Új privát üzeneted érkezett!

Ébredezik Csanád, pedig írni akartam nektek. Na, majd délután. Addig is szép napot nektek.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


megint itt fél kézzel. picur délben végre 5 óra ébrenlét és sírás után bealudt. fél4 körül felkelt, végre rendesen evett, majd visszaaludt, napirend borul, de legalább megnyugodott. van 1-2 peluskiütése, lehet attól ennyire kiborulva?

tyuntyi
mi 7 vagy8 körül fürdetünk, attól függ, nézünk-e atlantiszt az axn-en :) normál napirend szerin 5 körül eszik és ébrentartjuk. mondjuk ő eleve 40 percig eszik a cici+tápi miatt. ébrentartási trükkök: hason tornáztatjuk (ezt még szereti is, folyton repülőzik), beszéltetjük (beszélünk, berregünk, ő meg tornáztatja a nyelvét), mosolyogj anyára játék (addig adok ki magas hangokat, míg rám nem vigyorog). amikor fárad, ráfekszik apa hasára és szopizza az ujját egy tíz percre. végig a nappaliban van általában megy a tv is (valami zene, mondjuk mezzo).
szülők látogatása jól hangzik! még nem tudtak feljönni megnézni? Kár, h apa nem tud menni, de így legalább a nagyszülők is unokázhatnak. Látnátok Lórántot, folyton azt lesi, mikor kapja már vissza a babáját, ha anyám megfofja :)

jaj, de ennék valami fokhagymásat! de ugye az átmegy a tejjel....

Tart valaki valentin napot? Mi nem szoktunk, de had irigykedjek :)

Csicsi, mi van veled? rég hallottunk rólad!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Pár percem nekm is van, mert a névnapos alszik. Az ájszakai kuvikkolásba mi is beszálltunk: 4-5ig. Nagyon fájt a hasa. Hála nálunk, ha minden kötél szakad, akkor cumi, meggymagpárna, és a rezgős szék be szokott jönni.

NYUFÓ: nagyon szépek a képek. Anna is nagyon kerekedik. Regi meg olyan fotogén, már nem az első igen jó képet látjuk róla. Kis hajasbaba.

Bence cége egyébként rugalmas, és mindent jól kezel, csak ő ott vezető és így sok esetben nem engedheti meg, hogy késsen, vagy ilyenek. Ezért ragaszkodik az éjszakájához.

A doki csak viccel, de engem nagyon meglepett. Illetve nem viccelt csak feldobta ezt a lehetőséget, de mondta, hogy ha úgy gondolom felír valamit, ami szedhető. Még Bencével tanakodunk rajta, mert felborítja nagyon a hormonháztartásom,de egyéb megoldások háát. Az óvszerrel az a bajom, hogy nem mindig kerül elő, akkor amikor kell, és így rizikós a dolog.
Majd meglátjuk.

Nekünk nagyon bevált a külön szobába alvás. Bálint és nyugodtan alszik, de én azt a 3órán mélyalvásban töltöm, mert ki tudok kapcsolni.

Valamiért a fiatalember visszaállt a 3óránkénti evésre. Kezdtem gondolkodni, hogy többet akar enni, de nem jön, vagy más a tej tartalma. Újra el kezdtem mérni , hátha kiderül Csütörtökön jön a védő néni majd ő. Igaz nem sír csak 3óánkánt, és ő száll le a ciciről, így talán nem éhes. Nem tudom, ezek olyan kérdőjelek.

Holnap megyünk szív ultrahangra, és szerdán has-csípő-koponyára. Majd beszámolok

KépKép
KépKép
kat78
 
 

 
 

Sziasztok!

Jöttem én is.Neharagudjatok de mostanában ritkán jutok ide,persze a másik forummal is igy vagyok.Olyan gyorsan elmegye a nap.Meg az utóbbi 1 hét sirással ment el,Ferike egész nap kézben szeretne lenni,bár az éjszakáink egész jók,már csak 3-4 oránként eszik,igy legalább tudok többet pihizni.Hasfájással küzdünk,tiltott dolgok:a tojás,tejtermék,paradicsomos étel,tojás..eddig ezektől volt panasz.

1 honapos korára 4450gramm lett,3400el hoztuk haza :) gyrapodik szépen.

Kat

én úgy olvastam hogy császár után legalább 1 évig kell várni a következővel,sőt ha 2 éven belül születik akkor automatikusan ujra császár van.

Mondjuk én kivárnék 2 évet legalább a 2gyerköc között,persze ez is attól függ mennyi idő alatt jön össze,Ferikére is több mint 2 évet vártunk.
Eleinte féltem a császrtól,de ha lehetne,legközelebb is úgy szülnék.

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Gyors bejelentkezés : Apa már a Toulouse-Párizs gépen ül, tehát még ma haza is jön! :lol: :lol: :lol:
Kristóf éjjel minden kajálás után aludt 2 órát, tehát most abszolút kipihent vagyok!! :lol: :lol: :lol:
Futottam is 1 órát a jó kis friss levegőn, Kristófra pedig Anyu vigyázott addig. Anyósom felhívott,és elkezdte mondani, hogy most igen, most nehéz nekem, de hát a gyerekek ilyenek, stb... Még mondott egyéb okosságot is, de most már elengedem a fülem mellett! Könnyű a fotelból romantikus regények mellől okosnak lenni, de nem hiszem, hogy egy napot is kibírt volna itt...

Tyuntyi: mi úgy fürdetünk, ahogy a gyerkőc bioritmusa hozza (tehát amikor felkel kajálás céljából), ez 7-9-ig akármikor lehet. Használd is ki Anyudat, múltkor én is így mentem el fodrászhoz!!! :lol: Olyan nagy megkönnyebbülés volt újra nőnek lenni! :D

Rekuja: miért nem eszel fokhagymásat? Én gond nélkül eszek! Legalább megszokja a gyerkőc az ízét! Terhesség alatt is ettem! :)

Kat: nálunk is 3 óránként eszik a gyerkőc, éjjel 3 és fél - 4 óránként. Miért viszitek ultrahangra? Úgy értem, ilyen idős korban kötelező? Már kicsit meg vagyok kavarodva, ui. terhesség alatt a rengeteg vizsgálatot kellett fejben tartani, most meg a rengeteg gyerkőc vizsgálatot...

Titike: ez igen, szépen gyarapszik a kis gyerkőc! :D
A legközelebbi gyerkőcöt én 2x, sőt, sokszor meg fogom gondolni... Imádom Kristófot, de azért ez a pár hónap és a szülés elég húzós volt.. Igaz, lehet, most csak a férjem távolléte beszél belőlem... Érdekes, azt gondoltam, a természetes szülés után már semmi sem lesz régi "ott lent", és jobb lett volna a császár, de úgy néz ki, kiváló munkát végzett a doki, mert még a futás is gond nélkül megy... Na, kicsit elkalandoztam.. :D Tojás?? :shock: Az vajon mit okoz a Babónak? Még nem is hallottam erről...

KépKép
sajti
 
 


Csicsi, Snowball, minden oké?

A kiscsajom csökkentette az alvásigényét, ma is felkelt fél8kor és 1ig ébren volt. Mondjuk ma nem sírt annyit és többet bírt a kiságyban is. Ez van, le kell mondanom a délelötti alvásidőről. Ma jobban bírtam, mert már számítottam rá.

Nemtom ki írta, h tápival mennyivel könnyebb lehet elmenni itthonról... na én ugyanzért irigykedek az anyatejesekre! :) Mi ugye főként erdőbe járnánk vele, ahol az ember csak leül egy rönkre, cici elő, megy a szopi (egyik barátomékkal kirándultunk már úgy, h a felesége 2óránként szoptatott közben). A tápihoz meg egész kis aparátus kell, hogy megfelelő hőmérsékleten megfelelően steril eszközökből megkapja a csaj, ami neki jár! Mert hát nem csak előkapom a cumisüveget. Azt ugye max 1-1,5 órával lehet csak elöbb bekeverni, és akkor is 40 fokon kell tartani. De az igaz, hogy ha itthonhagyom a babát, akkor nélkülem is lehet táplálni (bár nekem spec most is feszít a mellemben az a pár csepp tej, pedig 3 órája evett belőle).

Betti
Jó hallani felőletek :) Szép nagy a legény, bár ha jól emlékszem, ő születésekor is nagy baba volt. Tejterméket eszel, akkor fáj a pocija? Nem épp azt kellene enni, hogy legyen tej? Huh, nem lehet egyszerű kikisérletezni, mi a jó. Felírom ezt is magamnak a tápi előnyei listára :D

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Felteszem a mostani best of képet! Annyira cuki ez a gyerek!!!!!! Imádom!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

KépKép
sajti
 
 


huh csajok, kemény háromnegyed órám volt! Írok sajtinak, merthogy egyszerre írtunk, erre elszáll a levél. Szentségelek, nem értem, mi történt a vlannal, mi az, h nincs net, lenézek a bal alsó sarokba, mért megy akuról a laptop, amikor be van dugva? Ó igen, az erőműtől alig 500 méterre lakunk, de áramszünet van. Tök jó, mindjárt enne a kiscsaj, de persze a házban nincs gáz, a mikro, tűzhely, tápimelegítő, vízforraló, minden elktromos :( á mondom, bizti visszajön.... aztán 20 perc után előbányásztam a kempinggázt, még jó h szeretünk kirándulni és van itthon. Megcsinálom a tápit, rárakoma fűtőtestre, hogy meleg maradjon amíg a kisasszony megkívánja. Tök hideg a fűtőtest :shock: megyek az előszobába, nézem a mérőórát, belépő víz hőmérséklet 38 fok... (55 felett van fűtés). Na akkor elkezdtem összepakolni az éjszakai cuccot, mert itt a végén még anyáméknál alszunk...
Mire készlettem, visszajött az áram. A fűtés még nem, de a légkondi tud fűteni is, szóval a nappalit fel tudjuk főteni, ha van áram. De basszus, rálátok a hőerőmű kéményére, legyen már cserébe fűtésem, nem?!?!?!
Na ezért is jobb az anyatej, akkor is meleg, ha áramszünet van :D

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sajti
Majd elsírja magát, de imádnivaló :) Erről jutott eszembe, tegnap életében először sikított fájdalmában Szaffi. Ugyanis valami gonosz némber (ő maga) belemarkolt a hajába, és nem engedte, hanem teljes erőből húzta. Persze tök nehéz volt lefejteni a kis ujjait a tincsekről, annyira sikított, meg kapaszkodott fájdalmában, egyszerre volt imádniavló és vicces.
Az áramszünet miatti sok feledtette, miket írtam :)
Tök jó, h apa tényleg hazajön végre! Legalább tesztelhetitek, h csak a futást bírja-e a szervezeted úgy mint régen, vagy mást is :wink:
Lehet fokhagymázni? Akkor fokhagymás-pirítós lesz a vacsi! Feltéve, ha lesz áram a pirítóhoz...
Hős vagy, ahogy anyósoddal viselkedtél :D

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!!!

Minden rendben velunk, csak lusta voltam jonni :oops: Meg volt 1-2 huzosabb napunk, igazsag szerint.
Mollynak be van gyulladva a kis szeme. Igazabol miota hazahoztuk a korhazbol, mindig torolgettem kamillateaval, hatha elmulik, de nem igazan lattam javulast, igy hat tegnap elmentunk a dokibacsihoz, es kiirattunk szemcseppet. Igazabol nem mondott ra semmit, mondta hogy ha nem javul, menjunk vissza, mert akkor ez valoszinu konnycsatorna dugulas lehet, es azt pedig maskepp kell majd kezelni. De szerintem minden oke lesz, mar ugy latom, hogy javul.
Szoptatas: pozitiv gondolatok, pozitiv hozzaallas - nem segit. Ehetek en akarmennyi tejtermeket, ihatok akarmennyi laktoherbet, nem jon vissza a tejem. Mostmar 24 ora alatt csak 2x tudok etetni cicibol. Hiaba raktam ra surubben Mollyt, vagy csak cibalta, vagy elaludt rajta, tehat mindket esetben ehes maradt. Viszont ami jo, hogy az ejszaka ugy nez ki, hogy kezd beallni a tapi altal. Ejjel 1kor eszik utoljara es reggel 7-8 korul kel fel ismet enni. Na olyankor tudok neki cicit adni, mert ugye addigra megtelik, amig alszom, eszik, es 10ig alszik tovabb. Ez igy nem rossz :)

rekuja: multkor irtad, hogy az atlagosnal tobb tejed volt, es lehet, hogy a big mac hozta meg azt a 3 evokanalnyi/cicit :D Hat...nekem az semjott be, pedig mar azelott kiprobaltam, hogy irtad. De minden esetre jot nevettem rajta, hogy ugyanazokkal a modszerekkel taktikazunk.
Nem rossz az aramszunet...egyeb esetben nem panikoltal volna be, hogy nem jon vissza, mert szerencsere mar nincsenek olyan nagy aramszunetek manapsag. De mivel ott van Szaffi, elokerult a kemping cucc :lol: El tudlak kepzelni.

sajti: gondoltam ma rad, hogy tuti megy mar haza apa :) Ideje volt mar.... Remeljuk legkozelebb nem tortenik ilyan baromsag :(
Nagyon aranyos az a kep, olyan jot mosolyogtam rajta :D :D
En is ugy vagyok a kovetkezo gyerek gondolataval, mint te. Nekem sem volt konnyu terhessegem, a szulesrol meg ugye inkabb ne is beszeljunk... Igy majdnem 1 honap utan azt mondom, hogy oke, 3-4 ev mulva elkezdhetunk probalkozni a kovetkezovel.
En is azt hittem, hogy sosem lesz semmi normalis ott lent, mint ezelott. Pedig ugy nez ki, hogy engem is rendben visszavarazsoltak eredeti allapotba :D

tyuntyi: En kb 6 korul szoktam furdetni Mollyt. Utana eszik, es a kovetkezo etetes utan meg fent hancurozik egy darabig, es alszik reggelig. Igy nem rossz :P

Kép

Kép
snowball
 
 


Kép

nekunk ez a piros parna a beszelgeto partnerunk :D

Kép

ez pedig a kicsi cicam altalanos napi tevekenysege :)

Kép

Kép
snowball
 
 


snowball

jaj de szép lányod van,kis szöszke :)

rekuja

Igen,tényleg nagy sullyal született.hizik szépen :)

sajnos muszáj kikisérletezni mert ha nem figyelek akkor nagyon szenved.TÖBB soron eljátszottuk a tejtermékes dolgot és mindig baja volt.tojással is ugyanigy,nem tud kakilni,kemény a pocija,szenved,nyög,minden baja van.

KépKép
bettike83
 
 


Rekuja igen, a takaró saját gyártmány, még amikor anyósomék itt voltak akkor csinálgattam esténként. Ez tök jó hozzáállás, meg előnyös is hogy nem kell utazgatni :D Mi nem tartunk valentin napot. Igazából nem vagyok annyira érte oda, értékesebb nekem az év közben kimutatott szetetet :D Szerintem is szopival könnyebb mozogni. Regivel mindig hogy utáltam ezt a kínlódást a tápi összekészítéssel az útra, termosz, abban a forróvíz, edény amibe beállítható felmelegítésre, a por amibe rakod az is steril legyen, stb. stb, most meg megint előről.... Még szerencse hogy nem volt hosszabb áramszünet! De édes lehetett Szaffi ahogy tépi a saját haját, tényleg ahogy írod egyszerre aranyos és vicces az egész. Szegényke.

Sajti így már értem miért tologatták apa hazajövetelét. De most már hazaért ma ugye??? De akkor ez olyan meló hogy bármikor előfordulhat újra :cry: Szuper, most olvasom hogy apa jön haza!!! Szuper hogy tudtál egyet mozogni, gondolom már hogy hiányzott. Viszont egyből több hónap szünet után egy órát bírtál futni??? Azért az komoly, jó fizikumod lehet. Tényleg nagyon jó a kép, sírás előtt után vagy közben? Kajcsiidő volt :D ?

Tyuntyi amikor még csak egy gyerőc volt, volt rendszer, de a kettőt már nehéz összehangolni, így a fürcsi idő is vándorol kb. 6 és fél 9 között. Mert ha úgy jön ki a pici etetése hogy a következő etetés már fél 9 után lenne, az már késő a nagyobbnak mert akkor már nagyon nyűgös, így az egyel korábbi etetésnél fürdetünk. A picit nem merem két etetés között fürdetni, mert utána biztos zengene a ház és korábban kéne enni adni, tápinál meg nem annyira jó. Szóval most elég kiszámíthatatlanok az estéink sajna. Nem csodálom hogy számolod az éjszakákat, jó lesz egy kicsit magaddal is törődni. Nekem arra sincs időm hogy kiszedjem a szemöldököm, lassan már összeér :D

Kat ja értem, azt hittem hogy nem hajlandó a doki segíteni. Nálunk is Regivel külön szobában voltunk, jó is volt. Most a kicsi nálunk hogy Regi tudjon nyugodtan aludni, de minden éjszaka megjelenik nálunk, szóval ott vagyunk a kis szobában egy kupacban, a nagy gyerekszoba meg ott áll üresen :D

Snowball sajnálom a tejcsit, hova tűnhetett, annyira emlékszem hogy írtad hogy sok van. Mindig elcsodálkozom ezeken a szőke fürtökön, hihetetlen!!! Meglett az autó?

Csicsi merre vagy???

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


nyufo: igen, vasarnap megvettuk az uj autot, szuper. Sokkal masabb, mint a kis merci :D Na igen, nekem is rejtelyes a tejcsi dolog... Pedig megtettem mindent, hogy legyen. Valoszinu lelki dolog lehet a hatterben. Nagyon nehezen tettem tul magam ezen a szulesen, szerintem ez lehet a baj. Masra nem tudok gondolni. A szoke furtokon meg en magam is elcsodalkozom neha, a mi csaladunkban nem jellemzo ez a nagy szokeseg :D
Nem is irtam, hogy mekkorat nott Anna!!! Azokat a kepeket lattam utoljara, mikor ujszulott volt, es azokhoz kepest nagyon sokat valtozott. A kutyas kep pedig nekem is nyero volt :)
Kiszednem a szemoldokodet szivesen, ruccanjatok at, ha van kedvetek :D
Ha nem tevedek, ma van a nevnapod?! Ha igy van, isten eltessen!!! :)

Kép

Kép
snowball
 
 


Sziasztok!

Ma Csanád úgy döntött, hogy nem alszik. Éjjel 3.20-tól fent voltunk 5-ig, majd 5.40-től 6.40-ig. Na akkor sikerült aludni mindkettőnknek negyed 10-ig. Onnantól viszont manó egész nap össz-vissz egy órát ha aludt. Voltunk a Camponába, le kellett neki a babakocsi tetőt nyitnom, mert nézelődni akart. Tündéri volt. Itthon se akart az istennek se aludni, majd most este jött a hasfájás. Na ezt kihagytam volna, megint másfél óra üvöltés. De már csak egy hónap és egy hét, s kezdhetünk bizakodni, hogy elmúlik. Csani elkezdett gügyögni, s nagyon élvezi a saját hangját. Egyre többször próbálgatja. A mosolygás már megy ezerrel.

Rekuja:
Néztem én is párnát a gyerkőcnek, de nem kaptam. Voltam a happy boxban és játékboltban is, de ami harsány színben pompázott, az kislányoknak készült. Rózsaszín barik és társaik. A babakocsis sztorid eszembe jutott tegnap, mikor fél kézzel nyitottad ki. Mi tegnap el sem jutottunk odáig. A gyerekkel harci díszben voltunk mikor eszembe jutott, hogy a váz a kocsi csomagtartójában, a kocsi a férjemnél, a férjem a munkahelyén. Így a tegnapi séta ugrott. Áramszünet nagyon durva! Én sokkot kaptam volna.

Snowball:
Hogy hogy nincs elég tejcsid? Én ezt nem értem. Ha szoptatsz rendesen, akkor hol hibázik a dolog? Meg ha eddig volt? Tudom Sajti is írta már, hogy neki is volt rá példa, hogy nem volt teje. Molly egyébként tünemény. Ezek a szőke tincsek!!! Szerintem nagyon hasonlít rád Molly.

Sajti:
Egy óra futás? Ez igen. Én csak fél órát merek futni egyelőre, jobban mondva 4 km-t, ami egy kicsit többe jön ki. Cicid nem fáj futás közben? Nekem vennem kell sportmelltartót, mert két oldalt igen-igen húzodnak a tejmirigyek. Most úgy rohanok, hogy melltartó, arra egy aerobic felső, s ez a kettő kellőképpen leszorítja a cicit. Kristóf nem érez változást a tej ízében sportolás után? Mert több helyen olvastam ilyet, bár Csanádnak tök mindegy, nyeli a tejcsit, mint kacsa a nokedlit.

Bettike:
Jó hogy jöttél. Üdvözlünk a hasfájósok táborában. Te milyen trükköt ismersz erre?

Nyufó:
A lányok nagyon édesek. Anna már két hónapos lesz a héten igaz? Regi a kutyával fantasztikus. Ezek szerint meggyógyult? Annának minek már útlevél? Jöttök haza vmikor? Tápit kap Anna? Én lemaradtam vmiről?

Kat:
Még egy gyerek rögtön? Nem csodálom, ha átgondolod a dolgot.

Csicsi, Titike merre vagytok, jól vagytok?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Sziasztok bocsi az eltűnésért.nagyon zűrös az életünk most.az új helyen sem úgy alakul a dolog ahogy terveztük stb netünk sincs még sőt már tv se mert a tulaj elmaradt és nem rendezte erre kikapcsolták.amúgy mi jól vagyunk Domika tündéri eszik alszik 3-4óránként tej az nincs így tápszerezünk.szerencsére nem síros baba csak ha éhes nem panaszkodhatok tényleg :)
titike84
 
 


Kép Itt a kis hercegem sajnos csak a szerkeztett képet engedi fel tölteni így nem a legjobb :( de hát telefonról nagyon nehéz
titike84
 
 


Szerencsére össze hangolodtak a gyerekek Cinti fel se kel ha Domi reklamál éjjel :) egyszer volt egy sírósab napunk mikor az a nagy szél volt de ezt le számítva nyugodt baba mint Cinti :) és hasonlítanak is egymásra mindjárt teszek fel Cintiről 5napos képet :)
titike84
 
 


Kép Na ez pedig Cinti Pont 3évvel ezelőtti képe :) múlt szombaton töltötte a 3.évet a hercegnőm :) imádom őket
titike84
 
 


Pici lányt tegnap este annyira elfárasztottuk, hogy még mindíg alszik :) Tegnap megtanult fekvőtámaszozni, és teljesen fókásan felnyomja már a kis fejét, ha hason van (persze csak ha apán fekszik, mert akkor motiválja h így láthatja apa csillogó szemüvegét). Elvileg ma kéne az 1 hónapos vizsgálatra jönnie a védőnéninek, remélem meggyógyult múlt hét óta.

Ja a fűtés meg csak félig jött vissza, minden második radiátor tök hideg volt, úgyhogy benyomtam a légkondit fűtésre. Aztán este 8kor meguntam, elővettem egy csavarhúzót meg egy bicskát és megcsináltam a fűtést :D egy hős vagyok apa szemében :lol:

Sajti
Akartam írni, csak elfelejtettem a vizsgálatokról. Szóval elvileg nem kötelező a fej-has ultrahang, meg az ortopédia. Nálunk a doki mindenkit autómatikusan elküld, gondolom Kat is emiatt megy, de vidéken simán lehet, h nincs rá kapacitás, úgyhogy nem erőltetik. 1-2 hónapos kor között csinálják, pont most kell időpontot kérnem a vizsgálatokra, aztán beugrani a dokihoz beutalóért (úgyis menni kell tápirecept miatt).
Remélem, tényleg hazaért a férjed!

snowball
Remélem, a szemecskéje rendbejön. Tudod, anyám módszere, hagyni kell sírni, h a könnycsatornák működjenek... Tiszta cuki a pici lány, kis hajasbaba, gondolom fodrászozzátok is rendesen. Mi folyton punk-ra fésüljük a haját :D
Megvan az új kocsi? tök jó!

Nyufo
Nagyszülőket végül nem bírtam megállni, hétfőn felskypoltam egy 8 perces hívásra. Bár többször hangsúlyozták, hogy épp vacsoráztak, meg vmi sztorit is nyomtak a kutyáról, de azért örömködtek Szaffinak, meg az is eszükbe jutott, h Lórántnak pár napja szülinapja volt. Egyébként meggyőződésem, hogy csak nem bírják az érzéseiket kifejezni. Vagy csak jobb ezt hinni?
Huh, hát ahogy írod, milyen két picivel... mi nagyon nem akarunk várni a 2.al, ugye, de lehet, h mégis kéne egy picit, anyám 1,5 év múlva megy nyugdíjba, legalább addig. Szóval akkor az őszig nem kéne teherbe esnem... no nem, mintha sok esélyem lenne rá lombik nélkül... mi nem fogunk védekezni, ha a "csoda" korábban jön, annak csak örülni kell a mi esetünkben! Szívesen kihagynám a hormonokat. Jaj, tegnap apa "nagyon kedves" volt. Kifejtette, hogy mennyire fontos, h vigyázzak magamra, h ne fáradjak el nagyon Szaffi miatt, mert a családban mind3an fontosak vagyunk stb. Már kezdtem meghatódni, mikor hozzátette "... mert akkor hogy hordod ki a következőket?" Na, le lettem minősítve keltetőgéppé :D

Tyuntyi
:) Jó a babakocsis sztory :) tényleg olyan, mint az enyém :) és vajon még hány hasonló esetünk lesz, mire megszokjuk a rendet?
Ti is a Camponába jártok? hozzánk is az van a legközelebb. Pedig ott tök jó a játékbolt, csak bosszantó, hogy a babás bolt pont akkor szűnt meg, amikor terhesek lettünk (vagy nekem csak akkor tűnt fel, h bezárt?). Nem mintha olcsó lett volna :)
Amikor olyan nagyon sírós volt, nem volt valami front? Én mindig ezzel nyugtatom magam :) De azt vettem észre, h sokkal jobban viselem a sírósságát, ha előre felkészülök rá. Pl ha 1 nap felborul a napirend, másnap már úgy tervezek, és akkor egyáltalán nem zavar ugyanaz.

Titike
Tényleg hogy hasonlít a két baba! És mindketten milyen kis hajas babák :) Nagyon aranyosak! jó, hogy végre valaki azt írja, hogy működik a két gyereket egyszerre :) a lányod ovis már, vagy otthon van veletek? Azért nem semmi lehet a tulaj, ti gondolom rendesen fizettek a tv-ért is...

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


A tegnapi napunk nekünk is küzdős volt. Talán ez a hó miatt. Éjszaka nem sokat aludt, és egész nap kukorékolt, hol kedvesen, hol sirdogálva. Nagyon fájt a hasa, így 2hét után újra adtam neki Espumisant.
Fél5re mentünk a szív ultrahangra. Nem találtak semmit, hála az égnek. Kicsit nehezen bírta, az UHt még igen, de az EKG már nehezebben: kb.15tappancs, és rá zsinór, és ez sok volt egy ilyen nap után. Ma megyünk koponya-csípő-has Uhra, majd arról is beszámolok.
A mai éjszaka tökéletes volt. 19.00.kor fürdőtt, majd kaja, és aludt éjfélig ott evés, majd alvás, 3kor evés, majd alvás, és 7kor evés. Akkor bevittem apa mellé az ágyba. Ott beszélgettek, mert már magyaráz egy kicsit, és mosolyog. Majd elaludt az ágyunkba, és most ébredt.
Ebből az éjszakából kérnék még.

Kérdés: Ki milyen pelust használ, és hányast? Persze azt írja meg hány kilós a baba. Én vettem Papmpesr 2-5kg és nem folyik ki, de olyan pici rá, de nem merej nagyobbat venni, mert az már 5-7kg-os

Nagyon száraz az arca. Ti kenitek valamivel?

Fürdés: igyekszünk fél9körülre tenni, mert 9kor eszik és utána kezdődik az esti alvás(ágyban, hálózsákba, alatatódallal)
Eddig fürdés volt, és evés,most megfordítottuk, mert ha nagyon éhes, akkor nem szeret fürdeni, így eszik. Pici pihi és utána vidám fürcsi.

Persze komolyan beszélgettünk a teső kérdéséről. Bence rám bízta, de ő attól fél, hogy ha Borira és 2évet kell várni, akkor nagy lesz a korkülönbség, ha 2év múlva kezdjük. Igaz az ő aggodalma is, bár én úgy érzem most nem kell majd segítség.

Megyek átöltöztetem a napi ruciba, addig is pár kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Csicsi, mi van veled? Visszanéztem, és múlt kedden írtál utoljára, te nem szoktál ennyire eltűnni. Aggódok!

(akartam írni neked sms-t, hogy mi van, csak apa elfelejtette átutalni a tel. számlámat múlt hónapban, úgyhogy letiltott a pannon, vagy hogy hívják éppen)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Kat
jaj de kis okosan néz, ahol puszit adsz neki! Nagyon komoly srác :)
A pampersnek van3-6kg-s pelusa, mi azt használjuk, nálunk sosincs kifolyás, pedig kakival nagyon tele tudja tojni, olyan cuppogósan. Mondjuk Szaffinak szép barokk-anygyalkás combocskái vannak :)
Pisi meg akor jön csak ki, ha a pelenkázó asztalon gyártódik (és egy lány is le tudja pisilni az apja pulcsiját munkába menet elött :))

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


kat

mi pamperst használunk,minit,3-6kg-ig,ebből nem folyik ki semmi.bár már picit szoritja a combját,ugyhogy lassan áttérhetünk a midire.

nagyon édes a képeken :)

KépKép
bettike83
 
 


Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Megjöttünk az uhból. Sajti nálunk a doki mondta, hogy menjünk a csípő-koponya-has uh-ra, talán ez kötelező, és mi visszamentünk a Kútvölgyibe, mert az a doktor néni nézte, aki születésekor. Nagyon kedves volt, és emlékezett Bálintra. Mindent rendben talált, már látni agytekervényket, tehát okosodott is :)
A tegnapi szív uh, csak mi akartuk, mert a család így nyugodt.

Köszönöm a pelus dolgot, megnézem ezt a Pampers dolgot, mert mindenki ezt ajánlja, de több féle van belőle, így válogatok. Kár, hogy nincs 5db-os kiszerelésben, mert ha mellélepkézel, akkor a nyakadon van 30 pelus egy vagon pénzért.

írtam egy listát mit érdemes gyereknek vinni utazáshoz. Elég hosszú, nm raknám id, de privibe szívesen elküldeném, és várnám vissza az ötleteket mi kellene bele még. Nem csak babadolgok vannak benne, hanem nagyobb gyerekeknek való is, sok túlzással, de inkább több legyen benne, és nem pakolsz ennyit, mint hiányozzon valami.

Bálint mostanában kevesebbet alszik, és szórakoztatást igényel, de még maga sem tudja milyen a jó szórakoztatás.Így néha nehéz vele, hamar elfárad, alszik fél órát, és kezdődik előről. Most az jött be, hogy pihenőszékkel viszem oda ahol én vagyok, és ott nézelődik, maj elalszik.
Most az ölembe van, mert előző szopinál nem büfizettm és most fáj a hasa. Így alvás-sír-puki-alvás.

Betti:doki szerint ő jól összerakott,így jöhet császár után a következő, de én is várnék vele. A császárt nagyon nem bántam meg, és én biztos azzal szülném a következőt.Kedves élmény volt, a maga fájdalmaival együtt, kiszámíthatóbb, átláthatóbb, de nem könyebb

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Kat

Engem is jól összerakott a doki,de várnék a következővel az tuti.Szeretném ha legalább 2 éves lenne Ferike,legalább addigra már nagyobb lenne mire jönne a kistesó pl.

Ha elöször császárral szülünk akkor következőre is lehet kérni a császárt,vagy hogy müködik ez?

KépKép
bettike83
 
 


Tegnap volt védőnéni 1 hónapos vizsgálaton. A súlyát úgy írta be, h megkérdezte, mennyit mértünk előző este, a hosszát meg, hát az a precizitás, akár +-2cm eltérés is lehet benne... 56-nak mérte, de mondom, lehet hogy semmit se nőt vagy 58 a mérési módszer alapján :)

viszont nagyon jobbra tartja a fejét állítólag (persze, mert a pelenkázó bal oldalánál fal van, a jobbnál meg jön a fény az ablakon...), szóval erre figyelnönk kell. És nem tetszett a kaki színe, túl zöld (épp kakilt a drága). Vagy sokat eszik, vagy keveset, és azért. Na köszi :) Sztem sokat eszik, mert súly alapján 100-at kéne, de az apja nyomja bele a 120-at. Most visszaálltunk 100-ra. Amúgy a nézelődés, forgolódás, mosolygás témakörben meg a kora elött van.

na megyek, mert enne a lányka!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok,élek és virulok<--- na ez túlzás :) Nem volt netem megint annyi lett a laptopnak,Zsoltihoz meg nem tudtam bemenni mert betegek a fiúk bent.Eltünt róla az összes képünk,még jó hogy a fényképezőről nem töröltem le.Most is mobilnetről írok .Sógornőm meg itt alszik a kanapén úgyhogy lábújhegyen írok :) Holnap este megy haza.
Velünk:Jól vagyunk,repül az idő holnap megyünk mi is az egy hónapos vizsgálatra.Átváltottuk a tápszert,valamivel jobb a hangulata nem sír annyit,most két napja csak eszik alszik.Tegnap elött hajnali etetés után megszólalt a légzésfigyelő,nekünk a 401-es angelcear van ami elvileg nem csinál ilyet ok nélkül és elösször csak egyett pittyen és nem tudom hány mp után csipog,na nekünk csak egyett pittyent kiugrodtam az ágyból,átszaladtam de láttam ahogy megrezzent mikor odafutottam.Lehet a csipogásra vett levegőt,hát térdre estem ilyedtembe remélem ilyen többett nem lesz.Arca elég csúnyácska mostanában tiszta pati vagy mi észrevettem ha nem kenem agyon fürcsi után,nem lesz másnap annyira csúnya.
Néha ránézek és habos nyál jön a szájából,utánna néztem de semmi olyat nem találtam róla ami a Bibinek lehetne szerintem,holnap megkérdem a dokit.
Itthon puskaporos a levegő álltalában,folyamatosan harcolok hogy Zsolti jöjjön elöbb haza esténként de már kezdek belefáradni valahogy megkéne emésztenem hogy ez van és hagyni az egészet,de ha meg lesz@rom az egészet akkor az már régen rossz.Csak már unom a sok vitát,szombaton elmegyek egy kicsit mert ez a sok egyedüllét se tesz túl jót nekem.Nem tudom mi kéne hogy megértsen.

Nyufó

Nagyon szép Anna és gyönyörű a bőre,remélem meggyógyúltatok,itt is sok a beteg Pepi is hol köhög hol nem ma lett valami a száján is remélem nem herpesz csak megkarmolta.

Snowball

Molly is szépséges a haja mlég mindig csúcs!Sajnálom a tejcsit nagyon de még meg is fordulhat ki tudja,nekem már semmi nincs ha nyomkodom akkor sem,most sikerült vennem neki egy olyan cumit amit nagyjából elfogad azzal próbálom nyugtatni cici helyett ha sír.Jó hogy ilyen alvókája van este Bibi ugyan ilyen,most is 9kor evett este 10kor elaludt és 1/4 6 kor kelt fel így nem panaszkodhatok,pihenni tudok.

Sajti

Remélem apa hazaért már és élvezitek egymást,látom nektek is volt pár húzós napotok.Jó sokáig elhúzódott míg hazaért ügyes vagy hogy így bírtad,a kép nagyon csúcs Kristóf nagyon helyes arcot vág rajta.
Te mikor kezdtél futni?Jót tenne nekem is egy kis esti futás minden értelemben,de nem tudom lehet e már.

Rekuja

Aranyos vagy hogy kerestél,köszönöm :oops: Nem semmi az áramszünet én nem is tudom mit tennék,hogy melegítenék vizet,mert túra cuccunk az semmi,pedig áramszünet bármikor lehet.Ciciből szerintem könnyebb etetni nekem este csomót sír a Bibi mire megcsinálom a tápit tegnap is felkelt az egész család mert nagyon éhesen ébred és egyből sír.Jó hogy Lóránt feltalálta magát és megcsinálta a pihenő széket :) Szaffi már mosolyog?Irigy :) Mi is kb.100ml tápikat eszünk cici nélkül de van amikor 80-at és van amikor bemegy a 120ml-is :)

Titike

Gratula Domihoz így kicsiben is nagyon helyes és jó hogy ilyen jó babátok van.Remélem rendeződik a lakás gondotok hamar meg a net probléma is.ti milyen tápszert kaptatok?Mennyiket eszik?Hasonlítanak egymásra a tesók.

Kat

Bálint egy igazi kis szívtipró pasi,jó hogy minden rendben vele ,mi 1.-jén megyünk a vizsgálatokra,remélem nem lesz gond.

Bettike

Jó hogy jöttél,sajnos Bibi is hasfájós pedig nem is kap anyatejet sajnos a legnehezebb kisakkozni hogy mitő lehet.Álltalában 3 hónapos korukra elmúlik,hát kiváncsi leszek.Szép súlya van Ferikének is,Bibi is elérte kedden a 4 kilót.

Tyuntyi

Csani már gügyög?De jó,már úgy várom ezeket.Átérzem milyen mikor fáj a pocakja a gyereknek,annyira rossz mikor csak sír akár mit csinálsz én is abban bízok,hogy lassan elmúlik,én már nagyon várom hogy kaphason gyümit meg főzeléket.Mi is voltunkaz Árkádba hétvégén,de Bibi még mindig végig alszik minden utat,nem nagyon izgatja hogy 100-an nyüzsögnek körülötte.

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Így tartsuk a fejünket .

Kép

Csak mert egy tesós kép mindig kell :D

Kép

A szemem még mindíg ilyen csúnya nem akar múlni :( Már nagyon idegesít!!!!

Kép

KépKép

KépKép
csicsi84
 
 


Sziasztok!

Megint itt! :lol: Bocsi, hogy ilyen későn jöttem, kicsit vissza kellett rázódunk a rendes kerékvágásba... Tehát, Apa hazajött kedden éjszaka, az éjszakai büfiztetést is ő csinálta, Kristóf eléggé meg is lepődött!! Szerdán elmentem vásárolni a DM-be (50 km...), addig Apa volt a gyerkőccel, aki eléggé zaklatott volt, hogy elmentem, és itthagytam egy "idegennel".. Aznap alig evett valamit.. De végül elég jól összeszoktak megint. Éjjelente szerencsére már többet alszik, csak kb. 4 óránként kel fel enni! :D

Pár dologra azért válaszolok!
Pelenka: mi DM-es saját márkásat (Babylove) használunk, kb. 4,5 kg lehet a gyerkőc. Nagyon bevált a cucc, eddig akármilyen durva kaksit megfogott a széle!!! A pisit is megfogja! A pampers nálunk nem vált be..

Fektetés: végül is áttérünk az este 8-as fektetésre, ugyanis 9-kor már nagyon nyűgös, sírós a gyerkőc.

Futás: őszintén szólva már a 6 hetes vizsgálat előtt is futottam pár lépést, de inkább csak sétáltam nagyokat. Viszont a 6 hetes óta, amióta a dokim kiejtette a száján azt, hogy lehet futni, igyekszem heti 5-6x kimenni, és kondimnak, időjárásnak megfelelően kocogni. Hozzáteszem, korábban én rengeteget futottam, általában reggel és este is, minden nap... Melltartó: az egyik szoptatós melltartóm (Lidl) nagyon jó, széles az összes pántja, és nagyon jól tartja a cicit, abban futok. Meg persze nagyon kihúzom magam, nem hagyom lógni őket! :)

Kat: én kérem szépen az utazós listádat! :D Holnap megyünk először egy kis túrára.

Csicsi: mi nem kenjük semmivel a gyerkőcöt, és nagyon szép a bőre! Néha egy-egy kis tejkiütés, de semmi extra. Az AC401 egyszer nekünk is csippant egyet, én is rohantam, ráztam a gyereket.. Észrevettem, hogy szopi közben is néha abbahagyja, és sokáig nem vesz levegőt.. Utána persze vesz, de ez szerintem pont elég ahhoz, hogy beriasszon a készülék! Anno a babaelsősegély tanfolyamon mondták nekünk, hogy a baba néha este "elfelejt" levegőt venni, és ezért riaszt a készülék. Ami nem is baj...

Lányok, nagyon cukik a gyerkőcök!!! Istenem, mekkorát nőttek már!!!
:lol:

KépKép
sajti
 
 


Csicsi
Örülök, hogy minden ok! cukik a csajaid :) igen, a tesós kép nagyon kell :)
sztahanovista pasikat meg... hát el kell fogadnunk. sztem tök fölösleges folyton mondani nekik, h jöjjenek haza elöbb, mert lássuk be,ennyi idősen már nem változik a munkamorál, csak magunkat idegesítjük. És ha már végre itthon van, akkor az a kevés idő ne veszekedéssel teljen el. Van különbség a között, h leszarod, h otthon van-e,vagy elfogadod őt ilyennek, még ha lehetne jobb is :) De persze nekem is jobban esne, ha nem reggél7től este 6ig lennénk itthon egyedül, hanem vmi 8-tól 4ig állása lenne :)
Tápival én azt szoktam, h amikor közeleg a kajaidő megcsinálom, és benthagyom a cumisüvegmelegítőben 40 fokon, így elvileg 2 órát kibír a bekevert tápi. Amikor meg éhes, akkor megkapja, és akkor nincs sírás, amíg elkészül. Éjjel meg én keltem, és akkor végig félálomban van, a büfi közepére visszaalszik.

Sajti
Tök jó, hogy minden a régi! Pici fiú hamar vissza fog szokni az apjára, meglátjátok! Dm-ben tényleg pelusakció van? ha jobb idő lesz a jövő héten, elbabakocsizok én is odáig. (ja, nekünk nem 50km, azért az sok lenne babakocsival :) ).
Minden tiszteletem a futásért, nekem ebből a tevékenységből a max táv a HÉV megállóig tart (150 m), az viszont megy sprintben is :D Nekem a túrázás hiányzik, azok a rendes 25-30 km-es távok, de hát arra még azthiszem jó pár évet kell várni, mert a picivel a háton még talán apának is sok lenne (főleg, mivel vmi hátproblémája van). No meg a bicózás! Remélem, lehet valahol bicóutánfutót kölcsönözni, mert jó lenne a tavasszal már menni a Börzsönybe vagy a pilisbe. Imádom, mikor kínkeservesen feltekerünk, aztán 4-5 km-t gurulunk az erdőben (aszfalt utakon szeretünk járni). Van a Börzsönyben egy kedvenc körünk, na ott Kóspallag-Márianosztra-Szob vonal végig lejt, erdő, mező, szűk völgy... imádom! Vissza meg komótosan a duna-kanyaron át, egy palacsinta miközben a túlparton virít a Visegrádi vár...hmmm de rég is voltunk ott!
Ahogy írtad a pelust, ezek szerint még mindig kicsi a mosható pelusokhoz?

Anyám elmesélte milyen volt az ő korukban az ortopédiai vizsgálat a csecsemőknek. Akkoriban még ritkán küldték erre a babákat, de nekem ugye születésemkor eltört a vállam, úgyhogy 6hetesen mennie kellett velem a város másik felére, tömegközlekedéssel (nővéremre a dédnagymamánk vigyázott). Odahívták 8ra a rendelés elejére, merthogy kisbabás. Na 9en voltak ugyanígy, a doki fél11kor érkezett. Nem volt hely leülni a váróban, nem volt pelenkázó, nem volt wc. Én ugye tápszeres voltam, szóval esélye se volt megetetni, de volt, aki ott állva szoptatott, pelenkázni meg az ablakpárkányban tudtak. Haza már taxival ment, pedig 1 heti kajapénzbe került... basszus, én meg lázongtam, hogy este fél7re kaptunk időpontot a vizsgálatra!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Sajti: küld el nekem mégegyszer privibe az email címed, és már küdöm is.

Tegnap este Bálint bal szeme bedagatt, nem nagyon, de látszott. Főztem kamillát, és vártam a reggelt. Sajnos az arcán ezek a tejfoltok hol nagyon erősek, és sárgán varosok, van emikor elmúlnak. tegnap vettem rá egy krémeT Bioderma Atro derm krém kifejezetten gyerekeknek. Nagyon száraz volt, és hámlott, de csak az arca.
Reggelre a szeme csökkent, az arca már kezdett jól lenni, de az orrnyergén, az orrán, és a fülén megjelentek ezek a sárga dolgok. Mondta most elég, hívtam a dokit, aki fél óra múlva ki is jött. Mondta, hogy igen ezek a tejtől vannak, a szeme is, biztos azon az oldalon aludt hasom, ami így is volt. Írt fel ré Fenistil cseppet, és krémet, mert ez egy kicsit allergiaszerű dolog. Nagyon megdicsérte Bálintot, közel 4hete nem láttam. a legényt ilyenkor egy takaróra az étekző asztalra teszem, és mi ott ülün, és ő folyamatosan a doikira figyelt, és gőgicsélt. Kérdezte a doki mióta gőgicsél így, mondta neki kb 10perce a doktor úrnak, nekünk még nem csinálta. Ma kentem a két krémmel, és adom a cseppett, kezd jobb lenni.
Ma IKEA-ztam. Ötlet írtó jó játszószőnyeget lehet kapni 7990ft-ért, jó nagy és mosható. A Brendonosok nagy része nem mosható, és kicsi. Nekünk van egy , mert kaptuk, de nagyon szemeztem vele, mert a mienk egy pici pillangó,boltívvel, de ha majd forog kevés lesz. Az IKEA-s csak egy szőnyeg, amire rá vannak varrva dolgok.

KépKép
KépKép
kat78
 
 


A lényeg: nekem is Angel Care légzésfigyelőm van, és nekem is csinált már olyat, hogy egyet pittyent, és ennyi. Mi pont ott álltunk, és Bálint fent is volt. 2x csinálta, én eddig gondoltam elolvasom újra a használatiját, mert hátha valamit jelent az egy csipp, mondjuk feltöltötte az elemete, vagy ilyen.Érdekesség nekem az babaágyon van a pelenkázó, és ha kiveszem az ágyból és gyorsan a pelenkázóra rakom, és ott matatok, azt is légzésnek érzékeli, és nem sípol.

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Sajti: megtaláltam a címedet, és már el is küldtem. Kérlek írd meg szerinted, ha valami hiányzik belőle szerinted

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Kat: hová küldted, sajna még nem kaptam meg... Elküldöm priviben a mailcímemet még 1x.
Végül is mi baja volt Bálint szemének? Nagyon szimpi lehetett neki a doki, ha ennyit gőgicsélt! :D Már Kristóf is produkál új hangokat, tök cuki! :lol: Azt az ikeás cuccot én is megnézem! Szerintem is kicsi a brendonos játszószőnyeg..
Angelcare: minden mozgást érzékel, Apa szokta úgy csinálni, hogy kiveszi Kristófot az ágyból, és nekidől kicsit az ágy oldalának, mert azt is érzékeli... A miénk most már a legérzékenyebb fokozaton van, mert volt, hogy kivettük a gyerkőcöt, és majd csak jó későn kapcsolt, hogy nincs az ágyban...

Rekuja: dm-ben tényleg pelusakció van, én pont 1 nappal előtte vásároltam be.... :x Mosható pelust akkor akartam kipróbálni, mikor itthon van Apa (ui. macerásabb, mint az eldobható..), de Apa egyenlőre annyira fáradt, hogy inkább alszik, meg szerencsére büfiztet, de szinte alig lehet hozzá szólni, annyira kivan szegényke.. Ma már ki akartam próbálni a pelust, de egyszerűen nem volt rá időm! :shock: Sétáltattam, főztem 2x, mosogattam, mostam 3x, pakoltam, vasaltam kazalnyi ruhát, pelenkát, stb.... Apának pedig nem elég az a közel 8 óra, amennyit aludt a gyerkőc pihenése alatt, tehát lefeküdt. Most is már alszik, én rohangálok Kristófhoz, hátha még büfizik... Mondjuk én meg nagyon türelmetlen vagyok a férfiakkal szemben... még most sem értem, hogy nem látnak meg dolgokat.. most már mindent körbejárok lefekvés előtt, bezártuk-e az ajtót, vissza lettek-e téve a kaják a hűtőbe (tök sok minden megromlott emiatt ezelőtt, mert kint lett hagyva..). Ma is felment a pumpa, ui. a belvíz miatt elég sok hangyánk lett itthon, és ez Apát nem zavarja!! Állatbarát vagyok, nem ölnék állatot, de már meguntam, hogy hangyákkal rohangáljak ki a teraszra, így kénytelen voltam hangyacsapdákat kitenni, és még így is vannak!!! :evil: Ma mondtam Apának, hogy ha nem találunk rá megoldást (a gyerek popsikrémjére is mennek!!!), akkor átköltözünk Kristóffal Anyuékhoz! Tudom, kegyetlen, de a gyereket féltem, nem magunkat..
Túrázás: a Börzsöny is király, imádom!! :lol: Az általad leírt útvonalat még nem jártuk végig, de remélem, nemsokára lesz rá alkalom! Őszintén szólva, nekem a futás mindig minden sport előtt volt, mert már nagyon régóta csak így tudom levezetni a feszültséget, teljesen kikapcsol. Persze kell hozzá egy mp3 lejátszó is.. Nemsokára viszont be kellene izzítanom a kajakot is... Sőt, eszembe jutott, hogy Tesóméknál még van egy vadiúj bokszzsákom, azt még felteszem a melléképület egyik állványára, és püfölöm kicsit! :D most ez zseniális ötletnek tűnik..
Anyu is mesélt, hogy anno miket élt át Tesómmal és velem (majdnem meghaltam légúti betegségben..), hát elég gáz volt...

KépKép
sajti
 
 


Sziasztok!!!

Nem tuntunk el, csak atmenetileg nincs netunk (le se irom milyen hibabol mert nevetseges :D ), es most itt logok az ablakban, lopom a netet valahonnan...es piszok lassu. 2 oraba telt mire betoltott a bankom weboldala es sikerult megneznem a szamlamon az egyenleget :lol:

Egyebkent minden rendben, mar 3.80 kg Molly!!! :D Fel kilo majdnem egy honap alatt.

Majd visszaolvaslak titeket ahogy lesz idom, de most szaladok.

Jo ejt

Kép

Kép
snowball
 
 


Snowball de figyelmes vagy, tényleg most volt a névnapom, köszönöm a köszöntést :D . Miért nincs netetek? Engem érdekel ha nem titok, most már felpiszkáltál, mi vicces :lol: Hogy szuperál az új autó? Szívből sajnálom hogy ilyen szörnyű emlék maradt a szülés, az elsővel én is így voltam, de idővel majd csökken. Nem tudom itt miért veszik el ennyire a szülés élményét, neked is, nekem is, akkor gondolom ez elég rendszeres lehet hogy hagyják ennyit kínlódni a kismamákat. Pedig otthon azt mondják hogy nem kelhet fel 2x a nap amíg egy nő vajúdik..... Tényleg sokat nőtt Anna, 2380 grammal hoztuk haza és most tegnap volt már 4300 gramm, hízik rendesen, de hosszban is nőtt, mert már kinőttünk egy csomó rucit. Nagyon kíváncsi leszek idővel Molly haja hogy alakul, de most valami hihetetlen. A fotók mikor lesznek kész, már úgy meglesném. Mikor lesz netetek???? A szemöldököm még mindig úgy van... kár hogy olyan messze vagy.... :lol:

Tyuntyi hogy alakulnak az éjszakák, azóta se alszotok túl sokat? Nálunk szerencsére megy az alvás, már 6-7 órákat alszik egyben, aztán etetés, a következő etetéshez már max. csak 5 órát bír ki, de így egy etetéssel megússzuk az éjszakát és szerencsére vissza is lehet rakni. Kivéve a tegnap éjszaka, egy órát fent volt mire le tudtuk rakni, remélem nem szokik rá! De bosszantó lehetett amikor rájöttél hogy a fele babakocsi apánál van, kár hogy ugrott a séta, gondolom jól rákészültél. Nem semmi hogy te is már futkorászol, micsoda fitt kismamák vannak itt. Én már három hete nézegetem a futópadot, de nem bírok ráállni, annyira fáradtnak érzem magam állandóan. Köszi a kérdést, Regi teljesen meggyógyult szerencsére. Útlevél igen azért kell a pindurkának mert egész Nyugat-Európában nincs határ, viszont innen a szigetről csak útlevéllel tudsz kijutni meg vissza. A magyar nagykövetségen keresztül viszont 2-3 hónap az ügyintézés, egyben lehet megkérni az anyakönyvezéssel. De így már most el kell kezdenem intézni, így is lehet lesz május mire megjön, és június végén megyünk haza. Vicces lesz a kocsi hátsó ülése, két oldalon a két gyerek, középpen a kuty :lol: Tápizunk igen, mert nem sikerült a szopi és bár volt elég tej, de amíg itt voltak anyósomék volt időm napi 4 órákat csak fejni, mert ellátták közben a két gyerkőcöt, de egyedül ez már nem megy, így is egész nap rohanok, nem tudom még beiktatni mellé a fejést is.

Tittike nagyon édes a kis herceged! Sajnálom hogy zűrösek a dolgok, kitartást nektek! Utólag is boldog születésnapot Cintinek, hihetetlen ő is milyen kis hajas baba volt. Mit kapott?

Rekuja nagyon ügyes vagy hogy megszerelted a fűtést! Nem is tudom mi a jobb, ha elhiteted magaddal hogy a nagyszülők csak nem tudják kifejezni az érzéseiket, vagy inkább elfogadod hogy érdektelenek, mert nekem inkább úgy tűnik. Ebből hogy nem köszöntötték fel a párod, hogy többször hangsúlyozták ezzel a vacsorával hogy megzavartad őket, nem tudom, sajnálom. Lehet tényleg érdemes megvárni amíg anyukád nyugdíjba megy, akkorra időzíteni a szülést vagy utána, ha tud segíteni, az nagyon hasznos lenne! A keltetőgép aranyos, tipikus pasi :lol: Ez jó volt, hogy sokat vagy keveset eszik, na találd ki... Hogy bírja a pindur a kajamegvonást? Brutál a régi ortopédiai vizsgálat, hát tényleg ilyenkor döbben rá az ember, hogy nem is olyan szar a mostani ellátás, minden viszonyítás kérdése.

Csicsi nagyon sajnálom a képek elvesztését :cry: Nem szoktátok időnként lementeni? Ilyen pittyenés nálunk is volt már, szintén 401-es van nekünk, igazítottunk egy kicsit az érzékelő lapon és azóta nincs gond. Szerintem nálatok is ilyen lehetett hogy nem érzékelte a lélegzetvételt valamiért. Te szegény, rossz lehet hogy ennyit vagy egyedül :cry: Apának ennyit kell dolgozni, vagy tudna előbb hazamenni? Nagyon tündériek a képek, a tesós kép szuper! Petra már kész nagylány. Vagány a falszínetek. A szemed nem kéne orvosnak megmutatni?

Kat szuper hogy jók lettek az ultrahangok. Tényleg nem lehetett egyszerű a vizsgálat, ilyen pindurkára ennyi tappancsot ráaggatni. Pelusból a Pampers 2-est használjuk de itt lehet hogy máshogy van valahogy mert ez 3-6 kg-ig jó. Arcát kenem, de otthon lehet nincs olyan krém. Nagyon jók a képek! Kezdjétek egy év múlva a babát és akkor is már majd 2 évesek lesztek amikor jön a tesó. Szerintem is előbb összejön, most már be van járatva ott minden :lol:

Sajti örülök hogy végre előkerült apa!!!

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Hát, a hétvége meglátszik a forgalmon :) én is csak olvasni nézegettem ide eddig...

Szombaton nagyot sétáltunk a Kopaszi gátnál. Mókásak lehettünk, én toltam a babaszekeret, Lóránt meg vitte a kezében Szaffit, mert különben sírt :) Amúgy csak gyerekesek voltak az egész gáton, mindenki bekukucskálta a másik babakocsijába, meg ilyenek, nagyon mókás volt.
Vasárnap családi ebéd volt anyáméknál, szóval már mindenkiről van fotó kezében a gyerekkel - rólam megint nem készültek, na jellemző. Szaffi nagyon rendes volt, alig sírt. Viszont így senki nem hitte el nekem, hogy szegénykém iszonyú fáradt. Megkaptam, h ki akarom sajátítani, azért vonulok be vele a gradróbszobába, pedig csak sok volt neki az inger. Tök felborult az egész napja, hazajöttünk, megkajált és úgy elaludt 4kor, hogy 9kor az etetést is álmában csinálta végig. Még mindig nem állt vissza teljesen :(

Snowball
Na mi van a nettel? jön majd szerelő, úgy, mint a wc-hez? :D

Kat
Javult a szeme? Használ a krém a kiütésekre? Nagyon jólnevelt, taktikus fiad van, hogy pont akkor kezd el gőgicsélni, amikor jön a doki :D Már játszószőnyegeztek? Akkor jövő hétvégén lemegyek a pincébe, megkeresem a nővéremét. Nagy szőnyeget én varrni akarok, van egy tökjó Mesés foltvarrás c. könyvem, iszonyú jó mintákkal, majd abból ügyködök, úgyis van egy csomó mintás anyagom a pachwork-ből még.

Sajti
Hihetetlen, mennyit bírsz pörögni :) Nekünk azthiszem nagyon át kell gondolnunk az apa-etetős reggelt. Ma szegény apa 2 órán át próbálta altatni reggel (én meg annyira fáradt voltam, h nem keltem fel, igaz, két csukott ajtón át nem sok sírás hallatszik). Aztán kijöttem, ráraktam a cicire, 5 perc múlva úgy aludt, h ágyúval se lehetett volna kelteni. Persze én már nem tudtam visszaaludni, úgyhogy most mind apa, mind én tök álmosak vagyunk. Ha én etettem volna, a közös hasznosság-függvényünk sokkal optimálisabb lenne.
Nálunk muslinca-invázió van. A kis szemét cseszlék meg a melegre mennek, főleg az orrjukakba. Nem győzöm legyezni őket. Vegyszeres irtást meg nem akarok, mert abból Szaffira is jutna, ugye. Szóval nyomkodom őket agyonfele, bármilyen szadista is (apa meg kiviszi őket az erkélyre, mintha a hóesést túlélnék...). Aszem megvan, melyik virágból jöttek, na azt szortíroztam. Krém hangyamentesítésére próbáltad a sziget-trükköt? Egy nagyobb lapos tálba (virágalátét) vizet teszel, a közepére vmi magasabb tárgyat, és arra a krémet, így a krém egy szigeten van, a hangyák meg nem tudnak beúszni odáig. Oké, sok helyet foglal, meg macerás, de garantáltan hangyamentes!

Nyufó
Ahogy írtad hogy mért kellett elhagyni az anyatejet... hát hihetetlen mázlim van azzal, hogy Szaffi ilyen kitartóan szopizik! tegnap a nővérem nézte az etetést (ő sem tudta Hannát szoptatni), mondta nagy irigykedve, ha Hanna ilyen mohón és kitartóan szopizott volna, tuti nem fogy el a teje. Neked Anna nem szokott túl mohón enni a cumisüvegből? nekünk ez a legújabb, közben meg annyi levegőt nyel, hogy már a felénél megtelik vele, büfiztetni kell, akkor meg az a baj, hogy mért büfizik, amikor ő enni akar? Minden 2. evés sírásba torkollik - jó éjjel nem, akkor rendi a csaj.
Nagyszülőkkel úgy döntöttem nem idegesítem magam, most a sógoromat próbálom becserkészni :) Egyrészt ő párhetente munka miatt jön pestre, szóval nagyobb eséllyel látogat meg minket, másrészt tartozik félmillával Lórántnak, ami jól jönne a lakásvásárláshoz. Szóval gondoltam egy gyereknézegetés közben finoman emlékeztetni lehetne rá :)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Gyors bejelentkezés, mert a MÜPAba megyünk jazz koncertre.
Bálint szeme, illetve a pöttyei rendbe jöttek, illetve jövögetnek. kiderült, hogy a szeme alatti puha bőrön írtó sok pötty volt, mert másnap bevarrosodtak, és akkor jobban látszott. A Fenistil gél szerintem sűrített levegő, de a csepp talán segített, ha másban nem nyugtató hatású, így aznap, amior 3x kapott, evett-aludt.
Bencének nagyon tetszett.
Hétvégén meglátogattak a barátnőim(3lény, és a párjaik) és a hozzájuk tartozó 5 gyerek. Írtó nagy ramazuri volt, de Bálint evett-aludt. Szerintem ilyen gyereket csak rajzolni lehet::)

Én már rég kiraktam a játszószőnyegre, kb10-15percet el is nézelődik, utána jelez, hogy ez már sok, és akkor elalszik az ágyában.

Most a forgó a sztár az ágya fölött, mosolyog, ha felhúzom, és követi a szemével, és hangokat ad ki, és ha abbahagyja, akkor kiabál.
Nem tudom ki találta ki, de valószínűleg nem volt gyereke, hogy ezek a zenélő dolgok kb csak fél percig mennek, és utána fel kell húzni őket, miért nem megy addig, amíg ki nem kapcsolom, mert Bálint képes 1órát hallgani és nézni, én meg fél percenként felhúzom.

NYUFÓ, SNOWBALL: Az unokahugom kint van most Londonba, és az lenne a kérdésem, mi az amit csak kint lehet kapni, és nélkülözhetetlen a gyereknevelésbe, és most hozassak vele?

KépKép
KépKép
kat78
 
 


kat: igazsag szerint nem tudnek neked olyan dolgot ajanlani, ami otthon nincs. Sot...anyu most adott fel nekem postan 2 adag homeos bogyot hasfajasra. Tenyleg torom az agyam, hogy ha esetleg van valami, de azt hiszem hogy azok, akik otthon vannak, vagyis ti, sokkal jobb korulmenyek kozott apolhatjatok a babatokat. Azon lepodtem meg egyebkent, hogy itt lehet kapni Infacolt!!! :shock: De ha esetleg eszembe jut valami, szolok :wink:

Kép

Kép
snowball
 
 


Rekuja rólad is készüljön ám kép a picurral, mert bizony ha felnő keresni fogja azokat a képeket amin anyukájával van és akkor mit mutatsz neki???? Majd fotót kérünk a kész szőnyegről, ha te csinálod! Hát tej az volt rengeteg, csak a csatlakoztatás nem ment sajnos :cry: Nem eszik móhón az üvegből se, úgyhogy szerencsére nem nyel sokat, meg már szépen múlik a hasfájósság is. Volt időszak amikor sokat szenvedett tőle. Na ha tartozik a sógorod akkor lehet azért se fog felétek nézni, nehogy szóba kerüljön a pénz....

Kat koncert??? Szuper!! Jó hogy ki tudtok kapcsolódni! Elképzeltem ahogy egy órát állsz az ágynál és huzogatod a zenélőt, így vicces, csinálva inkább bosszantó... Jó hogy vannak gyerkőcös barátok, lesznek játszópajtások! A kérdésre a válasz, rövid, semmit. Minden van otthon ami itt is. Inkább csak sok minden olcsóbban van, ennyi. De semmi nincs itt amihez otthon ne jutnál hozzá.

Snowball miért nincs netetek???????????????? Mikor lesz?????????

KépKép

KépKép
nyufó8
 
 


Csajok, ez nagyon dúrva. 5és fél hete szültem, erre menstruálok! Megdöntöttem nővérem 6 hetes rekordját :D De most komolyan, nem lehetett volna még 1-2 hónapot várni?! Ráadásul Szaffi napi 6-8 alkalommal 10-20 percet cicin van, szóval még a szoptatás is van valamilyen szinten! De egy hülye elcseszett szervezetem van nekem! Teherbeesés és szopi nem megy, de bezzeg menstruálok :? Ezek szerint szülés után 3 héttel peteérésem volt?! :shock:

Kat
Nem semmi a koncert! Mi direkt nem vettünk erre az évadra jegyeket. Na jó, nem is lesz semmi igazán fenomenális, majd csak ősszel jön néhány nagyobb nevű zongorista a Liszt-év miatt. Bár ahogy saját majom-szeretetemet ismerem, úgyse érezném jól magam pici lány nélkül.

Nyufó
Végülis 2 héttel ezelött készültek képek rólam is :) De amúgy se tetszek magamnak jelenleg, a plusz 6 kg miatt pont úgy nézek ki, mint az a nagyanyám, akit nem szeretek... és ahogy öregszek, ez csak erősödni fog. Kezdem megérteni, mért nem néznek az emberek korral tükörbe. Nem a ráncok vagy a feles kg-k miatt, hanem mert a nem szeretett rokonok néznek vissza :D
Nálunk a hasfájósság most kezd erősödni :( mondjuk csak 2naponta szenvedünk tőle, de akkor nagyon. Remélem, hamar kinövi, olyan kis elkeseredett :(

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Laptetőre kerültem. Már túl vagyok az alvós éjszakán , és nem vettem észre?:)

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Sziasztok!

Rekuja: nekem pont a 6. hét betöltését követő napon jött meg, pedig tudod, Kristófot kizárólag szoptatom napi 7x... Azt mondják, hogy a 8. hétig a vérzés még gyermekágyinak minősül, de hát az enyém elég valódinak tűnt... :shock: Mindenesetre még várunk a következő gyerkőccel...
A hangyákat eleinte mi is kivittük (igaz, valóban mínuszok voltak kint..), de azért ami sok, az sok.. Most a gyerkőc krémjei az egyik nesszeszeremben vannak bezárva, oda nem mennek be a hangyák. De azt képzeld el, észrevettem, hogy már a falra is másznak! Na, mindegy, az utóbbi időben mindenesetre kevesebben vannak, gondolom, a kitett bioriasztóknak köszönhetően... A sziget-trükköt még nem próbálom ki, ui. éjszaka a sötétben tutira felborítanánk, és nálunk parafa padló van.....

Kat: milyen volt a koncert? Ez igen, már én is nagyon vágyakozom a színház után, de még nem merem bevállalni. A napi rendszeres futásaimat is megsínyli Kristóf, amint elmegyek, felébred és sír. Szegény Apa meg dolgozna, de mindig mikor hazajövök, fél kezében a gyerkőc, a másikkal meg gépel...
Bár ami igaz, az igaz, ma már mondtam Apának, hogy az őszi nyaralásunkhoz a tengerparti apartmant már le kellene foglalni... 8)

Képzeljétek, ma voltunk Szarvason kirándulni! Vagyis túlzás, hogy kirándulni, ettünk egy halászlevet a Halászcsárdában (próbáltatok már egy forró, kicsit szálkás halászlevet 4 perc alatt az arcba betolni, közben szórakoztatni a gyerkőcöt, összeszedni a 3 méterre eldobott cumit, stb, miközben Apa komótosan falatozik, és akármit mondasz neki, mindent el kell mondani még1x, ugyanis szerinte rossz a füle????), aztán voltam DM-ben, közben meg kellett etetni a gyerkőcöt (szoptatni kocsiban kész rémálom!!), viszont mivel fújt a szél, sétálni nem tudtunk... Megnéztük a vizet, kicsit ábrándoztunk, hogy már hajóznánk... aztán hazajöttünk..

Közben kiderült, hogy a pesti lakásomból ki fog költözni a bérlő.. Remek, így legalább még egy rezsit fizetnem kell.... :(

KépKép
sajti
 
 


Most vágtuk le Kristóf körmeit, amíg aludt... Apa már csak körömkommandósnak hív.... :D

KépKép
sajti
 
 


Sokat eszünk mi is a Halászba, mert nekünk apartman házunk van a Liget wellnessben:)

KépKép
KépKép
kat78
 
 


Sziasztok!!!

Juheee, reggel ota megint van netunk. Idom meg nem volt visszaolvasni, mert holnap jonnek tesomek, es kicsit keszulodom itthon. Hala a jo egnek Molly ugy ahogy hagy megcsinalni a dolgaimat. Csak neha rajon az anyukazhatnek, es olyankor le sem tudom magamrol vakarni egy oran keresztul. De banja a fene, imadom ha kihasznal :D

Nalunk es neha elojon a hasfajas. Olyankor olyan keservesen tud sirni, de szegeny olyan nevetseges hangot ad ki olyankor, mint egy kis birka, meg csucsoriti a szajat. Persze megszakad a szivem, tegnap is majdnem en is sirtam vele, de muszaj volt tartanom magam es vigasztalnom. Szerencsere nem tartott sokaig, es hatott a csepp, amit adtam neki.

rekuja: en is aggodom, hogy nemsoka meg fog jonni, pedig olyan jol megvoltam nelkule majdnem egy evig. Kivancsi vagyok, hogy hasfajos leszek-e, mint voltam, mert allitolag szules utan ez a baj csillapodik. Valakinek valami tapasztalata ezugyben? Mondjuk majd ha szedek fogamzasgatlot (ugye amit a szoptatas elhagyasa miatt nyugodt lelekkel szedhetek majd...), akkor majd nem fog fajni meg annyira sem a hasam. Mik miatt nem aggodom, pedig 42 orat vegig vajudtam... :lol:

sajti: en is kommandoztam a minap :lol: de szemfules volt a draga es mindig elhuzta a kis kezet. Cseles... Jo neked hogy van energiad futni. En mar odaig jutottam, hogy tegnap majdnem elmentem zumbazni, de vegulis le kellett mondanom, mert Alexnak dolga akadt es nem tudott itthon maradni Mollyval. Mit ne mondjak, nem sirtam el magam hogy nem kell mennem :D De majd jovoheten szerintem mar enis belehuzok az edzesbe.
Hogy ezeknek a ferfiaknak a fulei most romlanak el??? Szerintem ennek valami koze van a terhesseghez-szuleshez. Alex is sokszor panaszkodik hogy pedig o nem is hallja amit mondok, vagy ha ejszaka felkel Molly. Szegenynek vagy 1-2 percig sirnia kell, mire az apja feleszmel, hogy fent van a gyerek.

nyufo: Barmikor szivesen latnalak pedig benneteket! Igaz egyelore szukosen fernenk el, de ugy nez ki hogy tavasszal kerteshazba koltozunk vegre. Szoval amikor csak gondoljatok, hogy par orat kocsikaztok, akkor szivesen fogadlak benneteket :D Persze addig szedd ki a szemoldokod :lol: Azert nem volt netunk, mert a venasszony a postan elb@szta az atutalast, (nem tepte le a csekkrol amit le kellett volna...), es a szolgaltato kikapcsolta a netunket :evil: Gondolhatod... A szolgaltato meg hivott, hogy miert nem fizettuk be a netet, holott mar befizettuk egy hete, mikor mar ok telefonaltak.

Jelentem a furdesnel mar nem uvoltunk!!!!!! :lol: ugy nez ki, hogy lassan, de biztosan megszokja a kis Vizontom a vizet.

Kép

Kép
snowball
 
 


Még valami: csütörtökön megyünk pneumococcus elleni védőoltásra.. Ti oltatjátok a gyerkőcöt?

Kat: milyen a szarvasi wellness?? Nagyon érdekel minket, csak még nem szántuk rá magunkat, hogy elmenjünk a termálfürdőjébe.. mondjuk én most nem is mennék, mert a meleg víztől elindul a tej...

Snowball: képzeld, felmentett voltam testnevelésből, ennek ellenére futócsapatom volt a fősulin is, és jártunk versenyre is.. Ja, meg aerobikoztam, úsztam, lovagoltam, íjásztam, kajakozom, futok, rekreációs edzői papírom van, tehát nem tudok a s.ggemen maradni! :lol: Már valamelyik nap a babakocsival is futottam... :oops:

KépKép
sajti
 
 


Na látom ma mindenki beindult :) Nekünk halál rossz napunk volt, én nemtom, front van vagy mi, de ma aztán semmi sem volt jó. Reggel fél9től mostanáig (este 7 van) 4x fél órát aludt :o néha megmaradt negyed órákat méhikés párnával, de amúgy ha nem volt a kezemben az volt a baj, ha nálam volt, akkor nem tudott kapálódzni, ha leraktam, anyahiány... huh, tiszta kudarcélményem van :( Úgy örültem apának, mint a megváltónak, mikor fél5kor hazajött (főnöke külföldön van, úgyhogy ma csak 9 órát dolgozott :D )

Sajti
Felolvastam apának az éttermi beszámolódat tanulságként. Magára ismert :lol: Főleg a "szerinte rossz a füle" résznél :D Ez akkor a legkirályabb, amikor Szaffi végre bealszik, én meg csendben mondok valamit apának mire ő hangosan visszakérdez, hogy nem hallja :?
Viccet félretéve, én még mindig nemtom, hogy ilyenkor ez a kimozdulás a végén pozitív élményként maradne-e meg bennem. Persze ha majd meleg lesz, tuti lemegyünk Györökre, kinti wc úgyse kell még a csajnak, a szobát meg be lehet fűteni, két éjszakát meg csak kibír fürdés nélkül. Mikro van a tápinak, minden mást meg viszünk. De nekünk így, hogy a sétákat is végigsírja...
Szarvason utoljára vagy 10 éve voltam az ifjúsági táborban. Na jó, voltam vmikor 6 éve is, ha jól számolom. Lehet, idén is menni kéne, szoktak szervezni a haverok kisgyerekes tábort is. Az utóbbi években azért nem voltam, mert az összes ottani barátom már a kisgyerekesbe ment, mi meg ott olyan hülyén mutattunk volna :(

Kat
Mi minden ellen oltunk, de mi oltás-buzi család vagyunk. Nagymamámnak volt egy öccse, aki 18 évesen, 2 hónappal az érettségije után gyermekparalízises lett és teljesen lebénult. 55 éves koráig élt egy szanatóriumban. A fejét tudta mozgatni, de ennyi. Emlékszem rá, egy nagyon vidám vicces bácsi volt. A paralízis elleni oltóanyag pár évvel késöbb lett kötelező. Azóta a családban mindenkit minden ellen oltanak, aki bírja mármint. Szóval mi a kötelezőkön kívül beadjuk a rotát, a gennyes tüdőgyuszit, meg az agyhártyagyuszit is, bár ezeket aszem késöbb kell, csak a rota van viszonylag korán. Majd mondja a doki, mert jeleztem, h ami oltóanyagot talál, azt nyomja csak be a lányba :)

Snowball
Látom, úgy jártatok a nettel, mint én a telefonnal :) apának csoportos beszedése volt, vagyis vonták a számláról, de vmi miatt csak 2010-ig. De persze ő ezt nem tudta. Aztán vmiért feltűnt februárban, h nem vontak januárra, újraindította, majd 2 nap múlva (amikor már levonták) kikapcsolták a telefonom :) Mondjuk csak egy fél napig, estére már megint volt.
A kertesház jól hangzik, főleg h csak tavasztól! Nem kell havat lapátolni, de lehet virágokat ültetni :wink:

Ma én is sportoltam. Kiporszívóztam a lakást :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?