Sziasztok,
Dike
Mindenképpen szedd be az antibogyót! Hidd el a doki csak olyat ír fel, ami már hosszú évek óta jól bevált, s nem okozott gondot!
Nálunk is úgy van, mint Babicseknél, hogy már belaktuk a házat lassan 4 év alatt, s már rég be van rendezve a kis szoba is a mi eddigi életformánkra, szóval már ott van egy komplett szekrénysor, 1 személyes ágy, íróasztal és hifi szekrény, így hogy jön a baba csak az ágy marad és a bútor ott, ezért kell a kombi ágy nekünk
De tény, hogy én alapból nem akartam 120*60-as ágyat, mert gyakorlott anyukák azt ajánlották, hogy legyen 70 széles, de aztán rájöttem, hogy igazuk is van
Ja, és nálunk csak babasarok lesz így.
Mi nem tudjuk, hogy mikor állunk neki, vagyis én nem, szóval mikor áll neki a férjem festeni meg ilyenek, mert még azt a helyiséget is meg kell csinálni, ahova kerül majd a felesleges bútordarab, ill. vannak kisállatkák a lakásban: tengerimalac, hörcsög, s ők is kikerülnek a ház egy teljesen elszeparált helyiségébe, szegénykéim
aztán majd ha nagyobb lesz a baba, megy, meg ilyenek, akkor már úgyis megmutatom neki is a kisállatokat, de addig nem. Mióta terhes vagyok, azóta nem is fogdosom a kis malackámat, de már nagyon hiányzik, sokszor csak odaülök hozzá és nézem és csak bőgök, mert nagyon hiányzik, de a baba érdekében mindent.
Gabi
Tök jó ez az ágy
nagyon tetszik, én mindenképpen ajtós pelenkázót szeretnék, mert tudom milyen vagyok ha sietek, csak mindent beszórok és megyek
de nagyon szépen, igényesen van kialakítva az egész, rendes éllezárások vannak. Hol vettétek?
Babicsek
Örülök, hogy már nem görcsölsz. Annyira izgi most ez az időszak amiben benne vagy
én úgy izgultam, hogy vajon-e van- e valaki a pocimban, s ezért nem mertem tesztelni sem, de hála az égnek, hogy nem teszteltem, mert nekem még vv utáni nap is nagyon-nagyon halvány csíkom volt. De amikor megtudtam, hogy sikerült, akkor már alig vártam, hogy kijöjjek a kaáliból, s már az ajtóban elbőgtem magam
sajna én akkor egyedül mentem, amikor megtudtam az eredményt, mert a férjem nem tudott elszakadni, de még így is jó volt, rögtön őt hívtam fel, meg egyik barátnőmet, nálunk senki más nem tudott róla