Sziasztok!
Vasárnap este Szofika széklete nagyon laza volt és olyan nyálkás cucc is volt benne. Tamika hétfőn kezdte produkálni ezt.
Kedden voltunk oltáson, mondtuk a dokinak, sőt meg is tudta nézni:-), mert mire odaértünk Szofika produkált egyet, pedig 10 percre lakunk a rendelőtől. Megnézte, és nem mondott semmit, hogy ez mi, mondta rendben, be lehet oltani.
Szegénykék úgy sírtak, sőt ordítottak, annyira sajnáltam őket.
Még fürdésnél is levágtak egy ordítást, na mondtam is, hogy jó éjszakának nézünk elébe, de csodával határos módon evés után 1 órával már aludtak (fürdés után nem igazán szoktak sokat aludni a következő etetésig), és egész tűrhető volt az egész éjszaka is.
Hétfőn közben nekem is kezdtek jelentkezni az influenza jelei, neocitránt és torok ellen kezdtem szedni valamit, nem igazán enyhült, így kedden reggel 7-kor már dokinál voltam antibigyóért. Szedem-szedem, de sok javulást nem tapasztalok, olyan hullámzó a hogylétem.
Egyenlőre a csajokon még nem veszek észre semmit, bár Szofikának most mértem lázat, mert melegnek találtam és 37 volt.
Lehet ez még oltás miatt ennyi idő után? Náluk mikortól számít láznak? A széklet dolog úgy néz ki kezd megoldódni, Tamikánál már teljesen normális (bár a tápszertől biztos szorulásos lesz megint, mondta a dr nő, hogy felír másik tápszert Humanat, de utána mondta, h várjuk meg a pénteket, h mit mond a doki).
Szofinál este volt utoljára, de kaki nem volt csak a nyálkás trutyi, azóta semmi, remélem ezzel neki is rendeződik. Adok nekik Normaflore-t, lehet ez segített.
Vanda
Nem semmi lehetett ez a tv dolog, szerencse, hogy jól végződött.
Pont a hozzátáplálást nem kell korrigáltan számolni? Pedig szerintem az a kényesebb a kis gyomruk miatt, vagy nem jól gondolom?
Abbey
Kérdeztem a múltkor primbiotikumról, hogy hallottatok róla, és az pont szorulásra jó.