Új privát üzeneted érkezett!

Megjött a napsütés és a védőnőm is, most ment el, nem régen.
De mielőtt mesélnék...

Menion, ezt a költekezős, lusta anya dolgot ugye nem idézted? Remélem nem mondott ilyet a férjed :cry: Majdnem elbőgtem magam, mikor olvastam :(
És a többi? Munka, herpesz, idióta patikusok és asszisztensek... Tényleg úgy van ám, hogy szegény embert még az ág is húzza. Tarts ki, tarts ki az elveid mellett. Ehhez kapcsolódik egy rövid történetem.
Egy rokonomnak van egy velem egy idős fia, egy 23 éves fia, egy 7 éves kislánya és egy 4 éves kisfia. Szóval van korkülönbség a gyerekek között.
Az első két gyereket tipp-topp körülmények között nevelte. Éjt nappallá téve gürizett. Ha nem a gyerekeket látta el, akkor takarított, a ház körüli teendőket látta el, stb. Szinte nem is evett, nem aludt. Mintaanya volt. Aztán elváltak, a gyerekekhez sose került közel, szinte nem is ismeri/ismerte a fiait soha, csak éltek egymás mellett. Pontosabban szolgálta a körülötte lévőket.

Aztán megismerte a jelenlegi párját, akitől a két kicsi van. Boldog, mint a fene. És sose felejtem el, amit mondott. Mindig kupi volt a lakásban, térdig érő fű az udvaron, a konyhában mosatlan hegyek. No jó, azért nem kell apokalipszist elképzelni, de nem adott már ezekre a dolgokra. Volt ennivalójuk és volt tiszta ruhájuk, kb ennyi. Sokan haragudtak rá emiatt, de azt mondta, hogy ő mindenkinek sz*rik a fejére. Nem cseszi el még egyszer. Kapott egy új lehetőséget az élettől, Istentől, sorstól, mindegy minek nevezzük és ezt nem fogja azzal elszúrni, h takarít ahelyett, hogy a gyerekeivel töltené az időt. És én azóta sem láttam olyat. Elképesztő az az erő, az a szeretet, ami köztük van. Szinte kézzel fogható, tapintható ott minden.
Ezt csak azért meséltem el, mert nem kell rossznak érezned magad, ha netezel, ha hintát veszel, vagy akármi.
És őszintén szólva mélységesen felháborít ez a dolog (ne haragudj) :oops: .
Jó vagy. Csak csinálj úgy mindent, ahogy az ösztöneid és az érzelmeid diktálják. Annyira rövid az élet basszus...

KépKép

Kép
szandriii

Hmmmm...mennyi minden történik itt, amig nem vagyoook!

Menion!
Nekem a combom hásó részén jött ki vmi a múltkor...és meg is ijedtem, hogy éppen a wellneszes hétvégénk előtt vagyunk..faxa lesz ha vmi komolyabb nyavalya.....érdes volt a felülete és apró hólyagos....azt gondoltam szintén herpesz...de nem volt itthon semmi kenőcsöm, igy amolyan holnapig kibirom cimén és lesz ami lesz, kentem rá Dalma popókenőcséből....és láss csodát már reggelre kisebb volt, estére teljesen visszahúzódott.
Nem tom mi volt az.....de a popókence segitett....egy próbát megér Neked is...hátha..... :?

Sajnálom nagyooon....a hinta pedig igenis jó dolog...Nekünk is van, de még Sopronban, majd felhozzuk. Dalma nagyon szereti!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Erika!
Örülök, hogy jöttél!
Huhh...7 kiló, azta....de belehúzott Ádámka!Szupi! :lol:

Alvás: Hát, Én azt olvastam, ha változtatunk a fürcsi időponton nem tanácsos két órát tolni egyszerre, hanem kicsinként kell átszoktatni a Babót....lehet ezzel van a gond....

Nekünk is vannak bajaink, mert napközben már jelzi, ha álmos...általában a fürcsihez közeli időpontban már nem nagyon "hagyom" aludni...mert akkor csak kinlódás van este! De igy is akadnak bajaink mostanában..... :? Az éjszakákat továbbra is végigalussza, de este az istennek sem tud elaludni rendesen...elalszik, de 1 óra múlva sir.......
Megnyugtatom,ki kell vennem jön egy böfi és újra elalszik a kezemben....

ÉS...még valami, Dalma nem hajlandó más testhelyzetben csak háton aludni.....napközben sokat van hason...de aludni nem...ha az oldalára teszem le, egyből felébred...és félek, hogy a feje tökre lapos lesz........hátul..mit csináljak szerintetek?
Már kitámasztottam...de erre is felébredt...mert nem tudta mozgatni alvás közbe...vááááá......azon aggódok, hogy lesz egy laposfejű Kislányom! Pffffffffff... :x :shock: :cry: 8) :oops: :roll: :( :lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Szandri!
Jól beszélsz!!!! :wink:
Ámen! :arrow: :idea: :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Menion
Sajnálom, hogy így összejöttek a dolgok…:( :( Sz*r ügy, ha azért mondják vissza, mert felülről jött a parancs… :roll: ha ez vígasztal, veled együtt vagyok mérges!!!!
Nehogy felvedd, amit Lacid mond a hintáról! Te tudod, hogy kell és nem azért, hogy legyen időd ücsörögni!
Humm, herpesz :( :( Anyum Zoviraxot használ, neki az vált be. De a krémen kívül én sem tudok mást…
Annak örülök, hogy a babaruha vásár sikerült és rendes a csaj!
Kocsiátiratás azért sikerült?

Gabi
Fel a fejjel! Sajnálom a depis időszakot, tényleg remélem, hogy hamar túlleszel rajta. Férfiak… :roll: Nálunk (sem) válik be a kummogós taktika, mert engem előbb elkezd zavarni, ha nem beszélünk (hosszú távon nem tudom befogni a szám… :oops: ). Aztán sokszor úgy vagyok a dologgal, mint Suzy, hogy hagyom a fenébe és nem vágom be a durcást. //Ilyenkor az a bő három év jut eszembe, amikor nem éltünk együtt és valahogy azt akarom pótolni//. De persze te érzed, hogy mi éri meg ;) ;) Közben olvasom, hogy min borult ki a bili… na ja, ezt az egészet én sem hagytam volna szó nélkül. Attól, hogy nem látja be, még neked van igazad ;)
Szuri hajnal kettőkor? Uhhhh….
Ügyes volt a kisfiad, hogy jól viselte a szurit!

Vivi
Párodnak jobbulást!!!!! Szegény ti, elég kellemetlen helyzet így, védenéd Barnit, párodat is… Az jó, hogy nincs láza, talán nem keveredik bele!
Hihi, azon jót nevettem, hogy mire valók az anyósok… :lol:

Hencsi
Örülök neked, hogy azért tudtál jönni! :P :P :P Júúúj, Te aztán tényleg a finisben vagy! Megy a drukk előre is! Éljen az NST! Pakkod megvan? Párod mennyire izgul? Vigyázz magadra és pihizz sokat!

Evita
Klassz, hogy jót aludtál! Az teljesen kicseréli az embert! Lacidon tényleg csak nevetni lehet. Pasik… aztán ha megvan a baba ők izgulnak jobban! :lol: Hűűű, jó kis hétvégéd lesz, a bevásárlás jó progi. Csak vigyázz a beteg járókelőkkel!

Szandri
Hát, ilyen időszakok is vannak, hogy az embernek még beszélni sincs kedve. Az jó, hogy a férjed „jól fogadta”. Szóval aggodalomra semmi ok. Most már hétvége, jó időszak a közös progikhoz! ;)
Védőnő? Na, látom írtad, hogy megvolt.
A sztori, amit írtál, nekem nagyon tetszik!

Suzy
Édes lehetett Cipike, hogy annyira mosolygott… egyem meg!!!!

Erika
Örülök, hogy tudtál jönni! Szuper, hogy Ádámka jól viselte az oltásokat és nem lázasodott be. Azárt pihenj Te is, mert látom, hogy elég sokat teszel-veszel. Hű, jól megnőtt a kisfiad!

Lányok, hogy Ti mennyi mindenre odafigyeltek – pl hányan olvasták a fórumot… Részemről is mehet a zárttá tétel!

KépKép
manama

Gabi!
Hát...minden nap más és más....mint egy hullámvasút....
Sajnálom! :?
Tudom milyen benyelni a dolgokat....Tudod meséltem...és azt is hogy soha többet! És ez nem okos engyed...alapon megy!
:( :?

Zárttá tétel menjen! :!:
:arrow: :idea: No de hogy is kell aztat csinálni????
Vagy Suzy csak Te csinálhatod? Mivel Te nyitottad a topicot?
Hmhm?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Manama!
Na jaaaaaaaaa, hol lehet egyáltalán megnézni, hogy hányan olvassák? :shock: :roll:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi!

Hát, sztem onnan lehet tudni, hogy mielőtt belépsz a topikba, mindegyik topikcím mellett van olyan "statisztika", hogy megtekintve. Gondolom innen tudják Suzyék.
Abban nem tudok tanácsot adni, hogy Dalma háton alvásával mi legyen :( Sztem ha napközben sokat van hason, akkor nagy baj nem lehet. De kíváncsian várom a többiek véleményét.

KépKép
manama

szandriii
hát azért szégyellem magam mert teljesen jogos amúgy szó szerint idéztem...de igaza van..most is kéne mosogatni meg söpörni meg felmosni...erika is amiket írt rögtön lelkifurdalásom lett hogy port töröl meg ilyenek...a baba dolgaira nagyon figyelek ott legkésöbb másnaponta felmosok meg fertőtlenítek meg ilyenek de amúgy lusta dög vagyok!
csak hát annyira látom a gyereken hogy bejönne neki a hinta..ahogy elkezdem rángatni és szó szerint rángatni a hordozót máris felakadnak a szemei és bealszik...aztán meg a fények is nagyon érdeklik és ezeken a hintákon az is van...

orsi
na majd kipobálom! lassan olyan lesz eza kenőcs mint a bazi nagy görög lagziban a vindex :lol: mindenre jó
nem lesz lapos a feje :lol: tesóm baboja is mindig háton feküdt de attól csak a haja kopott ki egy foltban ahogy dörzsölte de aztán persze az is kinőtt

manama
igen a kocsi rendben...már csak este a havert várom hogy megadjam neki a tartozást....nem volt annyi pénzünk mikor megvettük és ő kipótolta 30000-el...

azért Laci amúgy tetteiben nagyon szuper pasi...éjszakából jött haza és ő ment átiratni a kocsit mert neten utána néztem hogy kell hozzá a személyi és a biztosítás is..na mivel hogy a kocsi az ő nevére kerül így én nem tudtam intézni a biztosítást ezért mégis neki kellett menni méghozzá a központi okmányirodába mert sehol máshol nem csinálták volna ma már meg...
aztán akkor már patikába is ment krémért...
aztán meg most a tejért is elment bár azt elhoztam volna de erőszakoskodott hogy ő megy....
na szóval ne bántsuk mert mindent megtesz értünk csak morog és veszekszik közben

Kép
menion
Budapest

pörgetek vissza de nem jövök rá miből maradtam ki...mijaza zártá tétel??? :shock:

Kép
menion
Budapest

Menion!
Jóvan..akkor talán nem les laposfejűűűűűűűűű! :lol: :lol: :lol:
Zártá tétel: hogy csak Mi férjünk hozzá a fórumhoz, más ne....asszem... :roll:

Kenőcs: bakker..télleeeeeeeeeg....hihihii! :lol: :lol:
Majd ajánlom Apának is....igy is megszekáltam, mert korpás a fejbőre, de csak mostanában.....mondtam neki van tuti módszerem a koszmó eltüntetésére, lehet a korpán is segitene.....hihihi :lol: :lol: !
Aztán elküldött melegebb éghajlatra, és megkérdezte, hogy pépesiteni még nem akarom-e a kajáját!! :x :D :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Drága kis manómnak 38.7 a hője,igaz fürcsi után mértem,nyomtam neki egy kúpot és remélem reggelre kialussza :cry:
Este 6-kor mértem neki akkor 37.8 volt.Ennyit a fürcsi miatt nem megy fel,igaz?
Jaj csak aludjon nyugodtan szegénykém :(

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!

Sztem ennyit a fürcsitől nem megy fel, bár néha Dalma a fürcsi után jól kimelegszik...nem tom! :?
Remélem nem megy feljebb, ha nyügi mérd meg újra... :!:
Szegény Roli! :( Pusszantjuk! :oops: :)

Lányok!
Én Dalmának szeretnék venni borostyánkő nyakláncot, kicsit szkeptikus :? vagyok ugyan, de higgyünk benne..... :P :oops:
Nézegetem a neten már egy ideje és most megrendelem.....
De gondoltam szólok Nektek is hátha érdekel Benneteket, mert igy akkor kevesebb lenne a kiszállitási dij...belinkelem...

http://borostyanlanc.hu/termekek/103

Ha kellene vkinek....szóljon, szivesen megrendelem aztán rendezzük! :idea:
:wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

orsí
kenje be vindexel heheheee jaj elmeséltem Lacinak de közben megszakadtam a röhögéstől....
és az a zárás mire lenne jó? :roll: nem akarjuk hogy csatlakozzanak mások? nekem pl jól jött hogy ide bejelentkezett kiskavics és kínálgatta a rucikat mert most 3000ért tucatnyi rugim és bodym lesz...

gabi
fürcsitől tuti nem lesz láz..az sajnos valami ami bujkál benne....adjad a c-vitamin cseppeket!! jobbulást!drukk drukk hogy ne hatalmasodjon el a dolog.....

éééssss sikerült lekapnom a vigyori pofiját végre :D majd felrakom g-re

Kép
menion
Budapest

orsí
kenje be vindexel heheheee jaj elmeséltem Lacinak de közben megszakadtam a röhögéstől....
és az a zárás mire lenne jó? :roll: nem akarjuk hogy csatlakozzanak mások? nekem pl jól jött hogy ide bejelentkezett kiskavics és kínálgatta a rucikat mert most 3000ért tucatnyi rugim és bodym lesz...

gabi
fürcsitől tuti nem lesz láz..az sajnos valami ami bujkál benne....adjad a c-vitamin cseppeket!! jobbulást!drukk drukk hogy ne hatalmasodjon el a dolog.....

éééssss sikerült lekapnom a vigyori pofiját végre :D majd felrakom g-re

Kép
menion
Budapest

Jó reggelt!

Na az éjszakát szépen átaludta,fél7-kor kelt és láza sincs. :lol: negyed órát dumált miután vissza tettem az ágyba evés után,én meg itt röhögtem a másik szobába.Egyébként az elmúlt napokban állandóan magyaráz,tegnap fel akartam venni videóra,de lekéstem a lényeget :?

Apával is megbeszéltük a dolgokat,hozott nekem sütikét este..............hát lehet ennek ellen állni? :P

Hasfájás elmúlt,depi is :lol: happy nap lesz,megyünk Rolival anyuhoz. :lol: +csavargok egyet.Kell vennem ezt-azt,kivételesen magamnak. :D

Menion!
Tegnap oltás volt,kettő is :? ezért volt a láz. :wink:

Orsi!
Nyakláncon még gondolkodom..................de azt se tudom mekkora kell. :roll:

Mindenkinek szép hétvégét!!!!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Lombikunk!
Február 5:punkció (petesejt leszívás)
Mivel éjjel fél 2-kor adtam be a repesztőt,ezért már mondták is és gondoltam is,hogy későn kerülök sorra,mert egy bizonyos idő kell annak is,hogy hasson.
Reggel fél8-ra mentünk a meddőségi centrumba,kb 2 órát vártunk az előtérbe,aztán mehettünk a szobába,közben apa megszabadult a "srácoktól"akiket összeengedtek később a "lányokkal".
Délután 2 körül jelezték,hogy mehetek a műtőhöz,a szobatársammal együtt,aki amúgy szintén fórumos és előtte való nap ismerkedtünk össze itt a babaneten.
Szóval nagyon paráztam,életemben nem altattak még,meg amúgy is olyan kiszolgáltatott az ember azon a nőgyógyisszéken,pláne altatva.Hát valamit valamiért.
Dokinéni szokás szerint aranyos volt,mielőtt elaltattak még megkukkantott uh-val,hogy hogy állnak bent a "lányok",minden oké és már nyomatták is az injekciót.Nagyon kellemes volt........................vigyorogtam ezerrel (erre még emlékszem),aztán a köv emlék,hogy tolnak vissza a szobába,kb 15 percet voltam altatva,de óráknak tűnt.
Olyan fél óra múlva jött a biológus,hogy 5 petesejtet sikerült nyerni a sok tüszőből,ami nem rossz,de többre számítottam.(Bár így utólag ugye kiderült,hogy az a kevés viszont jó minőségű.) 5-ből 4 szépen megtermékenyült és osztódott is.
Fekvés ezerrel,de nem éreztem magam rosszul,ezért amikor megkaptuk a zárójelentést,már öltöztem is és irány haza.............kár volt :? :roll:
Már a kocsiban éreztem,hogy valami gáz van és mire haza értünk,már a kocsiból is alig tudtam kiszállni,fal fehér voltam,párom is jól meg ilyedt.Azonnal be az ágyba és nem is tudom pontosan mennyit,de több órát aludta.Viszont utána nagyon jól ébredtem,fájdalmam az volt,de amúgy semmi.
Köv napokban pihenés,sok folyadék és fehérje bevitel a túlstimuláció ellen.
ÉÉÉÉÉÉÉS IZGULÁS EZERREL!!!!!!!!!
Folyt.köv:febr 8.
(hosszú lett,bocsi) :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!
Nincs sok időm mostanában, de igyekszem olvasgatni benneteket. Gabi! párom látta Roli baba képeit és azt mondta iszonyat aranyos kislegyény!!Jelentkezem amint tudok!

KépKép
yokka03

az én herpeszem nem állt meg...mára elborított körbe szóval ki lehet mondani hogy övsömör lett...
felhívtam az István kórházat telviránt kéne szedni receptre is 10000ft és az nem a teljes kúra adagja...tesóm leordította a fejemet hogy idióta vagyok mert nem rá hallgatok és össze vissza telefonálok a telvirán meg szart se használ a betegeinek de odacseszte nekem a receptet hogy "itt van ha olyan barom vagy akkor váltsd ki"

szóval lámpázom és kenem a krémmel amit Laci hozott közben zokogok és rettegek hogy a gyerek mikor lesz bárányhimlős miattam

de már tele van a nyakam felé hátul és előre is terjed a hónom alatt és a mellem felett elöl is van már....persze viszket ég szúr...állítólag nagyon fájdalmas is amit még nem érzek vagy csak én hiszem azt hogy a hátam azért fáj mert elaludtam és közben meg ez az :shock: én nem tudom de az a fájdalom már elöbb volt de viszont ott fáj azon az oldalon és pont ott a lapockán alatt ahol az első folt kijött...
veszek be algót az jó lesz a fejfájásomra is amit meg a bőgés okozott....
mert képzeljétek azt is megkaptam a fejemhez hogy én erőszakoskodtam hogy vegyen drága pénzért C vitamint a Laci és szegény nem bír nekem ellent mondani...mindezt a Laci adta elő a tesómnak...ami totál hazugság mert Laci vásárolja tucatszám anélkül hogy megkérdezne mert "most akciós"...
és erre még most a tesóm bejön (megnézni nem jött hogy tényleg jól gondolom-e hogy herpesz mert nem akarja elkapni) hogy a szomszéd bontja a kerítést felesbe ki kéne fizetni és abból akkor 50000ft-ot állunk-e....miután kivásárolt az egész telekből qrvára semmi közünk nincs ezek után az ő kerítéséhez de nagyon jellemes László rábólintott hogy fizeti....mindezt az után hogy a gyerekének meg a hintára nem akar pénzt adni...

na azt hiszem a pohár tele van....most alszok majd egyet ha enged a manó de eldöntöttem hogy ha ma ezeket nem tisztázzuk akkor befejezem a kinlódást!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok :!:

Nincs időm ma visszaolvasni, csak annyit írnék: kérlek benneteket olvassátok el amit elküldtem a saját emailomról G-re és jelezzétek nekem privátban, hogy mi a véleményetek, előre is köszönöm :!:

Puszilok mindenkit és további szép hétvégét :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Menion

Fúúúú, ez nem egyszerű történet ez a herpeszvírus fertőzés. Sajnos nekem is volt már, nem egyszer, nem kétszer, szerintem mindenképpen megkéne mutatnod orvosnak. Nekem volt egy időszak amikor minden évben 1-szer előjött és évről évre durvább lett. Akkor nekem is Telviran 800-t kellett szednem, de egy kúra nem is volt elég és hát kenőcs, meg lámpa is. Meg eléggé kivoltam a gyógyszertől egy idő után, úgyhogy együttérzek veled.

Kép
gyevacska

Suzy!
Mivel teljesen hülye vagyok vagy csak nem tudok olvasni,így én g-re írtam a választ a piszkozatokhoz :oops: :lol: :D :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Menion!
Nekem is volt övsömöröm,szerencsére elkaptuk az elején,de nagyon gáz volt,iszonyatosan fájt és viszketett,véresre kapartam volna legszívesebben. :cry: Remélem hamar rendbe jössz,nekem néha még most is bizsereg a helye :twisted: tenyérnyi volt a bal lapockám alatt.

Yokka!
Igazán kedves,köszönjük a dicsit a párodnak! :D

Mai napunk jól telt,holnap írok!
Jó éjt!!! :)

Kép
cukigabi
Budapest

Hát csajok jó sokat termeltetek az elmúlt napokban, alig bírtam visszaolvasni.

Örültem a hozzászólásoknak azzal kapcsolatban, hogy mit kell vinni a kórházba, így én is beszereztem még ami hiányzott. Mert hát ugye nekem sem ártana már összepakolni.

Köszönöm a véleményeteket az influenzaoltással kapcsolatban is, végül nem adattam be.

A topic zárttá tételét én sem bánom, gondolom akkor majd Suzy intézkedik.

Orsi
Borostyánláncról csupa jót hallottam, pont a héten az egyik ismerősöm mondta, hogy vettek a babónak mert jön a foga és sokat nyüglődtek, de ez bevált.

Magunkról:
A héten voltam utoljára a diabétesz gondozóban hál istennek, na meg voltam NST-n is. Ott is minden rendben volt. Éssss voltam UH-n, háááttt le se merem írni, hogy mekkora a becsült súlya Bendikének, de nem lesz kis baba. Nagyon szerintem nem kell 56-os rucikat használjunk majd. És most is mondta a doki, h. szerinte kb. 2 héttel előrébb vagyok, mint egyébként, úgyhogy most már nálunk is akármikor jöhet a kicsicske. Bevallom most már kezdek egy kicsit izgulni miatta.

Kép
gyevacska

Halihó :!:

Erika
remélem idővel megoldódik ez az alvás, jobb ötletem nincs, mint a fürdés időponton esetleg változtatni :!:

Menion
jobbulást Neked drága, te jó ég :shock: ez ennyire gyorsan terjed :?: Én is szedtem egyszer egy adag telvirant, de az nem volt ilyen drága :!: :roll:
most úgy érzem, hogy jó ellened van a Tesód is meg a férjed is, kitartás :!:

Gabi
remélem nem lett Roli baba lázas :roll: :?: örülök, hogy jól telt a tegnapi napotok :!: :wink:
lombik: volt izgulás :roll: :lol: de megérte :!: :wink:

Orsi
milyen kedves a párod :roll: pedig csak Te jót akarnál neki :!: :wink: a pépesítéssel még várjon, de lehet, hogy eljön majd az az időszak is... :lol: úgy 100év múlva
:D
nem tudom, hogy kinek kellett volna intézkedni a zárttá tétellel kapcsolatban, de Én elindítottam... :oops:

Yokka
várunk, gyere amikor csak tudsz :!: :wink: hogy halad a költözés :?:

Gyevacska
nagy babóca lesz :?: :lol: általában bejönnek ezek a becsült súlyok :roll: :lol:
örülök hogy jól vgytok :!: :wink:

Szandri
hogy haladtál a vasalással :?: itt a napsütés :lol:

Evita
Emma szoba rendezés hogy halad :?:

Vivi
férjed jobban van :?:
és Ti hogy vgytok Barnussal, tejcsi :?:

Anna
hogy vgytok a pici babóddal, éjszakák :?:

Mennem kell, Cipike éhes :wink:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!
Remélem a betegeink meggyógyultak és a jobb idő nem hoz újabb bacikat. Itt ahova odasüt a nap már most 10 fok felett van :D .
Szerencsésen átköltöztünk, jól el is fáradtam, na meg a védőnéni is pont a költözés közepén toppant be még a másik lakásba. Aztán osztotta az észt hogy ne pakoljak ...emeljek...hajoljak. Páromra rá is ijjesztett. Most már csak a babaszoba kialakítása maradt. Tegnap meg vettünk mosógépet: candy felültöltős 1000-es centri, remélem nem lesz gond vele. Pár napig babukám alig akart mozogni, tök ideges voltam hogy még meg sem született, de már most tönkretettem ezt a gyereket...ma éjszaka meg pótolt, de én úgy élveztem...simiztem a talpacskáit, fejét, kezét mikor mit rakott ki...még mindig haránt far fekvés. Mostanában meg a jobb alsó bordám alatt szúró fájdalom, ha sétálok, állok akkor nem de amúgy :cry:
Összekapom magam és csinálok valami hasznosat míg párom játszik egy kicsit a ninjájával....várja már a jó időt nagyon :lol:
Vigyázzatok magatokra, csöppségekre!!!!

KépKép
yokka03

Yokka
köszönöm, hogy megírtad a véleményed :!:
örülök, hogy sikerült a költözés :wink: igen, ne hajolgass, pakolássz, de akkor hogy lehet úgy költözködni :roll: sehogy :!: most már pihizz és élvezd a babócád rugdosását :!: :wink:
...és még mi lesz később :roll: :wink: akkor hogy fog fészkelődni, mert egyre kevesebb a hely :lol: nyugi, semmi gond nincs, csak már kezdi mindenedet nyomni :!: :wink:
vigyázz Ti is magatokra :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

na sikerült a hintát megvenni...tök hülye volt az eladó így még olcsóbban is vettem mint azt amit először kinéztem...nehezen tudtam vele zöldágra vergődni de sikerült

http://n1.vatera.hu/photos/2a/f3/ad55_2_300.jpg

http://n1.vatera.hu/photos/e9/63/fb55_1_big.jpg

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!
Nincs időm....
Gre irtam egy sort, a témával kapcsolatban! Este jövök!

Menion!
A jó......tyű,de rondákat tudnék mondani! Sajnálom a helyzetet......az övsömörnek a folyamatos stressz sem tesz jót..kérlek, nyugi, higgadtan gondold végig a dolgokat, aztán beszéljetek!
Veled vagyok! Ölellek nagyon! :oops: :!: :!: :!:

Mindenkit puszilunk sokszor!!!!!Legyetek jók!
Pihizetek!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Menion!
Hinta, tutkóóóóóóóóóóóóó! Örülök fejem van! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

suzy
olvastam a g-n a levelet szerintem jó ez így...ha olyan jönne akit nem fogadunk szívesen(bár az nem tudom milyen)annak nem írunk vissza és kész....
igen eléggé szar a helyzet!ráadásul még kárörvendő is a tesóm hogy na én már ilyen hamar ide jutottam a Lacival bezzeg ő....hát nem tudom ki az értelmesebb az aki tizenévig homokba dugja a fejét vagy az aki az elején inkább végetvet a dolgoknak...remélem azért erre nem jutunk de ahoz az kéne hogy Laci ne úgy tegyen mintha mi se történt volna...mert most épp ez megy

orsi
próbálok nem stresszelni...rásegítettem egy altatóval és jó nagyot aludtam...olyan nagyon mélyen ahogy már vagy fél éve nem!
most megy az "úgy csinálunk mintha nem lenne gond" műsor de én ennyibe nem maradok az biztos...csak most annyira elegem van hogy nem kuncsorgok megint én hogy beszéljük meg
hinta:jaj nagyon örülök neki...bár a nő tök értelmetlen úgyhogy egy darabig eltart míg ide is ér ...vagy 5 levelet küldtem neki hogy hajlandó-e postázni mert én érte nem megyek vas megyébe...de mindent írt csak választ nem...most meg hogy lesz ami lesz alapon licitáltam rá és megnyertem hívom és nem veszi fel....aztám mikor sikerül végre kinyögi hogy igen postázza de a számlaszámot majd késöbb meg még dobozt is nem tudja hogy talál rá....na de lényeg hogy sikerült....
mert rizikóztam ugyanis ha nem hajlandó postázni akkor nem kényszeríthetem....

Kép
menion
Budapest

na irány a szabadba...szuper idő van!
megyek kutyakakit szedni :shock: éljen a friss levegő :lol:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Menion... remélem, hogy a napsütés jót tett a lelkednek! Övsömört sajnálom, de nem szentírás, hogy Anna baba elkapja (ne is legyen így!!!!!). Hát, az otthoni helyzet meg... tényleg nagyon-nagyon drukkolok, hogy egyről a kettőre jussatok mihamarabb. Te is, mind sokan mások itt a fórumon jó sok mindenen átmentél, megedződtél, tehát biztos a lehető legjobb módon jössz ki ebből a szituból. Legalábbis szorítok ezért, hogy így legyen. Ha pedig egy kis lelki támaszra van szükséged (ami mondjuk némiképp hiányzik otthonról :oops: ), akkor arra itt vagyunk!!
Hinta nagyon klassz, jó vétel volt. Az eladó csajszi meg csak megérti h mit is akarsz... :roll: :D Nem nagyon értem ezt a postázást... ez nem akkora dolog, amit ne lehetne becsomagolni, a postaktsg-et meg úgyis Te fizeted... tényleg fura.

Yokka
Hű, ügyik vagytok a költözéssel. Hát jah, költözni nem lehet pakolászás nélkül... A farfekvés ne zavarjon, még van időd bőven. Ha nem tévedek, az én picurkám is olyan idő tájt fordult meg, mint most te vagy. Ja és a házimunka, guggolás (persze módjával :wink: :wink: :lol: ) állítólag ösztönzőleg hat a bébire, h forduljon meg. De ha már túlvagytok a nehezén, akkor lazíts egy sort, rád fér!
Juuuuj, azt én is élvezem, amikor kidugja kezét/lábát és meg tudom simizni. Olyan kis picurka, de érzem h az pl egy lábikó.

Gyevacska
Szuper, hogy túl vagy a diabéteszes részen és az nst is jó lett! Nagy lesz Bendike? Nem is baj. Hű, viszont ha ennyivel előbbre jársz, akkor tényleg mindenórás leszel lassan. Hű, nagyon izgi!!!!

Gabi
Örülök, hogy Roli nem lázas már, a süti meg jót tett a lelkednek! :wink: Milyen volt a tegnapi csavargás? Sikerült beszerezni, amit szerettél volna?

Suzy
Köszi h intézkedtél a topikunk ügyében! A levél alapján én is azt mondom, hogy maradjon minden a régiben, ki tudja, mit (kit) hoz az elkövetkezendő időszak... És ahogy a többiek is írták, amit nem akarunk nyilvánosan megosztani, arra meg ott a levelezésünk!

Többiek, hogy vagytok? Remélem mindenhol ilyen kedvcsináló napsütés van!
Szép vnapot!
Pusszantás!

KépKép
manama

Jó reggelt Anyukák, Kismamik, Babák! :)

Zárttá tétel:
Igazából nekem is mindegy, h zártak leszünk-e, csak az a lényeg, h ne essünk szét, megmaradjon ez a jó kis csapat!
Egyébként lenne előnye a zártnak is, pl. tényleg mindenki mindet nyugodtan leírhatna ide. Viszont tényleg rengetegen olvasnak minket, és nekik is talán segítünk azzal, h itt nyiltba kibeszéljük a felmerülő problémákat...

Menion
Jaj, nagyon sajnálom! Látom csőstől jön a baj!!!!:( Övsömör, és családi gondok is... :( :( :( Kitartást!
Viszont valamit nem értek (na jó, több dolgot nem...) pl. A párod miért nem melletted áll ki a tesóddal szemben? Hát nem te vagy a felesége, a társa??????? A másik meg: nagyon furi a tesód.(Ne haraduj meg ezért.) De mégis hogy gondolja, h beavatkozik az életetekbe, és a másik meg, h pénzt kér tőletek olyanra amihez tényleg nincs közötök, amikor a ott az a pici lány, akire bőven lehet költeni?????

Erike
Nem próbálod meg azt, h visszarakod a fürcsit 22:00re és 1-2hét alatt, mindig kicsit előrébb hozva rakod át 20:00ra? hátha könnyebb lesz!

Gyevacska
Mekkora Bendi baba? Most már én is olyan kiiiiiváncsi vagyok!!!!! :D :D :D :D Hajrá-hajrá! így a finishben!

Yokka
Grat a költözéshez! Majd kérünk fotót az új helyről!

Orsi, Gabi, Suzy, Menion,
Ebben a szép, de kissé szeles időben mit adtok a gyerekre?!?!?!?! Mert van vékony overálunk, azt adtam rá, de nem tetszett neki, h nincs szabadon a keze.... (Folyton azt rágcsálja, az ökle a szájába és a nyála meg folyik.... Rosszat sejtek....)
Annyira meg még nincs jó idő, h csak a pléd és némi aláöltöztetés elég legyen.... :? :? :? :? :? :? ÁÁÁÁ nekem úgy tűnik semmi nem jó.

Suzy
De Drága vagy! Köszönjük szépen, Apácska kezd gyógyulni, de még mindig nem engedem Barni közelbe, és a maszk használat is kötelező, de már tényleg sokkal-sokkal jobb!!! :) :) :) Szegényem megkínlódja, h nem foghatja Barnit. Nagyon szenved.... :roll: :? :?

Tejcsi: köszönjük, rendben van. :) Olyan szuperül van ez kitalálva. Tudod vannak ezek az "ugrások", akkor nemcsak azért eszik kétóránként mert éhes, hanem ezzel megugrik a tejcsi mennyisége is. (Onnan érzem, h 1-2 napra rá már ismét az éjszakai alvás után elkezdek folyni.) -->ilyenkor tudom, h plussz kaját "rendelt"!

Egyébként ezzel kapcsolatba olyan tanácstalan vagyok!Mindenki mást mond azzal kapcsolatba, h meddig jó a kizárólagos szopi.... No majd meglátjuk!

Egyébként képzeljétek: Barni súlya nagyon szépen megindult felfelé!!!!!!!!!! Napi szinten 20-30g-ot meghízza. Most pl: 200g felett volt a héten!!!!!!! Annyira örülök!!!!!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Valószínű ma jön a doktornő beadni a szuriiiiiiiiiiiiiiiiiit.....
(Azért csak valószínű, mert elfelejtettem felhívni pénteken és egyeztetni :oops: :oops: :oops: :oops: ) Úgyhogy nehéz éjszakának nézünk elébe.....

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szandriii, Evita, Gyevacska, Manama, Yokka
Hogy bírjátok a frontokat?!?!?! Most szerdára megint hideg frontot mondanak a meleg után...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok Lányok!

Olvaslak Titeket,de most írni nincs időm! Majd délután pótolom a lemaradásom!

Puszi Mindenkinek!

evita10
Budapest IX. kerület

manama
igen remélem rendbejönnek a dolgaink...elgondolkodtam rajta hogy egyedül is boldogulnék mert ahogy mondtad már sok mindenen kereszülmentem már és megedződött a lelkem....de azért én nem így terveztem el a dolgokat és bár kettőn áll a vásár azért is meg kell dolgozni hogy együtt is maradjunk...semmi nem egyszerű én az tudtam csak nem hittem hogy ilyen hamar kell gondolkodnom ezeken a dolgokon
igazi próbatétele ez az egész a tejcsinek!most aztán van feladata a benne lévő ellenanyagoknak....remélem segít és nem lesz beteg a kis manó...nem tudom mi történne ha most 3 hósan lenne bárányhimlője de ha lehet ne legyen!szeretném a bárárnyhimlőt oltással megúszni...az akkor sokkal enyhébb volna
ez a hinta postázás szerintem is érthetetlen mert most hogy leütöttem a licitet és felhívtam így mégis elpostázza nekem....csak gondolom ő olyan körülményes tipus lehet...pedig ha elsőre válaszolt volna akkor villámáron vettem volna meg drágábban mert féltem hogy megint valaki elviszi előlem...de hogy nem válaszolt így majdnem licitálni se licitáltam rá mivel elolvastam a szabályzatot hogy nem kötelezhetem rá hogy postázzon ha nem akar....na mindegy lényeg hogy megvan és a héten elküldi nekünk

wiwi
hát a tesóm mindig is ilyen volt!bár ő nem így gondolja de mindig a saját érdekeit nézi és a másikét csak akkor ha neki nem származik hátránya belőle....most az az érdeke hogy meg legyen a kerítés...
Laci pedig ahogy látom se mellettem se a gyereke mellett nem tud kiállni...mentségére a tesóm ellen ember legyen a talpán aki kiáll de szerintem alapvetően mással szemben se képes rá...magáért se tud pl a munkahelyen....
most hívott tesóm hogy másik megoldást talált a kerítésre...így nekünk nem kell fizetni de a munkánkra szükség lezs hogy jóval olcsóbban megcsináljuk...ehez az kell hogy Laci itthon mradjon...hát legalább felfogta hogy arra kért pénzt amihez nincs is közünk....most megnézem Laci mit lép erre..
én ha ilyen szerencsés lennék hogy van tejem az biztos addig szoptatnék ameddig csak lehet!addig míg a gyerek nem löki ki magától a cicit a szájából! végül is most is kizárólagosan csak anyatejen van a babám!vannak akik csodálkoznak rajta hogy nem adok neki se vizet se teát de azt gondolom hogy ha nekem ez a nagy dolog megadatott hogy kapunk tejet és ráadásul bőven eleget így eszem ágába sincs kiikatatni ezt a kincset!

Kép
menion
Budapest

frontok:
fáj a fejem de a kiütéseim mellett ez most a legkissebb bajom :(

Kép
menion
Budapest

KépKép
yokka03

Sziasztok!

Hosszú, hosszú és nagyon szééép hétvége után vagyok, majd mesélek. Lehet, h nem ma, mert nagyon megcsúsztam.

Fél 10 körül visszafeküdtem, 40 perce ébredtem a postásra :arrow: megjött a jogsim :lol:
Aztán teregetnem kell, továbbra is igyekszem kihasználni a napsütést.
Aztán el kéne ugranom a fodrászhoz, kozmetikushoz bejelentkezni, hogy még szülés előtt összekapjam magam.
Végül fél4kor indul a buszom :arrow: szokásos randi Manamával :D. Már várom.

Front megint? No, hát akkor az kedvez a tervezett február 10nek :lol: :lol: :lol: Remélem meghozza a kis Mütyürimet :D

Na puszi Mindenkinek, remélem a beteg meggyógyultak a hétvégén.

KépKép

Kép
szandriii

Ja és a zárt topik témához.
Részemről tényleg mindegy. Ha jól emlékszem én vagyok itt a legfiatalabb (mármint topikidőben mérve) :wink:
Szóval én csak hálás vagyok, hogy befogadtatok :D

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Vivi
Tök jó olvasni, hogy a tejcsivel ennyire rendben megy minden!!!! Remélem, h még sokáig így marad!
Drukk az oltáshoz!
A frontokat kicsit megérzem, de nem annyira vészes. Alapból fáradékonyabb vagyok, szóval nem tudom arra fogni :D Szerencsére a babón nem veszem észre, mert egy ideje fronttól függetlenül mozog. De majd meglátjuk, hogy a következő hoz-e változást.

Menion
Naná, hogy az az elsődelges, hogy együtt csináljátok végig a dolgokat! Biztos, hogy Lacid is így gondolja... drukkolok, hogy meg tudjátok beszélni, amit kell! Nyavajából mielőbbi gyógyulást!!!! Krémtől mit érzel? Van változás?

Hű... na akkor én jól osztom itt az észt a zárt-nem zárt topik ügyben... "ki kell ábrándítanom" Szandriii-t, én csatlakoztam legkésőbb :oops: :lol: szóval a régi motorosok az igazán kompetensek ebben! :wink:

KépKép
manama

Sziasztok!

Nincs időm írni,de holnap jövök!!!!!

Csodás az idő,maradhatna ilyen,olyan jó kedvem van ettől!!!! :lol: :lol: :lol:

Pusz-pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Menion
nagyon szuper a hinta, ügyi vagy :!: :wink:
nagyon sajnálom, hogy ilyen természetű a testvéred, Nekem ez annyira rossz még olvasni is, mert nekem nagyon jó testvérem van, komolyan iszonyat nehéz lehet neked :!: :shock: nagyon felnézek Rád, hogy még ezt bírod, de tudom, hogy a kicsi Anna baba is sokat segít neked ebben, rengeteg erőt ad :!: :wink: csak szorítani tudok nektek, hogy együtt maradjatok a férjeddel és hogy meg tudjátok beszélni a dolgokat főleg most, hogy már 3an vgytok :!:
nem múlnak még a kiütéseid :?: használ a gyógyszer :?:

Vivi
nagy valószínűséggel beindul nálatok a fogzás :roll: :?:
Én egy vékonyabb overált adtam rá ma is, de abból sincs ki a keze, Cipikémet nem zavarja, mert olyankor nem akarja az öklét bekapni :roll: nagyon örülök, hogy bőven van tejcsid, legyen is még sokáig :!: :lol:
férjednek további jobbulást kívánok :!:
nagyon jó a súlygyarapodása Barninak, csak így tovább :!: :wink:
szurit megkapta ma :?: ha igen, szoírtok, hogy ne legyen lázas :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szandri
na vajon mit hoz a szerdai front :?: :lol: kíváncsian várom, hogy beindulnak-e a dolgok :?: :roll: :wink:
gyere mesélj :!: :wink:

De jó, hogy Ti is tudtok találkozni Manamával, mint Orsi és Gabi :roll: :wink:

Manama
hogy vagytok :?: magatokról nem is írtál :roll: :wink:

Noémi
nagyon eltűntél, remélem minden ok, csak a net miatt nem tudsz jönni :roll: :?:

Rólunk:
szuper idő volt a hétvégén és ma is, sokat voltunk Cipikével baba kocsizni, akkorákat aludt a friss levegőn :!: :wink:
Teljesen meggyógyult, most már egyáltalán nem kell szívnom az orrát :lol: nagyon ügyes baba, a hétvégén próbáltam, hogy hasra rakom a kiságyba és várok egy kicsit hátha el tudna aludni magától és sikerült :lol:
Ma pedig kinyomta magát és tartotta a fejét 2 percig legalább, olyan kis ügyes :D alig várom, hogy a férjemnek is elmondhassam :lol: de nem tudtam lefotózni, mert elbénáztam :cry: :oops: na majd legközelebb :!: :wink:

Na megyek, vasalok amíg Cipike alszik (most épp a pihenőszékben aludt el :wink: )

Vigyázzatok magatokra, pocaklakókra, babócákra :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Na itt vagyok! Elindítottam az első adag babrucit! Túró gombócot összegyúrtam, most áll a hűtőben! Majd fél 8 körül megfőzöm!
Most picit olvasok és írok nektek, aztán megyek takarítani! Végre felállt az előszobai bútor,úgyhogy kisuvickolom! Egész hétvégén tettem-vettem! Nem nagyon volt időm! És sosem fogok a végére érni! :cry: :cry:

Voltam a dokinál! Emmával minden oké! BPD: 88, teljesen a korának megfelelő. Azt mondta kb 2,5 kg lehet! Hétfőn megyek az első CTG-re a kórházba! Akkor lesz vérvétel, kenetet vesz, pisit kell vinni, és lesz uhu is bent a nagy gépen, ott pontosabb súlyt tud mondani, meg lesz flowmetria is! Szóval teljes kivizsgálás! :lol: :lol: Megnyomkodta a hasamat és közölte,hogy hát itt háj nincsen csak a baba! :lol: :lol: Azt mondta,hogy még zárt a méhszájam, de a méhnyakam már megrövidült! Ő számokat nem mond sosem! Mondtam neki a szurkálást, azt mondta,hogy ha még nem tartanék itt akkor, nem lenne túl jó,hogy van,de így már természetes! Szerinte 1-2 hét és már kezdek megnyílni! A feje teljesen be van atombiztosan helyezkedve! Azt mondja,hogy tudja ez a baba,hogy mi a dolga! :lol: :lol:

Szombaton voltam barátnőmmel CSpelen a turiban! Túrtam rucikat! G-re felteszek képet róluk! összesen 2500Ft fizettem értük! Na megvettem még egy együttest! Az új! Olyan szépséges! Már nagyon várom,hogy megérkezzen, de addig is teszek arról is képet fel! :lol: :lol:

Menion
Sajnálom a gondokat! Olyan rossz olvasni,hogy ennyi mindenen kell keresztül menned a pároddal, tesóddal, plusz ez a hülye övsömör is!! :cry: :cry: Remélem a krém jó lesz, és hamar rendbe jössz, és Anna sem fogja elkapni!
A hinta szuper!! :lol: :lol:

Suzy
Örülök,hogy meggyógyult Cipike és ilyen jó idő van, és tudtok jó nagyokat sétálni!! Milyen ügyes a kis drága,hogy kinyomta magát!! Ne keseredj, majd sikerül erről is képet csinálni!
:lol: :lol: A topikkal kapcsolatban, akkor maradjunk nyitottak! :wink:

Szandri
Örülök,hogy jól telt a hétvégéd és happy vagy! Várunk,hogy elmesélj mindent! Megy a drukk,hogy 10én meginduljon Imici kifele! Várom az sms-t! Már,ha nekem írsz,mint a többiek! :lol: :lol:

Vivi
Szuper,hogy minden oké nálatok a tejcsivel! Csak így tovább! Ennél egészségesebb dolog nincs is!! :lol: :lol: Remélem hamar meggyógyul Apácska! Kitartást neki még Barnus mentes napokhoz!! :wink: :wink: Szuper,hogy szépen gyarapszik a kicsi fiú!! :lol: :lol:

Gyevacska
Örülök,hogy veletek is minden oké! Engem is érdekel babucid sólya! Méreteket akarunk!! :lol: :lol: Megértem,hogy izgulsz! Kitartás!! Nemsokára a karjaidban tarthatod Babucid!! :lol: :lol:

Gabi
Olyan jó olvasni a a lombikodat! Várjuk a többi hírt is! Egyáltalán nem baj,hogy hosszú, sőőőt!! :lol: :lol: :lol:

Na most ennyire futotta! Muszáj mennem kicsit takarítani!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

A doktornő nem ért ide, majd jövőhétfőn kapja meg a szurit...
Viszont: köhécsel, tüsszög nyűgös és fürcsi után 37,6°volt popiba a hője.... :( :( :( :( :cry: :( Úgy aggódom!!!!!
Remélem holnapra kialussza és minden rendben lesz újra!!!!! (Éjjel mikor ébred enni mérek neki még egyet.)

Ugye 38°C alatt nem szabad csillapítani?
(-->mindjárt megkérdem barátomat a google-t is...)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

most rólunk....
ma a tejadónk szólt hogy "nem lehetne legalább a tápszer árát odaadni?" :shock: :shock: :shock:
hát eddig ő miatta számoltunk így talán emlékeztek még ide is írtam róla napokig agonizáltam rajta :oops:
az elején nem kért pénzt majd "amennyit gondolunk"aztán meg tápszer árban maradtunk legutoljára
most kb 1 hete fizettem ki és erre ezt adja elő...mintha nem ő erősködött volna többszöri megbeszéléskor...meg hát ez úgy hangzik mintha eddig nem is adtunk volna egy fillért se :shock:
aztán hazajövök és emailen az fogad hogy ismerőse nemrég szült és ők kifizetik az 1800/l árat és "megérted hogy nem vagyok a saját pénzem ellensége?" :roll: :shock:
szóval iszonyatosan rosszul érzem magam és azt gondolom hogy nagyon nem volt ez így korrekt eljárás...
természetesen megértem hogy inkább annak adja aki ennyit fizet érte de az nagyon visszatetsző hogy most úgy tesz mintha legalábbis megrövidítettem volna...
amikor engem hívtak hogy vigyem el a tejet akkor épp ki akarta önteni mert nem tudta hova tenni aztán meg előadta 1x hogy 4000 litere a piacon...na akkor kiakadtam de aztán mivel erősködött hogy annyit adjunk amit tudunk és ami nem terhel minket na akkor megnyugodtam hogy tápi áron nem olyan szemétség ha elviszem azt a tejet amit ő amúgy kiöntene...
hát most írtam neki egy választ hogy megértem és köszönöm az eddigieket és emlékeztettem rá hogy ő mondta ezt az elszámolást és leírtam mennyibe került a tápszer és az mennyi literenként aztán írtam hogy holnap elhozzuk a nála lévő cumisüvegeket és küldöm a maradék pénzt...
hát gondolom még futunk pár kört hogy jaj nem úgy gondoltam stb de Laci azt mondja hagyjuk már ezt az egészet mostmár kihúzzuk a fagyasztóban lévő tejjel nagyjából a 4 hónapos korig aztán meg jön a hozzátápi... :roll:
de nekem meg az darál az agyamban hogy ez nem az a dolog amiből büszkeségi kérdést kell csinálni! hát nem tudom!
erre is alszok egyet...úgy tűnik ez már mindennapos lett nálam... :oops:
most szóljatok hozzá!

Kép
menion
Budapest

manama-szandrii
szerintem nincs jobban vagy kevésbé jogosult a témában!az hogy késöbb jöttetek az nem von le a szavazati jogból...mert kkor kezdhetnénk mérlegelni azt is ki mennyit vett rész mennyire aktív vagy mittómén :lol:
lényeg hogy éljen a topik és ne oszoljunk fel!én asszem kisiskolás koromban voltam közösség tagja(én voltam a mókus örs titkára :lol:)
de azóta se volt részem ilyesmiben
krém?hát nem javul de legalább nem terjed tovább...legalábbis tegnap óta maradt annyi folt amennyi volt...rohadtul viszket fáj ég....jááááj

suzy
az én tűrőképességem (mások elmondása alapján)legendás :D immár 33éve viselem a tesóm stílusát...mikor 1x bedobtam a türcsit és mindenkinek mondtam hogy eladjuk a házat és vége hát mindenki vállonveregetett hogy csak azt nem értik hogy bírtam eddig...de aztán megint "kibékültünk"és ha jól táncolok a pengeélen akkor nincs konfliktus...ez van! azért mindent feladni itthagyni nem tudom hogy bírnék ha megint oda jutnánk...tudod minden ideköt...ide születtem...mindenki akit ismerek itt van...ükapáim vették ezt a telket amire építettünk...ezt feladni kicsit olyan lenne nekem mint félig megsemmisülni
kiütések maradtak de Laci segít lámpázni és kenni...nem tudom meddig fog eltartani...azt mondják akár hetekig is :shock:
ügyesek vagytok erős kismanód van :D én nem fotóztam le hogy kinyomja magát :shock:

evita
júúj de jó!olyan szuperek ezek a vizsgálatok!az ember mindig örül ha megtud valamit a babáról pláne ha ilyen jókat!
persze hogy tudja a dolgát!természetes hisz okos és ügyes :D

wiwi
jaj ha bújkál benne valami akkor jó is h nem oltottak rá!38fok felett gyógyszerezünk felnőttnél de babánál nem tudom hogy van!jobbulást!!!

Kép
menion
Budapest

Jó reggelt!

Gyevacska!
Remélem értesítesz valakit,ha indul a dolog! :wink: Kórházi pakk megvan?

Yokka!
És így,hogy haránt faros,milyen szülés lesz,ha nem fordul be?

Menion!
Hinta nagyon állat!!! :wink:
Tej ügyhöz én nem tudok/akarok hozzászólni,én nekem nem szimpi ez az idegen tej adás :oops:

Manama!
Ja végül semmit nem vettem meg magamnak amit akartam :roll:

Vivi!
Vékonyabb overált adok Rolira,őt nem zavarja,hogy akkor nem tudja az öklét dugdosni a szájába :)
Jaj csak nem lesz beteg Barni????Remélem jobban lett reggelre,én 37.5-nél már adtam/adnék kúpot.

Szandri!
Mindjárt 10-e :lol:

Suzy!
Örülök,hogy Cipike végre teljesen rendbe jött,mikor mentek a rotát beadatni?

Evita!
Ruhák szuperek! :wink:

Hú most csak ilyen tőmondatokra futotta :oops: Később jövök lombikot mesélni!
Képek mindenkinél csodásak!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?