Új privát üzeneted érkezett!

Babus,nyipákolás :lol: Na,akkor azért visszaaludtak,remélem te is :wink:

Timi,a fene,én is mindig elkapom tőlük :( Alexának drukk,hogy ne kapja el!
Vendég

Nem tudok dicsekedni rekord idejű alvással, Míra 3/4 8-kor, Emma 1/4 9-kor kelt, de ő a fél éjszaka sírt, csak épp nem mondta meg miért.
Ma reggelre viszont Míra teljesen berekedt, de felköhögnek mindketten. Érdekes, alvás közben, mikor a köhögés kezdődött, már alig-alig van kucogás.

Emma tegnap látta uncsitesója haját becopfozva, csatokkal eltűzve, és már tegnap is sokáig bírta, ma meg már reggel óta a hajában van a gumi és a csat. Most, hogy szegénynek bénán levágtam nem lenne feltétlen szükséges, de legalább szokja. Meg fürdéskor nem lesz vizes, kajakor nem csíoi be a partedli a haját.

Kép

Nyuszi, Noncsi nagyon durva :shock: Ez nemhogy javulna, idővel romlik.

Babus, de jó, sokáig alvás! :D :D :D

Timi, kezd még iziben kúrálni magadat, Kalmopirin nekem nagyon bevált! Na meg egy kis pálinka-kúra.

Hú, Zsófi javában kikapcsol :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Törpi: nálatok hogy van mindíg ilyen rend??? Már korábban is akartam kérdezni! Nálunk mindíg kupi van, azt sem tudom milyen a lakás, ha rend van, mert ha el is pakolok, akkor is mindenhol játék van. Kis copfos Emma, aranyos! Pálinka-kúra: ezzel csak az a gond, hogy nincs itthon, meg utálom is, de az ügy érdekében volt, hogy már bevetettem! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Ja, és azt el is felejtettem, jhogy délelőtt Hanga még szörcsögő volt, de mióta leraktuk aludni egyet sem köhintett. :D Én ezt nagyon jó jelnek veszem és így holnap nem megyünk orvoshoz, mert ma még láza sem volt. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Törpi,de szép kis cofisod van :D egy gumi? Nekünk kettővel könnyebben megy. Alvást összeadtad? Köhögésből jobbulást! Timi,hátha tényleg tegnap volt a mélypont,és már gyógyul is :wink:
Vendég

Nyuszi, alvás alig több, mint 9 óra, délután csak kettő volt tegnap, ma 3, mert elaludtam vele :oops: Gumink csak egy akadt ilyen kicsi, azért nem is volt kérdés. meg így is olyan kis vékonyka az a copf :)

Timi, én is csak a mézest szeretem :oops: Rend sosincs, csak véletlen lehet, ha annak látszik a képen. Amúgy már nehezen viseltem a sok apró játékot, így vettem dobozokat, na meg száműztem a ritkábban használtakat a hátsó szobába a nappaliból. Ott is szeretnek lenni, ugrálni az ágyon, pakolni....
Remélem Hanga továbbra is javul, bár szerintem a doki nem fogja így oltani. Nyugodt éjszakát!!!!!

törpilla812

jo reggelt, itt a hajnali brigád :evil: :evil: ami nem is lenne azért akkora baj ha nem ittam volna tegnap kolát és tudtam volna aludni pedig már hányszor megfogadtam :( pedig tök ritkán iszunk, de tegnap vettem meg sütit is ennyi volt a Valentinnapi kirugunkahámbol :lol: :?
Törpi: aztaaaaa mekkora coffffffffffffffffi :lol: :lol: mi is itt tartunk kb hajban :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Jó reggelt!

Törpi,ja,cofi nálunk is vékony,de így legalább nem kell még csat is bele :lol:
Tényleg szép rend van nálatok,játékokból én is sokat szanáltam,de így is mindig mindenhol az van.
Köhögéssel mizu?Javul?

Babus,jól nagy buli volt :lol: Mi isszuk a cólát,sajna,pedig tudom nm kéne,de függők vagyunk :oops: Érdekes,hogy az alvással nem lenne gond,biztos hozzászoktunk :roll:

Timi,jobban vagytok már?
Vendég

Jó reggelt!

Babus: jól kirúgtatok a hámból! :lol: Mi sem iszunk kólát, max. ha vendégek vannak, de én akkor sem nagyon, mert nem tudok tőle aludni.

Nyulasz: köszi, alakulunk, Hanga tegnap már nem köhögött, éjjel 1x keltem hozzá. Nekem meg olyan mintha gondolkozna a torokfájás, hogy most kitör vagy mégsem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Bálint még nagyon zizeg, de Gergő már szerintem jobban. Még azért mindketten kapnak reggel egy köptetős hörgőtágítós inhalálást, napközben és este Ventolin puffokat. Sajnos nem sok jön az orrukból, de remélem a köhögés sok slejmet hoz fel nekik, ami valsz a gyomrukban landol.
Éjszaka rémes volt, egymás után keltek jó drabig, és csak sírtak. Mert hát jönnek a rágó fogak is. Bálintnál tapinthatóan meg van duzzadva fent mindkét oldalon, és nagyon rág is szegénykém :(

TIMI: doki mit mond Hanga köhögésére? Már olvasom, hogy jobban, az jó :)

VANDA: Jonbbulást!

TÖRPI: Emma nagyon csini :) Johanna még nem igen viseli el a csattokat, Vera már szerette, de ugye most rövid a hajuk!

Kata
labkat

Sziasztok!

Kata, sajnálom az éjszakát. :(

Törpi, copfért irigy. Lettinek még lenne is haja, de kicsúszik belőle a gumi.... Milyen gumit kell venni?????? :roll:

Nyulasz, határidős munka okozza a havazódást szombat este is.. :?

Babus, ejnye-bejnye, így jár, aki KOCAkólás... :wink: :lol: :lol:
Nyüszmögés (vagy mi, találóbb volt a te kifejezésed..) az nálunk is van.. Pl most is, mert azt a fránya cipőt olyan nehéz levenni egyedüüüüül! :x :x :x

Mi si fogzunk ezerrel, Lettit feltartottam a magasba és a fejemre hullott egy hektoliter nyál... :shock: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kata: éjszakáitokat sajnálom! Hangát nem vittem végül orvoshoz, jobban van, az oltást meg jövő hét hétfőre lőttem be.

Rana: nyálpakolás alkalmazol? És szép selymes lesz tőle a hajad? :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

nos, mi reggel a dokinál kötöttünk ki, Míra éjjel kétszer is hányt, végül mellettem aludt. Aztán fél6kor Emma jött, de hamar vissza is vittem. Míra 1/4 9-ig aludt, Emmát 3/4 9-kor keltette Míra, mert indulni kellett a dokihoz. M ab-t kapott, E csak hörgőtágítót. Hőemelkeds néha van M-nál, de más semmi. Kedvük jó, virgoncak, max az étvágy nem az igazi. Meg ha rájönnek, hogy fáj valami, akkor nagyon bújnak.

Babus, jó kis buli :wink: Nekünk is hasonlóra fogja csak futni két beteg gyerek mellett :? :? Cofffffffi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Emmának ennyi jutott egyenlőre, Mírának ennyi se :? :lol:

Rana, gumi :shock: vhol találtam :oops: Nyálzuhatag :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi, éjszakátok milyen volt?

Kata, sajnálom az éjszakátokat!!!! Míra haját én is le fogom vágni, mert így elég kis béna, de megvárom, míg melegebb lesz. Tudom, Te kényszerből vágtad.

törpilla812

Timikém, lehet, hogy ma nem jutok el a postára, de a héten tuti útba ejtem :oops:

törpilla812

Törpi: okés! Majd írok egy címet! Meg neked is van írnivalód ám!
Betegséget sajnálom! Tudom milyen cudar! Félek nehogy most meg Alexa robbanjon le nekem, mert akkor tuti nem jutunk el oltásra jövő héten sem és Krisztián mára is szabit írt ki, még jó, hogy át tudta tenni jövő hétre!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kata: Bálintodnak nagyon boldog névnapot kívánok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jo reggelt!
Kata Bálintodnak Boldog Névnapot!

babusok
Budapest

Törpi: jobbulást :wink:
Rana: nyipákolás :lol: :lol: hány fogatok van már? én meg hektoliter nyálon rötyögtem :lol: :lol:

babusok
Budapest

Zsófi: akkor drukk bölcsihez :wink:
Kata: gyorsan bujjanak ki fogacskák :wink:

babusok
Budapest

azt ne mondjátok h Mindenki alszik :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

Babus: mi nem alszunk, csak gyorsan összedobtam az ebédet, mert postára is mennem kell-csajokkal együtt. De azért koránkelésben te nyertél! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Babus, ja nyipákolás! Igyekszem nem elfelejteni, annyira találó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fogak: Na számoljunk csak, nekem 32, Apának valamivel kevesebb, talán 30, Ajsikának 7 (a jobb alsó 2-es teteje már kint van), Lettinek meg 6 (a felső kettesek már szinte teljesen kint vannak).

Timi, atyaég, friss vagy, mint a harmat! :shock: :D

Most enyémek is korán keltek, magukhoz és hozzánk képest legalábbis: 1/4 8-kor. :? Azok a fránya fogacskák... (Vagy front?) Babus, nem is tudom, te hogy bírod, én majd' elalszom már most. :roll:

Bálintnak boldog névnapot!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="timi76"]B írta:timi76abus: mi nem alszunk, csak gyorsan összedobtam az ebédet, mert postára is mennem kell-csajokkal együtt. De azért koránkelésben te nyertél! :wink:

sztem mindig mi nyerünk :evil: :evil: :lol: :lol:
hu én fürcsiig szerencsére tegnap megföztem Apa idöben hazért kivételesen ki is használtam :lol: még tésztát kell fözni :lol: azt frissen szoktam

babusok
Budapest

Rana: 9 körül Csajok mondták h csicsikálunk picit lepihiztünk szivacsra na akkor volt egy holtpontom :oops: :lol: ismét kávézom igy birom :lol:
meg néha Apa hagy aludni és este pl. ö pakolja be a mosogatogépet :lol: :oops:

babusok
Budapest

én is gondoltam megyünk egy kört valamerre de megláttam a höméröt és minusz van :( én meg fázos :oops:

babusok
Budapest

gyerekeim már tökéletesen kezelik a mikrot Apa szidja is magát h erre nem gondolt h gyerekzáras leygen...szoval jol megmelegitették az innit és meghuzták Lalu jol megégette a nyelvét remélem most drabig elment a kedvük én meg béna voltam és nem vettem észre azst hittem csak 1 mp volt de ezek szerint nem :(

babusok
Budapest

Rana: ha, nagyon friss vagyok, mint a 2 hetes vágott virág! :lol:
Alakulnak azok a fogak, így négyőtöknak már nagyon sok van!
:lol:

Babus: mikrót sajnálom! Nem tudtok rá zárat tenni?

Alexának kibújt a 8. fogacskája, Hangának délután tartok vizitet, bár napok óta nem engedi megnézni, ha kérem, akkor vigyorog (vagy vicsorog) és szájzárat kap, rázza a fejét.

Képzeljétek! Nyertem a femina egyik játékán egy 15 ezer Ft-os ajándékcsomagot! Reggel töltöttem ki a tesztet, ma volt a határidő. :D :D :D

Nyílt Martonban egy pelenkadiszkont, most tesztelünk. Múlt héten bent voltunk mondta a csaj, hogy hétfőre hozat próbacsomagot mindenféle pelenkával a méretünkben. Tegnap át is mentem érte, készítem a pénztárcámat, mert ugye krisztus sírját sem ingyen őrizték és erre a csaj mosolyogva rázza a fejét, hogy ezért nem kell fizetni, ingyen van! Hát nagyon meglepődtem, de annyira jól esett! Az élet apró örömei! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: de ügyi vagy :lol: majd mesélj mi volt a csomiban remélem használhato dolgok :lol:
mennyibe kerülnek itt a pelusok? mesélj majd h bevált-e :wink:
mikro zárat ugye lehetne rakni h ne nyissák ki de a gombokat tudják nyomni meg tekerni is :evil: :evil: :evil: mázlimra legalább a sütö-tüzhely gyerekbiztos :wink: remélem ezt is megunják minél elöbb...ma a komod is sláger volt amin a tv van :evil: :evil: :evil:

babusok
Budapest

Babus: én már nem idegesítem magam, hogy mit csinálnak, csak ugye bajuk ne legyen! Előbb utóbb mindent meg lehet unni. A térelválasztónk, a dohányzóasztalunk meg van rágva, nagyon csúnya és hol van még a rágós korszak vége!? A tv-nk hamarosan beadja a kulcsot és a kapcsolgatás csak gyorsítja a folyamatot. A szekrényajtókon lógás és csapkodás plusszban a dobhártyámat és az idegeimet is rongálja, na meg a tűzhely gombjainak csavargatása. És még tudnám sorolni! :lol:
Pelus olyan 35/db, van olcsóbb és drágább, csak átlagoltam. Éjjelre kapják, hogy tuti legyen a teszt! Van közte olyan, mintha pampers lenne, legalábbis fogásra, gumírozásra, szerintem az lesz a befutó, meg bugyipelus is van közte, nekem nagyon tetszik, szerintem nyárra az lesz már a nyerő, mert azt futkosás közben is hipp-hopp cserélem. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vanda: jobbulást nektek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Rana, köszönjük a teljes körű beszámolót, megtisztelő, hogy ennyire mélyen beavatsz minket a család fogállományának ismeretébe :wink: :lol: :lol:
1/4 8? hadd ne sajnáljalak :? Te szerencsés!

Zsófi, jól hangzik ez a bölcsi dolog, nem értem akkor, hogy nálunk mi ez a rettenet :shock: Na de mindegy is, mert asszem azonnal oviba mennek ősszel, itt helyben van egy minicsoprt, ami a kiscsoportos kornál fiatalabbakat veszi be. Itt úgy tudom nem kérnek semmit, örülnek, ha viszem a gyereket.
Örülök, hogy jól sikerült a hétvége, most pihend akkor ki :wink:

Kata, isten éltesse Bálintodat! Hogy vagytok? Javulgat már a csapat? Éjszaka milyen volt?

Babus, mikro, nem rossz :shock: Míra is nagy csodálója ennek a háztartási kütyünek, de már leszokott a nyomkodásáról. majd biztos jön a Ti korszakotok is, mikor melegíteni is akar benne. Lalu szája oké azért? Sírt szegénykém, gondolom :(
Tv szekrényt a hálónkban eddig nem érték fel, na tegnap ennek a korszaknak is vége lett, már azt is ki-be kapcsolgatják. Míg teregettem, arra eszméltem, hogy szól a TV a hálóban :? A nappalit már megszoktam, mert az igencsak alacsonyan van, meg a dvd lejátszó, meg az erősítő... Nálunk sincs már semmi biztonságban :?
Nem tom, ma mikor keltetek, de én 5-kor :? Onnantól Emma 7-ig dumálgatott. Kapott vizet, cumit, kutyust, macit..., de csak nem aludt vissza, 3. kör után feladtam. Majd kelt Míra is. Apa ővele melegíti reggel a kakaót, ez már a kettejük kis rituáléja, addig Emma velem tévézik az ágyban. Na ma behozta apa, ő fogta, kényelmesen elhelyezkedett a hasamon, és bevágta a szunyát :shock: Vihettem vissza a kiságyába, de csak 8-ig hagytam aludni.

Timi, én se dugtam ki ma az orrom a lányokkal, ilyen hidegben nem akarom őket kivinni, így a posta ma is elmarad :oops: :?
Fogacskákhoz gratula! Na, mi ütött Hangába? Torkát mutatja, fogát nem? Igencsak érdekes szégyenérzete van ennek a leányzónak :shock: :lol:
Feminához csak sárga irigy fejecskéket tennék :wink: Ügyi vagy!

Lányok amúgy jól, Míra már alváskor sem köhög, Emma annál inkább :( Ma elkezdtek taknyosodni is, de nem szívható állapotban, csak törölni tudom, így szegény orrocskájuk már kezd pirosodni. Pedig Míra már olyan ügyesen fújja is, hogy csak ámulok. Étvágyuk ma teljesen oké, mert tegnap Emma ebédelni sem akart, csak vacsizott, Míra meg beérte délben 3/4 óra alvással, mert a köhögése felébresztette. Ettől függetlenül 9-ig ugrabugráltak, szóval abszolút nem két beteg gyerek látszatát keltik.
Ja, és Emma két copfban nyomja egész nap, Míra sem szedi ki a hajából, csak megállapítja, hogy copf. Fényképezni sajnos nem sikerült, mert mindig a kamera másik oldalán akarnak lenni :?

törpilla812

Törpi: hát ez az h melegiteni akarnak :evil: :lol: bepakolják az innivalojukat és igy lett a baj :( de pár perc mulva már semmi baja nem volt szerencsére :lol: , de volt sirás :(
ma Te nyertél :lol: :? mi 5.30 :lol: :lol:
hu ez az ovi jol hangzik :wink: most összel már mennétek is?
Timi: na akkor majd referálj, a bugyison én is gondolkozom h az vajon jobb-e mikor már alakul a szobatisztaság akkor egyedül is le tudják ugye huzni vagy tök felesleges mert "egyböl" bugyi oszt kész :lol:

babusok
Budapest

http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
kattins a linkre majd a képernyöre itt egy kis tavasz :lol: :lol:

babusok
Budapest

Törpi: Emma ügyi, hogy tűri a copfot, na meg Míra is! Hangáét nekem is össze kéne már fognom hátul, de kiszedi ő is, meg Alexa is.

Babus: köszi a tavaszt! :D Lehetne kintr is kérni igaziból? Vagy nem te vagy a tavasztündér? Légyszi-légyszi! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, nekünk is kiszedés volt eddig, nem tudom, mi ez a csoda, de imádom a copfis fejét :D

Babus, ha betöltik a kettő és felet, akkor mehetnek a minicsoportba, ez idén októberben lesz. Ja, és szobatisztaság kell. Remélem nyáron mi is túl leszünk rajta. Már most szól hol egyik, hol másik, hogy kaki/pisi wc, de eredmény még igencsak csekély volt. Bugyipeluson én nem gondolkodtam, mert gatyát, harisnyát is letolnak, nem hinném, hogy a pelus különb lenne. Na de a tépőzárast is imádják levenni. Nálunk semmi nem megoldás az ellen, ha ők meztelenek akarnak lenni :lol: :lol:
Üdv köztünk, TavaszTündér! :lol: :lol: :lol:

törpilla812

SZiasztok
Mi is vagyunk, hétvége mamánál volt, most azt heverem szokás szerint ott mindig elfáradok

Betegnek jobbulást, elég takony idő van, a sok bacinak ez kedvez
csajok szerencsére eddig meguszták betegség nélkül kopp kopp

Majd visszaolvasok csak gyors bejelentkeztem

Móni
KépKép
reunion

Hangának kint van egy kisörlő széle! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Törpi: hát én vmi átmenetnem gondoltam h az akkor jo-"kell" mármint ha már alakul a szobatisztaság és egyedül ha szeretne le tudja tolni h pisiljenbilibe de esetleg még igényli a pelust is
vagy ilyen nincs is?mármint ilyen átmenet...
hu lassan utána kell olvasnom meg kérdeznem pontosan h is vannak ezek :lol:

babusok
Budapest

Babus, hát ez az, hogy én sem vagyok ezekkel a dolgokkal egyáltalán tisztában :oops: A gondolat jónak hangzik, de még nem hallottam mástól ilyet.

Timi, éljen!!!!!!

Móni, szia!

törpilla812

Sziasztok!

Köszöntést köszönjük. Egészségünk jobban, bár ma mindketten sebhelyesek, bevágták a fejüket! Egyébként még hörgőtágítom őket, de talán Gergőt egy-két nap múlva nem! Bálint még azért hurutos!

Törpi: Mírát sajnálom :( Jobbulást nektek is.

Remélhetőleg ez az influenza csak ennyi lesz, hogy kis köhögés, kis hurutosád, és kész.

na mennem kell!

Kata
labkat

Jó reggelt!

Sehol senki?
Nyulasz:???? Tegnap egy betűt sem írtál! Ugye nincs baj?!

Kicsit aggódom, lányaim egyre korábban kukorékolnak, ma 630-kor ébredtem nyünyögésre és nem aludtak vissza! Alexához éjjel kelnem kellett 1x, mert sirdogált. Ilyenkor ha felveszem teljesen megnyugszik, lelassul a légzése, teljesen rámsimul és a nyakamba szuszogva alszik tovább. Annyira jó érzés, szívem szerint vinném magammal aludni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Lkata,Bálintnak nagyon boldog névnapot kívánok!

Remélem már jobban vagytok!

Törpi,mi a baja Mírának,mit mondott a doki?AB-t sajnálom,jobbulást!!!És Emmának is!
Ez a miniovi jól hangzik,és utána ugyaie járnának oviba?Mert akkor még inkább jó!

Babus,jujj,mikro :shock: :( Szegénykém...mi mikrónk magason van,azt nem érik el.

Timi,gratula!Majd meséld el mi szépet nyertél :D Apám huga egyfolytában játszik,mindennel,de nyerni is sokat nyer.10 év alatt 5 mobiltelefont,laptopot,100ezer forintos benzinutalványt,egy évre elegendő kutyatápot,hungaroringes tesztvezetést,dvd lejátszót és még sorolhatnám...vásárolni is úgy megy,ha egy tusfürdővel játék van,akkor azt veszi,amikor étteremben voltunk,akkor forgatta a kólás üveget,hogy nincs-e vele valamilyen játék.Azt mondja,most a facebookon játszik sokat,mondjuk én nem vagyok ott,de mindig megfogadom,hogy én is játszani fogok,aztán gyüjtöm a visszaküldendő kódot,meg hasonlókat,majd jól elfelejtem :lol:

Nektek is jobbulást!!!

Pelus :D még jó,hogy a mintacsomagért nem kértek pénzt!Hajrá tesztelés!

Móni,mamánál akkor nem a pihenésről szól a dolog?
Ja,pénzt megkaptad a kiscipőkért? :roll:

Az jó,hogy nem vagytok betegek!Ne is legyetek!

megyek iszom egy kávét.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.02.16 07:15-kor.
Vendég

Timi,most viszont sikerült duplán is írnom :lol:
Vendég

Nyulasz: na, csak hiányolni kellett egyből dupláztál! :lol: Ja, hát én is kb. olyan játékos vagyok, mint te, ezért nyerni sem szoktam! ha jól látom parfümcsomagot nyertem, ha jó illata van megtartom, ha nem, akkor fellövöm teszre. Nagynénéd akkor nagyban nyomja! Jól teszi!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jo reggelt!
Timi: no nem szivesen mondanám ám h üdv a hajnali klubban :? :lol: :cry:
parfüm jol hangzik :wink:
Nyulasz: na akkor megvagytok :wink:
juj nekünk egyik barátunk anyukája ilyen szerencsés ö már nyert autot is :shock: :lol:

babusok
Budapest

Timi,tegnap elhavazódtam :lol:
Parfüm :D

Korán kelést sajnálom.

Babus,autót?Tényleg szerencsés!

Nekünk végre van eredménye ennek a sok éjszakai evésnek,Noémi másfél hónap alatt 70 dekát hízott :shock: Még januárban 8.3 volt,és sokáig max 8.5-ig ment fel a mérleg(ugye januárban betegek voltak,akkor sokat mértük,hogy nem fogy-e,de volt,hogy csak 8.2 volt),most három nap is megmértük egymás után,és 9 kiló :D :D :D Bada meg 12 :lol:

Lidliben csütörtöktől a wc szűkítő 999 forint,és egész pofásan néz ki :D
Vendég

Egy kérdés,ki mit ad vacsira,és azt mennyi idővel a táp elött?Mi már mindent kipróbáltunk Noéminél,kenyér,tejpép,főzelék,pöri tésztával,üveges sütőtök,halrudak(a kenyérből ugyan csak egy harmad szelet fogy,de a többi dologból szépen eszik 7-fél8 körül,majd 9-kor táp).Kiváncsi lennék mi az amitől éjjel nem éhezik meg.Bár lehet ha eléri a súlyát magától elhagyja az éjszakai evést? :roll: Vagy ebbe ne is bízzak?
Vendég

Nyulasz: enyémek fél 6-kor vacsiznak, nagyjából azok közül amit felsoroltál, tegnap virsli volt a délről maradt krumplipürével, de zsemle szokott lenni ált., de abból nem nagyon esznek, 7-körül meg táp, olyan 250 fejenként, aztán mennek szunyálni egyből. És persze gratula a hízáshoz! :D Lehet egyébként, ha eléri Noémi a neki megfelelő súlyt, akkor nem fog éjjel kajálni! Valamiben csak kell bízni! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi,most komolyan,7-kor táp,és utána szunya??? :shock: Hű,mi 8-kor fürdünk,és 9 elött kicsivel táp,és 9-kor megyünk csak aludni :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?