Sziasztok!
Jelentem, "vihar előtti csend" még mindig tart! Két napja nem fáj semmim!
Du-án jógára mentem, de beszélgettünk mozgás helyett, erre is nagy szükségünk van!
Rita! Én bánom, ha tippeltek! Én is végig fiút éreztem, most, hogy a pocakformám miatt is mindenki ezt tippeli, azóta készülök inkább lányra!
(de még mindig fiút érzek )
Mia! Sajnálom, hogy visszatértek a hányingerek, de azt olvastam, ez ilyenkor előfordulhat.
Nita! Örülök, hogy "rajtam keresztül" nosztalgiázol! Tetszett a tegnapi apás-buszos sztori, aranyos volt!
Dike! Miért van rossz kedved? Végül hazaengedték a rokonod? Mit mondanak neki, meddig nem fektetik be, vagy indítják meg?
Nika! Sajnálom a kolléganődet! És örülök, hogy Neked viszont tetszik a meló!
Kati! Feltöltődtél a mai naptól? Neked fiús a szoba? Szerintem igazán nem az! Hiszen a bútorok fenyőből vannak, ami abszolút unisex. A kanapé igaz, hogy zöld kockás, de az adott volt, mert ez volt a régi ágyunk. Szőnyeg pedig azért lett zöld, mert a másik szín, amin töprengtünk a sárga volt. Viszont a padló világos, a bútorok is olyan sárgás színt sugallnak, így döntöttünk a zöld mellett, mert úgy éreztük, nem érvényesülne a sárga. Na, mindegy, mondjuk, ha tudtuk volna, hogy lány, akkor sem lenne "rózsaszín köd" az egész, mert nem is szeretem ennyire kihangsúlyozni a színeket, meg ide jön egyszer a tesó is, remélem!
Csillag! Remélem, hogy jó híreket kaptál ma! Illetve én érzem, hogy így van, mert végig azt éreztem, hogy Gergővel nincs BAJ!
Ma már lehet, hogy nem jövök, mert manóm nagyon be van pörögve ma, és ugye a laptoptól meg még inkább beindul!
Jó éjt Mindenkinek!
Puszi