huh, alig találom az elejét, annyit írtatok
Ma nagy kalandjaink voltak, voltunk Brandonban, mert kezd fogyni a pelenkás kukazsák, aztán levágtuk a kiscsaj körmét, végül jöttek látogatóba unokatesómék is
Rátukmáltam Julára a mellszívót, hátha neki nagyobb szüksége lesz rá, mint nekem
Ja persze a Brandonban vettünk egy csomó mindent, amik nélkül nem is lehet gyereket nevelni
apa talált egy másik szivargyújtós cumisüveg melegítőt, és hát ez persze "sokkal jobb", mert kevesebb helyet foglal. Aztán beszereztünk végül egy pihenőszéket is, még nem teljes a sikere, a sárga párna még hatékonyabb, de majd meglátjuk. Le volt értékelve, aztán itthon az összeszerelésnél vettük észre, hogy azért, mert hibás konstrukció, de izom-apa áthajlította a drótot a másik irányba, és így a kis virágok már nem a gyerek feneke alatt fityegnek, hanem az arca elött
Snowball
Lóránt reakciója, mikor kérdeztem, nem hívjuk-e fel a szüleit: "mért érdeklődnének az unokájuk iránt, amikor van kutyájuk?" mindig elfelejtem a preferenciát
Még tanulnom kell...
Tök jó, hogy kitartasz a tejcsi mellett, ne add fel! És tudod, nem igaz, hogy fejben dől el, mert ha pszichés okokból áll is le a tej, akkor se tudsz minden pszichés folyamatot befolyásolni! Ezt akkor tanultam meg igazán, amikor pszichiáter vizsgált a meddőség miatt (kihozta, h nem pszichés oka van). Hiába tudod, hogy valaminek mi az oka, ettől még egyáltalán nem bizti, hogy tényleg meg fogod tudni változtatni. Pl aludj többet. De még ha időd lenne is, lehet, h nem tudnál olyan mélyen vagy pihentetőn aludni, szóval erre rástresszelni tök felesleges.
Ma egyébként übersok tejem volt (legalább 3 evőkanál/cici). A következő okok lehetnek:
1. Anyám isteni házikosztja helyett ma BigMac-et ebédeltem
2. Tegnap nem ittam szoptatós teát
3. Plázacicáztam a Brandonban
Fura, de ezek az okok egyetlen szoptatási tanácsadós cikkben sincsenek bent
Babás rémálmok, jaj ne is mond! Én a kórházban jártam így... huh, sose hittem, hogy egy rémálom lehet ennyire szörnyű
Kérdeztem anyám, mikor múlik el, hogy ilyeneket álmodok, aztmondta, nem tudja, neki még nem múlt el, de majd megkérdi a nagymamist... de legalább egyre ritkábban lesznek, szerinte, csak ha valamelyikünk beteg, akkor jönnek megint elő
Nyufo
Azért ez bíztatóan hangzik, hogy nem kell ott ülni mellette a hátsó ülésen
Mondeo ide vagy oda, a hátsó ülés középső széke veszettül kényelmetlen. Mondjuk a mai 2xfél ótás utat végig a kisujjammal a szájában töltötte, az azért nehéz lett volna, ha elöl ülök
Nagyszülők viselkedése egy tanúlságot jelent számomra: lelkiismeretfurdalás nélkül tölthetjük pesten a karácsonyokat és a téli szüneteket. Nekünk nem nagyon fog hiányozni ez a "meleg fogadtatás". Lóránt saját bevallása szerint csak a nagymamája miatt jár haza (ő nevelte kiskorában, amikor Vásárhelyen hagyták).
Szülinapi csomag egy szerintem nagyon gáz tv-shopos asztalka lett volna, ami nélkül természetesen egyetlen család se lehet boldog
Így járok, ha Lóránt hétköznap itthon van és tv-t néz, teljesen beleszeretett
Nekem a kutyusos meg a mosolygós kép jött be a legjobban, nagyon cukik. Takarót te készítetted?
Kat
sietős pelenkázást olvasva de-javum van
ha sikerül is ügyesen gyorsan megcsinálni, amint felemelem hallom a nagy rottyot, meg jön a szag
no igen
Jó, hogy írtad a kúposat, emrt nekünk is csak azt mondták, hogy félbe kell vágni, azt nem, h hosszában! Úgy legalább könyebben befér
Pocifájás elvileg a korral is csökken, ahogy megtanul emészteni, lehet, h ez segített nektek is.
Köv babát meg, hát lehet mindenféle tanácsokra, bevált/nem vált be dolgokra hallgatni, de ha nem állsz készen, akkor nem állsz készen és pont. Hülyeség tovább ragozni, lelkiismereti kérdést csinálni, vagy ilyenek. Ezt a párodnak is el kell fogadnia, szerintem, ha megmondod neki, bizti megérti. Ez nem lustaság, nem hiszti, egyszerűen te jobban akarod csinálni, mint amennyire ilyen kis korkülönbséggel képes lennél, ne vegye el tőled a következő baba feletti örömet azzal, h korábban jön, mint kéne. Az óvszer meg orvosfüggetlen védekezés
Sajti
A vele utazás tök jól hangzik! Élmény is, háztartani sem kell annyit talán, vele is lehettek. Meg már nem "annyira" pici az a fiú. Megértem, h apa kivan, nagyon nem lehet egyszerű. Meg gondolom nem álhat fel és boríthatja rájuk az asztalt... Lóránt annak idején egy ilyesmi kiküldetéses akció után mondott fel (akkor még nem ismertem), de hát ha az embernek gyereke van, akkor már nem pattog, ugye. A tusfürdő tökéletes szappan, én spanyolországban 6 hétig azzal mostam, pedig ott rendesen megizzadtam a melegben túra közben. A sok munka meg "jól" eltereli a figyelmét