Korenka,
jobbulást neked! Szegénykém tényleg elég régóta benne vagy már, nem csodálom, ha legyengültél...
Na, hát az orvososdi meg tényleg elképesztő, nálam is gond volt anno hova menjek, stb... a választott dokim nem utalhatott be abba a kerületbe vérvételre, ahol lakom, stb...
Legalább az jó, hogy az Istenhegyiről felhívtak és nem kellett bemászni feleslegesen! Párom ma látogat oda, édesapjával együtt, aki valószínűleg kullancs által Lyme-kóros és csináltatnak tesztet mindketten.
Gondolod, hogy tényleg érezted a kis citromkát?
Biztos azt jelezte, hogy "anyu, jól vagyok, ne aggódj, pihenj!"
Vízre visszatérve, gondolod, hogy van olyan víz - akár eső, akár ásvány, akár akármilyen, ami még itt többezer év alatt nem ment át valakin?
Páromat is megkérdeztem este, azt mondja, hogy ő egyáltalán nem biztos benne, hogy egy vegyület - a hormon - "túléli" a kinti környezetet a vízben és nem esik szét, stb. Az persze más, ha konkrétan beoltják a marhába és megeszed a húsával...
Pálmit holnap viszem dokihoz, mert vasárnap este óta folyik az orra. Más baja nincs, de tegnap délutánra már sárgás is lett, jobb lesz síelés előtt megnézetni. Azt nem tudom nem lehet-e az influenza oltástól esetleg? Csütörtökön kapta.
Mirci,
szombaton indulunk síelni, remélem addigra mindenki rendbejön, Pálminak az orrfolyás, nekem meg már több, mint egy hete fáj a torkom. Semmi más. Csak fájdogál, de nem múlik, pedig szedek rá mindenfélét... Ja és a másik család - akikkel mennénk - jelezte tegnap, hogy az egyik gyereknek tüszős mandulagyulladása lett, ő még talán rendbe is jön szombatig, mert elkezdte az antibiotikumot, de nem tudni, hogy a másik gyerek elkapja-e... Ha ők nem jönnek, akkor viszont fogalmam sincs mi a fenét csinálunk ott napokig Pálmival kettesben, ha a fiúk meg síelnek egész nap...
Na a tábla Milka nálam is bejátszik, tök fura, mert ha nagyon akarom le tudok állni vele teljesen - pl. múltkori terhesség alatt - , de igazából mikor megkívánom mindig arra jutok, hogy miért ne? Jár nekem a kényeztetés
Sajnos mostanában elég sokat eszem...
A terv az, hogy múljon el a torokfájás, akkor gyorsan szaladok influenza oltatni - én leszek a családban az utolsó, Pálmi múlt héten, Párom ma kapja. Akkor ebben a hónapban nem próbálkozunk, mert egy lány mondta, hogy neki ettől ment el... és akkor jövő hónaptól Ádám-Éva projekt
A lánynév még nincs meg