Sziasztok!
Zita, gyönyörű a pocakod, és nagggyon csini vagy továbbra is
Nagyon jó áron vásárolgattatok, babakocsiban és ágyban merre tovább? Néztetek már valami mást valahol?
Szülésfelkészítőd ma is lesz? Mesélj majd, hogy miről volt szó! Nekünk 21-én lesz az első, kíváncsi vagyok.
Tetszik az új vonalzód
Dike, Te is szépen gömbölyödsz!
Örülök, hogy meggyógyultál..... de látom ismét van valami gubanc
Biztos minden rendben, de fő az óvatosság. Gyere majd a hírekkel! Mariann tényleg egy tündér!
A dokinál a múltkor 1/2 4-kor voltam. Olvastam, hogy Te később mentél, így tudtam, hogy hiába figyellek majd, még nem leszel ott. A szülésfelkészítőn viszont találkozunk!
Szülni is nagyjából hasonló időben fogunk. Egy hét van köztünk, de a Te picúrodat picit kisebbnek nézik, az enyémet 4 nappal nagyobbnak... bármi lehet. Dokihoz én legközelebb 25-én megyek.
Jó lehet, hogy több kismama is van most a családotokban.
Georgia, hogy álltok? Téged is nagyon behavazott ez a költözés, hiányoznak az írásaid! Fotók lesznek? Hogy vagytok?
Babicsek, drukkolok!!!
Mi is minden hétfőn fotózunk!
Suzy, Ádám gyönyörű!!
Gabi, tetszik a szoba!
Ranita, gratulálok!
Melinda, Ancsuka, Gyancsi, Bridget, Szrityi, Zsu, Vanili, Veletek mizújs? Jelentkezzetek!
Köszönöm szépen a jókívánságokat! Szükségem volt rá, mert én nagyon beteg lettem. 11 napig voltam itthon, és csak az ügyeletre és a genetikai uh-ra mentem el ezalatt, különben végig feküdtem, kúráltam magam. Influenzát szedtem össze, nagyon rosszul voltam, magas lázzal...... fúúúú, nem is emlékszem, hogy valaha ilyen beteg lettem volna.
Antibiotikumot nem kaphattam, így maradt az Algopyrin, Strepsils, Oscillococcinum, mézes-citromos tea literszámra, Bioptron lámpázás, hideg vizes hűtés, és fekvés, fekvés, fekvés. Az izületeim is úgy fájtak, hogy jajj.... utána fulladás, esténként nem alvás, végül amikor már azt hittem jobb lesz, mert lement a lázam.... nyilallt a fülembe, kijött egy hatalmas herpesz az orrom alatt (még most is megvan), az alsó állkapcsom alatt begyulladtak a nyálmirigyek........ ahol tudott "helyet talált" a gyulladás
Most már jól vagyok, de nagyon meglepett ez az egész. Nem vagyok egy betegeskedő fajta, influenzás sem tudom, hogy mikor voltam utoljára, de ez nagyon agresszív vírus volt.
Egyszemke viszont jól van, szépen fejlődik
19+2 hetesen voltunk genetikai uh-n az Istenhegyin, 4 nappal mondta nagyobbnak a koránál Hajdu doktornő. Azóta betöltöttük a 20. hetet is, (sőőt ma már a 21. hetet), így elértük a félidőt.
Mi is vásároltunk már egy-két dolgot. Pénteken voltunk a Minimanóban ingyenes babakelengye bemutatón, jó volt nagyon. A cégtulaj tartotta, mindent megmutogatott és egy csomó dolgot elmondott, hogy mire nincs szükség, mi az amit tök felesleges megvásárolni. Nagyon korrekt volt. Kaptunk jó pár termékmintát és katalógust is. Másnap ahogy jöttünk haza a szüleimtől, ismét bementünk és megvettük a légzésfigyelőt, textilpelenkákat, egy nagyon szép frottír kapucnis törölközőt, mosdókesztyűvel és a férjemtől kaptam egy gyönyörű szép hálóinget is.
Vettünk egy kis bölcsőt is (két hete), mindennel együtt. Kész lesz a babaszoba is, mire megszületik a picúr, de az első hónapokban velünk fog aludni, ezért gondoltuk, hogy jó lesz a bölcső.
Dolgozni még picit több, mint két hetet fogok, március 01. az utolsó munkanapom.
Hozok képeket is, mindenkinek szép napot! Most szaladok a fodrászhoz.