Sziasztok!
Nekem elmesélte Rita a szüléstörténetét, nagyon izgi, de nem mondom el Nektek, meghagyom ezt az immár kétgyermekes Anyucinak!
Kati, szerintem sem kicsi a pocakod! Nagyon szép formás Bogi-lak!
Mona, juj de édi pocid van! Szépen látszik már így ruhástól is. A gatyóhoz gratula. Megmutizod nekünk?
Beze, Bencus kb 6,5 hónapos koráig kelt fel éjszaka is szopizni. De ekkor már nem minden éjszaka. Arra tisztán emlékeszem, hogy amikor a 7 hónapos kort elérte, már nem kelt fel egyszer sem.
Nálatok már nincs is éjszakai etetés???????????
A sérvvel most nem mentem dokihoz, mert nincsenek olyan panaszok, amik ezt indokolnák. Elvileg május-június környékén kellene vinnem Gergőt kontrollra, de majd meglátom, hogy mi lesz belőle. Ha nem változik, azaz nem húzódik vissza úgy, mint a múltkor, akkor valószínűleg előbb megmutatom a gyereksebésznek. Meg aztán nagyon várom, hogy a neurológus megvizsgálja Gergőt, kíváncsi vagyok a véleményére a sérvvel kapcsolatban. Bennem is felmerült a gyanú, hogy azért tarja ferdén magát hason, mert zavarja a sérv. Pont azt a kezét és lábát emeli magasra, amelyik oldalon van ez a sérv, mintha rossz lenne neki az, hogy hozzáér valami. Most pelenkázásnál is figyelem és amikor ott törölgetem, akkor összehúzza sokszor a kis lábát, szóval tényleg lehet, hogy ez lesz a bajok forrása.
Sajnos még nem írt vissza az ismerős gyógytornász, hogy tudna-e segíteni hamarabb bejutni a neurológiai vizsgálatra. Pár napot várok és ha nem válaszol, akkor bejelentkezek a fizetős alapítványhoz.
Nita, szuper ajándékokat vettél Máténak!
Írtad, hogy az oviban is lesz ünneplés. Nálatok hogy csinálják ezt a nyáron született gyerekekkel????? Őket is meg szokták ünnepelni valamikor?
Dike, örülök, hogy jobban vagy! Akkor mégis hatott az a gyógyszer, amit a nőgyógyászod adott.
Nagyon tetszik a bútor is!
Nika, tornázol most a munka mellett vagy elég az ottani lefáradás???
Pedi, örülök, hogy jó éjszakád volt! Holnap én is megyek a DM-be shippingolni egy kicsit. Kell pelenka (majd beváltok egy 50 pontos kuponfüzetben lévő 25%-os kedvezményes vásárlásra jogosító kupont), popsitörlő, szoptatós tea meg még pár dolog.
A Dreft mosógélt legtöbbször a Tecsóban szoktam venni, ott nagyon sokszor adják 2-t fizet 3-mat kap akció keretében.