Új privát üzeneted érkezett!

Na most olvasom, hogy már válaszoltak az etetőszékesre :-)

Mindenkinek jobbulást!

Mezi gratula!
jukka10
 
 


Nézelődtem etetőszék ügyben. Peg peregot használtan vmiért Bp-n nem találtam, csak Fehérváron meg a más egyéb helyeken. Újonnan meg 36e egy darab. Nagyon durva, uh ez kilőve :(
Viszont találtam ezt:
http://www.bergon.hu/index.php?oldal=te ... ar=&maxar=
Sztetek milyen? Látszatra ugyanazt tudja, mint a PP, az mitől jobb?

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Abbey!
A PP-nál a márkát is megfizeted. jelzem, nekünk az volt. Anno Balunak vettünk, amikor jötek a minik, vettünk még egyet használtan.
Így szemre jónak tűnik, amit belinkeltél, de nézd meg élőben is, hogy mennyire kezelhető könnyen. Az árát nem találom. Én vagyok vaksi?
vovanda
 
 

 
 

Nem, Vanda, az ára valóban nincs ott. Máshol találtam meg, 22e Ft. PP-t használtan legolcsóbban 18e-t találtam, egyet Fehérváron, egyet pedig vhol Bács-Kiskunban. 4e Ft-t nem akarok ennyit autózni, ráadásul 2 különböző helyre.
Feltétlen el akarok menni megnézni holnap. Még a Kikát akarom útba ejteni, mert múltkor volt akciós chicco szék.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Abbey! Nincs használható rokon, ismerős a szék közelében, akit el tudnál küldeni? vagy nem tudsz velük beszélni, én eddig talán 1 dolgot hozattam így postán, a többit mindig felhozta vki, vagy maga az illető, mert azért Pestre többnyire jönnek fel a vidékiek is, vagy ismerősük, aki felhozza. Sítábor előtt Salgótarjánból vettem sílécet, másnap hozta a pasi haverja, csak Bp-n kellett vele találkozni.
Miért ellenzi Mamád a használtat? nagyon lepukkant család ritkán tesz fel PP székeket a netre, amúgy meg nyilván totál áttakarítod, szetm még akkor is, ha baráttól kapod, vagy a sajárt pincédben állt, ha van huzata, akkor azt alaposan kimosod, sztem ez nem gáz, de igények és ízlések lehetnek különbözőek. Van amit én sem vennék használtat.
Mi anno babkocsit is, meg olyan műanyag kismotort, meg etetőszéket is vettünk használtat, és egyikkel sem jártam meg.

Ma beoltattam magam influval, remélem nem munkál bennem semmi és nem oltottunk rá semmire. jonit megnézte a pulmonológus, felírta azt az inhaláló szerkentyűt, de azgt mondta nem vészes a légzése, kicsit asztmatikus, de nem gáz, ez a ronde köhögős vírus akár 6 hétig is köhögtethet :( klassz, mi?

Claire
claire
 
 


sziasztok
Abbey
na hogy vagytok? nekem rohadtul fáj a torkom, nem értem, szedem az antibigyót és nem javul, inkább rosszabb :( Oli is köhög, Emi kezd taknyosodni...f@sza :twisted: tolom a calciumot, Olinak meg rhinatiolt ajánlott a dokinő.
Király éjszakánk volt, Oli 1 óráig műsorozott, délután 3 órát aludt, lehet az volt a baj :roll: Az utóbbi időben meg rászoktak a 1/2 7-es kelésre.....
Akartam írni, hogy a viszketésedre nem próbáltad még a propoliszt? Lilit 2 éves korában "megpöttyözte" (by Lili) málna, minden szent szart kipróbáltunk, a végén már szteroidot akartak adni, akkor javasolták a propoliszt, 3 nap alatt elmúlt a viszketés, meg a pöttyök.

Járóka 120x120-as, de csak akkor rakom bele őket, amikor nem tudok rájuk figyelni, amúgy a pokrócon nyomják. Oli olyan cuki, feltolja a popiját, mint valami kukac és úgy vetődik előre :)
Eminek még nincs fog, Oli is megállt a kettőnél.


Silver, Zsebi?? Jukka hogy vagytok? Pocófájás??

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Abbey
a baby outletben van pp etetőszék 29 e-ért!!!

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Sziasztok!

Szoktalak ám olvasni Titeket, csak írni nincs mindig időm. Jövő héten már fél évesek lesznek a Manók, egyre elevenebbek és a kisfiam nagyon anyás. Egyelőre még nem sokáig vannak el egyedül. Állandóan hasra fordulnak, amikor meg megunták, akkor megy a sírás, mert még nem tudnak visszafordulni. Persze ilyenkor rohanni kell, mert iszonyú hisztibe tudnak kezdeni. Az éjszakák még egyelőre nyugisak, néha van csak, hogy cumit kell dugdosni a lányomnak.
Elkezdtem a hozzátáplálást nekik 4 hónaposan. A lányom semmit nem hajlandó megenni a tápszeren kívül. Rizspépet azt enné, de attól meg előjön az ekcémája. A kisfiam szereti az őszibarackot, almát, banánt és persze a rizspépet. :) A főzeléket csak akkor eszi meg, ha gyümit csempészek bele.

Röviden és tömören fogalmaztam. :)

szivvi!
Nagyon édesek a gyerkőceid! :)
lotion
 
 


Sziasztok!

Ikrekkel vagyok terhes és elég nagy huza-vona után, mégis úgy döntöttünk, hogy légzésfigyelőt veszünk.
Így azért írok nektek ha van valakinek és el szeretné adni az kérem írjon privit vagy mailt.
AngelCare szeretnénk venni az új ára 21EFT+pelenkatartó vödröt adnak hozzá persze ez db ár, így reális áron szeretnénk megvenni.

Köszönöm és elnézést a zavarásért.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka
 
 


Sziasztok!

Szivvi: Köszi kérdésed, kicsit jobban. Taknyos vagyok még nagyon, az nem javul sajna. A torkom teljesen elmúlt egyelőre. Eszti is jobban van sztem, már nem szívok neki annyit le. Nem csodálom, h nem használ az antibigyó. Tudtommal az ilyenre nem is jó, csak a dokik szeretik felírni mindenre. Vegyél tantum verde szopogatóst és gargarizálót. Napi 3szor gargarizálsz és 2-3 nap alatt el is fog múlni.

Vettünk etetőszéket. Találtam egy jó boltot Budaörs fele, elefáni babadiszkont. Ott volt chicco szék 19900Ft-ért. Nagyon cukik benne, mindjárt rakok képet :)

Nem tom mi van velük, már második napja nem akarnak aludni így délután. :(
Képzeljétek tegnap végre elkezdett forogni Lilu is. Olyan könnyedséggel csinálja, mint aki már rég tudja, csak eddig nem volt kedve hozzá. Eszti meg mint Oli felnyomja a popoját, és próbál kúszni, mint egy kis hernyó. Nagyon cuki, és meglepő gyorsasággal halad :)

Abbey
Kép
Kép

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok!
Ancsuka! Nekünk nem volt :(

Abbey! Ádám fiam erre járt, meglátta a lányaid képét: "jaj, de helyesek, igaz, Anya" hozzászólással illette :D Igaza van!
Az etetőszék is klassz!

Lotion! Én már hiányoltalak :) , jó, hogy jöttél :D !

Enyimek holnap lesznek fél évesek :D :( . eddig csak szopiztak, most kezdem majd a hozzátápit.
Mivel kened az ekcémát? Nonónak kezd nagyon kiszáradni a bőre!! Már nem elég ha olajozom, a mézes-glicerines testápoló ideig-óráig hat. a propoliszos nem rossz ötlet!

Alvás: ne is emlegessétek, egész éjjel ment a műsor, nyüglödtek, szopiztak, nézelődtek, és főként nem aludtak!!JAJ!! Hajnal 4kor elmenten fürdeni, mert besokalltam!

Hernyó: Nálunk Joni próbálja ezt, tegnap felvettük :D nonó a kezével nyomja magát, és inkább tolat :lol:

Claire
claire
 
 


Claire: viszonzom, de helyes Ádám :) köszönjük.
Ekcémára kaptunk vm kevert gyógykrémet, de szerencsére az elmúlt Esztinek. Most minden nap zsírozzuk neki szintén vm kevert nagyon zsíros krémmel. Ezzel karban lehet tartani. Ha nem kenem, újra szárad neki. És heti 1szer fürdetjük Balneum Hermal olajos vízben.

Az én viszketésemre már próbáltam a propoliszos krémet, direkt ezért vettem, de nem használ. Ez az új amit kaptam ez sem. Ki vagyok nagyon már tőle. De egyelőre nincs tovább. Abba kéne hagynom a szopit, hogy kezelni tudjanak. De azt azért nem akarom. uh szenvedek tovább ettől a nyomorult viszketéstől.

Végül 1 óra nyüglődés után végül elaludtak. 5kor keltettem őket. De most sem alszanak. Lilla sírdogál, Eszti játszik.
Éjjelente továbbra is megy a felsírás. Általában 3-4szer kel. Tegnap csak 2szer kelt, már-már kialudtam magam :)

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Én is aludtam, mert csak a szokott menyiséget keltek-szoptak, és aztán aludtak, szinte túlaludtam magam :lol:

Én most aloés (FLP)propoliszost próbálok Nonónak, majd kiderül, beszámolok róla. Neki egyelőre nem volt kirepedezős, csak érdes tapintású.

Viszketés: fenistil? krém és belsőleg csepp is van. Nemtom szoptatósan használható-e, de talán érdemes megkérdezni!

Jonatán és Noémi ma fél évesek! Méreteik: Jonatán: 8,06kg, 69cm, feje 44cm, mellkasa 43.
Noémi: 5,92kg, 64cm, feje 42cm, mellkasa 41. :D

Claire
claire
 
 


Sziasztok.

Kicsit befulladtam, nagyon hulla vagyok Levi most a hasfájós szakaszát éli, így éjjel óránként ordít fel, az elsőnél lehozom és velem alszik és dugdosom a szájába a cumit meg simogatom a pociját, csak ezt óránként ismétlem, cici nem kell neki szóval nem éhes. Meg aludna is szegény szíve szerint. Remélem hamar elmúlik, mert ez így nagyon kimerít.

Abbey,
Nagyon jó kis székeket vettetek, aranyosak benne a csajok.
Lilinak gratula a forgolódásért, ezt mondtam ln anno, majd ha akar akkor forog, erőltetni semmit nem szabad. Te is látod mennyire különböző módon fejlődnek.

Claire,
boldog félévest és csak egészséget a manóknak!!!

Szivvi,
nagyon aranyosak a fotók.
Már el is felejtettem mekkorák ezek az etetőszékek, nem is tudom hogy fogunk elférni, jön a járóka is lassan, hogy szabadon próbálhassanak forgolódni, meg majd két etetőszék is. Komolyan nem tudom hova rakom ezeket majd.

Nálunk is van egy kis kórság. Boti beszoktatós az oviba e hétfőtől. Nagyon édi, imádja, el sem akar jönni, szerintem neki már nagyon kellett ez. Itthon már nem lehetett vele bírni.
Sajnos azonban mivel még az utolsó foggal bajlódik, így be is kapott egy torokgyulladást, lázas meg minden, szóval szuper...kúrálom és próbálom a piciket kivonni a hatásköréből.
De most nekem kezd picit fájni a torkom, szóval lehet én nem kerülöm el. A Tantum Verdét használom én is nagyon szuper bejött nekem is.

Szóval ezért nem voltam mostanság, mindenféle izgalom van errefele.
A piciknek megvolt egy időre az oltása, most nem kapnak csak 1 évesen majd.
Mókás, hogy Botit bárányhimlőre vittem volna pénteken, erre a betegrendelésen jelentem meg vele. "Mörfi" :-) törvénye, pedig már félre is van téve neki a gyógyiban a vakcina.

Na megyek még visszatérek...

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Sziasztok!!

Ez a ma éjjel is szupi volt. Nem is tudok most aludni, pedig ilyenkor én is le szoktam dőlni. Mondjuk most itt van a sógornőm, épp ő altatja fent Lilut :)
Nekem most bevált, hogy evés után adok egy kanál grippe watert Esztinek, és így nem sír fel éjjel. Szilvi, próbáld ki te is, hátha nektek is bejön.

Claire: látod, a fenistilt még nem próbáltam, mostmár az lesz. Egyszerűen kibírhatatlan, nem beszélve a rohadt nagy véres sebekről, amik nem bírnak begyógyulni, mert folyton újra elkaparom őket :( De egyszerűen képtelenség kibírni. Nagyon szenvedek. Éjjel is felébredtem 2szer a viszketésre.

Boldog féléveset Nektek!!!! :) Olyan gyorsan elment, nem?

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Claire!

Az én lányom szintén Nonó! :) Az ekcémájára kaptunk testápolót, azzal kenjünk. Doki írta fel, kevertetni kell. Egyébként meg a fürdetésnél nem a gyógyszertári fürdetőt használjuk, hanem a Nivea Baby olajos fürdetőjét.
http://www.kertvarosipatika.hu/kvpt01014112.html

Ezzel a kombinációval szép a bőre. Ha már nagyon gázos (szerencsére régen volt), akkor jön a szteroidos kenőcs. Eleinte mi is használtuk a fenistil cseppet, de már nem kell.
lotion
 
 


lotion,
nekünk is van/volt ekcéma picit, de ettől a keveréktől már szépen múlik. Nem tudom nektek hol volt, nekünk a lábfejhajlatnál és a comb oldalán. Mondjuk azóta a mosószert is lecseréltem Bip sensitivere és a Baba öblítőjére. Most a nagyobb fiam ruháit is igyekszem azzal mosni, persze ha nem nagyon koszos.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez a gyógyszertári krémes cucc nem jön be soha, azzal fürdetek, de utálom, mert pl. a krémes babapopsit nem tudom vele tisztára mosni, hisz zsíros az is.
Ha állandóan ilyan krémes olajos cuccokkal nyomom őket, akkor egy nagy zsírtömeg lesz a két gyerek nem?
A Johnson's Top to Toe- val próbálkozok, az jónak tűnik elvileg hipoallergén.

abbey,
gripe water-t is meg fogom próbálni, mert ez nem állapot. Éjjel egyfolytában felébredget, tele már a bugyim vele. Hullák vagyunk már a férjemmel.
Boti is beteg most az ovi gyorsan megtette a hatását és most én is kezdem elkapni, egyik pici is taknyol. Hurrá óvoda!!!
Nem tudom mennyi egy ember tűrőképessége, de néha úgy érzem, hogy világgá megyek...nem tudom ez normális e. :-(

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Silver!
Normális. Néha én is szívesen felmondanék. Pl. most is: 2 hónap alatt harmadszor vagyok beteg. Láz, takony stb, valszeg a kölkök helyett. Botinak jobbulást!
vovanda
 
 


silverlion!
A fiamat a gyógyszertári fürdetővel fürdetjük és semmi bajunk nincs vele. Normálisan meg lehet vele fürdetni.
A lányomnak a feje lett ekcémás és nagyon száraz lett a bőre is, ezért használjuk a Nivea Baby olajos fürdetőt és ez is hipoallergén.
Nálunk ezek beválnak, nem is fogok változtatni.
Nekem a kórházban egy dolgot mondtak a csecsemősök és a gyerekorvos: a Johnson's termékeknél nincs rosszabb, olyat soha ne használjak.
lotion
 
 


Nálunk a kórházba Johnsont használtak. Én a patikai fürdetőt használom legtöbbször. Ha nagyon krémesek akkor a neogranormon habfürdőjét, meg Esztit heti 1szer ebbe a Balneum Hermal-ba. Neki a könyökén indult, aztán vádli, comb, hát, váll. A könyökén szokott most is előjönni néha, de már nem lesz olyan durva.

Szilvi: teljesen átérzem, néha én is világgá mennék. Nagyon nehéz anyának lenni sztem. Férjem nálunk sose hulla, ő alszik, mint a bunda :) Onnan tudja, h szar éjszakám volt, h mire este hazaér, én már a hajamat tépem.
Jobbulást nektek. Én már kezdek kifele lábalni.

Voltunk ma moziban. A Király beszédét láttuk. Ajánlom, nekem tetszett.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok
Abbey
na szuperek a székek!!! Látom teccik nekik :) Jobban vagytok?

Nálunk is megaszar éjszakák vannak, idén még sztem nem aludtam napi 4-5 óránál többet...Oli vagy 1-2 közöttig műsorozik, vagy kerek másfél óránként fent van...Tegnap már bőgtem, ordítottam :oops:
Nincs oda ezért a laktózmentes vacakért, nem is lakik jól tőle, vagy bukik akkorákat csak lesek...Holnap megyünk tanácsadásra, remélem tudnak mondani valamit, vagy megyek maszek gasztróshoz.

Silver
örülök, hogy bejött Botinak az ovi! Napról napra jobb lesz, talán a betegség is kevesebb lesz!
Lotion
jó hogy írtál!!
Claire
szép méretek :)

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


lotion,
igen, én is a patikaival fürdetek egyelőre, nem akarok semmi kozmetikumot használni.
A Johnson's termékekről én is ezt hallottam még régebben, ezt az egyet azért próbáltam ki mert hogy nincs benne semmi allergizáló, semmi illatosítás, ezek szerint még mindig szar. Csak a popsijukra használom, hogy az egész napi zsíros popsikrémet le tudjam mosni. Most fog elfogyni ez a flakon, többet nem veszek akkor.
A Nivea amit használsz az olyan, hogy belenyomod a fürdővízbe és akkor csak azzal lemosod és nem teszel rá mást?

Vovanda,
átérzem a bajod, én is dögrováson vagyok, jól sikerült a beszoktatás Boti már haza is szállította az első kórságot. Én is és Szonja baba is elkaptuk a másik két fiú egyelőre egészséges, remélem így is marad.
Ijesztő Botinál ez a köhécselés, mert nagyon könnyen öklendezik, ezért már 2x volt olyan, hogy hányt is egy-egy nagyobb köhögésnél...nem tudom ez nem baj?

szivvi,
igen ez az ordítás, kikészülés, idegből bőgés nálam is megy mostanában.
Szonja áldott jó baba...lekopogom...de Levente minden éjjel nyomja a bugit. Menetrend szerint 2.30-kor felébred és onnantól kezdve nyomogatom a cumit a szájába...kivagyok.
Most hogy Boti beteg még ő sem alszik...úgy érzem eluralkodnak rajtam a gyerekek...áááááááá

Abbey,
mint fentebb olvashatod, ezek szerint össznépi anyaszivatás van mostanság...nehogy már ti legyetek kivételek.

Claire,
nekem most hogy itt ez a betegség ez a 3 gyerek is bőven sok nemhogy 6!!! nem is értem, hogy ép ésszel azt hogyan lehet...még tanulnom kell ezek szerint.

Próbálok feltenni decemberi képet a törpékről, de ez a babanetes szerver az agyamra megy. Már kis mozaik kocka a kép és még mindig nagy?!

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Levi baba decemberben

Kép

Szonja baba decemberben

Kép

Remélem sikerült...:-)

Kép

Kép
silverlion
 
 


Sziasztok!

Hát lányok, nagyon sajnállak titeket, annyira átérzem. Ilyen bőgős-ordítós kirohanásaim nekem is szoktak lenni. :oops: Egyszer még a kanapét is elkezdtem egy párnával csapkodni annyira kibuktam. Bár én azt mondom inkább egy kanapén vezessem le, vagy kiabáljak egyet, nem mint egyesek akik a gyerekeiken vezetik le a gőzt.
Nálunk most viszonylagos a nyugi. Bár, hogy mégse legyen minden szupi, elleptek a hangyák :( ráadásul a gyerekszobát, és a lambériából jönnek! Teljesen ki vagyok. nem tudom még mit csinálunk. ha meg kell bontani a lambériát nem tudom mi lesz. :shock: Egyelőre chemotoxal befújtam minden rést, és nyitva hagytam ajtót-ablakot, hogy kiszellőzzön.

Akik most mennek bele, jobbulást! Én már sokkal jobban vagyok. Ma reggel ébredtem először úgy, hogy nem éreztem magam betegnek.

Szivvi: mi van a főzikkel? Mi azt csináltuk, hogy vacsira is adtunk fél adag főzit, hogy jobban tele legyen a pocijuk.
Mindenképp vizsgáljátok ki ezt a hasfájás dolgot. Gondolom jó szar ízű lehet szegénykének ez a laktózmentes táp :?

Szilvi: nagyon kis cukik a picik! :) LEvi szép nagy baba. Szonja meg nagyon cuki ebben a kis szoknyában.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok!

Szeretném megköszönni mindenkinek a drukkot, a kedves, biztató szavakat, amelyeket itt a fórumon, illetve privát küldtetek nekem, amikor a 33. héten majdnem megszülettek az ikerbabáim! :D nagyon sokat jelentett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Örömmel írom Nektek, hogy 4 hét kórházi fekvés után 37 hétre természetes úton, egészségesen világra hoztam drága ikerbabáinkat!!!! A szülés mindössze 3 órán át tartott, de nagyon fájdalmas volt, a kislány bújt ki először, aztán meg lábbal a kisfiú!)) Kislányunk, Szonja 3000 gramm 53 cm, kisfiúnk Donát 2450 gramm 49 cm volt születéskor, azóta mindketten szépen gömbölyödnek! 5 napos korukban jöhettünk haza!)) nehéz volt ennyi ideig feküdni, hiányzott az ovis gyerekem, a családom, az otthonom, sokat pityeregtem, pocakom közben gigantikus méretűre nőtt és az ágyban sem tudtam megfordulni:-)))

Sok puszi Nektek!
Egy friss ikres anyuka:-))

Kép
Kép
nalla
 
 


Silver!
Nekem Réka szokott hányni néha köhögéstől/takonytól. Előfordul.
És szépek a babáid!

Abbey!
Milyen hangya? Fekete vagy vörös?

Nalla!
Gratulálok! Legjobbakat a bébikhez!
vovanda
 
 


Vanda: fekete, olyan nagyobb fajta. Ez lényeges amúgy?

Nalla, gratula a babákhoz!

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Abbey!
Igen. Örülj ennek a "típusnak", ezt sima hangyacsapdával/hangyairtóval lehet irtani. A pici vöröset meg gyakorlatilag képtelenség.
vovanda
 
 


Nalla!
gratula!! gyönyörű méretek, és belevaló vagy, hogy kibírtad a fekvést, meg az egyebeket! És megérte! :lol:

Abbey! Ha nem boldogulsz, tudok adni egy profi irtós "céget". Idős házaspár, nálunk a darázsinvázió óta minden évben ők irtanak darazsat, hangyát, stb. Meg lehet beszélni velük, hogy mivel irthatnak, aki kisgyerek mellett is mehet, stb. Nagyon rendesek!

Claire
claire
 
 


Vanda: jó hír :D a bökkenő csak ott van, hogy a plafonra hogy a fenébe teszek hangyacsapdát???? Régen a sütőpor bevált, de kiszórni sem tudom. A chemotox talán használt vmt, kevesebb van. Meglátjuk mi lesz. Ha visszajönnek, akkor élnék Claire ajánlatával. Normális áron dolgoznak? Nem akarok vacakolni, minél előbb jobb megakadályozni, hogy elszaporodjanak.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


silverlion!

Igen, a Nivea olajos fürdetőt csak bele kell nyomni a vízbe és ennyi. Mást nem használok. De a gyógyszertári fürdetőt is a vízbe tesszük.
lotion
 
 


Abbey!
Plafon. Hurrá. A profi irtók jó ötlet, szerintem nem lehet horror az ára. Nálunk a házban fél évente jönnek irtani, és a közös költségből fedezik, úgyhogy valszeg nem egy vagyon.
vovanda
 
 


Vanda: ugye-ugye? :D hurrá....
Jó volt a bölcsinaplód!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Abbey!
Ismerős, amikor rajzanak, akkor bizony a plafonon is vannak.
A darázs sem jobb, mi akkor kerestük őket, amikor szó szerint ezrével lettek darazsaink, mondták is, h ne nyúljunk hozzá, mert életveszélyes, ők ilyen védőruhában irtották.
Ár: nem tartom horronak, ha jól emlékszem amikor az egész házban irtottak, bent is, körben a ház körül is, mert nálunk a hangyák onnan támadnak, meg a tetőn a cserepek alatt a darazsakat, akkor fizettünk20 körül , (ez azért 3 lakásra elosztva nem horror, de kisebb irtást olcsóbban megúsztuk. Ráadásul volt, h nem lett elég jó, s akkor szó nélkül visszajöttek egy kis pót irtásra. (ha kell a számuk, hívj fel nyugodtan, vagy írj)
Csak az a fura, h ilyen "korán kelő" hangyáid vannak.
Még egy tipp: próbálj meg körbenézni, h honnan jönnek, és ott befújni őket. Illetve bejöhet az olyan hangyacsapda-kaja, ami a királynőnek viszi be a mérget, talán a DMben van.
Jó küzdelmet, neked drukkolok :D : Claire
claire
 
 


köszi Claire! Chemotoxal fújtam be a lambéria réseket, onnan most nem jönnek. Most a parkettán találtam párat, de mind döglött volt. Egyszerűen nem tudom honnan jönnek. De ha újra megjelennek, hívlak a szám miatt. Sztem ez a meleg felébresztette őket a tető alatt. Szarul van megcsinálva. "drága" apósom nem szedte le a régi tetőt, hanem leborította OSB lappal, és arra rakta rá az új zsindelyt. Uh most van egy 25 éves pala és egy új zsindely tetőnk. És sztem alatta maradtak a hangyák. :(

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Sziasztok!

Na én is vagyok.
Egy kicsit nyűgös napjaink voltak/vannak. Egy kicsit fárasztó, de ahogy olvasom, nem vagyok egyedül.
Szofika továbbra is sokat bukik, pedig használjuk azt új bukás elleni szert, hát nem sokat segít. Holnap megyünk kora gondozásra, majd ott mondom, úgyis az a főorvos lesz aki a kora osztályon is kezelte őket, valamint ő egyben gasztroenterológus is.
Kaptunk görcs oldót is, az is hol használ hol meg nem is tudom......
Súlyunk- Szofi: 3,71 ; Tami: 3,51
nem sok a különbség, de sokkal többnek látszik, gondolom a felépítésük miatt. Szofika amikor 3,5 lehetett akkor is sokkal nehezebb volt, mint most Tami. Őt nem érzem annyira nehéznek:-) kis törékeny inkább.

Ma két hónaposak a lányok:-) remélem lassan elhagyjuk ezt a hasfájós korszakot.

Hétfőn megyünk egy Dévényeshez, kíváncsi leszek, mit mond majd.


Abbey sajnálom a hangya inváziót, nálatok mindig van valami...:-)
Nagyon cukik a lányok! Jó székeket vettetek.
Mi kapunk egy PP-t a párom tesójáéktól, így majd csak egyet kell szereznünk.

Nalla gratulálok!

Vanda Te már dolgozol? Vagy ?

Szivvi remélem már jobban vagy(tok).
jukka10
 
 


Jukka!
Még nem, a szabimat töltöm, márciusban még szakvizsga. Tanulni kéne, de hét végén én lettem beteg, most meg Dani lázas, együtt kínlódunk. Majd áprilistól lesz meló.
vovanda
 
 


Vanda: háát nem irigyellek a szakvizsga miatt. Mindig csodáltam az ügyvédeket/jogászokat hogy bírnak annyit magolni. Nekem sohasem sikerült volna. Én inkább a logikusan felépítem és megjegyzem fajta vagyok. 2 jog tárgyam volt, vért izzadtam, mire összeszedtem a 2est :D
Jobbulást Nektek!!!!

Jukka: mért mentek Dévényeshez?
Ja, nálunk mindig van vm :) nem is tudom mi lenne, sztem unatkoznék. Vasárnap meg keresztelő lesz végre. Uh szombatin ki kell nyalnom a házat.
Hasfájás: pont most olvastam egy cikket, ami arról szólt, hogy tulképp a hasfájás valószínűleg nem szervi, hanem lelki eredetű. Állítólag a babák asszimilálódása a külvilághoz jár hasfájással. Ki tudja mi igaz belőle, mindenesetre mivel én sem találtam soha összefüggést kaja és hasfájás közt, meg a fájd.csillapítok is hol használtak hol nem, én látok ebben vmt. Van akinek még nagyobb gyerek is hasfájással reagál az új dolgokra (nem csak kaja).

Nálunk 3 hós kor körül maradt abba a bukás.

Szivvi: meggyógyultatok? Oli pocakja hogy van?

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Voltunk ma Jonival a fejlődésneurológián, azt mondták minden OK, korának megfelelően fejlett, nem is kell tornáztatni, csak még menni majd kontrollra, kb amíg nem jár, Úhogy talán túlvagyunk ezen az agyhártyagyula és kísérő tünetei című történeten. A fülével meg majd csak kezdünk valamit :D Én már úgy vinném őket bébiúszni, de még nem merem a Jonit.
viszont a zene nagyon izgatja, úhogy ha lemegy a nagy influ korszak elkezdem velük is a diridongót a Marczibányin. Tényleg Abbey, nem akarsz jönni a csajokkal? mondókák, énekek, mamákkal a babáknak, egyszerű hangszerek, nekem mindegyik szerette!

Jukka! Mit szóljak én, a két kiló különbséggel???? :lol:

Claire
claire
 
 


Szia Claire!
Szuper hírek, örülök, hogy túl vagytok rajta. Fülét meg majd csak kinövi. Gyerekként én is folyton a fülészetre jártam, minden ráment.
Hova viszed bébiúszni? Én nem mertem vinni, féltem, h elkapnak vm fertőzést. Ki tudja mit visznek be az anyukák. Nem bízok ilyenekben.
Ez a zenés dolog jó ötlet. Úgyis akartam már menni velük vm közösségi helyre, kicsit jót tenne nekem is a szocializálódás. Az meg külön jó lenne, ha tudnánk együtt menni, legalább nem lenne mindenki idegen :)

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


OK :D azt hiszem kedden vagy csütörtökön délelőtt van, utána nézek!

Uszi: mindet vittem , olyan klóros ott a víz, h nem kaptak el semmit. Én sokáig féltem a mélyvízben gyerekként, na, a gyerekeim nem, hála a bébiuszinak. Utána úszni persze ők is csak ovis korukban tanulnak, csak van vízbiztonságuk!
claire
 
 


Abbey!
Áááá, túl van ez misztifikálva, rááll egy idő után az ember agya. na meg nekem jókora helyzeti előnyöm van: szó szerint az anyatejjel szívtam a szakmát (a szüleim is ügyvédek).

Claire!
De örülök, hogy Jonival minden oké. Naugyemegmondtam! :lol:
vovanda
 
 


Vovanda!
Mindig így jósoljál!!!!
Vizsgához drukk! jó, hogy így állsz hozzá. Én mindig előtte para, aztán rájövök, h ennyii volt, nem is extra! Így jártam az egyetemmel, a doktori iskolával és védéssel egyaránt! :lol:
Igen, számít, h az ember min nő fel. Mi baromi piacképes módon lassan tanár famíliává válunk. Apám ugyan művész ember, de ő is 30 éve edzősködik :D . A párom tanár eredetileg, a nővérem szintén, az összes sógorom, sógornőm pedagógus, apósomék ugyan mérnökök, de mégis! Szegény gyerekeink , ez már hátrányos helyzet! :D
claire
 
 


Silver!
Írtad, h néha a 3 is sok, hátmég 6! Hát persze! Nem Te vagy béna. néha 1 is sok :oops: :oops: Meg neked mind pici. Azért nálunk más, 10, 12 éves a két nagy, ami nem kisebb kihívás, csak teljesen más, A másik kettő ugye lassan 7, az megint más. Bizonyos szempontból amikor ők születtek, és a legnagyobb alig múlt 5, a következő 3, és ott volt a két újszülött, az nagyobb szívás volt.
Most máshogy vagyok befogva :D fő a változatosság :lol:

JOni oltást kapott, Nonó kicsit szörcsi, de szerencsére neki ez az olti már megvolt. Utána jót aludtak a kertben.

Claire
claire
 
 


Sziasztok!

Vanda: akkor megértem. Nálunk is ez, anyuék könyvvizsgálók, én is anyatejjel szívtam a szakmát. 2 éves voltam, még járókában, anya felkiabál apunak, hogy tartozik a ..., erre én rávágtam, h mi követel. Majd beszartak :D akkor készült anyu a vizsgájára, és folyton ezeket skandálta.

Szabit vettem ki mára :) Délelőtt voltam masszőrnél, 2re meg diplomaosztóra mentem. Most meg alszanak a lányok, de már úgy megpuszilgatnám őket!!!!!! Azért hiányoztak.

Abbey

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Claire!
Azért be vagyok ám gyulladva rendesen. :D
vovanda
 
 


Asszem vmennyire muszáj, anélkül nem vizsga a vizsga :lol:

Szabadnap: kivel voltak a lányok? Anyukád?
Végül mi lett a keresztelővel?

C
claire
 
 


Igen, anyuval voltak ma. Ebédre hazajöttem, de robogtam utána tovább. Anyu is örült, én is :)

Képzeljétek épp most adták le a tv tényekben a tesóm fotóját a közterületfelügyelőkről, akik a megállóban dohányoztak. Interjút is akartak csinálni vele, de nem akart szerepelni a tvben.

Keresztelő: most vasárnap lesz! :)

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
abbey
 
 


Közterületfelügyelők :shock: döbbenet ez a pofátlanság!! Jófej a tesód, h lefotózta!!! Üdvözlöm!
Én a Margit Kórházban akadtam ki, fent az 5. emeleten, ahol az anyaszállás volt, volt egy gazdasági szoba, ahol mindig bagóztak, és a folyosó felé nyitvatartották az ajtót!!! Még csak nem is az ablakot! Még csak titkolni sem próbálták!!! Eü intézményben, értitek??? :shock:
Te, és a közterületesek befizulták a 30ezret? Vagy ráluk nem vonatkozik?

Anyukád nincs oda, ha a kettő egyszerre nyög? Ja, persze, ő gyakorlott, el is felejtettem! :D

Claire
claire
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?