Itt vagyok, ragyogok... ugy vagyok, mint Mirci, ahogy vege a pirosnak, mar jon is az akcio ido...megneztem, most meg a Jonas napok is jo idoben lesznek, de mar nem elem bele a dolgokba magam, sott, begyujtjuk a kandallot, csinalunk forralt bort es lesz, ami lesz -ezt megdumaltuk. Ki akar itt ideggorcsot kapni a honap vegen, hat nem mi. Egy kicsit elkezdtem tornazni, ezt az Aviva tornat csinalgatom, lehet benne vmi, hogy javitja a verkeringest, meg ma aerobic-ra is megyek. Hirtelen fogyastol en sem felek, max tenyleg abban lehet igaza az Aviva modszernek, hogy a mozgas verrel teliti a szerveket, gyorsabban aramlik a ver, es ez ALLITOLAG jot tesz! Hat ez meg belefer.... De csak a kozepig csinalom, ami nalam szinte mar itt is van. Ja, meg vasarnap tollasozni is megyek megint!
Mirci en -sajat velemeny- lealltam minden kiegeszitovel, mert nekem is megbabralta a ciklusom. Nem veszesen, de ugy Bontottem inkabb a mozgas-vitamin-egeszseges kajak kombinaciora szavazok. Meg annyit fogok, hogy matol 1 hetig szedek ginseng-et. A parocskam is szedi, allitolag mindket nemre jo hatassal van - ez megint keringest serkent. (o peldaul a jobb munkateljesitmenyre szedi -
en nem...)
Es kicsit relaxalok, nem akarok ideges lenni. Valahogy a masik bebinel is a harmadik honap utan nyugodtam le. .. (A negyedikben ossze is jott)
Bbercsi mi ujsag? Mi most a kovetkezo lepes, es mikor? Orulok, hogy jokedvu vagy, szerintem ez mar fel siker!"!!!
Veronika veled mi ujsag? Csendben lapitassz itt, pedig te vagy a kovetkezo .....
Kismamik?