Sziasztok!
Hát könnyekig hatódtam, hogy ennyire aggódtok és szorítotok értem.
Igen 4h-kor voltam, de ugye Bpesten, mi viszont Tatabánya mellett lakunk, úgyhogy másfél óra az út oda és ugyanannyi vissza is (bár vissza több volt, mert ugye a csúcsforgalom).
Mondta a doki, hogy jól tettem, hogy mentem, mert ez tényleg nem normális, nem olyan mint mensikor, hanem mint egy friss seb, élénkvörös (na most jól kielemeztem). Megvizsgált, megnyomkodta a hasamat is, ami bal oldalon érzékeny, nyomásra tompán fáj. Gyulladásra gyanakszik, kaptam antibikát, gyulladáscsökkentőt és vérzéscsökkentőt. A következő nagylányságom után újból látni akar.
Nem tudni, hogy miért pont ilyenkor zavar be, de reméljük, hogy a gyogyók használni fognak.
Körbecsókolt minket, a leányzóval még dumáltak is egy jót. Kiscsaj tegnapelőtt óta nagyon be van lendülve a kocsiban is amikor nem aludt be nem állt a szája. Tündéri volt
Szóval köszi mindenkinek az aggódást mégegyszer
Fáj a fejem!!! Front van vagy mi???
Bocsi, de csak kutyafuttában olvastam vissza. "Látom" a gyerkőcök igencsak maszatolós kedvükbe vannak. Ma megpróbáltam Hipp-es körtét adni a lenyzónak, hát nem arattam sikert vele! Ehhez képest a többit azt zabálta (már ha azt a három-négy kanalat annak lehet nevezni).
Szerintetek rá fog majd azért kapni az ízére???
Egyik ismerősöm kislánya kilenc hónapos és semmilyen bébiételt nem hajlandó megenni!!! (hamburgert viszont igen!!! lökött anyja!
)
Nem semmi lóvéba kerül már a jogsi, én anno 50 körül fizettem érte és akkor az is rengeteg volt
Na megyek mert most a monitortól is fáj a kobakom!
Ne hari! Majd holnap tovább leszek! (de azért lehet, hogy még bekukkantok, mert hiányoztok
)
Puszi mindegyikőtöknek!
Meli