Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zita, gyönyörű a pocakod, és nagggyon csini vagy továbbra is :wink: Nagyon jó áron vásárolgattatok, babakocsiban és ágyban merre tovább? Néztetek már valami mást valahol?
Szülésfelkészítőd ma is lesz? Mesélj majd, hogy miről volt szó! Nekünk 21-én lesz az első, kíváncsi vagyok.
Tetszik az új vonalzód :wink:

Dike, Te is szépen gömbölyödsz! :D Örülök, hogy meggyógyultál..... de látom ismét van valami gubanc :? Biztos minden rendben, de fő az óvatosság. Gyere majd a hírekkel! Mariann tényleg egy tündér!
A dokinál a múltkor 1/2 4-kor voltam. Olvastam, hogy Te később mentél, így tudtam, hogy hiába figyellek majd, még nem leszel ott. A szülésfelkészítőn viszont találkozunk! :wink: Szülni is nagyjából hasonló időben fogunk. Egy hét van köztünk, de a Te picúrodat picit kisebbnek nézik, az enyémet 4 nappal nagyobbnak... bármi lehet. Dokihoz én legközelebb 25-én megyek.
Jó lehet, hogy több kismama is van most a családotokban.

Georgia, hogy álltok? Téged is nagyon behavazott ez a költözés, hiányoznak az írásaid! Fotók lesznek? Hogy vagytok?

Babicsek, drukkolok!!!
Mi is minden hétfőn fotózunk! :wink:

Suzy, Ádám gyönyörű!! :D

Gabi, tetszik a szoba!

Ranita, gratulálok! :D

Melinda, Ancsuka, Gyancsi, Bridget, Szrityi, Zsu, Vanili, Veletek mizújs? Jelentkezzetek!

Köszönöm szépen a jókívánságokat! Szükségem volt rá, mert én nagyon beteg lettem. 11 napig voltam itthon, és csak az ügyeletre és a genetikai uh-ra mentem el ezalatt, különben végig feküdtem, kúráltam magam. Influenzát szedtem össze, nagyon rosszul voltam, magas lázzal...... fúúúú, nem is emlékszem, hogy valaha ilyen beteg lettem volna. :( :( Antibiotikumot nem kaphattam, így maradt az Algopyrin, Strepsils, Oscillococcinum, mézes-citromos tea literszámra, Bioptron lámpázás, hideg vizes hűtés, és fekvés, fekvés, fekvés. Az izületeim is úgy fájtak, hogy jajj.... utána fulladás, esténként nem alvás, végül amikor már azt hittem jobb lesz, mert lement a lázam.... nyilallt a fülembe, kijött egy hatalmas herpesz az orrom alatt (még most is megvan), az alsó állkapcsom alatt begyulladtak a nyálmirigyek........ ahol tudott "helyet talált" a gyulladás :( Most már jól vagyok, de nagyon meglepett ez az egész. Nem vagyok egy betegeskedő fajta, influenzás sem tudom, hogy mikor voltam utoljára, de ez nagyon agresszív vírus volt.

Egyszemke viszont jól van, szépen fejlődik :D 19+2 hetesen voltunk genetikai uh-n az Istenhegyin, 4 nappal mondta nagyobbnak a koránál Hajdu doktornő. Azóta betöltöttük a 20. hetet is, (sőőt ma már a 21. hetet), így elértük a félidőt.
Mi is vásároltunk már egy-két dolgot. Pénteken voltunk a Minimanóban ingyenes babakelengye bemutatón, jó volt nagyon. A cégtulaj tartotta, mindent megmutogatott és egy csomó dolgot elmondott, hogy mire nincs szükség, mi az amit tök felesleges megvásárolni. Nagyon korrekt volt. Kaptunk jó pár termékmintát és katalógust is. Másnap ahogy jöttünk haza a szüleimtől, ismét bementünk és megvettük a légzésfigyelőt, textilpelenkákat, egy nagyon szép frottír kapucnis törölközőt, mosdókesztyűvel és a férjemtől kaptam egy gyönyörű szép hálóinget is. :D
Vettünk egy kis bölcsőt is (két hete), mindennel együtt. Kész lesz a babaszoba is, mire megszületik a picúr, de az első hónapokban velünk fog aludni, ezért gondoltuk, hogy jó lesz a bölcső.

Dolgozni még picit több, mint két hetet fogok, március 01. az utolsó munkanapom.

Hozok képeket is, mindenkinek szép napot! Most szaladok a fodrászhoz.

Kép

KépKép
anett_1
 
 


Babicseknek:

Kép

20 hetes pocak:
Kép
Kép

Egyszemke 2011.02.02.:
Kép

Kép

KépKép
anett_1
 
 


Sziasztok!

Anett: Köszönöm neked is drukkokat és a négylevelűt is. Hát elég rosszul hangzik ez a betegség amin keresztül mentél. Örülök hogy meggyógyultál és szépen növöget a babád. Milyen szépen látszik a kis arcocskája, jó kép lett.

Tegnap este olyan rosszul voltam én is. Tiszta takony vagyok, fáj a torkom, fejem. Ráadásul még tegnap este olyan nehezn sikerült levegőt is vennem. Apus megmérte a vérnyomásomat 130 per valamennyi volt. Nálam a normális az olyan 105 körül van, 110-re is nagyon ritkán megy fel. Szóval nemtudom mitől lehetett ez, nálam ez kiugró érték. Estére plusszba még be is dugult az orrom úgyhogy cseppentettem bele nasivint. Remélem ez nem ártott.

Egyébként nem hiszem el, hogy itt a gyógyszertárba nincs 10-es teszt. Elmentem most reggel.Mondom az eladónak 10-es érzékenységű HCG tesztet szeretnék kérni. Erre ő: "nincsen". ÉS 25-ös?? kérdezem én. Csak rázza a fejét hogy nincsen. Mondom neki: "Semmilyen terhességi teszt sincs???- kikerekedett szemmel. Erre ja az van és elővett egyet. Hát mondom ilyen nincs, nem hiszem el. Most lehet hogy nem érthette mit akarok kérni?

Aztán tudom hogy egy nagy hülye vagyok, dehát hajt a vérem, nemtudok mit tenni, de ellőttem ma is egy 25-öst, de hót nega. :(
Az az igazság hogy már nem fűzök a dologhoz sok reményt. Holnap úgyis minden eldől aztán lesz ami lesz. Próbálok barátkozni a sikertelenség gondolatával is. Ha mind a két balsztócskám megmaradt volna és ikerek lennének, akkor már tutira kellene mutatni a 25-ösnek is szerintem valamit. Úgyhogy még pici reményem von, hogy hátha legalább egy babszem ott kapaszkodik.

Kép
babicsek
 
 

 
 

Babicsek, én a Müller drogériában vettem tesztet, a saját terméküket, igaz, h ez is 25-ös, de sokszor erősebbet mutatott, mint a 10-es. De hallottam, róla, hogy Rossmann-os is jó. A gyógyszertáriak közül a Clearblue a legjobb. Nekem itthon One Step van, ezt a neten rendeltem, ez 10-es. Drukkolok!
Vendég
 


Anett, örülök, hogy jól vagy, és hogy a babó is szépen fejlődik. Velem még nem történik semmi. Majd nem sokára, kérek időpontot.
Vendég
 


Sziasztok,

Nagyon sokat írtatok :)

Dike
Gyere majd a hírekkel, hogy mit mondott a doki, de szerintem még mindig ne aggódj, mert biztosan csak a hüvelyfal sérült, a babáddal nincs semmi gond, főleg ha rugdos :wink:
Szép a pocid! :) S tényleg csoki barna vagy! :)

Anett
Köszönöm szépen a vonalzó és poci dicsit! :)
Neked és nagyon szép már a pocid, de nem fogsz sokat hízni az tuti! :wink: nekem ennyi idősen már nagyobb volt a pocim! vagy lehet csak én éreztem annak? :D
Igen, ma is megyek szüléselőkészítőre, ma egy jogász fog előadást tartani, gondolom gyed, gyes, családi pótlék, családi adókedvezmény stb. lesz szó.
Babakocsira most várunk, hogy hozzanak más színben: anmar hilux márkájút néztünk, a neten sok fent van belőle, de ilyen színűre várunk most: http://nebulobababolt.unas.hu/shop_orde ... ic/129.jpg
A kiságy meg valószínűleg a brendonból lesz: http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 5&pageno=4
De még szerintem ez változhat nálunk, mert nálunk mindig minden változik :D
Nagyon szörnyű lehetett ez a betegség :( örülök, hogy már túl vagy rajta, s hogy a babócának sincs semmi baja! Egyékbént tudjátok már a nemét? nem emlékszem, hogy írtad-e.
Milyen légzésfigyelőt vettetek? Mi még mindig gondolkozunk, hogy milyen legyen, mert olyan drága :(
Ti is jól haladtok a baba dolgok vásárlásával! :) Ez olyan jó, mikor már készülhet az ember :)

Babicsek
Nagyon drukkolok holnapra! :) ne add fel!

Ma megyek dokihoz is, nem csak szüléselőkészítőre. Gondolom most beszéljük meg a köv. UH mikor legyen, meg ilyeneket. Lassan már beszélnem kellene a szülésznővel is, de még nem jutottam el oda, hogy megkeressem őt a kórházba.
Holnap mesélek, hogy mi volt!

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Anett! de jóóóóóóóóóóó, együtt megyünk a szülésfelkészítőre????:))) a jókai utcába jössz, v jöttök ti is? pároddal jössz?
én, a héten pénteken megyek a dokihoz.
huu te is ilyen beteg voltál?? szegénykém(én is nagyon sokat szenvedtem). örülök h már jól vagy, és a pici baba is! gratulálok a félidőhöz! de jó h ennyi mindent vettetek!:))
nagyon szép a pocid is, milyen szép feszes vagy!!! jajjj és egyszemke is nagyon aranyos!!

babicsek! nagyon drukkolok holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zita! én csoki barna, holt fehér vagyok ahhoz képest amennyire barna szoktam lenni! másnak aki ismer feltűnik:))
drukk mára! babakocsi nagyon nagyon tetszik jó választás! kombi kiságy is szép! szerintem is csak hám sérülés amúgy...



én reggel 10kor :) felhívtam a szülésznőm,mondta, h most menjek be, és csörgessem meg ha ott vagyok, és akkor majd rá csörög a dokira h megérkeztem, így is volt. megvizsgált, nem igen látott gombás dolgot, csak a tünetek miatt, amik mára természetesen teljesen megszűntek viszketés, égés...alapján gondolja h gomba. őszinte vok, szerintem nem az! írt fel primafucin kúpot, ez 3dbos este egyet kell feltenni, ez gombára. gondolom bajom nem lehet belőle, úgy h elhasználom.

visszafele bementem egyik barátnőmhöz ott voltam nála fél 4ig, aztán elmentem páromnak ajándékot venni.kap egy szíves mókás kaktuszt tartó díszt, szíves tusfürdőt, meg egy nivea Q10 arc krémet, huu tuti örülni fog neki. már múltkor mondtam neki, h el kéne neki kezdeni vmit használni ráncosodásra:))))) na meg száraz is az arcbőre. csak eddig sajnáltam rá a pénzt, de ha beválik megérte:) még nincs itthon, tanfolyamon van, én nem tudom kapok e vmi meglepit...:)

KépKép
dike
 
 


sziasztok

Gondoltam még ma este írok egy pár sort, abban a tudatban hogy talán még van remény. Holnap már vagy a fellegekben fogok járni, vagy magam alatt leszek. Mindenesetre ebből a szempontból jó volt ez a 10 nap, hogy úgy érezhettem, hogy terhes vagyok és hogy hamarosan pocakot növesztek. Egyébként teljes mértékben felvagyok készülve a legrosszabbakra is, úgyhogy terveim szerint megpróbálok hamar talpra állni.

Dike: Örülök, hogy semmi komoly.A kúp helyre tesz egy-kettőre. Ésa dokit kérdezted arról hogy lehet e együtt lenni a férjeddel?

Lányok: köszönöm nektek a drukkjaitokat, elraktároztam őket! :wink:

Szép álmokat!

Kép
babicsek
 
 


sziasztok,

dike
Gomba? :o egy kicsit meglepődtem, mert amúgy szerintem tuti nem az, de mindegy, végülis nem én vagyok a doki, bár ő is úgy alkotott véleményt, hogy már csak a nem meglevő tüneteidet mondtad és látni sem látott semmit :? bár tuti olyat írt fel, amitől gond nem lehet.
tényleg csoki barnának látszol a képeken :)
Én olyan vagyok, mint a tipikus német, szőke, kék szemű és hulla sápadt :lol:

Babicsek
Mindenképpen gyere a hírekkel!

Tegnapi napom megint pörgés volt :) vettem megint rucikat :) megint nagyon olcsón a Kik-ben, bár magamnak akartam venni felsőt, de megláttam egy csomó babarucit ami le volt árazva és olyan édeseket vettem :) de csak 1 db 56-os van benne, vagy lefogytak ezek a méretek, vagy nem árulnak :? pedig ezzel a mérettel fogja mindenki kezdeni. Voltam a Spar-ban is, vettem egy kis sapkát, ez az első sapink :) meg ott vettem frottír kapucnis törölközőt.
Ja, és találtam ott egy felsőt végre magamnak, meg a kismama bolt is ott van mellette, ott is tudtam egy felsőt venni. Már muszáj, mert minden szétreped a hasamon :D
Szüléselőkészítőn a GYED, GYES, TGYÁS, Anyasági támogatás meg ilyenek volt a téma. Végülis már mindent tudtam :) Kivéve azt, hogy a kórházban nemcsak az születési anyakönyvi kivonatot intézik el, hanem ha kérem, akkor a TAJ kártyát is, ez tök jó, mert egy csomó gondot vesznek le a vállunkról! :)
Dokinál is voltunk, minden rendben van, mondta a doki, ha minden ilyen jól halad, akkor a végén még a 41. héten úgy kell megindítani a szülést :lol:
És megvettük az ágyat, a Brendon kombit :) nem raktuk össze, mert még nincs hova, egyelőre dobozba marad.

Újdonsült anyukák most tőletek kérdeznék, remélem tudtok segíteni. Ti mennyi ágyneműt vettetek? Gondolom 1 db kevés, mert mi van ha pisis lesz.... ill. 70*140-es ágyba ti mekkora takarót raknátok bele? mert 90*130-ast ajánlanak.... és milyen matracot raktatok az ágyba: kókusz vagy szivacs?
Köszönöm a segítséget! :)

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Most csak bemásolom ide is amit egy másik topikba, így nem kell mégegyszer leírnom.

Sziasztok!

Hát hiába a női megérzések és persze a terhességi tesztek sem csalnak. A nagy helyzet az, hogy ez most nem sikerült nekünk.
Haza felé jól kibőgtem magam. Gyalogoltam is egy buszmegállónyit. Miért is mi lennénk azok, akiknek elsőre sikerül. Áhhh azok nem mi vagyunk. Na mindegy. Ma már nem szedek be semmilyen gyógyit, vitamint, hanem várom a pirit. Reméélem nem brutálisan fog beállítani.

Annyit mondott az orvos, hogy ha elmúlt a menzi menjek el egy UH-ra.
A következő menet májusra van meghirdetve a fagyibabák számára. Na ahhoz meg végképp nem fűzök sok reményt. De nem adom fel, nem abból a fából faragtak.

Köszönöm mindenkinek a sok drukkot!

Puszi

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!
Sajnálom :cry:

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Zita!
2 garnitúra ágynemű van,3 lepedővel.Az egyik takaró 70×90-es a másik 90×130-as,de azt félbe hajtva használjuk.Valamint van egy garnitúra ami szintén a nagyobb,de azt még nem használjuk,mert huzatot kéne rá venni.Van még ezeken kívül kb 5 takaró meg pléd.
Kókuszmatracunk van.
Ja még annyi,hogy nekünk pl egyszer sem lett pisis az ágy,nem volt még ilyen balesetünk.
Viszont amiből sok kell az a textilpelus. :wink:

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Szaisztok!

Babicsek,
nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!
Hidd el, átérzem a helyzeteteket!Énis minden sikertelenségnél azt mondta, hogy hiába, ez a mi formánk!
De a végén mindenkinek lesz babája, feladni nem szabad!
Most szépen sírd ki magad, ha kell napokig, és ne foglalkozz semmivel!Kell az embernek idő, mire túl lesz a sikertelenségen!
Aztán újult erővel nekiugrotok majd a fagyibabáknak!És tessék majd bennük hinni, mert nekem van ismerősöm, akinek a fagyis beülti sikerült! :wink:
Ölellek!

Zita,
jól bevásároltál akkor! :D
Ágynemű huzastból nekünk 3garnitúra van, de nekem anyu varrta, úgy vettem hozzá anyagot!Annyira imádom, mert nagyon édes a mintája!Matracunk viszont szivacs matrac lesz!
És ne aggódj, ha nem lesz sok 56os rucitok, ha időbe születik a pici, és jó súlyba, nem sokáig lehet majd ráadni a legkisebb méretet! :wink:

Gabi,
Roli már egy igazi kis férfivá iperedett!
Ha lesz egy kis időd, majd dobhatnál róla képet!

Mi jól vagyunk, a picilány iperedik, pénteken megyek az első nst-re! :shock:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


Sziasztok.
Na ma mar vegre van netunk.
De a gepunk a regi.
Ha az osszes butor ide er, akkor lessz meg a masik gepunk.
Kesobb vissza olvasok.

Zita!
Elkuldtem emailben neked, ugy 10db kepet.
Pocakfotot, a kislany szobajat a hercegnovel, a bebi butort, de meg a masik szobaban, es rolam is.
Csinalt meg 3 festmenyt a muvesz, az egyik szobaba tankot, es oroszlankiralyt, azt is atkuldtem, es a nappalinkban is csalad viragot festett.
Legyszi amit tudsz, rakd fel a csajoknak.
Nekem nagyon tetszik, boldog vagyok.
Minden kesz, 2 het alatt, megerkezik a butor, es telejes nyugalom.
Rem,elem tetszik mindenkinek, kesobb jovok, puszi!!
Vendég
 


Babicsek

Igazan sajnalom, de legkozelebb tuti sikerulni fog!!
Ne add fel, es sok puszi neked!!
Vigyazz magadra, ha kell sird ki magad, igaza van melinek.
De hidd el ugyis sikerulni fog!!

Puszi!!
Vendég
 


melinda! drukk péntekre, nem semmi h már itt tartasz,kezd izgi lenni:)))

babicsek! ohhh drága nagyon nagyon sajnálom!!!!annyira drukkoltam!!!!sírd ki magad,kicsit vonatkoztass el, szórakozzál, és májusban újra teljes erővel neki vágtok, a már sikeres babákhoz!!!!sokszor van h sikerül a fagyasztott is!!!!

Zita! jól bevásároltál, király:))) örülök h minden rendben volt a dokinál is!

Rokonom mára van kiírva,méhszája ma 2333 volt, de hazaengedték. annyira izgulok érte...alig várom h babázhassak!:))

georgia! de jól haladtok!!! kíváncsi vagyok a képekre!

KépKép
dike
 
 


sziasztok,

Babicsek
Nagyon-nagyon sajnálom :( De semmiképpen ne add fel! S próbálj meg továbbra is hinni, neked is sikerülni fog! :wink:

Gabi
Köszönöm az infót! :) Textil pelusunk még csak 2 van :) Hogy vagytok? Hogy megy az éjszakai alvás?

Melinda
Tök jó, hogy varrt anyukád huzatot! :) Akkor már te is készülsz ezerrel, bár neked már nincs sok időd! :)

Ma még vettem pár rucit, aztán már csak tényleg rugdalózót veszek párat meg sapit :) szerintem már több ruha nem kell.
Ma voltam a toxó eredményért negatív szerencsére! :)

Zita

Kép
zitácska79
 
 


S íme akkor Georgia képei! :)

Nagyon ügyes keze van a festőnek! :) Szép lett minden :)
Kép

Kép

Kép

Kép

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Zita

Koszi hogy felraktad :D :D !!
Vendég
 


georgia! azt a mindenit, de szép képek!!!!!!!
te meg nagyon csini vagy!!!!!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok,

Köszi, hogy hiányoltok.
Megvagyok "sehun sámli " ahogy Bri mondaná :-) de olvasgatok itt a háttérben mindenkit igyekszek követni csak hát hozzá szólni nem tudok.

Puszi és pocaksimi mindenkinek!
szrityi
 
 


Drága Szrityi,
örülök, hogy jól vagy!És tudod, nem csak a baba témáról lehet ide írni! :wink:
Énis azt tapasztalom mostanában, hogy csak a kismamik írnak!És tudom milyen nehéz ez azoknak, akik még parkoló-pályán vannak!De nekem nagyon hiányzik mindegyikőtök!
Ölellek!!!!((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


Sziasztok!

Itt nálunk szakad a hó! Nem akar jönni a tavasz.

Csajok, nem merek tükörbe nézni, sem pedig kimozdulni. A sok bőgéstől úgy bevannak dagadva a szemeim és hatalmas táskákat növesztettem alá. Brutálisan nézek ki. Még jó hogy ma és holnap itthon vagyok. Ma már megpróbálok nem sírni, bár most is nagyon folytogat a sírás. De az életnek mennie kell tovább.

Igazából nem is gondoltam hogy ennyire földhöz fog vágni a dolog. Az inszeminációknál valahogy megráztam magam és mentem tovább. Sosem sírtam. De ez most valahogy más és nehezebben megy a talpra állás.

Dike: Mi újság a rokon babával? Nem bújt ki mára mégis?

Apusom itt vígasztalt egész este. Mondtam neki hogy hogy lehetünk ennyire szerencsétlenek. Erre ő azt mondta hogy nem vagyunk azok, sőt szerencsések vagyunk, mert itt van a kisfiunk. Ez rádöbbentett arra, hogy igaza van. Végül is ne legyünk telhetetlenek. :roll:

A továbbiakról még nem beszéltünk, azt mondta hogy majd pár nap múlva, tiszta fejjel megbeszéljük mi legyen a továbbiakban. Ő igazából úgy veszem észre inkább egy újabb stimust akar, nem a fagyibabákat. Most már megvárom a menzit, aztán ha vége konzultálok az orvossal is.

Pénteken már megyek dolgozni. Az majd eltereli a figyelmemet erről a témáról. Valószínű kevesebb időm is lesz jönni.

Lányok! Köszönöm szépen az együttérző szavaitokat, aranyosak vagytok.

Georgia: Nagyon szépek lettek a képek, persze ehhez ilyen szép egyenes hibamentes fal is kell. :)

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok,

Georgia
nagyon szívesen :) gondolom ennyi volt az összes kép, amit átküldtél, mert többet nem kaptam.

Babicsek
Nekem sosem volt inszeminációm, de engem az egész lombik nagyon megviselt, még a mai napig is, annak ellenére, hogy nekünk elsőre sikerült ,mert mindig történt valami, ha visszaolvasol júliusra és aug-ra, akkor úgyis érteni fogod. Engem maga az injekciózás is megviselt, én a helyetekben előbb megpróbálnám a fagyis babákkal, s szerintem az orvos is azt fogja tanácsolni, s valahol 3 hónapot ki kell várni a stimuk között.

Szrityi
Örülök, hogy jelentkeztél! :) Máskor is írhatnál, hogy mi van veletek.

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Sziasztok!

megvagyok és látom mindenki "jól" van.
Akinek van meghívója az nyomon tud követni a blogomban......
vagy mailben szívesen beszélek bárkivel, de pont.

Üdvözlök mindenkit és nagyon jó babavárást és boldogságot kívánok!

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka
 
 


Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Drága Meli,

Köszönöm a kedves szavaidat nagyon jól esik.

puszillak

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi
 
 


babicsek! nem baj ha kisírod magad!de sok erőt kívánok a talpra álláshoz! nem még nincs baba, holnap én viszem reggel nst-re, meg vizsgálat is lesz. nagyon izgi:))

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Dike: Mi volt a vizsgálaton? Minden oké?

Csajok, nekem ma megjött. De nagyon furi. Nem akarok nagyon undi lenni, de olyan darabos valamim van. Lehet hogy a berakosgatott Crinontól?

Olyan jó lenne ha lenne egy táblázatunk, hogy ki hol tart, meg akkor átláthatóbb lenne, hogy kinek hanyadik lombik, inszem sikerült.
Én szívesen megcsinálom, ha küldtök nekem infókat! Mit szóltok hozzá?

Kellene bele: név, életkor, hány lombik volt, mikor várható a következő, melyik intézetben, mikor várható a babák születése. Meg ha van még ötletetek beleírhatnánk.

Várom a véleményeket! Még most van időm, jövőhéttől nem lesz. :wink:

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok,

Íme egy pocakfotó Georgiáról :)

Nagyon szép a pocid, már nagyon nagy :)

Kép

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Babicsek
Nekem végülis mindegy, hogy csinálsz-e táblázatot, én megadom hozzá az infókat magamról.

inszemem nem volt, 1 lombikom volt, elsőre sikerült, 17 petesejt lett, abból 4 termékenyült meg, 2 került beültetésre, 2 fagyiba. 2 beültetettből 1 maradt meg, máj. 7-ére vagyok kiírva, s a győri Kaáliba jártunk, ja és 28 évesen történt, mire megszülök 29 leszek :)

Szerintem sajna várható volt, hogy ilyen lesz, ahogy megjön, ez természetes.

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Próbálkozok, de asszem nem fog menni. :(

Kép
babicsek
 
 


Nemtudom hogy kell ide képként betenni. Pedig már kész lenne.

Zita: köszi. Be is írtalak. :wink: Nagyon ügyesek voltatok.

Kép
babicsek
 
 


Így nézne ki:

Kép

Kép
babicsek
 
 


A névsor nem teljes, aki szeretne belekerülni, vagy nem szeretne belekerülni szóljon! :)

Kép
babicsek
 
 


Babicsek
ahova írsz a kis ablak alatt van olyan hogy melléklet feltöltése, na ott lehet képet feltölteni, vmiért Georgiának sem sikerül, de csak 600 * 600-as méretűt lehet max.

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Babicsek en is kuldom az adataimat.

Eletkor 36 evesen volt az elso lombikom, ami sikerult, elotte inszem nem volt, 37 eves leszek majus 15en.
Beultetett embriok 2.
6 meg le van fagyasztva
Intezet neve UMCG korhaz Hollandia
Erkezese a bebinek, 2011. majus 04.


Csajok voltam a szulesznoknel a bebi jol nol, uhun neztek, de huvelyit is nezniuk kellett, mert a mehlepeny lent van es hogy nem e lessz baj a szulesnel.
Szerencsere oke, de talaltak a mehnyakon mirigyet a mi 1 centis kb, de allitolag a hormonoktol van, persze rogton a legrosszabbbra gondoltam egybol zokogtam, de mondtak jovo heten a sajat megnyugtatasomra nogyogyaszhoz elkuldenek, hogy tuti nem nagy baj.
Ma volt a noverek fonoke, aki ki kuldi hozzam aa apolot ha szulok 10 napig.
Nagyon kedves volt, es kaptunk egy csomo mindent, pl nejlon az agyra, a magzatviz vegett, es az autoba az ulesre is kell rakni.
Koldok apolot, pelenkaat, meg ami nekem kell szules utan, ezt mindd ajandekba kaptuk, vagyis a biztosito fizeti :D :D .
!0 nap mulva vervetel, vasat neznek.
02an pedig szuleselokeszitore megyek.
De remelem jovoheten nem lessz gondd a nogyogyasznal.
Bocsi ha hosszu voltam.
Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Babicsek en is kuldom az adataimat.

Eletkor 36 evesen volt az elso lombikom, ami sikerult, elotte inszem nem volt, 37 eves leszek majus 15en.
Beultetett embriok 2.
6 meg le van fagyasztva
Intezet neve UMCG korhaz Hollandia
Erkezese a bebinek, 2011. majus 04.


Csajok voltam a szulesznoknel a bebi jol nol, uhun neztek, de huvelyit is nezniuk kellett, mert a mehlepeny lent van es hogy nem e lessz baj a szulesnel.
Szerencsere oke, de talaltak a mehnyakon mirigyet a mi 1 centis kb, de allitolag a hormonoktol van, persze rogton a legrosszabbbra gondoltam egybol zokogtam, de mondtak jovo heten a sajat megnyugtatasomra nogyogyaszhoz elkuldenek, hogy tuti nem nagy baj.
Ma volt a noverek fonoke, aki ki kuldi hozzam aa apolot ha szulok 10 napig.
Nagyon kedves volt, es kaptunk egy csomo mindent, pl nejlon az agyra, a magzatviz vegett, es az autoba az ulesre is kell rakni.
Koldok apolot, pelenkaat, meg ami nekem kell szules utan, ezt mindd ajandekba kaptuk, vagyis a biztosito fizeti :D :D .
!0 nap mulva vervetel, vasat neznek.
02an pedig szuleselokeszitore megyek.
De remelem jovoheten nem lessz gondd a nogyogyasznal.
Bocsi ha hosszu voltam.
Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Babicsek en is kuldom az adataimat.

Eletkor 36 evesen volt az elso lombikom, ami sikerult, elotte inszem nem volt, 37 eves leszek majus 15en.
Beultetett embriok 2.
6 meg le van fagyasztva
Intezet neve UMCG korhaz Hollandia
Erkezese a bebinek, 2011. majus 04.


Csajok voltam a szulesznoknel a bebi jol nol, uhun neztek, de huvelyit is nezniuk kellett, mert a mehlepeny lent van es hogy nem e lessz baj a szulesnel.
Szerencsere oke, de talaltak a mehnyakon mirigyet a mi 1 centis kb, de allitolag a hormonoktol van, persze rogton a legrosszabbbra gondoltam egybol zokogtam, de mondtak jovo heten a sajat megnyugtatasomra nogyogyaszhoz elkuldenek, hogy tuti nem nagy baj.
Ma volt a noverek fonoke, aki ki kuldi hozzam aa apolot ha szulok 10 napig.
Nagyon kedves volt, es kaptunk egy csomo mindent, pl nejlon az agyra, a magzatviz vegett, es az autoba az ulesre is kell rakni.
Koldok apolot, pelenkaat, meg ami nekem kell szules utan, ezt mindd ajandekba kaptuk, vagyis a biztosito fizeti :D :D .
!0 nap mulva vervetel, vasat neznek.
02an pedig szuleselokeszitore megyek.
De remelem jovoheten nem lessz gondd a nogyogyasznal.
Bocsi ha hosszu voltam.
Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Csajok
Bocsi 3szor kuldte el ez a fos gep amit irtam!
Vendég
 


Georgia
Biztos nincs semmi baj :) tök jó, hogy te is járni fogsz szüléselőkészítőre, majd írd meg, hogy nálatok milyen.
Én utánajártam a baba újraélesztő tanfolyamnak, mert elvégre nincs sok értelme a légzésfigyelőnek, ha nem tudom mit kell tenni. Nálunk nem indul, de talán a környéken igen, de most az influenza járvány miatt nem merik elkezdeni, s még nem biztos, hogy én is mehetek, mert max. 10 ember mehet és én nem oda tartozom, de bízom benne, hogy megoldják, hogy ott lehessek. Hétfőn megyek a védőnőmhöz, s megkérdezem, hogy itt nem lehetne-e megoldani, bár speciális végzettség kell ahhoz, hogy valaki ilyen előadást tartson. S ha minden kötél szakad, akkor igénybe veszem a kórházi ismeretségi körömet, hátha tudnak segíteni! :wink:

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Georgia! tényleg csoda szép a pocid!biztos h nem lesz gond drukk!!!

Babicsek! 26 év. 1lombik, 2 embrió győri Kaáli 2011.06.21.

ma 8 45 kor értünk be a kórházba a rokonommal, nst, aztán doki, aztán uh, után nst ismétlés, és megint doki, majd labor, 2re értünk haza!vééééégem van, ennyit várni. szar a kedvem nagyon nagyon.

holnap megyek dokihoz este 7re.

KépKép
dike
 
 



KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, nekem most meg olyan, mintha el is múlna a menzi. Ma szinte semmi nincs. Tegnap jött meg. Normális ez szerintetek? :shock:
Ráadásul nem piros, hanem barna kezdettől. Ezt én nem értem. Azt hittem, hogy mivel feltúrbóztak jobban fogok menzizni, mint előtte.

Rakom a táblázatot, többiek adatok?

Dike: Jó sokáig tartott a tegnapi nap. Majd gyere, hogy mit mondott az orvos!

Georgia: Tudom magamból kiindulva, hogy az ember a legrosszabra gondol, ha valamit felfedez az orvos, de nyugi, nem lesz ott probléma, ha azt mondták!

Kép

Kép
babicsek
 
 


Babicsek
Most látom a táblázatot, öregítesz? :lol: még csak 28 vagyok :wink:
Szerintem most semmin se lepődj meg, mivel meg van bolondítva a szervezeted.

Dike
mi volt a dokinál?

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Zita! nekem?? mert én ma megyek este 7re.

KépKép
dike
 
 


Zitácska: Május már nemsokára itt van. :)

Kép
babicsek
 
 


Alakul :D

Kép

Kép
babicsek
 
 


Dike
Azt hittem tegnap voltál

Babicsek
azt hittem, hogy a beültikori életkor kerül bele :) amúgy ápr-ban leszek 18 :lol: :roll:

Gyancsikám
Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok! :)

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Sziasztok!
Régen is volt már táblánk,a régi társaságnak :roll:
Adataim: életkor 31,lombik 1sikeres,embriók 2+2fagyi,intézet BMC (Budai Meddőségi Centrum),köv lombik fagyikkal 4 éven belül,baba érkezése 2010.09.24 volt.

Tavaly február 18-án reggel teszteltem pozit,ET+10-en :lol: :lol: :lol: Nagyon jó vissza gondolni rá!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?