Új privát üzeneted érkezett!

Dike
Már töltöm a fényképező elemeit. A kórházban, csak néhányat csináltam. Egyébként a fotón nem látszik, de sűrű sötétbarna haja van, pont mint amilyen én voltam újszülöttként.
Szopi megy, nagyon jó evő. Volt hogy hízott is, nem nagyon esett vissza, szóval meg is dicsértek minket ezért. A tejem is kezd több lenni.

Zalán most alszik, reggeli és délelötti alvó. Regiék meg apa, mennek a kórházba a szülésznőhöz. Anyuék meg délután jönnek, ma sem unatkozunk.
Vendég
 


Már nagyjából rend is van a lakásban, mindent elpakoltam, a takarítás meg várat magára, a szülésznő azt mondta ne terheljem magam. A gátseb azért érzékeny, de ülni tudok vele. A homeós bogyó sokat segít, vérzésem tök gyenge.
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!!

Dike szerintem is doki és utána nincs házasélet!!!!

Rita olyan izgalommal olvastam Zalán születését!!!!!!!!!
puszilom azt a kis szuszogót!!!!!!!:):)
és tényleg büszke lehetsz magadra!!!!!!!!!!!!:):)
Barnival nekem is gyenge volt a szülés utáni vérzésem...jó ha talán 2 hétig tartott:))

Csucsu nagyon okos Szabina és igaza van!!!!!!!!!!:):)
együtt leszünk újra babások!!!!!!!!!!!::):)
párodra énis gondoltam tegnap....kitartást neki is!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Rita: Nagyon jó volt olvasni a kis Zalánról. Gratulálok!


Nita: szerintem te hamarabb leszel babás hisz nekem pihenni is kell és ki tudja mikor jön össze újra ha össze jön. Bizzok a jövőben de azért nem áltatom magam mert én sem leszek fiatalabb.

Kép
csucsu2005
Halásztelek
 
 


Nita
Szerintem sem fog ez most sokáig tartani. Csak egy csomó éjszakai betétem megmaradt, majd pár évig elég lesz az biztos.

Rakok is képet a szuszogómról, aki még mindig szunyál. Most abszolút tartjuk a 3 órás szopit, aztán meg alszik, jobb gyerkőcőt nem is akarhatnák. :D
Kép Kép
Vendég
 


Rita: nagyon szép a kis szuszogód:) Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek.

Kép
csucsu2005
Halásztelek
 
 


Rita gyönyörű a kis szuszogód!!!!!!!!!!!!:):):):)):

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Születéstörténet II.

A lényeg kimaradt. Miután kibújt Zalán, belépett apa, így a doki átadta a kezében lévő ollót, és elvághatta a köldökzsinort. Aztán, szerintem annyira meg volt illetődve, hogy mibe csöppent, mert mondták neki többször is, hogy: "apuka, nem megy a babával?". Nekem nem sokat vártak a méhlepénnyel, felerősítették az oxit, és egy erősebb nyomás a hasam alsó részére, a doki meg kihúzta, megnéztem, nem volt olyan szép mint Reginél. Utána minden borzalmasan fájt, a méhszáj kitapogatása, a tamponálás, mert most elég rendesen véreztem, és a varrás is, az meg egyenesen borzalmas volt. Valamikor a varrásnál ért vissza a férjem, a kis Zalánnal, de annyira csodálta, hogy úgy kellett mondani neki, hogy felém is mutassa, mert még nem is láttam a kis csodámat. Mivel, elrohantak vele, amikor megszületett.

Utána végre letehettem a lábam, az volt az igazi megkönnyebülés, betakartak, és csak pihentem, sajgott mindenem. Még a katéterezést nem díjaztam, most valahogy az is nagyon fájt, de szerencsére csak egyszer kellett, mivel folyadékot nem is ittam egész nap, csak reggel egy pohárral.

Majd még biztos jut eszembe valami. Kérdezzetek nyugodtan. Ha ilyen nyugis délelöttjeim lesznek, akkor azért jövök irogatni.

Ami még fura, hogy Regivel mire hazaértem tök lapos volt a hasam, de most van egy kicsit még, bár nem vészes, az utógörcsök most kezdenek enyhülni. Amúgy nagyon erősek voltak azok is, a szobatársam arra is kért fájdalomcsillapítót (nála is második baba). De én hősiesen kijelentem, hogy nem. Pedig ezek is kb olyan erősek, mint pl. a 10 perces fájások.

Zalán még mindig alszik, lehet felkeltem, mert most már letelt a 3 óra, és a jobb cicim nagyon tele van.
Vendég
 


Rita, de jó, hogy jöttél! Nagyon vártam már a képet a kis Zalánról, TÜNEMÉNYES BABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még egyszer gratulálok Nektek!
A történetedet olvasva szinte magam előtt láttam az egészet. Ismerem a helyszínt, így nem is kellett sok képzelőerő hozzá. (Azért megnéztem volna az nst és az uh előtt üldögélő emberek arcát amikor kiderült, hogy Te mindjárt szülsz. :lol: )
Most, hogy írtad, hogy zöld volt a magzatvíz és azonnal elvitték Tőled Zalánt, leesett, hogy ugyanez lehetett az oka annak, hogy Bencét nem adták rögtön oda amikor kibújt. Őt is azonnal elvitték leszívni a váladékot a tüdejéből és megvizsgálni. Most Gergőnél is zöld volt a víz, de Őt rátették a hasamra, úgyhogy biztos nem volt olyan nagyon vészesen sok mekónium benne.
A szopihoz gratulálok, nagyon ügyes, erős baba Zalán!
Regina hogy fogadta?

Csucsu, példaértékű a dolgokhoz való hozzáállásod.
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Miért mondod, hogy nem leszel már fiatalabb?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rita, még bocsánatot szeretnék kérni azért, mert kicsinyítettem Zalán születési súlyán. :oops: :oops: :oops: Nem tudom miért, de úgy emlékeztem a telefonbeszélgetésünk után, hogy 4020 g-mal jött a világra, de ezek szerint ennél is jobban felhizlalta magát a pocakodban. :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sziasztok lányok!!!

rita: először is nektek gratulálnék!!!! egy csoda, ahogy ti éltek és egy csoda volt a szülésed is.ahogy tűröd a fájdalmat és tartod magadat. egyébként halk szülés volt?
zalán gyönyörű, igazi "kis" fickóka! szopihoz is gratulálok!!!

csucsu: sajnálom, hogy át kellett élned ennyi várakozás után mg ezt is! te is nagyon erős ember vagy, kitartást kívánok. és tudod a mondást! részeg és gyerek igazat mondd!!! szóval, ha szabina azt mondja, akkor úgy is lesz! pocakos leszel nyáron és gondtalan terhességed lesz!!!

csillag: tudom, hogy bánt gergő "viselkedése", de tényleg még belefér az, hogy nem csinál mindent, de ne kenődj el, mert már rajta vagytok az úton!!! ezeknél a babaáknál szemmel látható változás történik már 1-2 foglalkozás után is. kitartás!!!

beze: elhiszem, hogy zavar a súlyod! és tudom, hogy amint nem fogsz szoptatni le is fogod küzdeni a kilókat. gratulálok az átaludt éjszakához!!! még sok-sok ilyet kívánok!

nita: jó, hogy a férjed is szeretné már a harmadikat!!! hamarosan ott lesz a pocakodban, karácsonykor pedig a fa alatt.

nika: remélem a hétvégén kipihented magad egy kicsit és holnaptól újult erővel vetheted bele magad az újabb hétbe.

pedi: kivi vagyok a kész babaszobára! te hogy vagy? fájások, görcsök, poci szintje?

dike: ne legyen lelkiismeret furdalásod! nem kevés pénzt fizetsz a dokidnak, nézzen csak meg. aztán szerintem házasélet max fél év múlva!!! (legalább is neked...

:lol: )

mona: ti, hogy vagytok?örülök, hogy az öreglány elhúzott!!!

rólunk:
ma reggeli nst-n, szép, szabályos 40-50 közötti fájásaim voltak. meg is lepődtem, mert nem éreztem semmit belőle. azóta keményedek és szúrkálok, de teljesen kibírhatóan. szerencsére hátam már alig-alig fáj. valószínű, hogy már nem is szervi, hanem inkább a pár napi rossz tartás miatt van most valóban izomfájdalom.
de még természetesen kapom az antibiot. a dokim szerint bogi nem sokat érezhetett, mert ha ilyen jól reagálok az antibiora, akkor időben kaptuk el a dolgot.
ja! tegnapi esti méhszáj 2110. tehát belső zárt, de a többi nyitva és le is van ereszkedve. ez a tegnap esti állapot, ma viszont az nst-n bogi annyira lent volt, hogy el sem hittem, hol találtuk meg a szívhangját.

háááát! kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből!!! drukkoljatok!!! és köszönöm az eddigieket is.

most még estig lesz gépem, mert a férjem ment vidékre (nem túl messzire :lol: ) és beadta a gépet, de amikor megy haza el is viszi, mert nem szeretném itt tartani. holnap úgy is vizsgálatok, meg a többi. vagy szülök. álom, édes álom!!!! 8) 8) 8)

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita: aztaaaa jó gyors szülésed volt :) és Zalán csodaszép kisbaba :) mennyi haja van tök jó :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


CSillagvirág
Én mondtam rosszul a súlyát. Aztán már mikor a kórteremben voltunk, akkor néztem rá pontosan mennyi is. Én is meglepődtem. :oops:

Kati
Nem üvöltöztem, ha erre gondoltál. :wink: A szobatársam szerint halk voltam, mert ő mellettem vajúdott. De azért nem voltan egy hang nélkül. Viszont a kitolásnál nem szabad hangoskodni, ezt már Reginánál is mondták, most nem kellett figyelmeztetni.

Zalán baba megint aludt, tényleg jól tartja a 3 órás szopikat, biztos front van, hogy ennyit alszik. Ma alig volt fent. Majd biztos éjjel "bulizik".
Vendég
 


rita: te mennyire szerencsés vagy! nagyon irigy vagyok ám, pedig még nem tudom, hogy milyen is lesz az én kis tündérkém.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita, nem hiszem, hogy bulizni fog Zalán éjszaka. Gergő is végigaludta az első kb 3 hetet. Meg aztán az is igaz, hogy a nagy súllyal született babák általában nyugodtabbak. Van erejük jól teleenni magukat és nem ébrednek gyakran azért meg kiürült a pocakjuk.

Kati, örülök, hogy ilyen gyorsan hat az antibigyó.
Lent középen a köldököd vonalában volt Bogika szívhangja? (Nekem Gergő születésének napján IGEN. :wink: :wink: :wink: Mondjuk az is igaz, hogy nekem akkor már a belső méhszájam is bő 2 ujjnyira nyitva volt.)
A gyógytornászt sajnos nem értem el, mert ki volt kapcsolva a telója, Ha holnap sem sikerül, akkor kérek időpontot a Gézengúz alapítványnál. Azt hiszem most kezdek bekattanni attól, hogy nem tudom, hogy pontosan mi a baja Gergőnek. Könnyebb lenne, ha egy orvos kimondaná, hogy tornáztatással vagy mit tudom én mivel helyrehozható a probléma...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: sokkal a köldököm alatt volt ma bogica szívhangja!

[size=7]éééééééés, azt hiszem most találkoztam a nyákdugóm egy darabjával, mert nem volt sok, de olyan nyálkás, véres cucc a tisztaságin. [/size]tudom, hogy ez még heteket is jelenthet, de bízok a babámban. :D :D :D

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!! Drukkolok Nektek! :D :D :D :D :D

Dike, szerintem is menj el mindenképp dokkerhoz. Az amit leírtál arra enged következtetni, hogy kezelésre van szükséged... Ez nagyon fontos, nehogy felszálljon a fertőzés és emiatt megrepedjen a magzatburok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! semmiképp ne várj péntekig!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rita! de gyönyörűűű istenkém!!!!!!gratulálok még ezerszer!:))

kati! örülök h már jól vagy! huu de izgi, nagyon közel vagy már:))!!!drukkkkkk, h könnyű szülésed legyen neked is!

na csajok hívtam még de. 1 szer a dokit, nem vette fel. 2kor a szülésznőt őt se....pedig 1 óráig fogdosom előtte a telefont h merjem e hívni:))) aztán megpróbáltam még1szer a dokit, erre a felesége vette fel beparáztam,mondta h nem ér rá, esetleg ő nem e tudna segíteni. mondom köszönöm nem, csak panaszom lett volna,és érdeklődni akartam, h esetleg a doktor úr nincs e bent a korházba, nem e ügyeletes. de nem....
letettem a telót, aztán hívott a szülésznőm, elmondtam mi van, mondta h reggel hívjam, megnézi h a dokinak mikor nincs műtétje, aztán akkor majd menjek be. már megint olyan kedves volt!

szeptember óta 3 napja sexeltünk először...ezek szerint utoljára is:))))

KépKép
dike
 
 


köszi csajok, de most nincs se keményedésem, se semmi. nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből!!! és izgulok és félek is......., de nagyon várom!!!!

drukkoljatok, de tudom,hogy abból nincs hiány, köszi mindenkinek!!!

dike: sztem is holnap doki!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


lassan köszönök csajok!!!
majd jelentkezek, ha vmi van. addig is mindenkinek nyugodt éjszakákat kívánok!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita nekem ezek az utó fájások minden egyes szpopinál jelentkeztek meg fejésnél..de olyan erősek voltak azt hittem ott maradok.........de én se kértem fájdalom csillapítót!!!:):)

Kati én azzal is ki egyezzek ha már akkor úton lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!

haladsz szépen......ha jól értelmezem már elkezdtél kinyilni és puhul a méhszájad!!!!::):)):

éljen a nyákdugó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)):
szerintem te már Bogival jössz haza!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kép

ez még 1 hete készült.

KépKép
dike
 
 


Dike nagyon csinos a pocakod!!!!!!!!!!:):)
kb ekkora az enyém is ......csak baba nincs benne,,,,,, :P :P :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Rita, nagyon ügyesek voltatok, nem semmi, hogy ilyen gyorsan megszületett Zalán! Ilyen gyors szüléssel én is kiegyeznék :)
Tényleg csodaszép a Kisfiad! Olyan kis formás! :)

Kati most már tényleg nagyon izgalmas részhez érkeztél! Szerintem is Bogikával a kezedben mész már csak haza! Már nagyon várom a nagy hírt :)
Velünk minden rendben, tegnap kicsit fájt a hasam, nem pihentem túl sokat, nah de ma pótoltam!

Dike nagyon szép formás pocid van!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!

Rita! Gratulálok még egyszer Nektek, nagyon szép Zalán baba. Te pedig irtó ügyes voltál!!

Dike! Sajnálom a sztoridat. Bocs, hogy ilyet kérdezek, de közben nem fájt? Megy a drukk, hogy holnap meg tudjon nézni a dokid!

Nita! Örülök, hogy apa is ennyire szeretné a 3-at!

Csillag! Akkor a te kisfiadnak is jár a dicséret! :wink:

Beze! Jézus! 174cm-hez 55kg? :shock: Az nagyon durva. Vagy Neked papírból vannak a csontjaid? :lol: Hát, én olyan 166cm vagyok, és nekem olyan 57-58kg a normál súlyom. Mondjuk 55kg-san én is nagyon jól éreztem magam, de akkor már rám is mindenki azt mondta, hogy anorexiás vagyok, vagy talán beteg?!

Nika! Örülök, hogy tudtatok hétvégén pihizni. Holnap várunk ám a napi beszámolóval!

Csucsu! Gratulálok az okos nagy lányodhoz, és igenis igaza van, jönni fog az a tesóka! Mi hiszünk benne!

Mona! Jó, hogy ma pihentél, néha be kell látni, hogy ez egy más állapot. :wink:

Nekünk nagyon jól telt a hétvége, ami a vendégeket illeti. Nagyon sokat segített a barátnőm. Mindent kivasalt, bepakoltuk a babaszobát, kiságy összerakva, berendezve, kis ruhák a helyükön. Viszont annyira durva az aranyerem két napja, hogy kész vagyok tőle. Most a fájdalmaim nem is olyan durvák, hát itt van helyette az aranyér. Mondjuk jóslók vannak. Manó tegnap nagyon eleven volt, ma eléggé nyugodt. Gondolom a hidegfront az oka. Ja, és székrekedésem is van, Zoli szerint az aranyértől.
Lelkileg is eléggé kész vagyok. Azt hiszem, dolgozik a tudat alattim, hogy bármennyire nem félek a fájdalomtól, azért csak jó lenne túl lenni az egészen. :(

Bocsi, hogy ilyen lehangoló voltam.
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi! sajnálom,h kijött a fránya aranyered! :(

közbe? hát de fájt kicsit...dörzsölt....de pedig ép h betette, ne képzeljél el ilyen nagy orgiát:)))

KépKép
dike
 
 


dike : nekem is van ekkora hasam :shock: :shock: :shock: csak baba nincs benne:):):):) szépen alakulsz :)

Kati: izgi:) lehet már a jövő héten babázol és Bogi nélkül már nem jössz haza:)

Pedi : ok most délelőttös leszek kicsit több meló van meg holnapra már mondta Melinda dadus hogy kitakarítjuk az öltözőjüket a gyerkőcöknek :):):)
nem vagy lehangoló csak a végéhez ér a terhességed hamarosan és ez természetes állapot ilyenkor :):):) fel a fejjel :)

nika70
Salgótarján
 
 


PEdi, egyáltalán nem vagy lehangoló! Tessék nyugodtan panaszkodni, legyen az akár lelki, akár testi probléma, ami miatt kellemetlenül érzed magad!
Nagyon jó érzés lehet, hogy kész a babaszoba! Esetleg kaphatunk majd fotót????
Az aranyeredet kezeled valamivel? Sajnos ha most kint van, nagy valószínűséggel szülés közben is ki fog jönni. Érdemes vinni a kórházba kúpot... :? :? :?

Dike, nagyon szépen gömbölyödik a pocakod! :D

Mona, nem szabad ennyire kifárasztanod Magad! Kapsz egy Csillagvirág-féle ejnye-bejnyét! Azt hiszem lassan Neked is meg kell tanulnod, hogy vissza kell venni az eddigi tempóból és egyszerre csak kevesebb dolgot elvégezni.

Képzeljétek milyen cuki volt délután Gergő, szopizott, aztán egyszer csak elengedte a cicit, folyt ki a szájából a tej és elkezdett hangosan kacagni. Nem csinálta sokáig, de annyira édes volt! Aztán rám mosolygott, megsimogattam az arcát és még egyszer kuncogott hangosan! Még Bence is felkapta a fejét az egészre, eddig ugyanis a nevetéshez (mosolygáshoz) nem adott ki hangot a kisöcsi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nika, Holnap akkor együtt mentek reggel Gergővel az oviba? Délután Őt is hazaviszed vagy később visszamész érte?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dike! Nem lehet,hogy a nagy hévben nem volt elég csúszós a terep?Ilyen velem is előfordult,de csak ennyi volt a baj...van aki hiper könnyen izgalmasodik a témára,van akinek ilyenkor kicsit több kell,hiába érzi úgy,hogy már okés lesz...De nyilván a dokihoz tessék tiplikézni szépen!!!!

Csucsu nagyon sajnálom,tudom,hogy mit érzel,én az elmúlt 2 évben 2x is ezt kaptam....már lemondtunk párommal a közös babóról,nyáron bevittem a védőnőhöz MINDEN!!!!!!! cuccot,ami babaváráshoz,illetve újszülötthez kell...ruhák,babakocsi,kiságy,utazóágy,kismamaruha...szóval minden!!!!Erre itt ez a kis fickó,aki minden akadályt leküzdve bejutott és megkapaszkodott és itt csuklik most is:D
Fel a fejjel!!!!Nem mondom,hogy a Jóisten...de hidd el,odafenn tudják,mikor jön el az ideje a babázásnak!!!

Rita!!!!Hát nagyon cuki,és tündéri a szuszimanó!!!!Tisztán látszik rajta,hogy belerobbant az életbe és nem viselte meg az út,míg kiért hozzád!!!!GRATULA!!!!!

Kati:Kb 2 napot adok,és meglesz az a kis cuki Bogi baba:D
Pihenj sokat,hogy legyen energiád!!!!!

MILLIÓ ÖLELÉS ÉS PUSSZANTÁS MINDEN KISMAMINAK!!!!!TESSÉK SOKAT PIHENNI!!!KI EZÉRT,KI AZÉRT :lol:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Kati
A nyákdugó azért már jó jel. Nekem kb, ha jól emlékszem szülés előtt 12 nappal ment el, egy nagyobb adag. Aztán a szülés előtti két napban meg még kisebb darabok. Akkor tágulhattam tovább. Egyébként lehet, hogy a homeótól tágultam ennyire jól, és született meg gyorsan? Mert ennyire nem hiszek benne, de elég érdekes, hogy most ilyen hamar ment a dolog.
Mert Reginél pont a 3 újjnyi után állt le a dolog, és 2-3 óráig küzdöttünk, mire eltűnt a méhszáj. Most meg ez az NST-től a szülőszobáig (rohanó lépésben) megtörtént. :lol:

Pedi
Panaszkodj nyugodtan, még pontosan emlékszem mennyit nyüglődtem az utolsó hetekben én is. De most már értem, miért éreztem őt olyan nehéznek, és nagyon fájdalmasnak odabent.

Majga
Igazi vasgyúró ez a gyerek. De mellette olyan kis ügyes, szopizik, és alszik, érti a dolgát. Regi olyan nyügöske volt, mindig belaudt szopiba. Őt meg megbüfiztetem, aztán visszateszem, és szunyál is tovább.

Csillagvirág
Mókás lehetett Gergő. Zalán most ismerkedik a színes foltokkal a lakásban. Mióta hazajöttünk, körbe-körbe nézeget, ha nem alszik. A kórházban a kis zsiráfot annyira nézte, hogy kitekerte a nyakát.
Szerdán akarunk menni csipőszűrésre. Hogy működik, telefonon kell sorszámot kérni, vagy előbb kell odaérni, és ott, vagy kartonzóban tudok kérni? 12.30-tól van a rendelés, vagyis hát ez van írva a kiskönyvbe.

Dike
Csinos a pocid.

Mona
Mikor mész genetikai uh-ra? Biztos meg tudják már mondani, mi lesz. Kislányt, vagy kisfiút szeretnétek?

Valaki kérdezte korábban, hogy Regi, hogy fogadta a kisöcsit.
Szóval, egy kis féltékenység van, ezt érzem. Meg sokszor rá kell szólni, hogy óvatosabban, ne ugráljon, ne dobálozzon a baba körül, de nem vészes. Szerintem majd belerázódunk. Tegnap pl. együtt aludtak, kép is készült róla, majd feltöltöm.

Most megyek, felkeltem apát, meg Regit, aztán összekészítem őt az oviba. Meg kicsit rendetrakok, zuhanyzok. A védőnő is jön valamikor délelőtt. Apa meg bemegy a kórházba a papírjaimért.
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm Nektek a biztatást! Igazából biztosan a hormonok is dolgoznak már bennem. Annyira de annyira jó volt, hogy itt voltak a barátnőmék, és már eleve attól elérzékenyültem, hogy elmennek, "így" már többet nem találkozunk. Egyébként, ha engedik, Ő az a barátnőm, aki bejön a szülésre. Elméletileg jöhetne, mert az orvosnak már mondtuk, de ugye a járvány miatt kérdéses.
A másik, hogy nagyon dolgozik a tudat alattim. Azért ezek az álmok is biztosan amiatt vannak, mert bármennyire nem félek, azért izgulni izgulok az egésztől. Mostanában minden reggel az az első, hogy a pocakomhoz nyúlok, hogy megvan-e még! :oops:

Csillag! Én mindig úgy elérzékenyülök ezektől a Gergőcis történeteidtől. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy már csak pár hét és én is ilyeneket fogok átélni nap mint nap, és ez most még annyira hihetetlen számomra.

Nika! Drukkolok, hogy jó legyen a délelőtti műszak!

Dike! Nagyon aranyos a pocid!

Majga! Te dolgozol még?

Képzeljétek, reggel sikerült wc-znem. Nem volt annyira vészes, és jobban is vagyok. Amúgy az aranyerem egy hete kint van, és reggel este kenem Spertivel. Fájni "csak" szombat óta fáj. Azt gondoltam, hogy szülés közben ki fog jönni, de azért remélem, hogy addig még visszahúzódik.

Kati írt sms-t, görcsölget, de nem szabályosan. Majd jelentkezem, ha van vmi fejlemény, de most védőnőhöz megyek, majd a városba intézkedni.
pedi
Kalocsa
 
 


Istenem, Rita! Valahogy olyan hatalmas megkönnyebbülést és békét érzek a soraidban. Nagyon örülök neki, hogy Zalán ilyen jó baba, ezt nagyon megérdemled azok után, hogy mennyire megszenvedted az utolsó jó néhány hetet! Várom a fotót a tesókról! :wink:

Ja, majd természetesen én is csinálok a kész szobáról és teszek fel Nektek!
pedi
Kalocsa
 
 


Rita, kicsit megkésve ugyan, de szívből gratulálok!!!! :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Pedi, most csak Neked írok gyorsan. Kúpot nem akarsz kipróbálni az aranyeredre? Én szülés után kísérletezgettem pár napig a krémmel, de nem jött be, aztán amikor elkezdtem használni a kúpot, akkor pár nap alatt visszahúzódott és megkönnyebbültem.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Rita, jövő hét kedden megyek a genetikai uh-ra! Zoli fiút szeretne, nekem mindegy, én nagyon örülök, hogy végre összejött, nincsenek kívánságaim! A kínai fogantatási naptár szerint lány lesz! Majd kiderül….

Virág nagyon cuki lehetett Gergő!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona
A jónás naptár szerint Zalán lány lett volna, úgyhogy ezekszerint biztos nem akkor fogant.

Itt a tegnapi alvós kép...
Kép
Vendég
 


JAJJ HOGY EGYEM MEG ŐKET MILYEN KIS ÉDES CUKI MANÓK ÍGY EGYÜTT :D :D :D :D :D :D :D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Rita, nagyon édesek a gyerkőceitek így együtt! :D :D :D :D

Mi csütörtökön mehetünk Gergővel a neurológiai diagnosztikára!!!!!!! Szegénykémet jól meg fogom kínozni aznap. Délben oltást kap, délután pedig megyünk a Gézengúz alapítványhoz a vizsgálatra. Azt mondták, hogy nem fájdalmas a procedúra, így nem gond, ha előtte kapja a szurit.
A köv. időpont csak jövő héten csütörtökön lett volna, addig meg nem bírnék várni...

Kati, nagyon sokat gondolok Rád!!!!!!!!!!!!! Drukk-drukk-drukk!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rita nagyon édesek a gyerekeid így együtt!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!

Csillag! Nekem a gyógyszertárban mondták, ha külső, akkor inkább krémet vegyek. De már gondoltam rá, hogy kipróbálom a kúpot, mert az jutott eszembe, az még lehet a székletben is jobban segít. Jaj, képzeld, elfogyott a homeos golyócska, és szerencsémre volt ilyen a gyógyszertárban.

Rita! Nagyon cukik a gyerkőceid. Zalánon nem igen látszik, hogy újszülött, olyan jó kis husis! :D

Mona! Drukk a genetikai uh-hoz, biztosan minden ok lesz! Afp-ről tudsz már vmit?

Voltam a védőnőnél, 11kg-t híztam, vérnyomás szokásos béka segge alatt. Ma elég sokat keményedtem eddig, így most pihi lesz a nap további részében. Amúgy is elég nyugtalanul aludtam, meg nagyon fárasztó és pörgős volt a hétvége.
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi AFP-ről még nem tudok semmit, egy hét múlva megyek a dokimhoz, majd akkor megtudom!
11 kg abszolút nem sok, megszületik a Pici, és semmi nem marad rajtad!!!! Jó pihit!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Nemrég volt a védőnő. Súlya nem nagyon változott, annyi amennyivel kihoztuk. Bár ma reggel olyan lusti volt, alig szopizott, szóval lehet az is számít. Azért mondtam a páromnak, hogy ha lehet, nem túl drága béreljünk mérleget.
Zalán bőre kicsit piroskás, úgyhogy kenegetnünk kell, valószínűleg a meconiumos magzatvíztől. Pedig a kórházban kérdeztem, azt mondták nem kell kenni semmivel, hormonális dolog csak.
Holnap kicsit át kell rendeznünk a szobát is. A kiságy hozzánk kerül be, mert most külső falnál van, és a védőnő szerint nem túl szerencsés. Mondjuk most is a nagy ágyon alszik. De azért néhány hét múlva akarom beszoktatni a kiságyba. Majd meglátjuk, hogy lesz a legpraktikusabb az elrendezés. De szerintem a mi ágyunkhoz közel rakjuk, így csak át kell emelnem éjjel. Regi is nyugodtabban alszik éjjel.


Pedi
A 11 kiló tökéletes. Én is 168 centi vagyok, és 56-57 kiló. Regivel pont ennyit híztam, és hasam se volt mikor hazaértem. Most egy picit domborodik, de napról napra laposodik. Ha végig kihordod, közel 3 és fél kilós babára számíthatsz.
Aranyérre Mastu. Vidd a kórházba is. Nekem szerencsére nem jött ki szüléskor.

Csillagvirág
Mi meg jövő hét szerdán megyünk mégis csipő uh. Azt mondta a védőnő 3-4 hetesen már nem az igazi. 2 hetesen a legjobb.
Jó kis túrátok lesz csütörtökön. Kár, hogy visszatért a tél. Nekünk mondjuk mindegy, ezt a két hetet valahogy ki kell bírnunk itt bent. :(

Most megyek, felébredt Zalán.
Apa meg bement a papírjaimért, meg bevásárolni.
Vendég
 


Sziasztok!

Rita, nagyon édesek együtt, Zalán hatalmas hajas baba. :D

Csillag, örülök az időpontnak, meglátod, Gergőci milyen gyorsan belejön a forgásba! :D

Pedi, én olyan 3, 3,3 kg körüli babát jósolok neked! Az érzéseid teljesen természetesek, nyugodtan írd le őket!
Nincsenek papírból a csontjaim, ezt borítékolom. :lol:
11 kg az tökéletese, nem fog rajtad megmaradni semmi!!!!!

kati, drukk, hogy hamarosan megszülessen Bogi baba!
Olyan aranyos vagy, köszönöm! A megmaradt has azért is zavar nagyon, mert Lexivel csak szopival fogytam le, nyugodtan ehettem este 9-kor szendvicset, az se látszott meg.

dike, szépen alakul a pocak!

Mona, csatlakozom a többiekhez, igenis pihenj többet! Neveitek vannak már?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze vannak neveink, de mindig változik, majd ha már tudjuk, hogy fiú vagy lány, akkor beszéljük meg konkrétan! Hogy vagytok? Lexike? Marcus?

Bogi veled mi újság? Gyere!!!!

Kati nem írt azóta senkinek???

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!

Kati nem írt, de én is egyfolytában arra gondolok, mi lehet vele?!

hoztam Nektek a képeket! Már amennyi látszik belőlük. Szőnyeg még nincs, meg függöny.



Kép
Kép
Kép
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi, csodaszép a babaszoba!!!!!!!!!!!! Gyönyörűek a bútorok, igazán jó ízlésetek van!!!!
Egy kúpot szerintem nyugodtan kipróbálhatsz aranyérre, hátha jobb lesz. Nekem a Reparont adták a gyógyszertárban.

Rita, én is úúúúgy utálom, hogy megint hideg van. Bár pont ma gondolkodtam azon, hogy már nem is zavar, hogy két gyereket egyedül öltöztetek fel és megyek velük akár nagybevásárolni is. :D Két hónapja még "nagy feladat" volt, most meg meg se kottyan. (Csak azért írom, mert ma így mentünk a Tecsóba.)
Biztos, hogy most kell mennetek a csípőuh-ra?????? Mi 6 hetes korára kaptunk időpontot. (Be is írták a kiskönyvünkbe, egy napon volt a hallásvizsgálattal.) Gergő november 14-én született és dec. 27-én kellett mennünk. Nem véletlenül a sima kézi orthopéd vizsgálatra kell most mennetek????? az nekünk megvolt a kórházban, mert hétfőnként csinálják. Arra viszont emlékszem, hogy Bence csütörtökön született és vele tényleg menni kellett 2 hetesen, de a Szent Imre úti rendelőbe és kézi szűrés volt. aztán persze 6 hetesen vele is mentünk uh-ra is.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag: reggel kicsit később mentünk így jött velem és mivel nem akar a nyusziban aludni amíg nem végzek ül az óvónénivel egy asztalnál és egykor mentem be érte :):):) együtt jöttünk haza :)
Nagyon édes lehetett Gergő amikor kacagott :):):)

Pedi: hajtósabb kicsit a délelőtt :):):) de én ezt szeretem mert a délután kicsit nyugisabb volt ehhez képest :)


Rita: annyira édesen alszanak együtt :):):)

Kati: izgulunk értetek :):):):) remélem minden rendben majd azért jelentkezz ah tudsz :)

nika70
Salgótarján
 
 


Pedi: annyira ügyesek vagytok :):):) csodaszép a szoba:):):)

nekünk is hat hetesen volt csípőszűrés uh előtte meg egy héttel a kézi :)

nika70
Salgótarján
 
 


na egy laptetőő kell valakinek???

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?