Hali!
Hazajöttünk. Apák jót buliztak, enyém még szmöréket is kergetett, szóval jó buli volt nekik (hát nem tudom, nekem annyira nem tetszene, ha ez lenne a vége).
Barátosnémmal jól kiszövegeltük magunkat, prücskök fél 10h-től aludtak és onnantól kezdve hajnali fél 3h-ig dumáltunk. Szóval mi is buliztunk
Leányzó nagyon jól bírta "idegenben", meg se kottyant neki, hogy nem a saját ágyikója, mondjuk vittem a párnáját, takaróját, plüssálatkáját, ami az ágyikóban is vigyázza az álmát, meg az elmaradhatatlan "gyűrőspelust". (tündéri fele, ahogy gyűri, cibálja, a fejére húzza
)
Fél 5h-kor ébredt meg először, próbált visszaaludni, de pont akkor indult be a hűtő és mi ott aludtunk a nappaliban, így hát nem tudott a kicsim visszaaludni, mert jelzett a pocak is. De nem sírt, hanem nekiállt szövegelni, azt hittem megzabálom. Tegnap óta megint nagyon beszédes és vigyorgós kedvében van! Ja és ma hangosan nevetett
. Eddig ilyet nem csinált!
Zsuzsa
Köszi az érdeklődést, holnap megyek dokihoz, kiváncsi leszek mit mond, majd megírom. (sajna még mindig van olyan amikor dől a lé
)
Orsi
Jó kis bevásárlás!
Látom Ti sem bíztok a véletlenre semmit!!! Dehát igazatok is van, nem kérnek azok a játékok enni, elállnak addig, amíg a kisgazdájuk meg nem érik rá
Bea
Egyenlőre én csak álmodozom ilyen fürdésről apával, mert jelen esetben azt hinné valami horrorfilmbe tévedt.
De "látom" jól sikerülhetett, mert azóta nem nagyon jelentkeztél
Mucska
Örülök, hogy jobban vagy, reméljük a takonykórság is amilyen hamar jött olyan hamar megy is!!! De a lényeg, hogy Annának semmi baja.
Kutyasimi
Itt is a kézmosásra meg a játék, nem??
Na megyek, megjöttek anyukámék, köszönteni a kiscsajt, majd jövök még!
Puszi:
Meli