sziasztok lányok!!!
rita: először is nektek gratulálnék!!!! egy csoda, ahogy ti éltek és egy csoda volt a szülésed is.ahogy tűröd a fájdalmat és tartod magadat. egyébként halk szülés volt?
zalán gyönyörű, igazi "kis" fickóka! szopihoz is gratulálok!!!
csucsu: sajnálom, hogy át kellett élned ennyi várakozás után mg ezt is! te is nagyon erős ember vagy, kitartást kívánok. és tudod a mondást! részeg és gyerek igazat mondd!!! szóval, ha szabina azt mondja, akkor úgy is lesz! pocakos leszel nyáron és gondtalan terhességed lesz!!!
csillag: tudom, hogy bánt gergő "viselkedése", de tényleg még belefér az, hogy nem csinál mindent, de ne kenődj el, mert már rajta vagytok az úton!!! ezeknél a babaáknál szemmel látható változás történik már 1-2 foglalkozás után is. kitartás!!!
beze: elhiszem, hogy zavar a súlyod! és tudom, hogy amint nem fogsz szoptatni le is fogod küzdeni a kilókat. gratulálok az átaludt éjszakához!!! még sok-sok ilyet kívánok!
nita: jó, hogy a férjed is szeretné már a harmadikat!!! hamarosan ott lesz a pocakodban, karácsonykor pedig a fa alatt.
nika: remélem a hétvégén kipihented magad egy kicsit és holnaptól újult erővel vetheted bele magad az újabb hétbe.
pedi: kivi vagyok a kész babaszobára! te hogy vagy? fájások, görcsök, poci szintje?
dike: ne legyen lelkiismeret furdalásod! nem kevés pénzt fizetsz a dokidnak, nézzen csak meg. aztán szerintem házasélet max fél év múlva!!! (legalább is neked...
)
mona: ti, hogy vagytok?örülök, hogy az öreglány elhúzott!!!
rólunk:
ma reggeli nst-n, szép, szabályos 40-50 közötti fájásaim voltak. meg is lepődtem, mert nem éreztem semmit belőle. azóta keményedek és szúrkálok, de teljesen kibírhatóan. szerencsére hátam már alig-alig fáj. valószínű, hogy már nem is szervi, hanem inkább a pár napi rossz tartás miatt van most valóban izomfájdalom.
de még természetesen kapom az antibiot. a dokim szerint bogi nem sokat érezhetett, mert ha ilyen jól reagálok az antibiora, akkor időben kaptuk el a dolgot.
ja! tegnapi esti méhszáj 2110. tehát belső zárt, de a többi nyitva és le is van ereszkedve. ez a tegnap esti állapot, ma viszont az nst-n bogi annyira lent volt, hogy el sem hittem, hol találtuk meg a szívhangját.
háááát! kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből!!! drukkoljatok!!! és köszönöm az eddigieket is.
most még estig lesz gépem, mert a férjem ment vidékre (nem túl messzire
) és beadta a gépet, de amikor megy haza el is viszi, mert nem szeretném itt tartani. holnap úgy is vizsgálatok, meg a többi. vagy szülök. álom, édes álom!!!!