Sziasztok.
Kicsit befulladtam, nagyon hulla vagyok Levi most a hasfájós szakaszát éli, így éjjel óránként ordít fel, az elsőnél lehozom és velem alszik és dugdosom a szájába a cumit meg simogatom a pociját, csak ezt óránként ismétlem, cici nem kell neki szóval nem éhes. Meg aludna is szegény szíve szerint. Remélem hamar elmúlik, mert ez így nagyon kimerít.
Abbey,
Nagyon jó kis székeket vettetek, aranyosak benne a csajok.
Lilinak gratula a forgolódásért, ezt mondtam ln anno, majd ha akar akkor forog, erőltetni semmit nem szabad. Te is látod mennyire különböző módon fejlődnek.
Claire,
boldog félévest és csak egészséget a manóknak!!!
Szivvi,
nagyon aranyosak a fotók.
Már el is felejtettem mekkorák ezek az etetőszékek, nem is tudom hogy fogunk elférni, jön a járóka is lassan, hogy szabadon próbálhassanak forgolódni, meg majd két etetőszék is. Komolyan nem tudom hova rakom ezeket majd.
Nálunk is van egy kis kórság. Boti beszoktatós az oviba e hétfőtől. Nagyon édi, imádja, el sem akar jönni, szerintem neki már nagyon kellett ez. Itthon már nem lehetett vele bírni.
Sajnos azonban mivel még az utolsó foggal bajlódik, így be is kapott egy torokgyulladást, lázas meg minden, szóval szuper...kúrálom és próbálom a piciket kivonni a hatásköréből.
De most nekem kezd picit fájni a torkom, szóval lehet én nem kerülöm el. A Tantum Verdét használom én is nagyon szuper bejött nekem is.
Szóval ezért nem voltam mostanság, mindenféle izgalom van errefele.
A piciknek megvolt egy időre az oltása, most nem kapnak csak 1 évesen majd.
Mókás, hogy Botit bárányhimlőre vittem volna pénteken, erre a betegrendelésen jelentem meg vele. "Mörfi"
törvénye, pedig már félre is van téve neki a gyógyiban a vakcina.
Na megyek még visszatérek...
Szilvi