Új privát üzeneted érkezett!

Nika, remélem nem számonkérésnek vetted tőlem a kérdésemet a tornával kapcsolatban... :oops: :oops: :oops: nem annak szántam,csak kíváncsi voltam, hogy most csinálod-e. Egyébként én sem hiszem, hogy lenne erőm tornázni a helyedben egy délutános munka után... :wink: :wink: :wink:

Beze, akkor megnyugodtam, hogy még Ti is keltek éjszaka enni. 8)
Bencus éjszakai alvásához nagyban hozzájárult az, hogy Ő elég furcsán vezette be magának az ételeket. Nála nem fokozatosan történt a leszokás a ciciről, hanem, egyszer csak úgy döntött, hogy a cici maradjon meg reggel és este és kb egy hét alatt kellett kitalálnom, hogy mit is adjak neki napközben. Így egyszerre jött a gyümölcs (az almát semmi pénzért nem fogadta el!, csak banán jöhetett szóba...), a tejpép és a főzelékek. Gondolom ezek jó tartalmasak voltak, így nem volt éjszakánként éhes.
Most Gergővel lehet, hogy hamarabb nekiállok a hozzátáplálásnak, mert elég labilis a tejmennyiségem, így inkább a normál kaja jöjjön, mint a tápszer.

Ma voltam délelőtt turiban, olyan jó volt kicsit kimozdulni egyedül. Vettem magamnak két vadonat új farmert meg egy farmerhatású gatyót, bencusnak pólókat, pulcsikat meg egy gatyát, Gergőnek pedig szuper készségfejlesztő játékokat.

A gyógytornász is üzent, hogy szívesen segít Gergő fejlesztésében, csak egy pici türelmet kért, mert most táppénzen van. Azt hiszem kivárom ezt a rövid időt, mert sokkal jobban bízom egy olyan emberben, akit ismerek. Úgy gondolom, hogy vele sokkal közvetlenebbül tudunk majd együtt dolgozni.

Többiek, merre jártok????????????????????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Minden ok volt az nst-n, egyetlen egy keményedést jelzett a gép, babuci nagyon aluszékony volt. Méhszáj zárt! :D
Szóval, Csajok, én átadom bárkinek az elsőbbséget, még nem szülünk! :D

Énekelhetném, hogy "Micsoda éjszaka volt...", csak nem éppen jó értelemben. Elaludtam este a barátközt előtt lent a kanapén, majd 10kor megébredtem, olyan fél 11 után tudtam volna visszaaludni, ha a picurkám hagyott volna. Csajok, ilyet még sosem csinált. Szinte egész éjszaka mozgott. Na, valahogy csak sikerült elaludnom. Fent volna 1kor, fél4kor és 3/4 6kor. És ez a gyerek mindannyiszor. (Nem is csoda, hogy aludt nst alaltt. Még a zizegtetőt is használták, hogy mozduljon már meg. Na, de előtte is mozgékony volt, meg azóta is!) Ez csak az egyik része volt a rossz éjszakámnak, ugyanis megint nagyon fájtam. Medencém, csípőm, alig tudtam kimenni pisilni ébredésekkor!

Úgyhogy Mia, az, hogy fájsz, nem azt jelenti, hogy itt a vége. Nekem ezek a fájdalmak már majdnem minden éjszaka megvannak, mégis zárt a méhszájam. Meg gondolj csak vissza Ritára. Ő szegény már milyen régóta és mennyit szenvedett, mégis elvitte Zalánt a 40.hétig.

Kati! Te hogy vagy ma?

Beze! Igen, marad a tavaszi találka! De jobb is, akkor már Ti is nagyobbak lesztek, és talán én is könnyebben mozdulok! :D (legalábbis remélem)

Nika! Jaj, hát megértjük, hogy így nincs erőd tornázni! Attól még nyugi, nem jönnek vissza azok a kg-k. A meló alatt is gondolom, folymatos mozgásban vagy.

Dike! Örülök, hogy jól vagy! Nagyon szép a bababútor.

Mona! Sajnálom a lábdagadást! Vérnyomásod?

Csillag! Szuper lehetett egy kicsit kimozdulni. Fiúk addig apáztak?
pedi
Kalocsa
 
 


sziasztok!

ma apával voltam eddig kecskeméten ezt-azt intézni, mert holnap megy bécsbe egy napra. tilos szülnöm!!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
jól elfáradtam, de jókat sétáltunk a belvárosban és vettem ezt azt. vettem még két tomee teepee-s cumit egy tartóval, mert annyira cukika, hogy beleszerettem.
és vettem aventes mellbimbókrémet is.

nekem szuper jó éjszakáim vannak. én az estétől rettegek és az elalvástól. addig nagyon fájok. sokszor sírni tudnék, annyira fáj a csontom és a hátam oldalt. a szülésznő szerint valami izomhúzódás, vagy hasonló.

pedi: sajnálom, hogy rossz az éjszakád, de gratulálok a zárt méhszájhoz! hozzázeszem, hogy lassan kezdhetne nyílni szerintem, mert így nehézkes lehet a dolog. szeded a bogyókat is?
tegnap enyém gyerek is végig aludta az nst-t. a szülésznő teljes testbedobással rázogatta. akkor pár másodpercig volt mozgás, de szerintem csak visszahelyezkedett, majd aludt tovább. olyan 140 fölé nem igen ment a szívverése. összehúzódást nekem szinte nem is mutatott, pedig egész nap szinte be voltam keményedve.

nika: hááát, nem csodálom, hogy nincs erőd tornázni!!! ha nappalos leszel, mettől meddig kell dolgoznod?

dike: hogy vagy ma?

mona: milyen otthon? mivel töltöd a napodat?

csillag: örülök, hogy sikerült a gyógytornásszal egyeztetni. majd mindenképpen írjál, hogy mi volt.
neked megjött már piri rendesen?

beze: marcit már leakarod szoktatni az éjszakai cickóról? voltál már a hat hetes kontrollon? elmúlt már a vérzés?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Sziasztok!

Pedi a vérnyomásom tökéletes! Sajnálom a rossz éjszakát! Képek????? :)

Kati hát elég unalmas itthon, bár mindig találok valami munkát, mire végzek egyszer az egész házzal, kezdhetem elölről újra, nah meg reggel sokáig alszok, és aztán hamar elmegy a nap! Te meddig is jártál dolgozni?

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Pedi szupi hogy a babóval minden ok.......szerintem is már lassan elkezdhetnél kinyilni...könnyebb a szülés:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mona: én "csak" a 12. hétig dolgoztam, mert akkor mentünk egy hónap szabira és már nem akartam egy hónapra visszamenni. én elég lazán vettem a dolgot! de nem bántam meg, mert akkor még csomó mindent megtudtam csinálni. és akkor költöztünk is, így pont jól jött ki. és van még 30 évem dolgozni... :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Csillag, nem akarok beleszólni a dolgodba, csak tanácsolnám, hogy mindenképpen várj a hozzátáplálással 6hónapos korig, addig ugyanis nem fejlődik még ki teljesen az emésztőrendszerük, de ezt te is biztosan tudod.1 éves korukig mindenképpen kell kapniuk legalább fél liter tejalapú folyadékot, ez vagy anyatej, vagy tápszer. :wink: Lexi 2 éves, és még mindig kap junior italt, de lehet, hogy azzal is le kell állnunk a feltételezett tejallergia miatt. Tavasszal okosabbak leszünk, elvisszük gasztroenterológushoz, hogy kiderítsük, valóban mire is allergiás.

kati, ááá, még kicsi ehhez, csak titkon remélem, nem kell 11 hónapig éjszakáznom. :roll: A védőnőm azt monda ma, vigyázzak, ne cuminak használja a mellem, oké, igaza van, de akkor se rakom vissza rögtön szopi után az ágyba, mert akkor lekezd sírni, én meg ezt nem hagyom. Ma éjszaka is csak 1x kelt, mondjuk nem ez a tipikus, hanem a 2, de azért már máskor is előfordult.
Sajnálom a rossz éjszakát neked és Pedinek is. :(
Köszi, igen, 28-án voltam kontrollon, a vérzés pedig 6,5 hétig tartott.

Pedi, májust akkor megbeszélhetnénk, nagyon szívesen látunk Benneteket hármasban, örülnénk nektek nagyon! :D
Szuper, hogy tökéletes volt az nst. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Pedi, ismerős ez a "csakazértismozgokegészéjszaka" dolog. Párszor Gergő Úrfi is megtisztelt vele.
Örülök, hogy minden rendben volt az nst-n, a méhszáj meg úgysem mond semmit. Ritának is csak talán az utolsó 2 hétben nyílt ki, addig 3000-es volt, mégis gyorsan megszületett Zalán.

Kati, még nem jött meg piri rendesen. De ne is jöjjön, jól elvagyok még nélküle. :D Az a kis pecsételés tutira a h@lye fogigátló miatt volt.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


beze: örülök, hogy rendben vagy. :wink:
egyébként én jól alszok, amint elalszok. az megy nehezen. pisilni is csak 5 körül ébredek, de ha éjszaka is kell, akkor is hamar vissza tudok aludni, szerencsére.

csillag: akkor huss piri!!! és apával minden szupi? :oops: :oops:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


lányok! melyik a vajúdós homeos bogyó??? azt lehet szedni majd így is, hogy előtte nem ettem a többit?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Cso Lanyok!

Latom, jol vagytok bar csak par hsz-t olvastam.

Pedi, szupi nst hirek! Tudja ez a gyerek, hogy nincs meg itt az ideje!:)

Virag, hajra gyogytornasz, ezen a par napon aztan mar nem mulik!

Mona, azert szoktasd magad ahhoz, hogy nem csinalsz semmit, bele ne pistuljaaa majd nekem kesobb, hogy nem tudsz eleget takaritaniiiiii!!!:):)

Beze, orulok, hogy minden rendben Nalatok!:):):) Lexike tancsak nem lesz tejallergias. :? :? :?

Nika, az nem baaaajhanemtornazooool. Tornazol eleget melohelyen!:) Az a sok gyerek...:) Gyerektorna Nikavaaaal!!:):)

Kati, Te is meg egyben!:):) A vajudos homeot lehet szedni anelkul is, hogy a tobbit hasznalnad. Nem fugg ossze. De mijeee nem szeded most is amit lehet? Nincs kedved vagy nem volt kedved beszerezni vagy csak uuuuugy???

Nalam semmi valtozas azota miota nem jottem, telnek a napok, semmi erdemleges nem tortent sajna.
Vendég
 


bogikááááám!!!!! dejó, dejóóóóóóóóóó, hogy jöttél!!!!!!!!!!!!!!!!!
igen, egyben, meeeeeeeert képzeld, szülhetek szépen természetesen a szemem miatt, mivel bogi nem túl nagy baba.
bevallom, hogy nem hittem a homeos cuccokban. :oops: :oops: :oops:
én inkább tea párti vagyok. most is ittam egy bögrével, de szülés közben már szívesen támaszkodnék a bogyókra is. :wink:

angol? munka?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, ha nem hiszel Bennuk akkor ne is szedd, de azert ugy titkon magamban sajnalom :wink: :wink:, hogy elzarkozol ezen bogyokkal kapcsolatban.
Az cupiiiii, hogy szulhetsz siman! Simaaan!!!:):) Kiralysag! Es nem mondtak semmit nst-kor, hogy megis Bogi meddig marad, maradhat meg bent? Te is zart vagy meg total?

Angol megyeget, melot meg nem talaltam, tegnap is, ma is uton voltam de foloslegesen amit sajnos az ember nem tud amikor nekiindul a nagy utnak. :cry: :cry:
Vendég
 


csillag: dehogy vettem számonkérésnek :):):):):):)

kati: 9-13-ig :):):)

Bogiiiii de jó hogy jöttél :):):):):

nika70
Salgótarján
 
 


bogi: barátkozok a bogyókkal, ezért lehet, hogy a vajúdáskor szedem majd.
3x voltam eddig nst-n. az elsőnél icike-picike fájások voltak, másodszorra már voltak szépek, amikor is megnyugodtam, hogy alakul... erre tegnap ismét nagyon piciket mutatott a gép, de bogika jól érezte magát.
két hete egy ujjnyira nyitva voltam. tegnap nem nézett, majd a jövő héten.

sajnálom a munkát!!! gézukával minden oké???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi engem kihagytál:( :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nika, cuki a foto feszbukon!!:) Tetszik!

Kati, de kar, hogy nem tudott megnezni a doki, mennyire vagy nyitva! Es ez az nst-s fajasos mereses dolog ez ez ez, hogy van?? Ha a konkret meres idejeben nincs fajas az azt jelenti, hogy tutifix, hogy maskor sincs??? MI van ha mondjuk 3 oraval kesobb meg fajasokat mutatna. Vagy ilyen nincs ennek nem sok valosagalapja van??
Kati, sztem probald ki a bogyokat, meglatod milyen szupi es akkor betegsegekkor is alkalmazni fogod. Talan.
Vendég
 


Nita, tenyleg kihagytalak!!!!!!! Aszta de hulye vagyok! Pedig kerdezni akartam, hogy mizus Veletek es Barnikanak hogy van a foga! De sztem mast is kihagytam. Csak nem jut eszembe... Ne haragudj, nem direkt es nem azert mert nem voltal eszemben.

Mia, miat akartam meg en huuuulllyyeeee!!! Mia, Veled mizus?? Te mikor mesz nst-re! Bocsi Toled is!! Bocsi Csajok! BocsiBocsi!!

Ahogy mondani szoktak, jovok Nektek egyel!!!
Vendég
 


Kati, jajjj, Neked sem valaszoltam.
Koszke, Apaval minden rendben, mar tudjuk a problema forrasat es le lett kezelve a dolog! Gyokereben folytotttuk el a kis szenyat!:):)
Es fajasaid vannak?? Meselj! Ferjurad, hogy van? Sok a munka?
Vendég
 


Bogiiiiiiiiiiii, szijjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! Köszi hogy velem örülsz a gyógytornásznak! Holnap egyébként fel is hívom és megkérdezem Tőle, hogy abban is tud-e segíteni, hogy hamarabb bekerüljünk a TB által finanszírozott vizsgálatra vagy csak a gyógytornában. Ha csak ez utóbbiban, akkor máris hívom az alapítványt, hogy minél előbb fogadhasson a neurológus (ami ugye fizetős...).

Beze, b@sszus én úgy látszik totál kéozavarban vagyok a hozzátáplálást illetően. Én azt hittem, hogy nem gáz az, ha 4-5 hónapos kor körül kezdjük, hisz a tápszereseknél ilyenkor szokták indítani a dolgot.
AZt én is tudom, hogy sokáig kell a tejalapú táplálék, nem is ezt szeretném megvonni vagy drasztikusan lecsökkenteni Gergőnél. Egyébként Bencus még mindig a junior gyereitalt (Milupásat) issza csak meg. Azt kapja reggelihez és vacsorához. Tejet és kakaót sajna nem hajlandó elfogadni.

Kati, igen, Apával minden ok. :wink: :wink: :wink: :wink: :oops: :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8) 8)
Te már nyitva vagy egy ujjnyira? Én ezt nem is tudtam... és teljesen vagy csak a külső méhszáj?

Képzeljétek hogy meglepett délután Gergő. Megint próbáltam hasra fordítani és most pár percig nem sírt, hanem szépen emelte a kis fejét és forgatta mindkét irányban. Eközben pedig szinte maga alá húzta a két kis lábát mintha térdelne és szabályszerűen kúszott egy kicsit. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Bogárka! Jaj, de jó, hogy jöttél! :wink:

Kati! Én nem aggódom amiatt, hogy még zárt vagyok. Szerintem ennek nincs sok köze ahhoz, hogy szülés közben mennyire fogok tágulni(és köszi Csillag, hogy ebben meg is erősítettél :lol: ). Egyik barátnőm már elég korán nyitva volt, mégsem tágul egy cm-t se, és császár lett a vége. Én bízom a bogyókban, a teában, a gátmasszázsolajban és elsősorban a babámban és magamban! :D

Csillag! Még egyszer köszi, hogy megerősítetted, amit én is gondoltam! Te figyu már hozhatnál magadról egy fotót az új cuccaidban, na meg a srácokról is. Gergőci új képét láttam iwiwen. Hallod, hogy nő az a gyerek, nagyon szép kiscsákó!

Mona! Az jó, ha sokáig tudsz aludni, legalább az! És az öreglánnyal mi a helyzet mostanság?

Beze! Ha kétszer ébred, az még elviselhető, nem? Persze, nyilván mást fogok mondani, ha kétszer ébreszt, de ahhoz képest, hogy most van, hogy 4szer kelek, és alig tudok visszaaludni, talán bírni fogom. Emlékszem, egyszer Csillag írta, hogy akkor a visszaalvással nem lesz gond! :lol:

Nekem olyan frankó erőt adott a mai vizsgálat és nst, hogy szinte egész nap festettem. Majd, mivel iszonyúan vágytam a mozgásra, még elvitt Zoli jógára is. Szóval, így aztán jó hosszú volt a mai nap. Semmit nem pihentem. Na, majd hátha jobbat alszok!

Nika! Milyen volt a mai nap? Gergő hogy bírja, hogy melózik anya?

Lányok, hozok majd képeket, csak a tegnapiakat telóval csináltam, és nem engedte feltölteni, mert nagyok voltak. Amúgy lassan teljesen kész vagyunk, de ígérem hozok folyamatában is róla!
pedi
Kalocsa
 
 


Virag, haaat, itt uszom oromkonnyekben! Gergocike ilyet is tud??? Te az nem lehet, hogy megsincs semmi baja??? :D :D :D :D

Pedi, Bnom 1111 volt mar szules elott 2 hettel es megsem tagult rendesen szules kozben. Megkinlodott. Es 1111el kihuzni 2 hetig...pfff...azert ez nem semmi!! Dec. 25 re volt kiirva, dec. 19en 1111 volt es jan. 2an szult. :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Pedi, kezet foghatunk, ma én sem pihentem semmit. Annyira jól esett, hogy elszabadultam délelőtt egyedül itthonról, hogy még kakajóóóós csigát is sütöttem a ház népének. (És persze én is jól bezabáltam belőle... :oops: :oops: :oops: nesze nektek hashurkák... :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi, lehet, hogy Gergőt is feltöltötte az, hogy elhúztam délelőtt itthonról egy kicsit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, meg segghurkak!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De azert nem am visszafogni magad! 1x elunk! :D :D :D :D Es milllyyyyen fiiiiinomsagos is az! Ugye! Foleg az illlattttyyaaa!! waaaa!!! :D :D :D
Vendég
 


Bogi, a s@ggem nem hurkás, az olyan egybefüggően háááááájas! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Minnnnnnyá megyek is tornázni egy kicsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: szerintem nincs köze a sérvnek a mozgáshoz. teljesen más testrészük érintkezik a felülettel, amikor hason fekszenek.
kivi vagyok, hogy mit fog mondani a gyógytornász.
nem tudom melyik méhszáj van nyitva, nem részletezte én pedig nem kérdeztem. :oops: a könyvembe meg nem írt.

pedi: én is bízok a babáinkban!!! szuper, hogy ma ennyi energiád volt!!! kívánom, hogy jól aludjatok babácskával éjszaka.

bogi: vannak jóslóim. a gépi méréstől bármi lehet bármikor. ott inkább a babára kíváncsiak (erősítsetek meg, ha nem így van!!!).
tegnap mondta a szülésznő, hogy bármikor történhet bármi, mindegy mit mutat, vagy mit nem a gép.

sajnos ma nagyon be vagyok vizesedve. :cry: szinte fáj a kezem. remélem csak a mai izgő-mozgó nap miatt van. vérnyomim is magasabb, mint az elmúlt napokban, de még oké. méregetem, remélem nem lesz baj. :( :( :(

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


hajrá kakajóóóóóscsiga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! én sajnos nem tudom mostanság édesség-ügyben visszafogni!!!! annyira kívánom!!!!!!!!!!! lehet, hogy ezzel pótolom a cekcet??? :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, Gergőnek ott van a sérve ahol a vakbél (csak az ellenkező oldalon), ez a felület nem érintkezik a földdel akkor ha hasal?????
Az nst-ből tényleg nem lehet megmondani, hogy mikor születik meg egy baba. Ott csak azt nézik, hogy ha a baba mozog, akkor felmegy-e a pulzusa. HA igen, akkor minden OK, ha nem, akkor valószínűleg takarékra kapcsolt a baba és esetleg szükség lehet a szülés megindítására.
Nekem semmi fájást nem mutatott a gép aznap délelőtt amikor Gergőt szültem.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, hát igen, tömöd magadba a boldogsághormont! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez simán lehet cekc pótlék...
sajnálom a vizesedést meg a vérnyomit. Pihenj holnap sokat és figyeld magad!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, koszi a valaszt az nst-vel kapcs. Rovid, tomor, lenyegretoro voltal, mint mindig! :lol: :lol: :lol: :lol: Teeeee, naaaasssseeegggggguuu! :lol: :lol: :lol: -csak hulyulok!! Hogy volna mar Neked nagy segged. Ezert irom, hogy nasseeeggguuuu!! Mert nem az! :D :D :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Cso Csajok, leptem! Jot ne halljak Rolatok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Meg egy kerdes. Ha Bnom 1111 volt nem ertem, mit jelent az, hogy szuleskor nem tagult. A szuleshez nem tagult, hgy ki tudjon jonni a baba? Mert ugy egyebkent ez az amikor mar total nyilt a no, nem??
Vendég
 


csillag: ott zavarhatja, de az alhas érintkezik legkevesebbet a felülettel. azt hittem, hogy a kis kukiján van a sérv. most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak majd a szakemberek.
én boldog vagyok!!! életem legeslegeslegeslegboldogabb időszakát élem, mióta a pocimban itt a picim!!!!!!!! :D
tényleg nem mutatott a gép fájásokat?! :shock: ezt nem is tudtam.

igen, holnap pihenek. reggel kiszaladok a piacra veszek egy kis zöldséget, amit nyersen eszegetek majd. répát, salátát, paprikát. aztán nem terveztem semmit.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi, de naaaaaaaaaaagy a s@ggem. MA vettem 3 gatyát magamnak, amik szépen feszülnek rajtam (nem kényelmetlenül) és megfogadtam, hogy őszre már kicsit lazábbak lesznek! :P :P :P Most ezt tűztem ki célnak. Nyárra nem fog menni a szoptatás miatt, de nem török le. Végül is Bencusom után is a 2. nyárra voltam jó formában. Az első nyáron még szoptattam és akkor nem ment a fogyi.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Viraaaag, az a jo, ha feszul a gatyesz! Apanak tuti kocsanyon lognak szemei! Az mindegy Te mit szeretsz! Apa igy szereti! hihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kati, ide is kuldjel jo kis hazai paradicsomost...nyami. Alig varom mar nyar legyen, hazamenjek es elvezzem az igazi paradicsom izeit anyuek kertjebol. Meg az uborkat. Meg az epret. Meg a malnat. Meg a barackot. Meg aZanyampicsajat nekem, hogy ilyenekre gondolok oszt csorog a nyalam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Bogi, az 1111 azt jelenti, hogy 1 ujjnyira van nyitva (az kb 2 cm). Ahhoz, hogy kiférjen a gyerek 5 ujjnyira kell kitágulni, azaz kb 10 cm-re. :wink:

Kati, délelőtt tényleg nem voltak fájásaim. Csak azért hívott vissza délután a dokim, mert bő 2 ujjnyira nyitva voltam. Ekkor is feltettek nst-re és csak 30-40-es méhtevékenységet mutatott, ami egy nagy nudli... burokrepi után sem lett erőteljesebb sokkal a méhtevékenység, ezért kaptam az oxitocint. Ez már hatott, de fél óra után a dokim még rásegített egy nospa injekcióval. Ettől indult be igazán a dolog és 35 perc alatt kibújt Gergő.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogi: ne írj nekem most ilyesmit, mert már fáááááj a lelkem, hogy idén málna, eper, körte, borsó és társai kimaradnak!!!! :cry: :cry: :cry:
de jövőre pedig együtt tömjük magunkba a kislányommal!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi, málnát enni hozzánk is jöhetsz! Van folyton termő fajtánk is, így Bencusommal még szeptemberben is ott csemegéztünk minden délután pár szemet!
Ja és iszonyat finom őszibarack is van a kertünkben, meg cseresznye, meg... na nem sorolom, mert nekem is csorog a nyááálam.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kai, körtét ehetsz. :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, ismet ertem!!!:):) :D :D :D Kortet lehet enni??? En attol puffadok, mint atom! A gyerek nem fog?

Kati, bocsikaaa! Nem tudok en meg ilyeneket mit lehet enni szopi alatt. Szoval ilyeneket nem. Figyu, utalom aZepret! Kell a francnak! :lol: :lol:
Vendég
 


Na, tenyleg paaaaaasztok! PuszPusz!
Vendég
 


most zuhanyoztam. megyek feküdni. a jobb kezem majdnem duplája a másiknak. és zsibbad is. apának nem is merem mondani, mert képes holnap nem elmenni bécsbe. így is csomószor mondja, hogy inkább marad. de ez egy európai konferenci, nem kap mindenki meghívót rá.
azért éjszaka figyelem magam és bogit. egyébként ő mocorog szépen.

szép álmokat mindenkinek! (pedi, remélem jól fogtok ti is aludni!!!)

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogi:) a valentin napos?
és nem publikus a bajok forrása? mármint ha nem nem akarod ne mond el de hátha tanulhat belőle az ember:) nem mintha gondok lennének ithon de az ördög sosem alszik :):):) :twisted:

csillag: én 5 és fél hónaposan kezdtem a hozzátáplálást.szerintem te se kezd korábban amíg van tejed.a szoptatás guruk azt mondják hogy aki tudja hat hónapos korig csak anyatejet.az meg lehet nem is baj hogy nem szereti a tejet. annyi rosszat lehet hallani róla .meg már ezek nem is azok az igazi tejek.némelyik csak tejital vagyis nem látott sok tejet :(


pedi: köszi kérdésedet ma már elég jól húztam az igát :):):) a héten délutános vagyok és nem igen találkozunk majd a jövő hét lesz érdekesebb :) amúgy mostanában nem akar ott aludni.tudni kell hogy a saját óvónéni beteg harmadik hete az egyik.így délelőtt a katicában a saját csoportjukban vannak de ebéd után mennek a nyuszi csoportba aludni.két hét után megelégelte és azt mondta csak akkor akar ott aludni ha megint lesz Andi óvónéni és a katicában alhat :)


én terhesség elejétől kezdve 2100-al voltam ami azt jelenti hogy a belső vagy a külső méhszáj nyitva van :) meg sem akart születni Gergő :)

csillag: nyáron nálad lesz a tali amikor sok sok gyümölcs érik a kertben :):):): na jóóóóó csak vicceltem :)

nika70
Salgótarján
 
 


Bogi drága, mindig sietek az írással, mert vagy fáradt vagyok, vagy felsír Marcus, de akartam írni, hogy hiányzol, és gyere!!! De, lehet, hogy a tejre allergiás, tavasszal kiderül. Remélem, nem, vagyis nem vészesen, imádja a sajtot, joghurtot, és amikor kér, majd a szívem szakad meg, hogy azt kell mondanom, nem adhatok. :cry: Így én se eszem, vagy akkor, amikor nem látja, de ez a ritkább.

Csillag, a saját tapasztalataimat írtam le, elvileg igen, a tápis babáknál korábban ajánlják a hozzátáplálást, de szerintem ott is meg kellene várni a 6 hónapot. Lexi tankönyv szerint almát kapott először, ma is nagyon szereti, de legalább 1 hónapig emésztetlenül köszönt vissza a pelusban. Fokozatosan vezettem be mindent. 2. a barack volt.
Gratula Gergőcinek, nagyon ügyes!
Nem akarok dicsekedni, és ne higgyétek, hogy nagyzolok, de Marcus ma és múlt pénteken is 2x hasról hátra fordult, nem hittem volna el, ha nem a saját szemeimmel látom.

Pedi, nem a 2x keléssel van a gond, hanem mire végez a szopival, és visszarakom úgy, hogy elaludt, teljesen kimegy az álom a szememből, és hulla fáradtan csak forgolódok.
Ami a méhszájadat illeti, maximálisan Csillaggal értek egyet!

kati, köszi, aranyos vagy! Vigyázz magadra nagyon, ha nem múlik, irány a kórház!!! De nem lesz semmi gond, mert NEM LEHET!!!!

nika, tetszik a munka?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Csillag, szeretnék olyan hájas hasat és nagy feneket, mint a tiéd. 8) Rólam kínkeservesen mennek le a kilók, még mindig 7 van a kiinduláshoz képest. :( Ha valami lemegy, egy kicsi visszajön, megint lemegy, aztán stagnál, nagyon kínlódok...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


jó reggelt!

apa elment fél 4 kor. én aludtam éjszaka, de nagyon-nagyon fájok. a hátam. most már minden mozgás fáj. :cry: :cry: :cry:
nem fekszek vissza, mert félek, hogy nem tudok felkelni. remélem boginak esze ágában sem lesz születni a hétvégén, mert sztem fel sem tudnék feküdni az ágyra.
és ez izomfájdalom, nem pedig valamelyik belső szervem fáj.
ha holnap reggelig nem múlik sztem az ügyeletre megyünk. este zsolti bekente fastum géllel, amit a szülésznő is ajánlott, de eddig reménytelen.

remélem mindenki jól van!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jó reggelt!

Kati nagyon sajnálom, hogy ennyire szenvedsz! Azért kenegesd még magad, hátha segít!!!

Pedi az öreglánnyal mostanában nem nagyon találkozunk, az anyósékkal lakik már! Most minden rendben van!

Beze gratulálok, Marcus tényleg nagyon ügyes!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Hoztam nektek képet a nadrágról!

Kép

Kép

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?