Rana, köszönjük a teljes körű beszámolót, megtisztelő, hogy ennyire mélyen beavatsz minket a család fogállományának ismeretébe
1/4 8? hadd ne sajnáljalak
Te szerencsés!
Zsófi, jól hangzik ez a bölcsi dolog, nem értem akkor, hogy nálunk mi ez a rettenet
Na de mindegy is, mert asszem azonnal oviba mennek ősszel, itt helyben van egy minicsoprt, ami a kiscsoportos kornál fiatalabbakat veszi be. Itt úgy tudom nem kérnek semmit, örülnek, ha viszem a gyereket.
Örülök, hogy jól sikerült a hétvége, most pihend akkor ki
Kata, isten éltesse Bálintodat! Hogy vagytok? Javulgat már a csapat? Éjszaka milyen volt?
Babus, mikro, nem rossz
Míra is nagy csodálója ennek a háztartási kütyünek, de már leszokott a nyomkodásáról. majd biztos jön a Ti korszakotok is, mikor melegíteni is akar benne. Lalu szája oké azért? Sírt szegénykém, gondolom
Tv szekrényt a hálónkban eddig nem érték fel, na tegnap ennek a korszaknak is vége lett, már azt is ki-be kapcsolgatják. Míg teregettem, arra eszméltem, hogy szól a TV a hálóban
A nappalit már megszoktam, mert az igencsak alacsonyan van, meg a dvd lejátszó, meg az erősítő... Nálunk sincs már semmi biztonságban
Nem tom, ma mikor keltetek, de én 5-kor
Onnantól Emma 7-ig dumálgatott. Kapott vizet, cumit, kutyust, macit..., de csak nem aludt vissza, 3. kör után feladtam. Majd kelt Míra is. Apa ővele melegíti reggel a kakaót, ez már a kettejük kis rituáléja, addig Emma velem tévézik az ágyban. Na ma behozta apa, ő fogta, kényelmesen elhelyezkedett a hasamon, és bevágta a szunyát
Vihettem vissza a kiságyába, de csak 8-ig hagytam aludni.
Timi, én se dugtam ki ma az orrom a lányokkal, ilyen hidegben nem akarom őket kivinni, így a posta ma is elmarad
Fogacskákhoz gratula! Na, mi ütött Hangába? Torkát mutatja, fogát nem? Igencsak érdekes szégyenérzete van ennek a leányzónak
Feminához csak sárga irigy fejecskéket tennék
Ügyi vagy!
Lányok amúgy jól, Míra már alváskor sem köhög, Emma annál inkább
Ma elkezdtek taknyosodni is, de nem szívható állapotban, csak törölni tudom, így szegény orrocskájuk már kezd pirosodni. Pedig Míra már olyan ügyesen fújja is, hogy csak ámulok. Étvágyuk ma teljesen oké, mert tegnap Emma ebédelni sem akart, csak vacsizott, Míra meg beérte délben 3/4 óra alvással, mert a köhögése felébresztette. Ettől függetlenül 9-ig ugrabugráltak, szóval abszolút nem két beteg gyerek látszatát keltik.
Ja, és Emma két copfban nyomja egész nap, Míra sem szedi ki a hajából, csak megállapítja, hogy copf. Fényképezni sajnos nem sikerült, mert mindig a kamera másik oldalán akarnak lenni