Bogi drága, mindig sietek az írással, mert vagy fáradt vagyok, vagy felsír Marcus, de akartam írni, hogy hiányzol, és gyere!!! De, lehet, hogy a tejre allergiás, tavasszal kiderül. Remélem, nem, vagyis nem vészesen, imádja a sajtot, joghurtot, és amikor kér, majd a szívem szakad meg, hogy azt kell mondanom, nem adhatok.
Így én se eszem, vagy akkor, amikor nem látja, de ez a ritkább.
Csillag, a saját tapasztalataimat írtam le, elvileg igen, a tápis babáknál korábban ajánlják a hozzátáplálást, de szerintem ott is meg kellene várni a 6 hónapot. Lexi tankönyv szerint almát kapott először, ma is nagyon szereti, de legalább 1 hónapig emésztetlenül köszönt vissza a pelusban. Fokozatosan vezettem be mindent. 2. a barack volt.
Gratula Gergőcinek, nagyon ügyes!
Nem akarok dicsekedni, és ne higgyétek, hogy nagyzolok, de Marcus ma és múlt pénteken is 2x hasról hátra fordult, nem hittem volna el, ha nem a saját szemeimmel látom.
Pedi, nem a 2x keléssel van a gond, hanem mire végez a szopival, és visszarakom úgy, hogy elaludt, teljesen kimegy az álom a szememből, és hulla fáradtan csak forgolódok.
Ami a méhszájadat illeti, maximálisan Csillaggal értek egyet!
kati, köszi, aranyos vagy! Vigyázz magadra nagyon, ha nem múlik, irány a kórház!!! De nem lesz semmi gond, mert NEM LEHET!!!!
nika, tetszik a munka?