Sziasztok, lányok,
minden megbecsülésem azoké, akik kibírnak heteket apjukember nélkül. Ma reggel ment el munkába, este-éjjel horgásznak, nem alszik itthon, és csak holnap este meló után jön haza. Én már most féldepi vagyok a gondolatra, hogy este egyedül leszek.Majd az én férfias kisfiam vigyáz rám
Ráadásul beütött a krach, 1 hete mindkét húgom munkába állt, rendes 8-ra járós helyre. Az egy dolog, hogy nincs kihez szólnom egész nap (igen, igen, megszoktam a jót
) de elnéztem a naptárt, hat hete be vagyok jelentve 16-ra fodrászhoz, ami kedd, holnap, aszittem szerda, és persze pont most, először a történelemben a bébiszitty vidéken van, csak kedden jön haza, hiszen én szerdára kértem őt...ááááá!
Úgyhogy most voltunk megnézni az Őrsön a "bébihotelt", hát, nemtom mi lesz, idegen helyen még sose hagytam ott, igaz csak 2-3 óra, de akkor is...És most ráadásul halasztani se tudom, egyrészt ez a nyeremény "sztárfodrász", másrészt ház. évfordulónk van, harmadrészt 3 centire le van nőve a hajam, a fazonját már nem is említem.
Na, ez olyan jó mentegetőzősre sikeredett, de télleg ez van.
Amúgy meg az irományaitok alapján elhatároztam én is, hogy szárítok ki citrusféléket, almakarikát. Idén mi is törhetetlen díszekben gondolkozunk, ami elég nehéz, mert apjuk persze kitalálta, hogy legyen a fa bordó+arany
Klár, Manócs,
héééé, jön a karácsony, ilyenkor boldognak illik lenni, nem szomorúságokon töprengeni. (Na, jó, elmesélem: a hugim legjobb barinőjének volt egy nővére, akivel 1 napon születtünk. 15 évesen elütötte egy kamion, meghalt. Évekig féltem, hogy velem is ez lesz, hiszen egy napon születtünk, talán ugyanaz a sorsunk.)
De félre bú, tessék mosolyogva mézeskalácsot sütni!!
Apropó, a babaszobán szereztünk (Beu is
) egy klassz gyűjteményt, mindenféle karácsonyi dolog a díszektől-gyertyákon-koszorúkon át az adventi naptárig minden sk. Szupi (és sokszor olcsó) 5letek vannak benne. Akinek kell, szóljon és átlövöm
Csucsuka
talira megyünk, és szokás szerint van 1 hely a kocsimban, ülés is van pluszba, az első jelentkezőt szívesen elviszem
7végén a Récsey Üzletházban volt bababörze (nem csak emiatt mentünk, hanem a bombajó jáccóház miatt is) és összefutottam Tinával (vagy TKriszta, meg Kisvuk néven is futott asszem).
Szépen lefogyott, üdvözöl mindenkit, de csak néha olvas minket, átszokott a babaszobára
Csábítgattam a talira, hátha...
Zulu, épp tegnap gondoltam rá, hogy ma megkérdezem Beut a manótornán mi van má' veletek, rég láttalak itt, persze elfelejtettem, de legalább írtál...
Na, jó, MOST fejezem be, ennyit összesen nem írtam az elmúlt hónapban (sajna). Biztos az egyedüllét teszi.
Már itt sem vagyok.
pusza
e