Új privát üzeneted érkezett!

Én tudom hogy járt egy kismama mert nem vette be a neki felírt gyógyszert antibiót, na én azt nem kívánom Dikének!!!!! Semmit nem szedett és az antibiót sem vette be...

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka
 
 


zita! mesélj milyen volt a szülés előkészítő?????????

babicsek! én teszteltem a 10. napon beülti után jó nagy negatívot...utána többet nem is mertem és végül a vvtel lett pozitív.
én egyik éjszaka érzetem nagyon lüktető érzést, a beülti után, ami olyan fura volt.

KépKép
dike
 
 


Jó reggelt! :)

Dike: Akkor gondolom nagy volt a meglepetés a pozi vérvételnél. :) Hogy vagy ma? Végül is hogy döntöttél. Én is azt mondom szedd be a gyógyszert. Az orvos biztos találkozott már ilyen esetekkel és tudja mit kell csinálni. Csak hát megértelek téged is, hogy az ember fél bevenni ilyenkor gyógyszereket. De ez reméljük sitty-sutty rendbe hoz! Dike és te hány naposan is kaptad vissza a babát/babákat? Lehet hogy írtad, csak még nem bírtam megjegyezni, hogy kinél hogy is volt. Most próbálom napról napra beszívni a fejembe az infókat rólatok. :oops:

Nálunk megint olyan ramaty idő van. Borult, ködös, nyirkos. Utálom már. Szeretném látni a napot sütni!!!!!

Csajok én nem érzek semmi különöset, fusztrál ez engem nagyon. Illetve éjszaka keltem fel arra, hogy a bal oldalon szúrkált egy párszor, de nem elviselhetetlenül, mert vissza is aludtam. És már a petefészkeimet sem érzem annyira. Apimnak kiadtam, hogy ma hazafelé munkából, vegyen nekem 3 db 10-es HCG tesztet. Kíváncsi vagyok hogy fogja lebonyolítani egyedül ezt a nagy projektet. :lol:

Unom már nagyon magam itthon. Most kajáltam, megyek beadom magamnak a Crinont, meg még amit kell és egy kicsit visszafekszek.
Holnap viszont megyek délelőtt vérvételre, mert a vérhígító szuri miatt el kell mennem. Anyukám kéri el ma a beutalót,mert nem akarok betegek közé menni. Remélem holnap sem kap el a nyavalya a vérvételen. Egyébként jó is az hogy itthon vagyok. most még úgy vagyok vele, hogy bebeszélem magamnak hogy terhes vagyok és milyen jó lesz majd ha tényleg és itthon lehetek.
Úgyhogy kavarognak bennem az érzések.

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kép
babicsek
 
 

 
 

Sziasztok,

Dike
Szerintem vedd be, amit a nődoki írt fel, szerintem ő jobban ért az ilyenekhez. De mindenképpen kúráld magad!

Ancsuka
Tudtam én, hogy neked is lesz légzésfigyelőd! :lol: De neked olyat kell beszerezned, ami spéci és ikreknek való, hacsak nem külön ágyban altatod őket! :wink:
Én a cikket nem olvasom el, mert nem akarom saját magamat paráztatni, tudom hogy miért kell légzésfigyelő, mert már utánajártam.
Az, hogy Dike nem vett be semmit, nem feltétlenül jelenti azt, hogy baj lesz. A hasmenésnek utánaolvastam, semmi baja nem lesz a babának tőle, meg a hányástól sem. Persze tény, hogy érdemes kezelni valamivel, már csak azért, hogy minél előbb kimásszunk a betegségből, s ez nemcsak terhesség alatt érvényes.

Babicsek
Én nem teszteltem, de ezt már írtam! :) De nagyon drukkolok neked!

A szüléselőkészítő jó volt :) A táplálkozásról, meg higiéniáról volt nagyrészt szó, de már a szülés is szóba került érintőlegesen. Egy védőnő tartotta az előadást. A következőt egy jogász tartja majd.
Kaptunk Saba intim mosakodógél termékmintát, a védőnő szerint ez sokkal jobb, mint amik eddig forgalomban voltak, vagy ismertem őket.
Kaptunk szórólapot a Multi-Gyn hüvelygélről, ill. aranyér-gátbetétről. Ezekből sajna nem tudott termékmintát adni. Akit érdekel olvasson utána! Nem hülyeség az biztos!
Megkérdeztem az előadó védőnőt a májról és a mogyoróról. A májról azt mondta, hogy abban van a legtöbb vas, s alapból nem eszik az ember abból sokat életében, így amennyit terhesség alatt megeszünk nem ártalmas!
A mogyoróról pedig azt mondta, hogy ha eddig nekem sem volt soha semmi bajom tőle, akkor nyugodtan egyek. De mindegyiknél felhívta a figyelmet a mértékre!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zitácska79 2011.02.08 08:26-kor.

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Babicsek
Igyekezz nem keresni magadon a tüneteket! Tudom, hogy ez nehéz, de próbáld kikapcsolni az agyadat a babáról! Ilyenkor még egyébként is korai lenne bármilyen tünetnek. Most még a hormonok miatt érzel ezt-azt. A beágyazódást van aki érzi, van aki nem. A szúrkálódás pedig a leszívástól van, hiszen x-szer megbökik a petefészket.
Nagyon drukkolok! :)

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Sziasztok!

Dike!
Nekem a házidokim nem is mondott semmit amikor beteg voltam terhesen,csak annyit,hogy mindenképpen a nőgyógyimmal beszéljek mit lehet és mit nem.Szerintem a nőgyógyi jobban ért ezekhez a várandósoknál.De ez az én véleményem.

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


babicsek! én 3 naposan kaptam vissza kettőt egy 7 és egy 8 sejteset.de most h így visszagondolok, tök nem emlékszem miket éreztem, csak ez maradt meg bennem, h éjszaka felébredtem erre a furi érzésre.de ha visszalapozol szeptemberre akkor eltudod olvasni:)
én sokkot kaptam, mikor azt mondták pozitív, teljesen higgadtan mentem oda, fel voltam készülve h nem sikerült, ne tudd meg mit éltem át :lol:
mindegy mit érzel, hol ezt hol azt éreztem én is, ha fájt az volt a baj, ha nem akkor az.:)drukkolok nagyon!!!!!

zita! már tegnap este óta szedem, a nőgyógyász által felírt mellett döntöttem. éjje1 szer voltam csak fent 20 perc köhögés erejéig jupppppiii, haladok! örülök h tetszett a szülős előkészítő!

gabi, meg mindenki köszi a véleményeket!!!!

KépKép
dike
 
 


Az eszemmel tudom, hogy ne keressek jeleket, csak mégis fel nem foghatom. :lol: :lol:

Dike: Örülök hogy alakulsz, figyeld meg hétvégére kutya bajod se lesz! :wink:
Hát azt elhiszem, hogy sokkot kaptál. :lol:

Most kicsit elfoglalom magam, apusomnak farsangi plakátot próbálok összehozni a munkahelyére. Hát mit mondjak unom már. Jojózik a szemem a böngészéstől. De legalább telik az idő.

Kép
babicsek
 
 


Zitus, én nem mondtam és nem is írtam baja lesz Dikének ha nem vesz be gyógyszert.
Hidd el csak jót akarok neki még ha ő ezt nem is így gondolja. De aztán nekem mindegy is ki mit csinál.........
kár mindig pofáznom........
ja és nem haragszom én senkire mielőtt azt gondolnátok

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka
 
 


Ancsuka
akkor én értettem félre...
Tény hogy mindennel elmegyek én is inkább dokihoz, minthogy baj legyen belőle! Mert szerintem így helyes, aztán valaki nem így gondolja, tegyen belátása szerint :)

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Sziasztok!

Ma letudtam a vérvételt. 8-tól 10-ig ott voltam. Annyian voltak, hogy azt sem tudtam először mit csináljak. De aztán úgy döntöttem, hogy ha már egyszer elmentem nem adom fel. Kétszer szúrtak, mert nem jött a vérem. Bezzeg mikor kihúzták a tűt, akkor már vérzett. Még plusszba leültettek ott ,bent míg elállt. Hihetetlen.

Most szúrkál a hasam alja. Pedig idáig már nem is fájt egyáltalán. Kicsit megijedtem. Nem is szúrkál, inkább belegörcsölget jó erősen, aztán elmúlik. Me tiszta gyengének érzem magam. Idáig csak aludtam mióta hazajöttem.

Ancsuka: egyébként milyen érzés 2 babával a pocakodban? Tudod már a nemüket?

Dike: Hogy vagy?

Kép
babicsek
 
 


Pityergek.

http://www.youtube.com/watch?v=IzBJqegqcp0

:cry: de most ez jól esik.

Kép
babicsek
 
 


Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


babicsek! jelenthet jót is a görcsölgetés, tényleg nem lehet tudni:)nagyon drukkolok! sajnálom a vvtelt!:(

köszi képzeld jól vagyok, éjszaka sem volt már köhögő rohamom, kirááááááááááááááááály!

ezt a bútort néztem ki neten így mindennel együtt:) eddig ez a befutó!legyen már március!:)

http://www.minimano.hu/termekeink/babab ... szoba.html

KépKép
dike
 
 


Sziasztok,

Babicsek
Miért volt vv nálad? A hcg szintet nézik? Ha igen nem túl korai?
Pihenj minél többet, én tudom milyen nekem is volt szúrkálódásom, egyszer épp vezetés közben és rögtön félre kellett állnom, s rögtön el is mentem a Kaáliba és meguh-tak, akkor derült ki hogy hasűri folyadékom van, bár talán csak fél deci volt, ami fel is szívódott, s nem okozott több problémát. Nekem ahogy már írtam sokat görcsölgetett a hasam, sajna tudom miről beszélsz :( Meg persze azért is van ez, mert stimuláltak minket, szóval azért mégsem a természet rendje szerint mentek a dolgok, hanem beavatkozással, s ez nem tesz jót! De ne aggódj, biztosan nincs semmi gond! Sok-sok pihenés a titka mindennek! :) Szóval most a görcsölgetés is valahol tök természetes, igyál sok folyadékot és egyél sok-sok fehérjét! :)

Dike
Tök jó, hogy egyre jobban vagy! :)
Mi láttuk élőben ezt a bútort, de mi hozzánk nem illik, s nem is igazán a mi ízlésünk, de normálisan le van gyártva, jól összerakott bútor.
Úgy néz ki, hogy csak én vagyok oda a kombi ágyért :) mert ehhez is 120*60-as kiságy van.
Miért várod a márciust? Akkor kezdtek el vásárolni? Bár már kb. 1 hónapja megvan a babakocsitok is.

Merre jártok csajok? Meli? Zsu? Georgia (tudom ti költöztök) Gabi, Gyancsi, Suzy igaz, ti babáztok, de hogy vagytok?

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Zita! igen azért várom, h elkezdjük a babaszobát csinálni, festeni, berendezni stb....:)

KépKép
dike
 
 


most jött az értesítés a postán hogy a szülésfelkészítő február 21.én kezdődik 16 órakor:)) jupppppiiiii

mihez van 120*60as kiságy? mert amit én linkeltem ahhoz nem, én mindenképp 140*70est szeretnék. mi nem tetszik nektek benne? remélem nekem élőben is fog tetszeni!:))

KépKép
dike
 
 


Dike
Kicsit izgultam, hogy megsértődsz, hogy megírtam, hogy nem tetszik, de örülök hogy nem :)
Igazándiból pont a színvilága, a narancs szín, szeretjük az egyszínű, egyszerű dolgokat, ami mindenhez illik.
Általában kombi ágyat külön szokták adni. A Faktumnak is van kombiágya, a Viktor, meg amit a múltkor linkeltem a Brendonban is van kombi ágy, de gondolom komplett bútort szeretnétek.http://www.brumimaci.hu/termek/faktum_v ... zos_kisagy
http://babatrend.unas.hu/spd/152006/Fak ... butorszett
S itt találsz több kombi ágyat: http://brendon.hu/Products/List/átalakítható%20rácsos%20ágy_335/all
Remélem segítettem :)

Zita

Kép
zitácska79
 
 


most nézem amit linkeltél a narancsos is átalakítható

Zita

Kép
zitácska79
 
 



Zita

Kép
zitácska79
 
 


igen igen átalakítható, az is feltétel nálunk! nem szeretnék kombit, mert van hely bőven, meg szekrényt is szeretnénk mindenképp. emlékszem a multkorira is amit linkeltél!
persze van akinek az egyszerűbb egyszínű dolgok jönnek be, én meg pont azt szeretném h legyen vmi színe, sőt unisex színe legyen a későbbiek miatt(ha lányom is lenne), és ne legyen dedós!

KépKép
dike
 
 


Helló!

Dike!
Nekem tettszik a bútor,ha van hely akkor nagyon szép lesz a szoba.Nekünk sajnos pici a babaszoba,egyszerű bútoraink vannak,de praktikus,mert ehhez a színhez szinte mindent lehet kapni. :roll:

Zita!
Én mindenképpen kombi ágyat akartam,120×60-as és rácsos az alja,amikor meg átalakítjuk akkor a kaptunk akkora rácsos részt a matrac alá amivel ki lehet pótolni a pelenkázó helyét..Remélem érthető. :roll:

Babicsek!
Kép



A mi bútorunk,itt még félkészen a szoba:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


szerintetek attól h meggyógyultam be kell szednem az összes antibiotikumot? nap kettőt szedek és még 3 napig kéne! nem tudom mit csináljak, úgy sajnálom, a kisbabám:(

gaby! tiétek bababútor is nagyon szép!

KépKép
dike
 
 


Dike: Szerintem szedd csak be. Az antibiotikumot tudtommal rendesen be kell szedni, mert visszaeshetsz ha abbahagyod. Ne aggódj, a doki tudja mit csinál.

Zitácska: Na azóta nem görcsöltem. Azért furi, mert már előtte ugyan olyan voltam, mint régen, nem is éreztem a hasamat már.
A vérvétel amiatt kell, mert Vérhígítót szurizok és néztek emiatt egy vérképet. HCG-s vérvételre kedden fogok menni.

Olyan jó nézegetni a képeket a készülő babaszobákról, terveitekről. Olyan szép ez az időszak is. Aztán a legszebb lesz, ha már ott lesz a használója is. :D

Hát ha nekünk sikerül még nem is tudom mi hová tennénk a kiságyat. Már úgy belaktuk a házat.
Mi annak idején nem vettünk, csak kiságyat, kifejezetten bababútort nem, hanem normál szobai bútort. Fiókos, meg polcos szekrényt, meg vitrineset. Úgy voltunk vele, hogy olyan gyorsan kinövi és akkor vehetünk majd másikat, ha már nagyfiú lesz. De az tuti hogy ezek amiket mutattatok nagyon szépek.

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok,

Dike
Mindenképpen szedd be az antibogyót! Hidd el a doki csak olyat ír fel, ami már hosszú évek óta jól bevált, s nem okozott gondot!
Nálunk is úgy van, mint Babicseknél, hogy már belaktuk a házat lassan 4 év alatt, s már rég be van rendezve a kis szoba is a mi eddigi életformánkra, szóval már ott van egy komplett szekrénysor, 1 személyes ágy, íróasztal és hifi szekrény, így hogy jön a baba csak az ágy marad és a bútor ott, ezért kell a kombi ágy nekünk :) De tény, hogy én alapból nem akartam 120*60-as ágyat, mert gyakorlott anyukák azt ajánlották, hogy legyen 70 széles, de aztán rájöttem, hogy igazuk is van :) Ja, és nálunk csak babasarok lesz így.
Mi nem tudjuk, hogy mikor állunk neki, vagyis én nem, szóval mikor áll neki a férjem festeni meg ilyenek, mert még azt a helyiséget is meg kell csinálni, ahova kerül majd a felesleges bútordarab, ill. vannak kisállatkák a lakásban: tengerimalac, hörcsög, s ők is kikerülnek a ház egy teljesen elszeparált helyiségébe, szegénykéim :( aztán majd ha nagyobb lesz a baba, megy, meg ilyenek, akkor már úgyis megmutatom neki is a kisállatokat, de addig nem. Mióta terhes vagyok, azóta nem is fogdosom a kis malackámat, de már nagyon hiányzik, sokszor csak odaülök hozzá és nézem és csak bőgök, mert nagyon hiányzik, de a baba érdekében mindent.

Gabi
Tök jó ez az ágy :) nagyon tetszik, én mindenképpen ajtós pelenkázót szeretnék, mert tudom milyen vagyok ha sietek, csak mindent beszórok és megyek :) de nagyon szépen, igényesen van kialakítva az egész, rendes éllezárások vannak. Hol vettétek?

Babicsek
Örülök, hogy már nem görcsölsz. Annyira izgi most ez az időszak amiben benne vagy :) én úgy izgultam, hogy vajon-e van- e valaki a pocimban, s ezért nem mertem tesztelni sem, de hála az égnek, hogy nem teszteltem, mert nekem még vv utáni nap is nagyon-nagyon halvány csíkom volt. De amikor megtudtam, hogy sikerült, akkor már alig vártam, hogy kijöjjek a kaáliból, s már az ajtóban elbőgtem magam :) sajna én akkor egyedül mentem, amikor megtudtam az eredményt, mert a férjem nem tudott elszakadni, de még így is jó volt, rögtön őt hívtam fel, meg egyik barátnőmet, nálunk senki más nem tudott róla

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Helló!

Zita!
Mi sok mindent itt vettünk,mert közel van hozzánk és szinte minden van (kb a fele árú nincs a honlapon) http://www.bababoltcsepel.hu/
És nagyon kedves a tulajházaspár,a múltkor még ajándékot is kaptunk,mert megismernek már :D
Egyébként én a pelenkázós részben csak a bontatlan pelenkát és a pelenkázó táskát tartom,ja még 2 takarót. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Gabi
Köszi a webcímet :) már körül is néztem.
Hát nekem tele lesz a pelenkázó szekrény az tuti :) meg az ágyneműtartó része is :D nekem a világ összes szekrénye nem lenne elég :lol:

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Sziasztok!

Jaj de jó, hogy már ti tervezgethettek. Nagyon irigykedek ám, persze jó értelemben. :wink:

Velem semmi különös nincsen. Nem fáj semmim, nem érzek semmit, illetve talán egy dolog, hogy mintha a cickóim hegyében néha náha olyan kis csípő, vagy szúró érzés lenne. Ezeken kívül semmi.

És egy nagy barom vagyok, mert hát elnéztem a gyógyi adagolásomat. Szóval beültitől 3 napig 1 szem medrolt kellett volna bevennem és én négy napig tettem ezt. Tegnap már egy felet kellett volna bevenni. Csak nem lesz gond. Ma már a felet vettem be, ezt még 4 napig kell szednem, illetve már csak 3-ig. Egész nap csak tömöm a bogyókat, próbálok rendszert vinni bele, de ezt jól benéztem. :(

Végre nálunk is kisütött a napocska. Ennek örömére hogy nem érzek semmit, kihasználom az itthonlétet és készülök a munkahelyemre, amit tudok megcsinálok, mert mi van ha mégsem sikerült, ne legyek lemaradva.

Kép
babicsek
 
 


Babicsek
Csak óvatosan csinálj mindent, bármit is csinálsz! :)
Szerintem abból az egy tabiból nem lesz semmi gond!

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Ancsuka
Mi ez a keverés a toxoval???? :shock: ez egy új rendszer? megváltozott, mint a Down-kór szűrés? nálam eddig odaadták mindig kézbe a toxot s rajta volt az eredmény is. Én jövő héten megyek a 2. toxo eredményért, kíváncsi leszek, hogy nálam is így lesz-e :?
Elvileg tegnap voltál dokinál, mit mondott?

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Kezd fájni a torkom. :roll:
Ma már péntek van. :) Jaj hogy bírom ki vasárnapig, hétfőig.
Ma elhatároztam pihenni fogok. Csak fekszek, tévézek, rágcsálok valami finit és élvezem a gondolatot hogy terhes vagyok. Fura érzés, teljesen bebeszélem magamnak hogy az vagyok, de legalább ez a két hét a vérvételig hagy teljen el úgy, hogy annak érzem magam.
Egyébként semmit sem érzek továbbra sem. Na jó, magamról ennyit.

Ki mit csinál ma?
Jó lenne pocakos képeket látni rólatok! Nem akar valaki feltenni ide?

Dike: Továbbra is jól vagy?
Nemtudtok valami jó kis filmet témába vágóan itt a neten? Már annyit keresgéltem, de nem találok.

Kép
babicsek
 
 


Egyre jobban fáj a torkom, délelőtt 37,2-t mértem. Érzem hogy elkapott valami. Nem hiszem el. Pedig annyira vigyáztam magamra.
Ez remélem nem tesz be nekünk. :(

Kép
babicsek
 
 


Babicsek! 1 gyogyitól nem lesz gond! én se éreztem semmit, de semmit! nagyon remélem h babás vagy, jól teszed h pozitívan állsz hozzá, én full negatív voltam....úgy h hálát adok az Istenek h így is sikerült! de neked is fog!!!!!!drukkkkkk

nem biztos h nálad ez van, de képzeld sok esetben lesz az ember beteg mikor terhes marad, mert az immunrendszere legyengül mivel a babára új dologra is kell koncentrálnia! én pont így jártam, h lebetegedtem a végére! szóval nem jelent ez feltétlen rosszat, veszélyt, de ha 38 lenne a lázad, algopirinnel egy féllel csillapítsd!


tegnap én kicsavarogtam magam, azaz, végre nem itthon ültem. elmentem unokatesómékhoz, a felesége 2héttel fiatalabb terhes mint én, szintén kisfiút vár, ő a 2. at, és ugyan az a dokink meg a szülésznőnk is, kipletyiztük magunkat. jaa meg kiderült, én már nem emlékeztem rá, h ugyan olyan a bútoruk,mint amit én ide belinkeltem, és tetszik nagyon élőben is:) pont a szülésznővel beszélt mikor megérkeztem, és képzeljétek, kérdezte tőle a szülésznőm, h én h vagyok? tök rendes még rólam is érdeklődik:) annyira szimpatikus h huu nagyon!

utána elmentem a másik rokonomhoz, aki keddre van kiírva:))) feküdtünk az ágyon, és végig a pocakját fogtam,néztem hihetetlen alakokat tudott ölteni, és nagyon sokat rugdalt!

amúgy mindkét rokonom velem egyidős:)

ma úgy néz ki megvesszük az x-factorra a jegyeket itt lesz Móron a sportcsarnokban március végén.:)

reggel nagyon nagyokat rúgott a drágám olyan jóó volt!!!de van h egy napig nem érzem őt.

KépKép
dike
 
 


Sziasztok,

Babicsek
Hidd el nem leszel beteg. Mikor írta Dike is hogy beteg, akkor másnap én is azt éreztem hogy az leszek :? annyira befolyásolt a dolog, hogy már beképzeltem, mert ilyen lökött vagyok :lol: nehogy azt hidd hogy most rólad ezt gondolom, mert nem így van! Csak gondoltam megírtam hogy én így jártam, aztán végül szerencsére semmi bajom nem lett! :wink:
De egyébként éjszaka is köhögtem, de még nem vészes, lehet csak vacakolt torkom!
Ja és jó hírem van számodra, a 37,2 egy nagyon jó hír :wink: :wink: :wink: csak maradjon is ennyi állandóan! :) tudod a kismamáknak magasabb a testhőjük :) Nagyon-nagyon drukkolok! :)
Ja, és örülök, hogy terhesnek gondolod magad, mert a gondolat sokat számít! Én is úgy éreztem, hogy az vagyok, de azért a kis ördög nem aludt bennem s féltem nagyon, de igyekeztem arra gondolni, hogy az vagyok!

Dike
tök jó, hogy ennyi rokonoddal vagy kb. egyidős terhes :) mennyi pici baba lesz nálatok! :)

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Babicsek, s mivel kérted, így teszek fel egyet :)

Ez már a 27. hét :)

Kép 27.hét

Zita

Kép
zitácska79
 
 


zita!!! nagyon széééééééép poci!!!!!!!!!!!!4

KépKép
dike
 
 


Zita: Köszi a képet! :) _Szépen gömbölyödik.

Kép
babicsek
 
 


Én elhatároztam, ha sikerül majd a baba, akkor minden héten csinálok egy képet és egy naplót fogok vezetni a terhességről.

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok.

Epp a baratnomnel vagyok es beugrottam hozzatok.

Dike

Jobbulast

Babicsek

Kuldom az energiat+++++++++++ biztosan sikerult, ne aggodj.

Zita

Szep a pocakod.

Mi 3 napja atkoltoztunk, de meg a fele cuccunk dobozban es zsakokban van, hatalmas a haz 4 haloszoba, mosokonyha furdo wc nappali konyha eloszoba.
Az egeszet felujiotottuk.
Ugy 3 het mulva kodoljak be a netet es a hazitelefont, addig csak tv van.
A bebinek most csinalja a szobajat egy festomuvesz, fal nagysagban, hercegnot fest a falra viragokkal es a kislany nevet is fel irta a falram felig mar kesz van, ahogy meg lessz rakok fel kepet.
Nagyon faradt vagyok, a magyar festok mar haza mentek nagyon jol dolgoztak.

Nem tudtam vissza olvasni mindent, se energiam sem idom nincs ra.
Majd potolom.
Mindenki vigyazzon magara, es a babakra.
Puszi mindenkinek.
Vendég
 


Sziasztok,

Babicsek
Mi is minden héten csinálunk képet :) szerintem is tök jó dolog, s azért néha leírom, hogy mi történik, bár elég vázlatosan. Én inkább majd a babáról akarok babanaplót vezetni.

Dike
Köszi a pocak dicsit! :) Te pocid? :) Várom a fotót! :)

Georgia
Már alig várom, hogy képet rakjál fel a babaszobáról :) jó nektek, hogy ilyen gyorsan haladtok, nálunk szerintem majd az utolsó pillanatban lesz ez a festés dolog megcsinálva, meg a berendezés is.
Mindent csak szép lassan, óvatosan csinálj! :)

Mi ma voltunk Pesten abban a babaüzletben, ahol először néztük a babakocsit, meg a kiságyat. Hát..... a babakocsi über gagyi kínai vacak, az ágy meg csak 60 széles, így nem kellett, de vettünk 2 takarót, cumis lázmérőt, 2 kombidresszet. S utána az Auchan-be is bementünk, Győrbe sajn még nincsen, s 300,- és 500,- ért vettünk kombidresszeket, meg kis kötött kardigánt :) vettünk ruha pelenkát, kifogót, meg kapucnis frottír törölközőt, azok is jó áron voltak! nagyon örültem neki. Tök jó anyaguk van, csak épp a nyakukon maradt, mi meg jól jártunk! :lol: Persze szinte mind majd 2-3 ill. 6 hónapos korában lesz jó, de nem kér enni, elfér :) s ennyiért sehol nem kapnék. Egy csaj az Auchan-ben mondta, hogy a Tescoban még szokott jó akció lenni, ott is nézzünk majd körül! :) tök rendes volt.
Egyik kombidresszre ez van írva: Born to be a star :) vettem belőle 2-t is, különböző méretben :lol:

Na, ennyit mára!

Anett, Melinda???? hol vagytok? hogy vagytok?
Anyucik? :)
Ancsuka toxóval mi van?

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Zita! de jól tettétek h ennyi mindent vettetek a babynek!:))

pocakfotóm van, csak mint mindig az a gond, h nem tudom lekicsinyíteni:((( vagy ha igen, akkor meg nem adja vissza a valósat. ha gondolja vki elküldöm neki, és ha lekicsinyítené megköszönném.

lányok! 3 napja együtt voltunk a párommal, akkor először....és azóta nagyon fáj a hüvelyem,először inkább olyan érzés volt,mikor kidörzsölte úgy mond, de most már az egész ég, viszket, és mintha ilyen darabos barna dolgok lennének! teljesen kivagyok,hogy nekem mindig van valami. és már megint a dilemma, na hívjam majd hétfőn a dokit. tököm ki van,gondolom neki is.....mult héten voltam a betegség miatt. amúgy meg pénteken megyek hozzá majd magánba.

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Zitácska: De jó hogy ennyi mindent tudtál venni. Így van, a ruha nem kér enni, elfér és a csöppség pedig majd belenő.
Én anno turiba is olyan gyönyörű babaruhákat vettem. Szebbnél szebbeket, nagyon olcsón. :)

Dike: lehet hogy tényleg megsérült a felülete a hüvelyednek. Ha barnás az szerintem jobb, mert akkor most már nem vérzik. Azért nyugodtan beszélj az orvossal, azért van, hogy segítsen és megnyugtasson. Ne várj péntekig ha ilyeneket érzel.

georgia: gyönyörű lesz a babaszobátok! Már én is nagyon kíváncsi vagyok rá.

Én meg ma észnélkül csináltam egy tesztet reggel. Akkora nega, mint az állat. :( tulajdoképpen azt olvastam itt a neten, hogy a transzfer utáni 10. naptól mutathat a teszt valamit. Ha így nézem, tegnap volt 1 hete hogy beköltöztek a kicsikéink, azaz ma a 8. napom van, igazából kedd lesz a 10. amikor megyek vérvételre.
De amit írtatok nekem Cukigabi és Dike, az még tartja bennem a lelket. :roll:

Dike ha elküldöd nekem megpróbálom lekicsinyíteni.
Egyébként én a paintbe szoktam. Ott megnyitom a képet, aztán: kép/ nyújtás-döntés és ott kisebbre veszem a százalékokat.

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok,

Dike
Valószínűleg egy kicsit megsérült a hüvely falad, ne aggódj! De azért hívd fel a dokit, mondd el neki, hogy mi a helyzet, szerintem meg fog nyugtatni, hogy semmi gond, ha nem görcsölsz, akkor meg főleg nincs gond! Az égő érzés is attól van, hogy kicsit megsérült, a viszketést nem értem. De szerintem mindenképpen hívd fel a dokit!
Ha gondolod én le tudom neked kicsinyíteni a képet, én ACD See-ben szoktam csinálni, ha total commanderből megnyitom a képet, akkor rögtön ebben nyitja meg :)

Babicsek
Szerintem még korai volt a teszt! De kedden akkora pozitívval fogsz kijönni a vérvételről, hogy csak na! :)

Szép hétvégét nektek! Elveszett báránykák jelentkezzetek!

Zita

Kép
zitácska79
 
 


csajok, azért gondolom most már h nem sérülésről van szó,mert nem folyásom van, ami barnás, hanem hogy mondjam, kis apró barna bogyók,darabkák nem tudom leírni.és piros sztem már az egész hüvelyem, plussz ég!holnap telefonálok:(

babicsek! hohoooo nekem is negatív volt még a 10.11. napon is!!!semmi nincs veszve!!!!

és hova küldjem a képet?

KépKép
dike
 
 


dike: Küldöm az emailem privibe :wink:

Kép
babicsek
 
 


megkaptam és küldtem a képet! igaz az 1 hete készült...

na csajok hívtam még de. 1 szer a dokit, nem vette fel. 2kor a szülésznőt őt se....pedig 1 óráig fogdosom előtte a telefont h merjem e hívni:))) aztán megpróbáltam még1szer a dokit, erre a felesége vette fel beparáztam,mondta h nem ér rá, esetleg ő nem e tudna segíteni. mondom köszönöm nem, csak panaszom lett volna,és érdeklődni akartam, h esetleg a doktor úr nincs e bent a korházba, nem e ügyeletes. de nem....
letettem a telót, aztán hívott a szülésznőm, elmondtam mi van, mondta h reggel hívjam, megnézi h a dokinak mikor nincs műtétje, aztán akkor majd menjek be. már megint olyan kedves volt!

KépKép
dike
 
 


És íme Dike pocakja :)

Kép

Szépen gömbölyödik. És milyen jó színed van! Én hót fehér hóka vagyok.

Kép
babicsek
 
 


Dike: Holnap mindenképpen menj el. Tényleg rendes a szülésznőd, hogy visszahívott. Mondjuk a doki is megtehetné. :?

Kép
babicsek
 
 


babicsek! köszi szépen h megcsináltad:)))

KépKép
dike
 
 


Dike: Nincs mit. Szívesen. :)

Kép
babicsek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?