Sziasztok!
Menion
Sajnálom, hogy így összejöttek a dolgok…:(
Sz*r ügy, ha azért mondják vissza, mert felülről jött a parancs…
ha ez vígasztal, veled együtt vagyok mérges!!!!
Nehogy felvedd, amit Lacid mond a hintáról! Te tudod, hogy kell és nem azért, hogy legyen időd ücsörögni!
Humm, herpesz
Anyum Zoviraxot használ, neki az vált be. De a krémen kívül én sem tudok mást…
Annak örülök, hogy a babaruha vásár sikerült és rendes a csaj!
Kocsiátiratás azért sikerült?
Gabi
Fel a fejjel! Sajnálom a depis időszakot, tényleg remélem, hogy hamar túlleszel rajta. Férfiak…
Nálunk (sem) válik be a kummogós taktika, mert engem előbb elkezd zavarni, ha nem beszélünk (hosszú távon nem tudom befogni a szám…
). Aztán sokszor úgy vagyok a dologgal, mint Suzy, hogy hagyom a fenébe és nem vágom be a durcást. //Ilyenkor az a bő három év jut eszembe, amikor nem éltünk együtt és valahogy azt akarom pótolni//. De persze te érzed, hogy mi éri meg
Közben olvasom, hogy min borult ki a bili… na ja, ezt az egészet én sem hagytam volna szó nélkül. Attól, hogy nem látja be, még neked van igazad
Szuri hajnal kettőkor? Uhhhh….
Ügyes volt a kisfiad, hogy jól viselte a szurit!
Vivi
Párodnak jobbulást!!!!! Szegény ti, elég kellemetlen helyzet így, védenéd Barnit, párodat is… Az jó, hogy nincs láza, talán nem keveredik bele!
Hihi, azon jót nevettem, hogy mire valók az anyósok…
Hencsi
Örülök neked, hogy azért tudtál jönni!
Júúúj, Te aztán tényleg a finisben vagy! Megy a drukk előre is! Éljen az NST! Pakkod megvan? Párod mennyire izgul? Vigyázz magadra és pihizz sokat!
Evita
Klassz, hogy jót aludtál! Az teljesen kicseréli az embert! Lacidon tényleg csak nevetni lehet. Pasik… aztán ha megvan a baba ők izgulnak jobban!
Hűűű, jó kis hétvégéd lesz, a bevásárlás jó progi. Csak vigyázz a beteg járókelőkkel!
Szandri
Hát, ilyen időszakok is vannak, hogy az embernek még beszélni sincs kedve. Az jó, hogy a férjed „jól fogadta”. Szóval aggodalomra semmi ok. Most már hétvége, jó időszak a közös progikhoz!
Védőnő? Na, látom írtad, hogy megvolt.
A sztori, amit írtál, nekem nagyon tetszik!
Suzy
Édes lehetett Cipike, hogy annyira mosolygott… egyem meg!!!!
Erika
Örülök, hogy tudtál jönni! Szuper, hogy Ádámka jól viselte az oltásokat és nem lázasodott be. Azárt pihenj Te is, mert látom, hogy elég sokat teszel-veszel. Hű, jól megnőtt a kisfiad!
Lányok, hogy Ti mennyi mindenre odafigyeltek – pl hányan olvasták a fórumot… Részemről is mehet a zárttá tétel!