerintem is keress egy másik háziorvost. Főleg így, hogy köcsög is. Nem igaz, hogy nem emlékszik, hogy ott jártál nála. :twisted: :evil:

malna5:
Köszi a szemléltetést. Nálunk is volt nyáron mókus a lépcsőházban, de hogy melyik típus...bevallom nem tudom, annyira megijedtem tőle. :oops: :oops:

bbercsi:
Egyelőre márciusra halasztottam a Bélát. :roll:

napközben nem parkolót kell kukkerolnod, mint nekem
Áhá...szóval parkolóőr vagy. :D :D :D :D :D :P

Kép

Kép
mirci09
 
 


Sziasztok!

Te jó ég annyit írtatok az elmúlt pár napban, hogy most csak átfutni volt időm, majd hétvégén megpróbálom behozni az olvasást!

Veronika:

Jó nyaralást, vagy inkább telelést! :) Jó nagyokat szippants, biztosan nagyon jó levegő lesz ott. Remélhetőleg Pálminak is elmúlik az allergiája. Esetleg nem lehet, hogy az oltástól van?

Most gyorsan végigfutottam az oldal vonalzóit és látom, hogy Rilka nem várja a nem vártat! :) Érzel valamit? Szokott késni?

Bercsi:

Izgulsz az esküvő miatt? Hol tartjátok a vacsorát?

Korenka

Remélem már jobban vagy, jól elkapott ez a fene! :evil: Nagyon vigyázz magadra. Jól emlékszem hétfőn lesz az UH? Drukkolunk, hogy minden rendben legyen!
Fura, hogy a körzeti nem ad beutalót! Nekem tavaly más orvosom volt, ő abba a kórházba küldött ahol dolgozott. A mostani pedig adott egy igazolást és azzal mentem a háziorvoshoz beutalóért. Elég vaskalapos háziorvosod lehet, de lehet, hogy csak így kényelmes neki, nem akar papírokat töltögetni. Nem akarsz váltani? :oops:


Mirci

Próbálgatod a ovu tesztet? Majd írjad meg, hogy miket látsz rajta és mikor. Érdekelne, hogy a tojásfehérjés cucc alatt lesz pozitív vagy utána.

Malna

Emlékszem Angliában nagyon sok a mókus, amikor kint voltam és sétáltunk a Green parkban kézből ettek, annyira kis édesek voltak, és nem is féltek tőlünk.

Szerintem én megint beteg leszek, fáj a torkom és kezdődik a nátha. Pedig jön a hétvége és annyi mindent terveztünk. :( Bevetem egy rakás C vitamint, remélem hat és visszafordul mielőtt még jobban előjönne!
:evil:

nikiee
Budapest XI. kerület
 
 


malna: Köszönöm, hogy felvilágosítottál melyik a vörös és a szürke szín... :D:D:D:D

mirci: Várható volt ez a szivatás, mert amikor Andrást vártam ugyan ez volt pepitában, akkor úgy voltam mint te, de akkor sem akart adni papírt. Most viszont úgy döntöttem, hogy ott hagyon a büdös francba. Kérdezősködöm, körbenézek. Valami Fejér megyeit keresek ha már itt lakom immár 3 éve, mert ennek a hülye dokinak ez is a baja... mindegy ... majd lesz valahogy...most már lehiggadtam, és egy dolog érdekel, hogy a baba rendben legyen a bürokrácia meg le van ejtve...

nikiee: Vigyázz magadra. Hogy érzed magad?

bbercsi:
Sorra kikerülöd a kérdést, hogy mizu esküvő ügyben... mi meg itt várjuk a fejleményeket. Tessék nyilatkozni.

csucsu: Benézhetnél időnként. Gondolok rád.
korenka
Szár
 
 


ja csajok annyit írtatok és dőlök a röhögéstől :):):) persze wc-ben állunk rilka köré :) nagyon jóóóóóóó

mirci: egyenlőre nem gondolkodom ilyesmiben hogy Győrbe menjek :(
nika nem lesi az ovu tesztet :):):) nika most nem foglalkozik a témával mert ahogy hazaér döglik le mert mozdulni sem tud :):):):)bár tegnap volt akció biztos ami ziher :)
mai napom nem volt semmi:(:) egyedül voltam kb egy órán keresztül mert én ugye 9-re megyek a két délelőttös dadus nem volt szóval mélyvíz effektus :) de megoldottam csak nagyon nagyon sokkal jobban lefáradtam mint máskor:) de nem bánom tornának is beillett :) amúgy ma néztem kíváncsiságból a hasamat :) január 1-én 105 cm-vel kezdtem és ma 97 cm volt :):):):): apró örömök az életben de még nem méreckedek csak kíváncsi voltam hogy most nem tornázom így is megy e le :)majd a jövő héten lesz méreckedés :)

Málna mi készülünk ki apával angliába :) egy évet adtunk magunknak hogy kis casht szedjünk kezdő tőkének :) én írországban éltem Galwayban 3 hónapot 20 évesen.nem volt rossz csak az akkori eszemmel haza akartam jönni.ma már nem jönnék :)

ja egy talit nyáron szívesen :)


Vera: én azért azt mondanám ennek ellenére is hogy naponta legalább 5 percet szellőztess nagy ablaknyitással:) baj nem lehet belőle hátha kiszállingózik a sok szösz ami a bajotokra is gyógyír lenne talán.

Korenka: nem semmi herce hurca van nálatok ezzel a vérvételes dologgal :(:(:( sajnálom de egy háziorvos váltást is megért a történetetd

Rilka akkor ti most kint vagytok angliában? Párom sem tud de nagyon menne ki.csak nem akarunk valami átverésbe belebonyolódni:( szóval még ismerettség is kéne ami már alakul de ha több van az sem gond.Akkor te párod már másfél éve kint van? és nem ragad rá angol nyelv? vagy több magyarral együtt dolgozik? ha nem vagyok vindisgréc mennyit keres?

vizualitással nekem sincs gondom itt rötyögök mert én is elképzeltem hogy az ágyatok körül állunk és tartjuk a gyertyát :):):

nikiee: jobbulást sok folyadék c vitamin stb :):):

nika70
Salgótarján
 
 


nikiee:
Érdekelne, hogy a tojásfehérjés cucc alatt lesz pozitív vagy utána.
Én is erre vagyok kíváncsi, meg hogy egyáltalán van-e. Egyet már elpisiltem, hogy működik-e. :oops: :D :D :D

korenka:
persze...nem is kell idegesíteni magad, pont ezért kell egy másik dokit keresni. Milyen családorvos az ilyen??

nika70:
nika nem lesi az ovu tesztet nika most nem foglalkozik a témával mert ahogy hazaér döglik le mert mozdulni sem tud
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bocsi, hogy kiröhöglek :roll: ...tudod, hogy nem téged, csak a megfogalmazást. :roll:
Haskörfogatra nem is írok már semmit, tudod, hogy mennyire irigy vagyok. 8) :oops:

Kép

Kép
mirci09
 
 


nika: Szuper, hogy így fogysz! Gratulálok és kitartás hozzá!! Hát tényleg a mircivel ketten vagyunk csak akik nem éltk kint angliában, írországban és egyáltalán sehol...
Aranyosak a gyerekek? Szereted őket? Szeretnek téged?


mirci: Ki ne találd, hogy mégis éltál küldöldön, mert kardomba dőlök... :D:D:D:D
korenka
Szár
 
 


korenka:
Dehogy éltem...hacsak a nyári 2 hetes nyaralások nem számítanak annak. :D :D :D :D :D :D
Nem is értem, hogy csöppentünk bele ebbe a világlátott társaságba?? 8)

Kép

Kép
mirci09
 
 


Korenka: megnyugodhatsz. én sem éltem külföldön, illetve nem is kívánok a jövőben sem ott élni, mert habár elég döcögősen működnek kis hazánkban a dolgok, én mégis szeretem. :)

bbercsi esküvőjéről, A-tól Z-ig. csak a Ti kedvetekért, időrendben.:
március 5. szombat:
- egész éjszaki forgolódás és izgirizgi után hat órakor kifogok pattanni az ágyból, mert úgysem fogok tudni aludni.
9 órára megyek fodrászhoz, gyönyörű feltűzést kértem, apró fehér virágokkal díszítve ( ezt lepróbáljuk jövő pénteken 14. 30 --tól)
11 óra esküvői smink (próba jövő hét szombat délelőtt 11-kor)
12.30 otthon anya és a testvérem felöltöztet (ruhapróba és méretre igazítás február 28. déli órák)
13.30- leendő férj megérkezése és ámuldozása, hogy milyen szép is a kis leendő neje
13.40 indulás fotózásra. (meglepetés helyeken,)
16 órakor találkozás a rokonokkal, ismerősökkel
17 óra a boldogító igen kimondása, remélhetőleg mindkét részről
17. 30 újabb fotózás rokonokkal, ismerősökkel
17. 45-től ismeretlen ideig tartó esküvői vacsora, a Hotel Villa Pelikán-ban.
:)

apróbb részletek:
a csokrom: liliom-selyemrózsa-zöld krizantém
a menyasszonyi torta: lúdláb és gesztenyetorta emeletenként, marcipánnal és fehér virágokkal (-amelyeknek a közepe rózsaszín) díszítve. az alsó emelet egy rózsaszín szaténszalaggal át lesz kötve.
ékszereim: fehér igazgyöngy lánc és fülbevaló.

:) :)
Vendég
 


bbercsi:
Meg vagyok elégedve a kimerítő válasszal, most már csak a fényképeket várjuk. :wink: :D :D Szééép leszel nagyon...és a torta.... :shock: :roll:
Én meglepően jót aludtam egyébként az esküvőm előtti éjszakán. Igaz, hogy előtte hónapokban volt egy pár álmatlan éjjel, egy csomó dolog felsorakozott, hogy megkeserítette a napot...de kudarcot vallottak. :wink: :)

17 óra a boldogító igen kimondása, remélhetőleg mindkét részről :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09
 
 


aranyosak a gyerekek :):) sokat vagyok Gergő csoportjába és ott mindenkit ismerek és ők is engem :) de a többiek is elfogadnak :) engem imádnak a gyerekek :) legalábbis az eddigi tapasztalat ez :):)

mirci: semmi gond nevess csak :)

Bbercsi:) nagyon izgi :):) majd képeket azért kérünk mis is hogy irigykedhessünk :):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Most csak felkukkantottam fél szemmel, majd holnap este rendesen. :)

Nika és mindenki, akit ködös fogalmazásommal férevezettem:
Nem, már nem élünk Londonban, több mint 2 éve jöttünk haza. Jelenlegi férjecském előtte dolgozott kint másfél évet egy ismerős magyar csapattal, de sajnos az a társaság azóta Dubaiban tevékenykedik, így sajnos nem maradt ismeretségem. (Én meg csak kimentem csapot-papot itthagyva az imádott pasi után, de nem találtam rögtön munkát, pár hónap múlva pedig együtt hazajöttünk.)

bbercsi:
Na, ez már tényleg "rendes tájékoztatás" volt, köszi. :) Nagyon ügyesen szerveztétek az időbeosztást, szép kényelmesen lesz időd mindenre. Így kell ezt. :) (Nálunk kicsit jobban hasonlított egy teljesítménytúrára a nap eleje.) Nagyon szépnek tűnik minden a leírás alapján. Majd küldünk szép napocskás időt felétek. :)

Korenka:
Köszönöm, hogy felvilágosítottál melyik a vörös és a szürke szín...
:lol: :lol: :lol: Ezen kifeküdtem teljesen... :lol: :lol: :lol:
Ja és Málna: igen, tudom, hogy a mókusok nem tehetnek róla. Semmiről se tehetnek... Az egésznek a gólya lesz az oka. Hiszen ő hozza.

Szép napot holnapra mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác
 
 


rilka: értem :) nem semmi hogy dubaiba mentek tovább :) lehet nektek is mennetek kellett volna hátha jobban lett volna meló nem?mondjuk ha úgy veszem én is csapot papot ott hagytam pesten és költöztem a szívem után :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Még benéztem :) Anyukám átvette Pálmit, hogy nyugiba fürödhessek, pakolhassak az útra. Ehelyett gyorsan jöttem kicsit olvasni a reggelizés alatt :) Párom még alszik :lol:

Korenka,
mondom, nem egyedi eset, nálam is ez volt, a magán szülészorvosom 4-ik kerületi, oda nem utalhatott be vérvételre, mert én akkor még 13-ik kerületi voltam, oda viszont csak a körzeti nőgyógyász utalhatott be, aki meg vágta a pofákat hogy ne küldözgessen engem a magán doki hozzá... és még jól le is cseszett, hogy miért nem hozzá járok inkább :shock: És ezt a terhesség alatti összes vérvételnél végig kellett csinálni...

Most se lesz másképp, mert ugyanezt a dokit akarom. Az jó lenne, ha a védőnő adhatna vérvételre beutalót, az úgyis mindenképp a lakhely szerinti kerületi...

Bercsi,
szuper a nagy napi terv! :)

Na, Pálmi megjelent, hát ez nem volt valami hosszú nagymamázás... sziasztok!

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Jó reggelt!

Mégis jelentkezem, mert "szakmai kérdéseim" vannak. De akkor először helyzetjelentés a kedélyek megnyugtatására:
Tegnap de. még olyan "mindjárt megjön" érzésem volt, feszültség, alhastáji mocorgás, stb. Aztán délutánra elmúlt. Este kavargott a gyomrom. Nem szokott ilyet. Mondjuk vaníliapudingot sem szoktam enni vacsora után, úgyhogy simán lehetett attól is. Ma hajnalra lement a hőm, viszont délelőttre visszaugrott (ez lesz majd a szakmai kérdés). Ezen felbuzdulva mégiscsak teszteltem, de negatívat (viszont nem 1. pisiből).

Közben rájöttem, hogy elszámoltam magam, valamiért úgy számoltam, hogy tegnap este van soron a barnás pöttyöző rész, és ma reggelre kell megjönnie rendesen. De persze nem így van, hanem minden egy nappal később várható. Tudom is, mi kavart be - az, hogy itt a vonalzó mára mondja a tesztelést, az összes teszten meg úgy írják, hogy az elmaradt menstruáció 1. napjától kezdve használható (vagyis 1 nappal későbbtől).

Na mindegy, az igazi kérdésem a hőmérőzéssel kapcsolatos. Egyrészt, hogy mikor kell visszamennie alacsonyabb szintre: a mensi előtti reggelen (esetleg még korábban), vagy már csak közben. A másik, hogy normális-e, hogy ha a szokottnál kicsit előbb mérem reggel, akkor alacsonyabb, ha pedig később, akkor magasabb az érték. (Általában fél7 tájban mérem, mostanság 37,1-et. Ma felébredtem fél6 előtt, mértem egy 36,8-at, wc, szundi tovább, aztán 2. ébredés fél9-kor, mérés: 37,2. A 36,8-at azért keveslem, mert ciklus 1. felében végig 36,6-36,8 körül bolyongott.) Ezek szerint ennyire fontos az azonos időben való mérés?

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác
 
 


Szia Rilka
Az teljesen normalis, hogy a reggeli alaphomerseklet kicsit magasabb, ha kesobb mered.
Mindannyian masok vagyunk, nekem mar az elozo nap visszaesik egy picit, es aznap mikor megjon, nagyon. A vonal ala zutty.

Ma egyedul vagyok itthon es olvasgattam dolgokat itt az angol oldalakon. Dobbenetes. Peldaul tudtatok, hogy a zoldborsoban fogamzasgatlo van, es aki sokat eszik nehezebben esik teherbe? Lasd Tibet, ahol a nepessegnovekedes nagyon alacsony-fo eteluk a borso.

Vagy, hogy az egesz teherbeeses alapja a nyak? Veronika egyszer irt a Sasmar nevu szerrol, amit otthon is lehet kapni. Azt olvastam, hiaba van egyutt jokor az emberfia, ha a nyak keves, el sem jutnak a kisfickok a petevezetobe. Raadasul azt javasoljak, legyunk 1-2 nappal az ovu elott egyutt, amikor amugy sincs meg jo nyak. ilyenkor nem er semmit...es varjuk a csodat.

Ja es meg egy...ugy latom itt az angol kisokosban, sokan isznak napi 1 -2 csesze zold teat, ami allitolag nagyon feljavitja ezt a nyakot.

Na megyek, olvasgatok meg :lol: :lol:
Puszi es jo hetveget -persze meg be-benezek

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


http://www.teherbe-eses.hu/eshop/termek ... ulalo-gel/

Ugy latom ennek itt Angliaban oriasi sikere van, nagyon jok a visszajelzesek, sokaknak elsore sikerul, tobb honapnyi probalkozas utan!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Helló lányok!

rilka: Na mizu? Halálra izgulom itt magam....

malna:Tök érdekeseket írsz, csak már azt nem tudom elképzelni, hogy ezek alapján hogy a francba lesznek egyáltalán kisbabák...ha ez ennyire rizikós...

bercsi: Jaj, úgy remélem, hogy gyönyörű lesz az a bizonyas NAGY nap!!! :D:D
korenka
Szár
 
 


Korenka: Nyugodj meg, nálam megkezdődtek a piros betűs napok. Durva is lett volna, ha betoppanok, és máris összejött volna. Hiszen az akciós napokon még nem is szurkoltatok nekem. :)
Majd márciusban... :)

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác
 
 


rilka:Kár :( Miért ne lehetett volna? Nekem a második próbálkozásra jött össze a bébi... :D Remélem, hogy te is ilyen szerencsés leszel. Úgyhogy hajrá, mindent bele a következő körben!!! Itt aztán szigorú beszámolási kötelezettség van, hogy mindent megtettél-e az ügy érdekében! :D:D:D:D
korenka
Szár
 
 


Kellemes vasárnap délutánt! :)

Hmm...sajnálom rilka: :? Egyébként itt nem érkezési sorrendben van a teherbe esés. :D :D

malna5:
Köszi a linket, elmentettem. A borsót nem is hallottam... :shock: Mondjuk most nem kimondottam borsószezon van, ez nem lehet mentég most. :? Amúgy igen szeretem. :)

korenka:
Andris hazabútorozott már? Alig hiszem el, hogy máris 13 hetes terhes vagy. :shock: :shock: Mikor is lesz uhu? Már tök várom a méreteket.

Kép

Kép
mirci09
 
 


Szépjóreggelt! :)

Ritka csúf idő van errefelé ma reggel, mintha sosem akarna kitavaszodni. Remélhetőleg ez már az utolsó erőlködése a télnek...

Nika: Írtam neked privit angliai tapasztalatokkal. Ja, és még nem is gratuláltam, hogy milyen ügyesen karcsúsodol.
Én bezzeg csak gömbölyödöm, mióta egy koszton vagyok a párommal. :roll: Az a kár, hogy fenékre, és nem pocakra... Reggel is morgolódtam, hogy nem férek bele egy nadrágomba, ami nemrég még jó volt, erre előbb közölte, hogy neki így is tetszem, majd megjegyezte, hogy így legalább nehezebben lopnak el. :D Úgy bírom, hogy mindennek tudja a jó oldalát látni. :)

Korenka:
Itt aztán szigorú beszámolási kötelezettség van, hogy mindent megtettél-e az ügy érdekében!
Igenis, értettem! :D
Veled mi a helyzet? Köhögsz még nagyon? Vizsgálatok?

Ezt nem hiszem el, még a villany is kialudt az irodában (pedig áram van, hisz a gép megy). Mindjárt gyújtok pár gyertyát, hogy lássak is valamit. Sötét ez a reggel... :arrow: :|

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác
 
 


Sziasztok!

Ki hogy van ma?

Már nekem is tele van a hócipőm ezzel az időjárással, jövő héten már március és még mindig havazik.
Mi erre nem érünk rá, hisz egy esküvő is közeledik! :)

Bercsi:
Izgulsz már?

Korenka, ma mész az ultrahangra, ugye?

Hétvégénk most kicsit csendesebb volt. Szombaton moziban voltunk hirtelen felindulásból. Mivel várni nem akartunk egy filmre se, így megnéztük a gagyi mami3-at. az kezdődött pont amikor odaértünk. Túl jóra nem számítottam, mivel megmondom őszintén, nekem az első nem nagyon tetszett, a másodikat nem láttam, de ez simán nézhető, és még azt is megkockáztatom, hogy élvezetes.
Ami nagyon tetszett az a zene, nagyon jókat énekelgetnek benne. :)
Tegnap pedig kinyaltam a lakást, egész napom elment rá, hulla fáradt voltam, de legalább most rend van. :lol:

Mirci

Nem úgy volt, hogy mostanság mész Bélához? Azzal most mi van? Tényleg pozitív lett már az ovu teszt?

nikiee
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!

Itt is olyan sötét van, azt hittem reggel, hogy rosszul jár az óránk. Kicsit később elkezdett esni a hó. Igen, én is remélem, hogy az utolsó erölködés. :D :D :D
Megjártam az önkormányzatot, már halogattam egy hónapja. Sikerült megállnom az autóval a bejáratnál, csak egy mókus volt előttem...mindjárt gondoltam, hogy micsoda szép nap, minden klappol. Aha...aztán beértem. Szereljem le a hátsó renszámtáblát. Mi???? :shock: :shock: :shock: Fél óra alatt végül találtam verebet erre a feladatra, mert én ehhez hozzá sem kezdek.
Szal...a borús idő ellenére tiszta sikeres nap. :)

Mától szigorú ovulációs teszt csekkolás és persze akció is, mert hátha nem a gólya hozza... :roll: :D :D :D

rilka:
Hízás: Sajnos én épp hasra hízok, meg hátra, fenékre utoljára. :? Az én uram sem panaszkodik, mert ő sem egy cingár fajta....tehát dugó van. :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09
 
 


nikiee:
De...Bélát parkolópályára tettem egyelőre, majd márciusban. :roll:
Ma van az első tojásfehérje napom, úgyhogy most figyelem erősen, délután pisilek.

Mozi...jól is tettétek. Én csak a kettes részt láttam, az tetszett. Kari után Sopronban mi is beültünk egy felejthető filmre, már a címére sem emléksze, de igen élveztük, mert évek óta nem voltunk. Pedig a pattogatott kukorica miatt már megérte...ez a filmnézős feeling azért itthon nem ugyanaz.

Kép

Kép
mirci09
 
 


Mirci

Minek kellett leszerelni a rendszámtáblát? Kivonják a forgalomból? :?

nikiee
Budapest XI. kerület
 
 


nikiee:
Neem, remélem még nem. :D Levizsgáztatták és rá kellett tenni a matricát és azt csak a kisasszony teheti rá.

Kép

Kép
mirci09
 
 


Mirci

Olyan bosszantó, annyi ilyennel találkozok. Ismét egyre jobban újra előtérbe kerül a bürokrácia, pedig már néha reménykedek, hogy könnyebb lesz az életünk ettől a sok felesleges dologtól.

nikiee
Budapest XI. kerület
 
 


rilka: megkaptam köszi válaszoltam is rá :)
mensinek nem örülök,de akkor mostantól már teljes joggal tudunk neked drukkolni :)

a héten van a farsangi mulatság az oviban egész héten tematikus hét van ma indiánok voltak :9
Kép
Kép

nekem is a faxom tele volt hogy esett a hó.de utána kisütött a napocska szóval a tavasz már szeretne jönni a dtél még erősködik.annyira unom már:( jóóóóóóó időt akarok :):):):

nika70
Salgótarján
 
 


ja kisfiam indián neve Fehér Felhő uff :D:D:D:D
a nyakában lévő láncot ő fűzte színes tésztából :)

nika70
Salgótarján
 
 


Kép

Szép és egészséges magzatom. :D:D Ugye milyen gyönyörű?
korenka
Szár
 
 


Most jöttünk haza. Még majd írok igérem!
korenka
Szár
 
 


Korenka:
Gyönyörű! Szépséges! Nagyon örülök nektek! :) Nem vagyok még nagyon benne a témában, nem is gondoltam volna, hogy 13 hetesen már ekkora és ennyire kész kisbaba a magzat. Várjuk a beszámolót.

Nika: Nagyon helyes indián a fiacskád. :) Ti viszont akkor most eléggé távkapcsolatra készültök. Hogy fog így összejönni az a bébi?

Mirci: Mit kerestél te a soproni moziban? Csak nem arrafelé laksz? (Sopron teljesen a szívem csücske.)

Most mennem kell, mert hazajött a ház ura, és törődést igényel. :P
rilka
Vác
 
 


Rilka: nem lesz olyan távol hogy ne jönne haza hetente vagy kéthetente :):) de az is lehet hogy ez kell majd ahhoz hogy babóca összejöjjön :):):)

Korenka:) a kezdeti rémület most már boldogságot hoz nagyon édes a babócád :):):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Vagyok újra. Ma már dolgozom....:( szóval nem mutatta meg a nemét a kis picurka. Nagyon eleven volt. :D Össze-vissza ficánkolt. Nagyon jók lettek az eredmények. Kértem toxo szűrést is..végülis 4000 volt, de úgy éreztem az nekem megéri. Így levették ahhoz is a vért, másfél hét múlva megtudom az eredményt. Melóhelyen azzal vártak, hogy a főnököm a takarítónőtől kérdezgeti, hogy tényleg terhes vagyok -e. Na bakker..... a héten bejelentem majd neki....
korenka
Szár
 
 


nika: Nagyon helyes kisfiad van!!! :D Nálunk majd a hét végén lesz farsang, de még nem tiszta, hogy mi is lesz ...

nikiee: Hát a bürokráciáról mesélni tudnék órákat. Önkormányzatnál dolgozom...amit tőlünk az államkincstár kér az már őrület. Mást sem csinálunk csak adatokat szolgáltatunk az adatok adatairól..... tébolyda...
korenka
Szár
 
 


Korenka: Sok energiát a felgyülemlett aktakupacokhoz! :) Ez vicces, nálatok is a takarítónő a fő mindentudó pletykafészek?

Mirci: Mi a helyzet veled? Kezdhetünk már szurkolni? :D

Én közben megegyeztem magammal: ha már bejelentkeztem, adok egy esélyt ennek a nőgyógyász doktornéninek, kivárom az időpontot. Ha ő sem jön be, akkor viszont rohamosan akcióba lendülök. Addig viszont van még egy teljes ciklus hátra. Erősen gondolkodom, hogy erre bepróbáljak egy cickafarkas-palástfüves teakúrát.
Tudom, hogy megbolygatja (remélhetőleg jó irányba) a hormonokat, és jobb lenne előbb mérni, és aztán bolygatni, ha kell. De közben meg mi van, ha pont ennyi plusz kellene csak a bébinek? Szerintetek ha most teázgatok, és a köv. ciklusban, amikor vizsgálnak nem, az nagyon bekavar az értékekbe?
(Amúgy az jutott még eszembe, hogy pont tökéletes időpontom van a dokinéninél arra az esetre, ha ebben a körben szándékozna beköltözni a babácska.)

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác
 
 


Csak beugrottam, lattam, Korenka, a bebit!!!!
Mertek tarkoredot is, meg neztek orrcsontot?
Olyan jo neked!!!
Nem nagyon tudok jonni, suliszunet van!!!
sziasztok

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


malna: Persze. Nem csak down-ra, hanem edwardsra és még egy kromoszóma hiba miatti betegségre megnézték, és az eredmények nagyon jók lettek. :D

rilka: Nálunk nagyobb isten nincs mint a takarítónő. Közben akkora itt a kosz, hogy az íróasztal alá már le sem merünk hajolni. Ha kijönne a National Geografic itt kutatna 3 hónapig amíg lajstromba venné itt az összes pókfajt és egyéb csodabogarakat....
korenka
Szár
 
 


nálunk is pénteken lesz az igazi nagy farsang ez csak a farsangi tematikus hét előtte:) ez még nem annyira jelmezes :)
ma matrózok voltak :)

Kép Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok Lányok!

Korenkám: ez a kép egyszerűen leírva valami gyönyörű!!!!! :) egészen biztos vagyok abban, hogy a kis lelked szárnyal a boldogságtól, ha csak ránézel erre a kis csodára. :) Vigyázz Magadra és a kis picurkádra is. :)

Végre ez a topic is gazdagodott egy ilyen szép kis képecskével!!!!!

Nika: a kisfiad milyen helyes gyerek! valószínűleg ők is élvezik ezt a különleges hetet.kérünk ám mindennap képet, ha az lehetséges.

Málna, Mirci, Veronika, Rilka, Nikiee: sziasztok, legyen ma jó napotok.

Kicsit a velem történtekről.
Jelentem tegnap Győrben voltam. ...és nagyon nagy mosollyal jöttem el a Kaálibőó. Képzeljétek tegnap olyan hormon eredményeket produkáltam, hogy azt még egy 20 éves is megirigyelhetné. Ahogy az a nagykönyvben megvan írva :)

A biztonság kedvéért tegnap Vettek tőlem még egy egységnyi vért, amiből megtudják állapítnai mennyi tartaléka van még a petefészkeimnek. Nagyon érdekes dolognak tartom, hogy egy hormonszintből ezt megtudják becsülni.
Szóval csajok holnaptól elkezdem szedni a closty-t, jövő héten kedden újabb kontroll, aztán ha minden igaz, áprilisban belevágunk az első lombikba. :)
Vendég
 


Jó reggelt!
Megérkeztünk.

Bercsi,
ez nagyon izgi, gratulálok a jó eredményhez!
Az tényleg hihetetlen, hogy meg tudják állapítani, hogy mennyi tartaléka van a petefészeknek... érdekelne engem is a saját eredményem... de azért remélem nem kell sorra kerülnie ennek :)
Április? Akkor már szinte csak 1 hónap!

Korenka,
köszönjük az UH képet, nagyon kis édi! :)

Nekünk kellemes volt az út, hál istennek nem volt semmi gond az 5 órás kocsikázással, simán bírta a kishölgy, odafelé 2, visszafelé 3 órát átaludt belőle :)

Az orrfolyás meg érdekesen alakult, kint is úgy volt, ahogy itthon, hogy estétől reggelig folyik az orra, majd amint az kitisztul kb. 1 óra alatt, utána egész nap semmi :shock: Nagyon furcsa... Mindenesetre akkor ez mégsem allergia, vagy fene tudja...
Nekem se jött rendbe a torkom, sőt még rosszabbodott is kint - gondolom a kevés alvás, sok mozgás, gyógyszer hiánya nem segített a gyógyuláson. De már lassan 2 hete fáj a torkom... :shock: Most pihire fogtam magam, ezt a három napot a hétvégéig megpróbálom pihenéssel tölteni, és már elkezdtem újra a gyógyszereket is tegnap estétől.

Amúgy jól telt, nagyon szép szobánk volt, semmi zaj, tiszta nyugis volt a környezet, isteni finom kajákat adtak. Gyerkőcökkel kint voltunk délelőtt és délután is 1-1 órát szánkózni. Volt szauna is, apával felváltva használtuk, addig a másikunk vigyázott Pálmira.

A fiúk meg nagyot bandázhattak, mert este mikor a lányok elvonultak vacsi után a gyerekekkel 8 felé fektetni, ők még maradtak az étteremben sörözni és csak 11 felé jöttek fel minden este, szóval most apa is kihaverozhatta magát :)

Ma kellene kezdenem az ovus teszteket, de hát ugye az volt a terv, hogy előbb most influenza oltás... de a torkom miatt még mindig nem tudom beadatni...
:evil:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


bbercsi: Jaj de jó! Nagyon örülök, az eredményeidnek. :) De hát kinek is lehetnének tökéletesebben működő hormonjai, mint egy esküvő előtt álló menyasszonynak? Hát természetesen csakis egy esküvő után álló újdonsült asszonykának! :P
(Bocsánat, hogy értetlenkedek - pedig korábban olvastam az előzményeket -, de most tulajdonképpen ti miért is lombikoztok? Nem az volt, hogy a hormoneredményeid miatt kellett volna?)

Veronika: Üdv itthon! Örülök, hogy jól telt ez a kis vakáció. :) Remélem, rendbe jön hamar a torkotok. Pálminál ha ennyire csak éjjel van orrfolyás, még az gyanús nekem, hogy nem-e tényleg a száraz levegőtől van. (Szállodákban is elég száraz szokott lenni.)

Nika: Jó kis ovitok van, hogy gyakorlatilag egy egész hétig farsangolnak. Biztos nagy élmény a gyerekeknek is. Az meg külön jó, hogy ilyen "sztárfotók" is készülnek. :D

Lányok, csak nekem tűnik úgy, hogy Mirci furcsa módon elveszett?

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác
 
 


Sziasztok
Veronika, orulok a szep utnak, a torkodat kuralgasd!"
Bbercsi annyira tudtam, hogy ez lesz!!!!!!!!!!!!!!!!! Kerdes: Ha most ugyis szeded a klomidot, probalkozhattok termeszetesen is ebben a honapban?
Nika, a kisfiad nagyon szepen mosolyog... mar nem is olyan kicsi..johat a kisteso ezerrel! :D gratula a fogyasi eredmenyeidhez, en eddig egy dekat sem adtam le, valamiert odaragadtak a hurkacskak....
Korenka gratulalok a csodaszep, egeszseges babahoz, tovabbi gyonyoru es komplikacio-mentes babavarast neked!!!!!!!!!!!!
Latszik mar a pocid? Mar kellene!!!
Az enyem is latszik :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Sziasztok!
Málna és Rilka!

A kérdésetek jogos. Szóval az igazság az, hogy a párom problémája miatt fogunk lombikozni. Az, hogy a páromnak nincs problémája az csak egy meddőségi központban nem probléma. Szal, nála csökkent számban vannak jelen katonácskák. Tegnap újabb kontrollal azt is ellenőrizték. Nem tudom mennyire sikerült feljavítani a számukat, jövő héten tudjuk meg az eredményt. Nála is mindenféle dolgot bevetettünk, így homeopátiás bogyócskát, Peponnen kapszulát, Szelént, E-vitamint, C vitamint. A legnagyobb eredmény azonban a fogyásban mutatkozott. majdnem 20 kilótól sikerült megszabadulnia, ami csak jó irányba viheti a dolgokat. :)
A természetes úton való próbálkozást naná, hogy kihasználjuk. :D
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?