Sziasztok!
Mivel lezárt a téma, igy én nem irok erröl többet (Bocs Hagnosz
), mindenki csinálja úgy ahogy tudja , vagy jónak látja!
Zit,már éppen hiányolni akartalak, nem ér ám csak igy a háttérben olvasgani, és két mondatot irni!!!Irjál mi van veletek, van-e hir apáról, miket mond Beni, stb, stb...Egyébként tegnap jutottál eszembe,mert Ádám meglátta az orrszivót és rakta be az orrába, akárcsak Beni a képen, amit felraktál
Gabi75, neked meg már két hete meg akartam irni, hogy nekünk is van olyan játékunk, amit feltettél, egészen pontosan a fehér zongoraszerüség,a sok zene és állatgombbal
Én is használtam vettem potom pénzért, és ugyanolyan jól lehet nyúzni (és megunni
),mint egy új játékot!
Hogy sikerült a hétvégi (vagy két héttel ezelött volt??) baráti összejöveteletek? Voltatok sokan magyarok??
Panu, én is úgy tudom, hogy elönyei vannak az orszivásnak, nemrég olvastam egy cikket, ami szerint a pangó váladék még több bajt okoz, ezért nagyon jó rendszeresen üriteni a nózikát. A párod csinálhatna nekünk is egy szánkót,mert akár hiszitek akár nem,ebben a nagy havas országban sem találunk rendes bébi szánkót...Nagyoknak való alig müanyag lap az lenne millió egy szinben, de én is háttámlásat szeretnék (esetleg övvel) és ilyet idáig egy igen bénga modelt láttam. PEdig itt már nagyon nagy hó lehetne.
(szerencsére plusz 12 fok van, de ez más kérdés.)
Orsi, jobbulást a gyerekeknek, duplán le lehetsz strapálva igy,hogy egyszerre betegek. Apa talán csak nem Jézuska lesz, hogy karácsonykor találkoztok
???
Cory, Ádámnak is van egy piros kabátja, és még az erre igen érzékeny párom szerint sem lányos
Susie, tényleg jó, hogy irtál újra, bocs, hogy legutóbb kimaradtál az üdvözlésböl
Amit a vizeskedésröl irsz, egy az egyben igy van nálunk is, még a kutya vize is veszélyben van, akármilyen pici vizet talál sikongat Ádám, annyira szereti a vizet...Este ha kérdezem, hogy menjünk pancsizni, felemeli magasba a kezét, és úgy hurrázik, és azonnal indul az emeletre...
Az öltözés nálunk is gyenge pont, amikor overal volt, nem is érzete jól magát odakinnt, hiába nem kicsi rá, akkor sem tud szabadon mozogni. Most megint elég a kis kabát, sokkal jobban játszik igy...
Vera, én is örülök a jó eredményednek, ezt is kifelejtettem tegnap, de most még csak 10 óra, frissebb az agyam
Rágcsát azért kap a gyerek, hogy tanuljon rágni. Ne kekszre, chipszre, vagy ropira gondolj, mert ilyet még most sem adok Ádámnak, hanem rozskenyérhéj, pizzatészta (no tojás-no tej) csikok, stb. , alma, barack.
És ezzel tényleg vége.
Ádám minden rimánkodásom ellenére egyre taknyosabb, szegénynek szivom az orrát éjjel-nappal. IGy alszunk is-meg nem is
Apa hullafáradt az éjszakai müszaktól, mondtam neki úgy kell neki,mi a francért vállal be éjszaka túlórázást???Mindig tudja, hogy ez lesz belöle, de akkor is hajnal kettö körül jön haza...
Szerintem óriási döglödés és pihenés lesz a hétvégén.
Anita merre jársz??Rég irtál már, és még régebben mutattál Robóról képet!!!Figyelek ám!!!
Elköszönök mára, sajna a digigép éppen lemerült, nem tudok képet tenni,majd ha feltöltöm az elemeket (mind a két garnitúra ki van dögölve
)
Sziasztok
Barbi