Új privát üzeneted érkezett!

..... laptetőm a sorban következőé :)
Vendég
 


Bercsi,
nem adogatjuk át a laptetőt, az igenis a tiéd! :) Csak pocakosak adhatják át! :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


bbercsi:
Nálam ezek szerint a pirikét is eltüntette... :shock: :( Rosszabb, mintha megjött volna. És igen...laptetőt ok nélkül nem ajándékozunk el. :)

nika:
Jóhogy megterhelő ennyi idő után az első nap munka...már csak az is, ha órára kell újra kelni. Kell egy hónap is, mire megszokod. :wink:

Kép

Kép
mirci09
 
 

 
 

Mirci,
milyen szuper lenne, ha egyszer csak meglepetten írnál, hogy mégse a Premens és itt a pozitív teszt! :D

Mikor akarsz amúgy újra tesztelni, ha hány napig nem jön még meg? 2-3?

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Mirci. azt szeretném megkérdezni, hogy miért vagy ilyen kis elszontyolodott? mert az vagy egy picurkát, ugye ?
ha nincs pirike, akkor még bármi lehet....... na, tessék megrázni magad és nem szomorkodni, jó?
....és ezzel az üzenetemmel küldök Neked és csak Neked egy mosolyt!!!! :) )
Vendég
 


Tényleg nagyon el vagyok keskenyedve, bbercsi jól látja. Ma már arra is gondoltam, hogy nekem nem is kell több gyerek. Nem elég, hogy jópár hónapja nem sikerül, most még meg sem jön.
Holnap kérek időpontot a Bélától. :D

sz.veronika:
Terhes tutira nem vagyok, nem hiszem, hogy csinálok még tesztet. Egyáltalán nem érzek a hasamban semmit.

Kép

Kép
mirci09
 
 


Mircim: ha úgy gondolod, hogy megnyugszik a kis lelked, ha lát a Bélád, egy pillanatig ne habozz!
menj és ne tétovázz!
jobb lesz utána.
az ember nem marcangolja a lelkét, nem kutat-keres arra keresve a választ, hogy mi lehet benne a hiba. a szakembertől tényeket kap. amitől megfog nyugodni a lelked!
oksa????

.... és pesze, hogy kell neked egy totyogó, édes babicsek a Dani mellé testvérkének. A kisfiad nem nőhet fel tesó nélkül!!!! :)
Vendég
 


Mirci,
na, látom nem csak nekem jön elő néha, hogy nem is kell második gyerek, ha éppen van valami :)
Azért 1 nap késés miatt ne keseredj el, lehet, hogy pont így áll be jóra, hogy összejöjjön a babácska!
Hajrá Béla! :lol:

Én azért imádom a dokimat, mert az előző terhesség alatt is bármi volt, tőle mindig úgy jöttem ki, hogy repkedtem a boldogságtól! :D

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


mirci: Mi újság? Voltál a Bélánál, történt valami azóta? Tessék jelentkezni, mert nagyon izgulok.

Képzeljétek tegnap elmentem 6 órakkor aludni ismét, mert már nem bírtam tovább fent maradni. Reggel 6-kor keltett a párom. Kérdezte, hogy kialudtam-e magam. Hát nem. Tudtam volna még aludni. Ez a kis szaros totál kifektet :D
korenka
Szár
 
 


Korenka,
azt biztos meséltem már, hogy leutaztunk Győrbe mikor terhes voltam ismerősökhöz. Hát én az egész napi programok helyett a kocsiban aludtam végig :lol: Párom ment a többiekkel be mindenhová (lovarda, cukrászda, stb..). Nekem csak az volt a program, hogy épp a cukrászda vagy a lovarda előtt aludtam kint a kocsiban :lol: :lol: :lol:

Jó lenne napközben is aludni, nem? Kár hogy nincs valami pihiszoba a melóhelyen :) Vagy sziesztázni hazamehetnél pár órára :lol:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Szarakodós babanetes szép napot! :D

Ma reggel bekopogott a vörös hadsereg...igaz még csak az előörs, de van. :D Nem gondoltam, hogy mostanában még ennek is örülni fogok. Ezzel meg is döntöttem a saját menstruációs guinness rekordomat. A 26 napos ciklusomból 32 napos lett. :shock: :shock: :shock:
Mindenképp felkeresem a Bélát, csak előbb időpontot kell kérni, mert nem lehet hozzá máshogy bejutni. Meglincselnek a kismamák, ha csak úgy beosonok. 8)

korenka:
Jó az alvókád, nem mondom... :D :D Nekem terhesség alatt is csak kicsivel volt jobb, mint most. Tegnap 2-kor feküdtem le, 3-ig forgolódtam, 6-kor áthívott a Dani, fél 8-kor felkeltünk. Pedig tegnap 3 órát sétáltunk délután. :shock:

sz.veronika:
Hogy sikerült a farsang, végül a fogason végezte a ruha?

Kép

Kép
mirci09
 
 


Sziasztok lányok!

reggel be akartam nézni hozzátok, de nem engedte a rendszer :(


Mirci

Annyira sajnálom! :( Majd együtt nekiesünk a dolgoknak, oké! Nekem már csak 1.5 hónap, legalábbis remélem! Ovu tesztet használsz? Azt legalább jó lenne tudni, hogy van e rendesen peteérésed, bár Béla biztosan kivizsgál majd.
Úgy határoztam, hogy zöldség és gyümölcskúrát tartok egy pár hétig. Fogyni is szeretnék, de inkább a vitaminraktáraimat akarom feltölteni. Ma padlizsánkrém lesz a vacsi pirítóssal! :)

Olyan szép idő van kint! Kimentem ebéd után...hát nagyon nem akaródzott visszajönni. Ma szerencsére nincs olyan sok munka, de így betegség után az elmúlt két napban meg se álltam annyi munka torlódott össze.

Korenka
Jó, hogy ilyen sokat tudsz aludni, pihenj csak! :)

Veronika
Tényleg mi lett a farsanggal? Felvette Pálmi végül a ruhát?

nikiee
Budapest XI. kerület
 
 


Köszi a kérdést, végül felvette a jelmezt, legalábbis mikor ment érte apa, rajta volt. (Csak hogy igazán jól meg legyen kavarva a gyerek, tegnap apa ment érte kivételesen, mert pont ott és akkor vette fel a kocsit a kötelező szervíz után).

Persze apa nem olyan, mint én, hogy mindent alaposan kikérdez a gondozónénitől, úgyhogy nem tudok semmit, csak annyit, hogy rajta volt a ruha, mikor ment érte. Na majd ma mikor megyek érte faggatózom :) Meg várjuk a képeket, mert állítólag azok is lesznek.

Mirci,
na ez nem semmi, hogy ennyire megnyújtotta a Premens :shock: Te engem utol akarsz érni! :lol: :lol: :lol:

Niki,
igen, ma egész délelőtt szarakodott a babanet... :roll:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


sz.veronika:
Igen..nem is olyan rég még itt vigyorogtam, hogy én kétszer annyit menstruálok, mint te és nika70. :shock: Lassan fordítva lesz. :? :D :D

Kép

Kép
mirci09
 
 


Mircikém: a premens nem nyújtja meg a ciklust. inkább ha elhúzódik, akkor állítja be normális hosszúságúra, a nőgyógyászom szerint.

más téma: a fogyózással kapcsolatosan jutott eszembe. amikor Győrben voltam kérdezte a doki, hogy mostanában fogyóztam-e. ugyanis a fogyókúrával vigyázni kell, mert a hirtelen súlycsökkenés nem tesz jót a hormonháztartásnak. tehát csak okosan, ésszel és fokozatosan !!!
Vendég
 


bbercsi:
Na...engem a hirtelen súlycsökkenés sajnos nem fenyeget. :( :oops: :D :D

Én olvastam fórumokban, hogy volt, akinek nyújtott a ciklusán. Nyilván keveseknek, mert többnyire nagyon hosszú ciklust szoktak vele orvosolni.
Egyszer próbálkoztam már fogamzásgátló tablettával, arra is úgy reagált a szervezetem, hogy amíg nem ürült ki, addig nem menstruáltam. Nem is gondoltam, hogy egy nem is gyógyszer is be tud kavarni. :shock: :D :D Megpróbáltam ezt is... :)

Kép

Kép
mirci09
 
 


Mircim: bejelentkeztél Béládhoz?
Vendég
 


Mirci,
és akkor most nem akarod tovább szedni? Szerintem érdemes lenne! Pont jó a babásodásra, nem? Értem én, hogy így hogy hosszabb a ciklusod egy héttel, ritkábban van PÉ, viszont lehet, hogy pont így áll be jóra, hogy összejöjjön a bébi!

A fogamzásgátlót meddig használtad? Szerintem ezeket a dolgokat érdemesebb több hónapig próbálni, mielőtt elveti az ember! De majd Béla megmondja! Mikorra kaptál időpontot?

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


sz.veronika:
Több hónapig szedtem sokféle fogalzásgátlót. Az arcomra ajánlották, hogy az majd megoldja a pattanásos gondokat, de nem tudtam szedni, a menstruációs problémán túl még félő volt, hogy agytrombózist kapok. Anyu sem bírt szedni semmiféle hormontartalmú gyógyszert anno.. :?
Nem, nem szedem most tovább, félek, hogy jobban bekavar. Lehet, hogy tényleg rendezné 3 hónap után, de most nem merek kísérletezni.

bbercsi:
Jövő héten kedden akarom felhívni. Úgy akarok menni, hogy már elmúlt, ráadásul az már peteérés környéke is.

Kép

Kép
mirci09
 
 


oké Mirci, a kedden telefonálgatás Béládnak. majd megnyugtat az a drága jó ember :)

mindenkinek jó éjszakát!
Vendég
 


bbercsi:
az a drága jó ember :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Neked is nyugalmasat! :wink:

Kép

Kép
mirci09
 
 


Mirci,
ja, értem. Hát akkor fogamzásgátló nem nyerő. Mi meg anyuval az alkoholt nem bírjuk... előbb leszünk rosszul tőle, mint mielőtt még jó lenne :D Így nem nagyon van értelme inni :lol:

Ma viszem Pálmit influenza oltásra :( Már most féltem szegénykét :( Ez az új doktornéni még nem adott neki oltást és nem fél tőle, remélem nem rontja el az oltás ezt az egészet... :roll:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Itt vagyok, ragyogok... ugy vagyok, mint Mirci, ahogy vege a pirosnak, mar jon is az akcio ido...megneztem, most meg a Jonas napok is jo idoben lesznek, de mar nem elem bele a dolgokba magam, sott, begyujtjuk a kandallot, csinalunk forralt bort es lesz, ami lesz -ezt megdumaltuk. Ki akar itt ideggorcsot kapni a honap vegen, hat nem mi. Egy kicsit elkezdtem tornazni, ezt az Aviva tornat csinalgatom, lehet benne vmi, hogy javitja a verkeringest, meg ma aerobic-ra is megyek. Hirtelen fogyastol en sem felek, max tenyleg abban lehet igaza az Aviva modszernek, hogy a mozgas verrel teliti a szerveket, gyorsabban aramlik a ver, es ez ALLITOLAG jot tesz! Hat ez meg belefer.... De csak a kozepig csinalom, ami nalam szinte mar itt is van. Ja, meg vasarnap tollasozni is megyek megint!
Mirci en -sajat velemeny- lealltam minden kiegeszitovel, mert nekem is megbabralta a ciklusom. Nem veszesen, de ugy Bontottem inkabb a mozgas-vitamin-egeszseges kajak kombinaciora szavazok. Meg annyit fogok, hogy matol 1 hetig szedek ginseng-et. A parocskam is szedi, allitolag mindket nemre jo hatassal van - ez megint keringest serkent. (o peldaul a jobb munkateljesitmenyre szedi - :lol: en nem...)
Es kicsit relaxalok, nem akarok ideges lenni. Valahogy a masik bebinel is a harmadik honap utan nyugodtam le. .. (A negyedikben ossze is jott)
Bbercsi mi ujsag? Mi most a kovetkezo lepes, es mikor? Orulok, hogy jokedvu vagy, szerintem ez mar fel siker!"!!!
Veronika veled mi ujsag? Csendben lapitassz itt, pedig te vagy a kovetkezo .....
Kismamik?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


bercsi: a hirtelen fogyás engem sem érint :):)hagyom hogy szép lassan menjen :)

Vera ha te nem félsz akkor ő sem fog :):) Gergő is csak akkor sírt fél másodpercet amikor érezte a tűt hoigy szúrják aztán annyiba is hagyta :):):) én nem idegeskedtem egyszer sem és Gergő sem vette át az izgalmat rajtam sosem sírt az oltás miatt :):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Vera, en mindig megjutalmaztam oket oltas utan, egy cukraszda, vmi csoki. Azt mondtam, ha nem sirnak, de akkor is unnepeltunk, ha sirtak...ennyit a kovetkezetessegrol....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Málnám, Mircim: egy egészséges szervezet akkor is jól működik ha nem kap mindenféle támogatást étrend kiegészítők által, gyógynövények szedésével. így ha egészségesen étkeztek és kicsit odafigyeltek az egészséges életmódra, akkor nincs is szükség semmilyen plussz forrásra.

.... nálam most az az újság, hogy várjuk pirikét. majd a hónap vége felé érkezik. akkor irány a kaáli megcsinálják a 3. napon a kontroll hormonvizsgálatokat. az 5. naptól closty-t fogok szedni, a 10. napon újabb hormon, uh és egy hycosy is vár rám.

így mostanában a várakozásé a főszerep. de türelmes vagyok.
Vendég
 


Bbercsi A hysterot hogy csinaljak? Altatnak?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Itt vgyok ám én is, csak itthon fennforgás volt, most már szundi. :)

Asszem malna én is átveszem ezt a szemléletet, hogy tesszük a dolgunkat, de semmit nem akarunk. :D :roll: :P Most, hogy jó idő volt, mi is nagyokat sétáltunk délutánonként, nekem egyelőre ez a sportolás. babakocsival megyünk és néha kiszállhat a fiatalúr, de így is megvan az 5-6 km. családi házat keresgélek, így van is mindig uticél. :)

bbercsi:
Mi az a hycosy?

sz.veronika:
Én is jutamazok szuri után. 8) :oops: :D A kinder szelettel elfelejtettem vele a szurit. Daninál minden dokis látogatás így végződik, mert ő nem a szuritól fél, hanem a dokitól. 8)

nikiee???

Kép

Kép
mirci09
 
 


Mircim.: Nézem a hivatalos tudományos okosomat. a salina HyCosy - a méh üregének vizsgálatát jelenti. (azt nem tudom, hogy mi okból csinálják nálam.... egy sejtésem van...khmmm: 35.000 Ft) :)

Málnám: nem altatásban végzik, mert ez nem hiszteroszkópia. itt folyadékkal töltik fel a méh üregét és utána ultrahanggal kukkerolnak. ha kellemetlen vagy nagyon fáj, én akkor is kibírom!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.02.10 15:47-kor.
Vendég
 


kis horrort írok Nektek, ha már a kezemben van az okosom. figyu:
kicsit csemegézek:
alap hormonvizsgálat: 17.500 Ft, további hormonok 3.500 Ft/hormon.
ciklus-követés: 25.000 Ft (3 alkalom UH)
Vércsoport meghatározás: 8.000 Ft

.... és a fő csemege:
In Vitro Fertilizáció : 58.000 Ft, a stimulációig bezárólag
+ a stimulációs gyógyszerek a tegnapi számításaim szerint kb. 70.000Ft
na mit szóltok?
mondhatom majd a gyerekemnek, hogy: " Drága gyermekem"
:lol:
Vendég
 


bbercsi:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: És még nem jár egyetemre... 8) :D :D
Ez iszonyat.... :roll: :?

Köszi a felvilágosítást. :)

Kép

Kép
mirci09
 
 


Sziasztok lányok!
Ma itthon vagyok, mert dögrováson vagyok. Nagyon köhögök, fáj a fejem és már a tüdőm is. Tegnap felhívtam a rendelőt, de csak hétfőn lesz a dokim. Osciloval kezelem magam, mert nem merek semmit bevenni. Tegnap képzeljétek a méhem is görcsölni kezdett, mintha meg akarna jönni. Eléggé be vagyok tojva miatta, ezért mondtam a főnökmnek (a legnagyobb meló közepén) hogy nem megyek ma. Telefonomat bekapcsolom, ha kérdezni akar, de nem kelek fel. Nekem a baba a legfontosabb. Pesze a babáról nem beszéltem neki, mert nem tudja még. Már hetek óta beteg vagyok a fene egye meg. Na ennyit rólam.

bbercsi: Hát ez elképesztő. Ez a TB nem támogatja? Remélem a kormány ehhez is hozzányúl, gyerekcentrikus mivoltából adódóan. A feltöltés picit kellemetlen, de nem fájdalmas, nekem sajnos volt....

Oltás: Én verbálisan jutalmazok mindig :D Eszembe sem jutott még díjjazni csokival, de ami késik nem múlik... :D
korenka
Szár
 
 


Jó reggelt!
Jól összeszedted magad te csaj! :shock: Ki kell ezt feküdni, ne lazáskodd el, nehogy baja legyen annak a kislánynak. :roll: :wink: :D
Most melyik dokid lesz hétfőn, a nőgyógyász vagy a háziorvos?

Kép

Kép
mirci09
 
 


mici: Házidokit látogatom meg hétfőn, ha nem hat a házi kúra. Viszont pénteken megyek kombináltra már. Gyorsan megy az idő nem? :D Alig várom, hogy lássam mennyit nőt az a kis pötty a méhemben.
korenka
Szár
 
 


Sziasztok Lányok!

Visszajöttem dolgozni........ááááááá ne tudjátok meg mekkora iratkupac fogadott. :shock:

Korenkám: Vigyázz Magadra nagyon! Sajna én is kínlódtam vagy 3 hétig míg kigyógyultam ebből a náthás - torokfájós nyavalyából. ha fekszel, pihensz az csak jót tehet.

a lombikot a TB támogatja. ezek az összegek TB támpgatáson felül fizetendők.
Maga egy lombik amit a TB támogat : kb. 250.000 Ft ami a petesejtleszívást és a visszaültetést tartalmazza.
a többi eljárás a TB által nem finanszírozott.

Mircim: kedved?
Vendég
 


bbercsi: Aki ezt kitalálta biztosan nem lombik programmal lett gyerkőce. Tipikus magyar népmese: hoztam is ajándékot meg nem is.... én még mindig abban reménykedem, hogy mire oda kerül a sor teherbe esel magadtól... mondjuk egy nászéjszakás kaland után.... bár nem tudom ki hogy van vele a nászéjszakán az ember lánya örül, hogy él a nagy dínom-dánom után...
korenka
Szár
 
 


korenka:
Pont reggel eszembe jutott, mikor megláttam a vonalzód, hogy a héten biztos uhu is van. :) Lehet rosszul emlékszem...10-12cm ilyenkor a kis rosszcsont. :)

bbercsi:
Tehát a támogatáson felül még ugyanannyi. :shock: :? Széép. :roll: Gondoltam, hogy nem egy olcsó mulatság, de furi így számokban.
Kicsit jobb a kedvem köszi... :wink:

Kép

Kép
mirci09
 
 


korenka:
A mai lányok....meg a tegnapiak is :D 8) a nászéjszakát már el is felejtik, mire esküvőre kerül a sor. :oops: :D :D :D Hacsak nem tartoznak valami vallási közösségekhez..

Kép

Kép
mirci09
 
 


Bbercsi szerintem se mondj le a spontan teherbeeses lehetosegerol...minden honap mas es mas, most peldaul a 7. napon van az ovum, ki is vagyok rendesen, mikor normalisan 12-13. napon van. Ha most vennenek vert, tuti rossz lenne az eredmeny... Lehet, hogy abban a honapban nem volt peteeresed, vagy ilyesmi, de ez csak egyszer-ketszer fordul elo... de elmondom nektek, hogy nekem a baba barmi penzt megerne, meg igy is, hogy harmadik... remelem legalabb, nem egyszerre kell kifizetni ennyi penzt, hanem honapok altt....ugye igy van Bbercsi?
MAS- mi a naszejszakan egesz ejjel a videot neztuk vissza..... :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk!
Remélem mindenki jól van! Én már annak is örülök, hogy péntek van és jön a hétvége. :) Sok a munka bent - ami most nem is baj, na meg meg ezerrel a lakáscsere projekt is. Ha már egyszer így alakult az életünk, akkor legalább jó lenne ezt letudni.

Mirci

Jól emlékszem, Ti is áruljátok a lakásotokat? Van egyáltalán jelentkező? Nekünk is panel van...még nem hívott senki! :(

nikiee
Budapest XI. kerület
 
 


malna5:
Nem kérdés, hogy minden pénzt megér egy gyerek, csak nekem az jutott eszembe, hogy azért milyen rengetegen nem tudják ezt megfizetni. És ez csak egy próbálkozás... :roll:

nikiee:
Igen, mi is áruljuk augusztus óta. Volt olyan érdeklődő, aki sütőipari gépekkel akarta elcserélni. :shock: Végül is lehet azokban is aludni...így télen melegítenének. Vagy esetleg..."kisütöttem a zsírját, több lett egy akónál" :D :D :D :D 8)
nekünk az is jó lenne, ha elcserélné valaki kertvárosi családi házzal. Ti miért cserélnétek, kicsi? A miénk nem kicsi, csak kertesbe mennénk.

Kép

Kép
mirci09
 
 


Málnám: igen, ahogy írod , nem egyszerre, hanem részletekben egy-egy vizsgálat alkalmával csengetjük az összegeket.
Egyetértek Veled : nem lehet pénz kérdése a gyerek jövetele!

azoknak a pároknak akiknek nagyon-nagy anyagi megterhelést jelent egy-egy lombikbébi program, ők segítséget kaphatnak alapítványoktól. csak egy picit aktívan körül kell járni a témát.

.... a spontanitásban nem bízom. ahhoz nagyon megrettentettek Győrben. majd talán idővel .....
Vendég
 


Tényleg malna5! Ti úgyis lakást akartok venni...itt van rögtön két eladó. :P :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09
 
 


jut eszembe Málnám: Te honnan tudod, hogy ma van az ovulációs napod???
ilyen korán??????
Vendég
 


bbercsi:
majd a második jön spontán. Tudok pár ilyet a környezetemből.. :wink:

Kép

Kép
mirci09
 
 


Mirci

Próbálkoznak az emberek, az biztos! Igen kicsi. 45nm. 1+egy nagyon pici szoba. Majd meglátjuk. Mi is keresünk, egy - kettő tetszett, de még egyik sem volt tökéletes, szóval még azért nekünk is lesz munkánk ezzel a projekttel. :) Az álmunk egyszer nekünk is egy kertes ház, de a mai világban nem szabad belevágni nem reális dolgokba, kvázi nagy mértékben eladósodni, így most még ezzel várunk. Ráadásul itt Budapesten és környékén elérhetetlenek a házárak, legalábbis most nekünk.
Jó lenne most megoldani a lakásgondot a következő évekre, meg most nekem ez jól is jön, legalább nem a babás dologgal vagyok elfoglalva, nincs időm számolgatni a napokat stb.

Malna,

Keresgéltek Ti is?

nikiee
Budapest XI. kerület
 
 


Malna,

Azt én is akartam kérdezni, hogy honnan tudod, hogy ilyen korán van az ovu napod, tesztelsz?
Egy hete írtam, hogy érzem a peteérést, de még nem volt nekem sem meg az ovu, mérem a hőmet nagyon kíváncsi vagyok, hogy most mikor lesz, ha lesz. Elvileg a műtét után 4-6 héttel jön meg, és nem feltétlen van peteérés.

nikiee
Budapest XI. kerület
 
 


Bercsi: aztaaa milyen árak vannak :(:(:(:(:( sajnálom.még jó hogy legalább a leszívást meg a beültetést támogatja.
Én is hallottam nem egy estet aki már belekezdett a lombikba és spontán babás lett:):):) szóval azért bújjatok össze apával :)

Korenka: jobbulást gyógyulj meg hamar

nika70
Salgótarján
 
 


nikiee:
A miénk majdnem 90m2 szépen felújítva, így hasonló az ára, mint egy lelakott 100m2-es háznak. Kőműves szerszám van bőven a családban, olyan is akad pár, aki tudja használni, tehát nem lenne gond felújítani. 3-3,5 millánál többet én sem mernék felvenni, de talán ennyi még visszafizethető. Arra is kell gondolni, hogy mi van, ha egyikünknek megszűnik a munkahelye...illetve nekem most nincs is.

Nem lehet, hogy a hőgörbéből tudja málna, hogy ovulációs napok következnek? Vagy a tojásfehérjéből? :roll:

Kép

Kép
mirci09
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?