Sziasztok
Orsi, remélem, mihamarabb hazajöttök a kórházból, szorítunk értetek!!!!!! Sok +++++++++++++++++++ energia és gyógypuszi megy!!!!!
Zit, új szavak
PPPPP nem mondom, h oda lennék érte, pedig a miénk is katonacsalád! Remélem, oltás után minden ok lesz
NAgyon ügyin iszik pohárból és a sonkaevés se semmi
Jó, hogy most többet írtál!!
Dandy, de jó, hogy írsz
gtarula az éjszaka átalvásához, milyen is az???
Éjszakai cicizés még nálunk is menő
kb 1-4-7 kor vagy nem, de a lényeg, hogy 3x.... jó esetben, még 7 után visszaalszik - főleg, ha későn aludt el. Igazából ez nem zavar, megszoktuk. Viszont ami nem valami felemelő, hogy van, hogy 4 után már 1-1,5 óránként óhajt kelni.... Viszont ha én megyek át hozzá, akkor üvölt, kéri a cicit. Mi is azzal próbálkozunk, hogy ha apa ad neki cumit, akkor nem érzi a tejcsi illatát + nem várja a cicit. Eddig bevált
Zsizsa, nálatok mizu az éjszakákkal? Csak cicizés megvan még? Nozoda
Mikor kapjátok az oltást? Nem tudod húzni 1-2 hetet, h legyen nekik? Ha nem megy, esetleg adhatok a miénkből (már ha meg tudjuk oldani) - úgyis sok egy adag.
Hagnosz, örülök, h Barni jól van már! Pohárból iváshoz gratula!
Anita, gratula Robókának a fogakhoz!
S méginkább az 50 szóhoz, nagyon ügyiiiii!!!!! Ha nincs jó képe, tessék rosszat feltenni, már hiányoztok
Amúgy nehogy azt hidd, h Hamit lehet fotózni.... Most is a számára kialakított akadálypályán épp a 3. kört rója - le kell fárasztani így alvás előtt
Le akartam fotózni, de mindig rossz oldalról sikerült, vagy bemozdul, mire megnyomom a gombot
Klarissza, jobbulást nektek!!! Ideiglenes elválasztás rossz lehetett
Meg a láz is
Éjszakai 6-8 kelés tényleg horror lehet, dehogy vagy rossz anya amiatt + tényleg apára is kell figyelni
Hajra a normálisabb éjszakákért
Amúgy az én immunrendszerem is lepusztult a szopitól, sztem ezért van a HPVm még mindig..
De 3 hónapja immunerősítek és tzem használt is, mert most én lettem legkésőbb beteg 3unk közül és én gyógyultam meg leghamarabb
Cory, gratula Balunak a szobatisztasághoz
a sok hülye nyanya ellenére sikerült
Zsomának meg a pohárból iváshoz
Szerintem 5-6 lépés után jön az a rengeteg
Tündér, sonkás Ilang
Kiságyban lemerült Ilang
Hamiban sajnos vagy nem sajnos vmi turbó Duracell elem lehet, sose merül le
Dorki, nagy pólós szellemképek nagyon cukik!
Barbi, hogy vagytok? Jobbulást!
Gabi75, nagyon szép méretei vannak Dávidnak, sztem biztoan van elég ész a fejében, ha már ilyen sok szót mond
Kivi vagyok, hogy fog alakulni a 2 nyelv nálatok.
Erről jut eszembe Batka teljesen el van veszve, hahóóóóó, hol vagytok??????
Panu, én eleinte biztosan nem fogom színezni a gyurmát - most nem ugrik be, milyen a jó arány, de majd utánanézek.
Susie, overall nálunk sem menő, Hami mindig is utált öltözni, de villámkéz szülők lettünk, ő meg jobban bírja, így elvagyunk. Az a rossz, hog ynem tud benne olyna jól mozogni, eleinte eset is 1-2t orra, mert a kezét se tudta rendesen használni ahhoz, hogy megvédje magát az eséstől
Hami mellett nem lehet felmosni, csak úgy jó, ha alszik vagy max. ha ah etetőszékben van. Ő nemcsak a vödröt szereti, meg a felmosót, hanem a vizes padlón úszni is szeret
Babuci nálunk még nem téma, egy évet még biztosan várunk! Aztán majd meglátjuk, hogy várunk még egy kicsit, vagy szabad lesz az út
Haminak van mégegy új szava: CI = cipő (persze a virág is CI) , ugyanis ma vettünk neki téli cipőt. Amikor hazajöttünk, rápróbáltam és meg volt sértődve, hogy miért nem az itthoni szandálját adtam rá, azonnal vegyük le!!!! Levettük - játszani jó
Ez a hülye idő az agyamra megy, délelőtt végig esett, mire elállt, majdnem besötétedett - és menj sétálni a gyerekkel ://// Mondjuk Hami kint alszik, de a séta akkor is más.
Remélem, holnap jobb idő lesz!
Ilyen napocskás:
Pusszancs
Ann