Pici lányt tegnap este annyira elfárasztottuk, hogy még mindíg alszik
Tegnap megtanult fekvőtámaszozni, és teljesen fókásan felnyomja már a kis fejét, ha hason van (persze csak ha apán fekszik, mert akkor motiválja h így láthatja apa csillogó szemüvegét). Elvileg ma kéne az 1 hónapos vizsgálatra jönnie a védőnéninek, remélem meggyógyult múlt hét óta.
Ja a fűtés meg csak félig jött vissza, minden második radiátor tök hideg volt, úgyhogy benyomtam a légkondit fűtésre. Aztán este 8kor meguntam, elővettem egy csavarhúzót meg egy bicskát és megcsináltam a fűtést
egy hős vagyok apa szemében
Sajti
Akartam írni, csak elfelejtettem a vizsgálatokról. Szóval elvileg nem kötelező a fej-has ultrahang, meg az ortopédia. Nálunk a doki mindenkit autómatikusan elküld, gondolom Kat is emiatt megy, de vidéken simán lehet, h nincs rá kapacitás, úgyhogy nem erőltetik. 1-2 hónapos kor között csinálják, pont most kell időpontot kérnem a vizsgálatokra, aztán beugrani a dokihoz beutalóért (úgyis menni kell tápirecept miatt).
Remélem, tényleg hazaért a férjed!
snowball
Remélem, a szemecskéje rendbejön. Tudod, anyám módszere, hagyni kell sírni, h a könnycsatornák működjenek... Tiszta cuki a pici lány, kis hajasbaba, gondolom fodrászozzátok is rendesen. Mi folyton punk-ra fésüljük a haját
Megvan az új kocsi? tök jó!
Nyufo
Nagyszülőket végül nem bírtam megállni, hétfőn felskypoltam egy 8 perces hívásra. Bár többször hangsúlyozták, hogy épp vacsoráztak, meg vmi sztorit is nyomtak a kutyáról, de azért örömködtek Szaffinak, meg az is eszükbe jutott, h Lórántnak pár napja szülinapja volt. Egyébként meggyőződésem, hogy csak nem bírják az érzéseiket kifejezni. Vagy csak jobb ezt hinni?
Huh, hát ahogy írod, milyen két picivel... mi nagyon nem akarunk várni a 2.al, ugye, de lehet, h mégis kéne egy picit, anyám 1,5 év múlva megy nyugdíjba, legalább addig. Szóval akkor az őszig nem kéne teherbe esnem... no nem, mintha sok esélyem lenne rá lombik nélkül... mi nem fogunk védekezni, ha a "csoda" korábban jön, annak csak örülni kell a mi esetünkben! Szívesen kihagynám a hormonokat. Jaj, tegnap apa "nagyon kedves" volt. Kifejtette, hogy mennyire fontos, h vigyázzak magamra, h ne fáradjak el nagyon Szaffi miatt, mert a családban mind3an fontosak vagyunk stb. Már kezdtem meghatódni, mikor hozzátette "... mert akkor hogy hordod ki a következőket?" Na, le lettem minősítve keltetőgéppé
Tyuntyi
Jó a babakocsis sztory
tényleg olyan, mint az enyém
és vajon még hány hasonló esetünk lesz, mire megszokjuk a rendet?
Ti is a Camponába jártok? hozzánk is az van a legközelebb. Pedig ott tök jó a játékbolt, csak bosszantó, hogy a babás bolt pont akkor szűnt meg, amikor terhesek lettünk (vagy nekem csak akkor tűnt fel, h bezárt?). Nem mintha olcsó lett volna
Amikor olyan nagyon sírós volt, nem volt valami front? Én mindig ezzel nyugtatom magam
De azt vettem észre, h sokkal jobban viselem a sírósságát, ha előre felkészülök rá. Pl ha 1 nap felborul a napirend, másnap már úgy tervezek, és akkor egyáltalán nem zavar ugyanaz.
Titike
Tényleg hogy hasonlít a két baba! És mindketten milyen kis hajas babák
Nagyon aranyosak! jó, hogy végre valaki azt írja, hogy működik a két gyereket egyszerre
a lányod ovis már, vagy otthon van veletek? Azért nem semmi lehet a tulaj, ti gondolom rendesen fizettek a tv-ért is...