Új privát üzeneted érkezett!

azóta is hidegvizet akar inni :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Marcsi, jaj de jó hogy lement a láza. Uram Isten hogy aggódtam. Nem irigyellek benneteket. Nem értem mi lehet ez. Az én lányaim is voltak betegek hiszen közösségben állandóan elkapnak minden xart. De ilyen sokat nem hiányoztak. Holnap remélem jó hírekkel jössz majd közénk. A közösségbe muszáj vinned mert jön az iskola és ugye nem akarod hogy magántanuló legyen. Ez nem lenne jó neki. Beszélj egy dokival. Ha a tietek nem jó akkor keress magánba valakit. Lehet hogy csak vitamint kell váltanotok. Nagyon sok fajta van, valamelyik csak jobb lenne ennek a kis csajnak. Gyógyító puszi repül, tessék elkapni. :-*
Swidi, én ismerem ezt a sport italt, ittam is, de sosem gondoltam volna hogy az hányásra jó. Köszönjük az infót. Csajok remélem raktároztátok. Különösen Etna hiszen Botikánk a leghányósabb. Reméljük nem kapod el a férjedtől a megfázást. Ne közelíts hozzá. Távolság a legjobb gyógyszer. Klassz lehetett Alex amikor sírt a hó miatt. A gyerekek néha olyan furán reagálnak dolgokra. Pl a hugim kisfia imádta a vizet de a Balatonban nem akart pancsizni. A lányaim éltek-haltak a Balatonért. Ki érti ezt?
Petra, még egyszer köszönöm a dicséretet. Annyira jól esik. Tök boldog vagyok én is ahogy látom a fejlődését. Olyan hihetetlen ennyi küzdelem után. Mondtam én hogy csoda klassz gyerekeid vannak. Az hogy cábér Kornélka, nem téma hiszen fiú és tudod mi felnőttek sem vagyunk egészen normálisak néha. De ügyes és okos és szereti a hugicáját. Ez nagyon irigylésre méltó. Ezt tőled tanulta hiszen veled van egész nap. Nagyon jó anya vagy.
Jól van csajok, mára hagylak titeket, holnap reggel első dolgom lesz megnézni a fórumot hátha ír valamit Marcsink Lilikéről. És csak jót akarok olvasni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Petrának és Daniellának még elfelejtettem írni hogy neveket még nem választottunk. Nekem nagyon sok tetszik de egyik sem fogott annyira meg hogy bármi történjen is akkor is így fogják hívni. De, gondolkodok és ha lesz humorunk egyszer leülünk Vasival és választunk. Talán ha már tudjuk milyen neműben gondolkodjunk. Nem kell ezt elsietni. De ha nem ötven csak két-három névből választunk akkor megírom nektek megígérem.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

na itt vagyok, csak a botit elvitte a papa!

csak nagyjából tudtam bele-bele olvasgatni, bocsi. bennem is bújkál valami, kua szarul vagyok. de ez az én hibám. tengap anyuéknál nagytakarítottam és nagyon akartam sietni, mivel nem akartam megint balhét, ugyanis norbi húzza a száját, hogy miért én takarítok anyáméknál is, mivel nyugdíjasok ráérnek. de azt nem nézi, hogy a kaja milyen jó, hogy az asztalon van. anyu főz én takarítok mosok, vásárolok. mivel ezek közül max a takarítás +munka. vásárolni magunknak is kell, mosni meg mos a gép. na mindegy. szóval kereszthuzatban porszívóztam, nem kis tempóval és így is mostam fel. anyuéknál, ha csinálom, minden bútort mozgatni kell és nem éreztem, hogy kimelegedtem. pedig 50 nm fullra kipórszívózni és felmosni fél óra alatt úgy, hogy minden szar bútor mozgatva van nem kis tempó. gondolom a kereszhuzta+ szakadt rólam a víz együtt jó kis megfázás kezdetel lehet. ma már fáj minden tagom, nem izomláz, ég a fejem és hulla vagyok. nem a munkától,. hanem kezdek lázas is lenni. pedig nem szoktam. ott az a kua infl. elleni szuri és nem tudom végigoltani a családot, mert mindig beteg valaki. most már ha ez nem lesz az, akkor végigszúrok mindenkit. csak tavaly amikor beszúrtam magamnak már bennem volt a vírus és olyan szarul voltam utána. kb mint most. fájanak az izületeim, ég a szemem,stb. alig tudok mozogni. úgyhogy most nem is írnék többet, megyek főzök gyógyteákat, mert fax sem tudja mit kéne bevennem. c vitamin és hársfa tea+méz+csipkebogyó tea, ja és kammia. kezdetnek. aztán ha nem javulok doki.

jobbulást minden sorstársamnak![/i]

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

jaj vasi neked akartam írni, hogy az integrált teszt nem csak a kor miatt fontos. én 32 voltam és mégis megcsináltattam. a dokik szeretik magukra vállani a genetikai vizsgálatot, holott a nógyógy nem genettikus, de oda vidd hozzájuk a pénzt címszóval azzá válnak. én mindenképp megcsináltatom a másodiknál is, de genetikussal. nehogy úgy járjak mint szegény zsigby. ahol v doki is genetkussá változott és nem vett észre egy ilyen dolgot.

egyébként úgy tudom, hogy laar és daniella is megcsináltatták az istenhegyin, ugye csajok jól tudom, hogy ti is hajdú k-nál voltatok. ezt csak azért írom, hogy gondolot meg, szerintem mégegyszer. attól hogy fiatal a donor még isten ne adja lehet genetikai hibája. nem lesz, de azért szerintem ennél jobb biztosra menni minél előbb.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

jaj még gyorsan megint én, vasi közös jó név, nem kell másik :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

[quote="etna33"]j írta:etna33aj még gyorsan megint én, vasi közös jó név, nem kell másik :D

Ez nagyon jó!!! :lol: :lol: :lol: Csajok, marad a Közös név. Vass Közöske :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

ha fiú, akkor Vass Közös, hogy mégis férfias legyen :)

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a jótanácsokat!

Az éjszakánk nagyon jó volt, Lilike nyugodtan, felébredés, köhögés, orrfújás, láz nélkül, végigaludta! Korán elaludt, és fél nyolc körül ébredt!

Most is jól van, nincs láza, de azé' kicsit köhécsel! Evett ma már egy szem kekszet is! Iszik teát!

Tegnap a kanalankénti víz jött be nekünk is, azt nem hányta ki!

A gyógyszert is be tudtam Neki adni! Ma már fel is akart öltözni, de azért inkább fekszik!

Azt hiszem nagyon jó ez a gyógyszer! Most már szükség volt rá, végül is 5. napja volt lázas mire antibiotikumot kapott!

Etna!

Amikor a heimpálba kerültetek, akkor Te is Botival maradhattál?
Meddig engedik az anyukákat a gyerekkel lenni??
Lili mindjárt 5 éves, de én nem tudnék eljönni Tőle!! Vajon engednék, hogy maradjak??

Remélem nem leszel beteg! Szerintem nagyon szép dolog, hogy segítesz a Szüleidnek! Enyémek "messze" laknak tőlünk, és nem tudok menni, de furdal is rendesen a lelkiismeret! Bár még eddig mindig Ők segítettek nekünk, mert Hál' Istennek mindent meg tudnak csinálni!

Vasika!!

Télleg nem rossz a Közöske :lol: :lol: :lol:!
Az integrált tesztet mi is megcsináltattuk az Istenhegyin! És már ott akkor vérből megmondták, hogy Kislány!! Nem azonnal, hanem két hét múlva hívtak fel! Mire Zeke megnézte ultrahanggal, addigra mi már tudtuk, bár én rögtön /felültetés után 4 nappal :lol: :lol:/ tudtam, éreztem, hogy Lány!! Annyira rosszul voltam Vele is mint a Többiekkel :lol: :lol:!
Tényleg; Te nem "érzel" valamit, nem gondolsz jobban valamire????
Mármint a nemére Közöskének????? :wink: :wink: :lol: :lol:

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Szevasztok!

Marcsi, már nagyon vártam hogy írj. És hála Istennek jó hírekkel jöttél. Nagyon örülök.
Nem érzem milyen nemű és nincs a kis lelkemben sem olyan mint a lányokkal volt hogy jaj de jó lenne ha lány lenne. Most nekem annyira mindegy. Vasi szülei szeretnének fiút mert ezen az ágon meg szűnne a Vass név továbbvitele. Ezt nemrég mondta az anyukája. Meg mondom őszintén hogy engem meg ez nem érdekel. Hány évig nem volt egy perc nyugtom hogy a páromnak legyen babája hiszen elhagyni nem akart és hogy nekik legyen unokájuk. Most akármennyire is szeretnék nekik fiút szülni, úgyis az fog kijönni belőlem ami már bennem van. Az még meglepetés, és nekem amúgy is mindegy csak legyen egészséges. Azt mondták hogy ebben egyetértenek velem, remélem így is van.
Az integrált tesztet valszeg meg fogom én is csináltatni, pedig már nagyon örültem hogy nem lesz több kiadásom. Kicsit sok mostanában és már nagyon nagy szarban vagyok. Már egy csomó dologról lemondott Vasi is és annyira szégyenlem magam de hát most mit csináljak? Próbálok a kajával is ahogy lehet spórolni, de minden annyira drága és nem elég a pénzem semmire sem.
Na, jól van, nem panaszkodom, mindenkinek meg van a maga baja, az enyém most csak ennyi hála Istennek. Majd lesz jobb is.
Puszilok mindenkit. Ma kétszer is kisütött a nap, de abba hagyta, pedig annyira örültem. Korai volt az örömöm. Asszem megint filmet fogok nézni mert a kaja mindjárt kész.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Helló csajok!

Jajj de jó, kisütött a nap!
Tessék mindenkinek meggyógyulni, jöhetnek a szabadtéri programok :D :D

Nagykismami!Még én is nagyon megijedtem, ahogy olvastam szegény Lillike, mit élhetett át, szörnyű lehetett, de úgy tünik, Etna csodamódszere bevállt!Remélem ma már van étvágya is, és hamarosan erőre kap!!Nagyon szorítok!

Etnám!Nagyon oda kell figyelni magunkra is, de gondolom nálad is , mint nálunk, én vagyok az utolsó, akire odafigyelek!

Petrám!Ez a földrengés nem lehette semmi, kár ért benneteket, az ijedségen kívül?Tényleg milyen kis gondoskodó Kornélka, nagyon ügyes, hogy így odafigyel a hugira, de ez a te érdemed is!Köszönöm kérdésed, apával haladunk a kitűzött közös utunkon, minden rendben van, szeretnék újra szerelmes lenni!!!!

Daniella!Igen, elmaradtam a hpv.-válaszommal. Rákszűrésen derült ki, hogy hpv gyanum van. És erre a nődoki rögtön javasolta a mintavételt, és a műtétet. Azóta immunerősítek, hiszen más gyógymódja nincs is a hpv.-nek, sajnos!!Remélem valamit változott a 18as értékem, és ezáltal visszautasíthatom a műtétet, nagyon nem hiányozna ez nekem.Még 1 hét, és kiderül!Majd írok róla!

Nofi, Arte?Mi újság, hogy vagytok????

Vilcsi gyógyulgat, de még nem csattan ki az egészségtől!De már rosszalkodni tud, és nem is hagy írni, úgyhogy mennem kell!

Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek, ha tehetitek menjetek világot látni!

Jobbulást!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Timike!

Köszönöm a szorítást, tényleg jobban van Lili, most alszik, de ég és föld a tegnapihoz képest!!

Én is úgy örültem ma amikor már "nyávogott", hogy játsszak Vele, mert tegnap csak feküdt :lol: :lol: !
Tényleg az a jó, ha rosszak!! :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: !

Vasika!!!!!!

Írtam pü-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok!

Timi!

Nekem már 20 éves korom óta méhnyakrák gyanús vagyok a HPV virústól. Sokszor én is már a műtő ajtóban voltam de eddig sikerült elkerülni. Van hogy évekig semmi aztán egyszer rossz az eredményem, csinál a doki egy másikat hogy megbizonyosodjon róla milyen fokú, és visszajön hogy mostmár 1 szintű és nem kell műtteni. Elöször én is megilyedtem hogy te jó ég most meghalok meg ilyenek........, de szerencsére még jól vagyok!
A HPV vírusból van vagy 70-80 fajta, ebből kb. 18 fajta okoz méhnyakrákot, de ha időben észre veszik akkor csak egy kis részt metszenek ki a méhnyakból és rendbe jön az ember, sőt még simán szülhet egy rakás gyereket is.:) Nekem ezt mondta a nődokim. Csakis pozítivan hozzáállni!!!!!!!!!

Nagykismami!

Nagyon sajnálom hogy Lilikét ennyire megviselte ez a betegség, de olvasom hogymár jobban van. Én az Aminak adom a Béres-cseppet c-vitaminnal nekünk ez nagyon bejött! Nálunk most dúl a bárányhimlő, az összes ovis elkapta csak egy-kettő nem. Amélia most nagyon kis huncutka szerencsére csak egyszer volt beteg a télen akkor is csak egy kicsit köhögött semmi más baja nem volt! SZERENCSÉRE!

Mindekit puszilok!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok Csajok...

Marcsi, én is ámulok, hogy tud egy kicsi gyerek ilyen nagyon beteg lenni, de örülök, hogy Lilike most már jól van, és "nyávog"... :-) Etna csodapraktikái megint beváltak...

Etnám, remélem, megnyugodtál. Norbi jobban van már? És Te?

Petrám, kíváncsi vagyok, mit mondd a kárszakértő, bízom benne, hogy jobban fogtok járni, mint nyáron. Majd írd meg, mi volt...

Timikém, a szerelem csodálatos dolog, és ha újra megtalálod a férjedben azt, amit szeretni tudsz, az jobban el tudja mélyíteni a kapcsolatotokat. Drukkolok neked, hogy minél előbb megtaláld ismét... :-)

Mennem kell, kész az estebéd... :-)

Rólam még annyit, hogy végtelenül boldog vagyok, elhatároztam, hogy tanulni fogok... megint... :-) Most németet, mert sokat leszek kint német földön. :-) A magánéletem végre ismét nyugodt, kiegyensúlyozott. A kedvesemmel harmonikus a kapcsolatunk, rengeteg klassz programunk van... Most hirtelen ennyit, majd jövök, és mesélek... de most korog a gyomrom... :-D

Puszijaim minden kicsinek és nagynak, pociban és pocin kívül... :-)

nofertiri

Sziasztok lanyok!
Bocsanat :oops: de meg mindig nagyon sok a dolgom! most meg azert mert keszülök mindennel ugy ha kiesek egy honapot ne legyen semmi gaz nelkülem! megörit ez a harom kaszino...most erzem mennyi a dolgom regen meg sem kottyant de mar minden nehezemre esik es meg most jön a neheze Apa mindjart itthagy es igy is minden a nyakamba szakad aztan mire hazajön lesz egy jo erös honapom es erkezik a szerelmem:)
na de amugy minden jo velünk kis szerelem jol van rengeteget mozog ,tolja ki magat nevetnem kell minig ahogy elferdül a pocakom ahogy turja ki magat,sokat beszelgetünk es minig visszajelez :) annyira imadom es ugy varom mar hogy a kezembe tartsam de meg van egy kis idönk! 14-en kell mennem megint,utoljata ket hete voltam mar fejjel lefele feküdt a dragam es 941gr volt en 58-kg vagyok most es 29+3 hetes! a korhazba voltunk mar hogy tudjanak rolam ,ha a parom nem lesz es ne agyja Isten valami törtenne! egyedül egy ami kicsit aggaszt hogy azt monta a doki hogy sok a magzatvaizem egy kicsit ,de otthon meg azt mondta a doki hogy ö nem lat sok magzatvizet ....ugyhogy most majd kivancsi leszek hogy megint mint modd ha megyek!
de jol vagyunk es boldogok!
Anyukamaat kerdeztetek sokan csajok.....köszönöm nektek!
jol van ,nagyon varja hogy jöhessen hozzam,bar most a vereben megint kicsit magas volt a szazalek ami a rakot mutatja de a pet Ct-je jo volt! erös a lelkem....ugy imadom erte!
A hugom is felepült mar levettek a labarol is a gipszet ,meg santikal de jol van! most leszül ki hozzam es szülesig itt marad hogy ne legyek egyedül ha a parom elmegy meg hogy segitsen nekem az utolso hetekben!
Vasikam,nagyon örülök hogy jol vagytok Közösevel :lol: !!!!
nagyon tetszik a foto,nagyon vigyazz magatora ,tessek sokat pihizni:)
simiz meg a kis dragad teged pedig ölellek!
Etnam draga nagyon sajnalom ami törtent!
Remelem hogy mostmar minden renben ,bar tudodm hogy a leki fajdalom a legnehezebb ilyenkor! legy erös ,biztos vagyok benne hogy sikerülni fog az a baba,vagy igy vagy ugy! kitartas:)
azt meg remelem hogy nem faztal meg a nagy takaritasba....tessek vigyazni magadra es nem kereszthuzatban porszivozni :o
Marcsi olvastam hogy Lilike milyen beteg volt ,nagyon sajnalom es örülök hogy jobban van mar ! kivanok nektek mielöbbi teljes felepülest!
Daniellam hogy van a Te pocaklakod???? remelem minden renben veletek! en nem lattam poci fotot:( küldesz nekem is ha van idöd?
simike a manonak es öleles neked!
Mennem kell lanyok most hivtak a kaszinobol meg kell szerelnem egy gepet....pedig mar annyira elterveztem hogy nem csinalok semmit ...na de ez van!
Mindenkit puszilok szerizlek benneteket! meg gyorsan feldobok egy sztarfotot amit regen megigertem a kis szerelmeröl:)
fogadjatok szeretettel a kis Carlosomat:) Kép
suzi2

Jaj lanyok meg annyit hogy küldhetne valaki nem telefonszamot priviben,ha majd ön a dragam tudjak nektek jelezni!
mert a regi telefonom elhagytam es nincs meg a szamotok!
köszönöm:) na mostmar tüzök.....:)
suzi2

megint beteg boti, tiszta ideg vagyok. tök lázas lett egy pillanat alatt és olyan gyorsan veszi a levegőt. egész éjjel nem aludtunk. hányt megint. ház ezt nem értem, dec 23 óta szinte folyamatosan beteg. mondjuk most én is kua szarul vagyok. pedig milyen szép idő van.
ilyenkor vagyok tiszta ideg, hogy nincs gyerekügyelet. heim pálba vigyem be a mégbetegebbek közé. nem tudom, hogy normális -e hogy ilyen gyorsan lélegzik. jaj istenem, a frászt kapom. köcsög egészségügy!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!!

Suzi!!

Gyönyörű a kis Carlos!!
A Többiek biztos tudják, de nekem olyan fura volt olvasni, hogy mész a kaszinóba gépet szerelni... :lol: :lol: :lol: ! Gondolom, hogy ez munkád, de jó lehet :D :D !
Örülök, hogy MINDENKID jól van, ez a legfontosabb!!

Kedves Etna!!

Nagyon sajnálom Botikát! Ti is úgy jártok mint mi :( :( !
Lilike is nagyon gyorsan vette a levegőt amikor olyan lázas volt! Úgy vettem észre, mert hajnalban volt, és aludt!
De remélem már jobban Vagytok! Légyszíves adjál hírt magatokról!!!!!

Nofi!

Nem is tehetnél jobbat, mint hogy tanulj! Főleg nyelvet!
Jó, hogy a magánéleted is boldog!! :D :D

Mi is jól vagyunk már, Lilike már ordít, hogy menjek be a szobába...
:twisted:
Most "csak" az idegesít, hogy Lilike úgy lefogyott, hogy tiszta csont és bőr, eddig sem volt egy dalia; de most aztán szívszorító ahogy kinéz! És enni még mindig nem akar, teljesen kicsinál engem!
Úgy lógnak rajta a ruhái, alig van feneke, combja, a kis karja is tiszta vézna!! :cry: :cry:
Nemtom mit csináljak... :roll: !

Jó pihenést Csajok, jók Legyetek!
Majd jövök!

Puszi!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok!

Etna, írj majd valamit Botiról. Végül is voltatok dokinál? Mennyi volt a láza? Olyan jó tanácsokat tudsz adni ha valaki bajban van, miért nem fogadod meg a saját tanácsaidat? Nem kellene ennyire pánikba esned. Bízz magadban. Első sorban mindig a lázat kell lehúzni. Ha lázcsillapító nem viszi le akkor jöhet a borogatás vagy a fürdő. Szegény gyermek, annyira sajnálom. Nem értem mi lehet ez a sok betegség. Miért esnek állandóan vissza? Gyógyító pusszancsot küldöm az én kis drágámnak.
Suzi, elküldtem neked a telefonszámom, de amint írtam mindegy kinek küldöd el, elég egy valakinek. Nem lesz belőle sértődés. Annyira cuki Carlos, majd megzabálnám. Gyönyörű kis pofija van. Már annyira vártam, nem értettem miért nem jössz ilyen sokáig. Te még mindig ilyen sokat dolgozol? Ezt sem értem. Ennyire szarul nem állhattok hogy ne tudnátok felvenni valakit most már a helyedbe. Nagyon remélem nem lesz bajod ettől a sok rohangálástól. Uram Isten, 58 kg? Én sem haladlak meg túl sokkal mert én 100 vagyok :lol: Nem sokkal több mint te...... :?
Örömmel olvasom hogy anyukád is jól érzi magát és a hugod is. Ez nagyon jó. Remélhetőleg ezentúl is minden rendben lesz. Jókat mosolyogtam azon ahogyan tornázik Carlosod a pocidban. Nagyon klassz lehet. Na, majd ha kint lesz miket fog művelni. Kérdezd a csajokat. Néha vissza is kívánod oda ahol most van. :lol: :lol: :lol: Na, jó ez vicc volt.
Marcsi, annyira jó hogy Lilike már jól van. Nem kell aggódni a soványság miatt. A gyerekeknek nem lehet parancsolni hogy egyen. Majd megjön az étvágya. Most elég ha eszik egy kis kenyér belet. Erről jut eszembe, nem a kenyér héját eszi, hanem a kenyérbelet? Ez furi. Eddig én a gyerekeket inkább kenyérhéjat láttam enni. Igaz, Lilike már nagyocska és a héját inkább a kicsikék majszolják.
Nofikám, így van, ne törődj senkivel és semmivel. Tudod mire gondolok. Gyere közénk gyakrabban és írj magadról ahogy szoktál és ragyogj, hiszen megérdemled. Német nyelv? Nem rossz. Hajrá. Csak ügyesen és szorgalmasan. Puszillak drágám.
Többiek hol vagytok már?
Arte, most már kimondottan haragszom rád. Mi történt veled? Olvasol te egyáltalán minket? Lassan már elfelejtünk bakker. Kezelésed hol tart? Férjecskéd kezelése? Vagy te is csak a meglepetéssel akarsz jönni? Ne légy kegyetlen. Figyu, csak történik veled valami. Dolgozol, tudom, de csak van annyi időd hogy írj pár sort magadról. Nem kell mindenkinek külön írnod, csak néhány sort magadról. Remélem most jól megleckéztettelek és jönni fogsz.
Daniella, írtam neked privit, de már tárgytalan. Beszéltünk erről és hallom nem lehet csak úgy lezárni a topikot hogy ne írhassanak, de olvasni akkor is tudná bárki. Szóval, mindegy. Nem tudunk ezen változtatni. Remélem jól vagy te is, puszillak.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!!

Vasika!

Igen, képzeld Lilike a kenyér belét szereti :lol: :lol:! Nekem is furcsa, mert szerintem is a gyerekek a héját szeretik jobban! Lilike nem szeret semmit ami kemény! A ropit sem, ha sütök, akkor is a "sületlen" részét szereti a sütiknek! Pl. a kakaós csigának leszedi a külső részét, mert az kemény!! Számomra is érdekes!!
Pl. a sült krumplit sem szereti, ha vékonyabbra vágom, és ropog!

Le szeretnétek záratni a topikot??? Van valami kellemetlen dolog??
Van ahol le lehet záratni, és senki nem is láthatja!!!
Húú, most én is kicsit hülyén érzem magam, hiszen én is Közétek "furakodtam", de soha Senkinek nem ártanék!! Jajjjj!!! :? :(

nagykismami
Marcsi
nagykismami

szaisztok lányok!

marcsi!
nem miattad merült fel a zárt topik, utoljára nekem ment fel a pumpa,
mert egy ráérő valaki egy másik fórumról olvassa a hozzászólásaimat és facebookon von felelősségre olyan dolgok miatt, amihez neki aztán tényleg semmi köze. ja bocsánat ki is emelem a lényeget, hogy gyorsabban menjen neki az olvasás.
én ezt primitív dolognak tartom és felháborít, hogy lassan 35 éves, családanyát ellenőriz valaki. sem hülye, sem önállótlan nem vagyok, úgyhogy ezúton üzenem, hogy húzzon a picsbe onnan, ahova nem való!
és mozduljon ki a számítógép mellől az életét élni, talán akkor jobb lesz!

később jövök még, csak felkelt boti 14 órát aludt, most láztalan. én vagyok dr bubó helyett ursula :D a tegnapi napot nem kívánom senkinek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Ursulaasszonyság!!!! :lol: :lol:

Köszönöm, hogy válaszoltál!!!!

Örülök, hogy Boti jobban van, az jó, ha sokat alszik! Lilike is sokat aludt az első két napban! Mára már biztos jobb lesz Nálatok is a helyzet!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Azé' télleg elgondolkoztató, hogy az ember mit ír ide le...., ezexerint "akármit" nem szabad!!!! :wink: :wink:
Persze valóban dühítő lehet, ilyen "felelősségre vonással" találkozni!!
Szerintem NE foglalkozz vele!
És aki valóban nem jó szándékkal jön ide, az ne szóljon bele semmibe!!!! :evil: :evil:

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Szép vasárnapot Csajok...

Etnám, szerintem se foglalkozz azzal, aki ennyire rosszindulatú... nem ér annyit az egész. Boti jobban van? És Te?

Támogatom azt az ötletet, hogy legyünk zárt topik, ha lehet, ne is legyünk engedély nélkül láthatóak mások számára, mert néha zavaró, hogy vadidegenek csámcsognak az írásainkon. Ha valaki csatlakozni szeretne, azt meg tudja tenni, csak e-mailt kell küldenie a "topikanyunak". :-)

Csajok, ez a hétvégém is pörgősre sikerül úgy látom, rakok majd fel képeket, ha lesz időm. :-)
Kirándultunk tegnap is, varázslatos volt... :-)

Most csókjaim mindenkinek: Nofi :-)

nofertiri

sziasztok dragaim!
szep vasarnapot mindenkinek!
itt ezerrel süt a nap.....mindjart megyünk apaval setalgatni:)
Draga Vasikam...:) tudod nem az a baj hogy nem tudnank felvenni valakit hisz müszakban mar nem dolgozok egeszen a terhesseg elejetöl kezdve,csak vannak olyan dolgok amit csak apa es en tudunk megcsinalni,ugye a penzek a gepek nem lehet beengedni senkit a kulisszak möge! tudod mar ketszer megprobaltuk mind a ketszer lenyultak "egy kis lovet"! ezert ugy döntöttünk hogy csak en es a parom csinaljuk a dolgokat es igy nem hianyzik soha egy cent sem! össze kell hangolnunk a jövöben is a dolgokat ha a kis dragam megerkezik ,nem lesz egyszerü de tudom hogy sikerülni fog! ha mar igy adta az elet szertnem ha szep jövöje lenne a kisfiamnak es tudod anyaeknak is segitek havonta hisz apa munkanelküli anya a 43 ezer ft-os nyugdijaval nem megy messzire! a gyogyszereire alig futja belöle de en segitek amennyit csak tudok hisz ezert vagyunk mostmar felnöttek...eddig ök vigyaztak ram most rajtam a sor csak eljenek meg sokaig velünk :) na most jol kiöntöttem a lekem...de neha jol esik:)
Carosom biztos jo kis elevenke lesz.....szerintem mint a hugom Bazsija:) nincs egy perc nyugalom sem de erre vagytam evek ota!
ugyhogy lesz ami lesz ha kis ördög lesz vagy angyalka "fiu formaban" nekem mindegy csak egeszseges legyen!
ma is ö ebresztett reggel csikizte a hasam neha jol megnevetett neha meg rendesen faj ahogy betur a bordaim köze:)
Es Ti hogy vagytok,remelem minden ok? mikor kell menned megint orvoshoz?
mar nagyon varom a következö fotot Közöskeröl:)))))
nagyon vigyazz magadra es simikezd meg a nevemben!
Etna ,Marcsi....örömmel olvasom hogy jobban vannak a gyerköcök!
el tudom kepzelni milyen nehez napokat eltetek at! remelem mostmar minden renben lesz es teljes lesz a felepüles:)
kivanom tiszta szivemböl!
Nofikam,örülök hogy boldog vagy.....mar igazan rad fert:)
varjuk a kepeket:) ölellek!
draga többiek mindenkit ölelek kicsiket es nagyokat ,kivanok mindenkinek nagyon szep vasranapot!
sziasztok!
suzi2

Suzikám, aranyos vagy hogy válaszoltál minden kérdésemre. Elhiszem hogy nem egyszerű nálatok sem a helyzet hiszen mindenhol vannak gubancok. Remélem meg tudjátok majd oldani. Carlosod fel ébreszt? Ez érdekes mert engem sosem ébresztettek a lányok. Most valszeg fel fog ébreszteni Közöske mert sokat pihenek napközben is, ezért nem alszom túl mélyen éjjel. Egy hét múlva megyünk megint dokihoz, de még a héten kérek időpontot az Istenhegyi klinikára hogy megcsináltassuk az integrált tesztet is. Szóval mostanában elég sűrűn megyek, de utána már csak 4 hetente kell mennem.
Nofi, drága, alig várom a csodás fotóidat. Múltkoriak is nagyon tetszettek, többször vissza lapoztam és megnéztem őket. Betartom a tanácsodat, este hat után nem eszem, de nem is vagyok éhes úgyhogy nem nehéz. Azóta egy dekát nem híztam és éjjel is valamivel jobban alszom. Azért valamivel mert mostanában fájt a fejem, de nem akárhogyan, éjjel arra ébredek legalább százszor hogy görcsöl mint állat. Ma 5-kor hagyta abba, nem is mertem megmozdulni mert azt hittem hogy csak egy kis pihi, de nem, hanem teljesen megszűnt. Ezek a frontok megviselnek. Ma remélem jól fogok aludni mert ki vagyok merülve rendesen.
Marcsi, még jó hogy Edinánk fürgén válaszolt. Mindenki nagyon örül neked ezen a topikon. Persze én a legjobban hiszen annyira aranyos voltál ahogy ismeretlenül kísérted figyelemmel a kínlódásaimat és a legjobb pillanatban léptél és próbáltál segíteni. És látod itt az eredménye : Közöske :lol: :lol: :lol:
Etna, tudtam, tudtam, tudtam. Csak mindig pánikba esünk mi anyukánk ha baj van, de ha lehiggadunk tudjuk mit kell tenni. Te kis Ursula :lol: :lol: :lol: nagyon örülök hogy a drágaságom már jobban van. És továbbra is küldöm a gyógyító pusszancsaimat. Úgy néz ki ez gyógyítja meg a kicsinyeiteket. :lol: Nem is vagyok beképzelt, ez az igazság :wink:
Jó éjt csajok. Álmodjatok szépeket és senki se ébredjen migrénre mert az nagyon szar.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok! Jó reggelt!

Kedves Suzi!

Köszönjük az aggódást!! Mi már jól vagyunk!!

Persze oviba NEEEEEEM megyünk még a héten!!!!!

Vasika!!!

A fejem nekem is úgy fájt a terhességem alatt, hogy volt olyan hogy csak mozdulatlanul feküdtem, és kínomban sírtam...!
Voltam is vele orvosnál, és azt mondta a Zeke is, hogy nyugodtan vegyek be Algopyrint! Nagyon félve tettem meg, de néha muszáj volt,
azt mondta az orvos, hogy rosszabb, ha fáj, tehát inkább csillapítsam!
Sokáig tartott nálam ez a fejfájás, kb. 5 hónapig!
Persze ez nem azt jelenti, hogy Nálad is ennyi ideig fog tartani, ne ijedj meg!!! Csak ezért írom, hogy ha már nem bírod, akkor vegyél be egy fájdalomcsillapítót!

Olyan jó, hogy leírtátok, hogy nem miattam van..........!

Az meg mégjobb, hogy Közöske az enyém is!!!!! :lol: :lol: !
Persze, hogy őszinte legyek, ezt így is érzem!!!!!!!! :wink: :lol:

Etna! Ursulamama!

Jelentkezz, jelentkezz!!!
Mi van Veletek?????

Most megyek, mert Lilike mindjárt ébred!
Tegnap levágtam a haját, mert már úgy kért rá, de azért nagyon sajnáltam, mert jó hosszú volt legalább 15 cm.-t vágtam le... :evil:
De nagyon Édike lett, olyan Nagylányos :lol: ! Nézegette is magát a tükörben :lol:! Nagyon kis édes!!! Imádom!!

Nofi!

Képeket kérünk, mert én csak úgy járok kirándulni, hogy nézegetem őket...!! :) :)

Puszi Mindenkinek!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Még jövök egy kicsit amíg Lilike reggelizik!

Reggelizik??? :shock: :shock: ! Az azé' túlzás, mert 2 szem kekszből áll! Ha egyáltalán megeszi... :( :( Na, majd kiderül! Ja és közben Mirr-Murr-t néz!

Vasika!
A terhességi fejfájást általában a hormonváltozás okozza! Okozhatja ugyan időjárás változás is, de inkább a hormonokra fogják!
Nekem egészen másképp fájt akkor mint különben, ezért is voltam vele orvosnál, és Ő mondta!

Jééééé, Lili kért egy 3. szem kekszet is..., na, azé' ez már haladás! :lol: :lol:!

Akartam még írni, de majd később, mert most már nincs rá élég időm !

Jövök, ha tudok!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Helló Csajok!!

Tuti jó napsütéses kellemes időnk van, azt hinném itt a tavasz, de nem kiabálunk el semmit... :D :D

Niki!Köszönöm, hogy írtál, és hogy én is ezekkel az információkkal rendelkezem, megnyugtattál, kicsit haragszom a dokimra, hogy mindenáron erőlteti a műtétet, de ahogy írtad, nekem is az a fontos, hogy minél jobb eredményem legyen, és elkerüljem még azt a kis mintavételt is, ne metszegessenek, ha nem annyira extra sűrgős és muszály!

Nofi! Hát szívből gratula a fiatalemberhez, nagyon jó páros lehettek!Ennyi kellemes programot...de jó, de jó!!!Jó lesz majd tanulni is, a német ebből a szempontból nem egy szerncsés nyelv, mert baromi nehéz a sok kivétel, ragozás, és még több kivétel, én ezt utáltam benne, de okos csaj vagy, megtanulod hamar, főleg ha kint leszel, és élesben tudsz gyakorolni! Jajjj, képzeld el, olyan jót nevettem...valamelyik nap nézegettük Vilcsivel a képeidet, és egyszer csak felkiáltott a gyerek, hogy "anya", és bőszen mutogatott rád!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Mondom, az nem anya, bár lehetnél már!!!De olyan jót derültem rajta, úgyhogy ezennel tiszteletbeli pótanyja vagy Vilcsikének!! :D :D

Suzi! Nagyon jól sikerült képet raktál föl Carlosról, még nem is mondtam, mennyire tetszetős ez a név!!Olyan szépen látszik a pici arcocskája, nagyon kis simizős kép, megfalnám!!

Nagykismami!Jaaj, de jó, hogy Lillike napról napra többet eszik!Csak megjött az étvágya!!Levágtad a haját?Jó sokat...ja, jön a jó idő :lol: :lol:
Hadd kérdezzem már meg, hogy az oviba kapja el mindig a betegségeket?Ezért nem viszed oda?

Etnám!Botika hogyan van?Javult az állapota?Sóbarlangba jártok még?

Velünk nincs semmi különös!Vilcsi szerencsére meggyógyult, viszont most bújnak a szemfogai, most ezzel szenvedünk, de már lassan kibújnak a fogai!
Hétvégén tartottuk a férjem szülinapját. Csináltam gyümitortát, olyan jól esett mindenkinek, hogy 15 perc alatt elfogyott :roll: :roll: :roll: Este a haverok jöttek, söröcske, borocska, az utolsó vendégünk éjjel fél 2kor ment el, de már akkro majdnem ülve elaludtam!
Ja, és nem is mondtam még, a hitvesi ágyunk beszakadt :D :D Hát ez elsőre viccesnek tünt, de aztán anyagilag belegondoltunk, és ráfagyott a mosoly az arcunkra!Mielőtt kombinálnátok, nem "akkor" történt a nagy deszkatörés!! :lol: :lol: De bosszantó, hogy alig 3 éves bútor, így tönkremegy, pedig nem volt olcsó. Bezzeg a régi bútorok, akár 30-40 évig is bírják...nahát ez van, így történt, majd nem is tudom, megpróbáljuk a szövetet lebontani, és valahogy belenézni, meg tudjuk-e házilag barkácsolni, vagy szakember kell!

Arte!Már nekem is hiányzol nagyon!Ha csak egy pár sor erejéig, de írj!

Hogy vannak a csajok?Lexi?Flórácska?Ami?Mírácska?
Na most nyugodt szívvel lépek le...
puszilok, ölelek mindenkit!!

tokotimi

Szép estét Csajok...

Akkor a képek... :-)

Kép Látkép

Kép A Fellegvár

Kép A kapuban

Kép A templomtorony

Kép Penna

Kép Naplementénk

Hát ide ennyi...

Timikém, de jó, végre "van gyerekem"... :-) Csókjaim Vilcsikének...

Csajok, kicsit elfáradtam ma, holnap majd leszek...

Betegeknek mielőbbi jobbulást, a nem jelentkezőknek meg ejnye-bejnye.... :-)

Csók mindenkinek... :-)

nofertiri

sziasztok csajok!

köszönöm az érdeklődést és a jókívánságot, tegnap már láztalan volt a gyermek, de elvittem a dokihoz, h nézze meg. megint bronhitises. (hörghurut) sajnos valami oka van annak, hogy ennyit van neki mostanában, szóval gyógyulás után pulmonológia és teljes vér, vizelet vizsgálat. gondolhatjátok, hogy majd hanyatt estem, mikor mondta,hogy megint sípol. én nem hallom, csak ő a sztetoszkóppal. megint ventolin pipa. mondjuk legalább a pulmonológus írhat fel inhalátort, ami úgy "csak 4 eze"r, amúgy 10.

egyébként nem csoda, hogy fogy a népesség, hogy engedhetik meg, hogy alkalmankénti gyógyszer felíráskor az orvos mindenből a drágát írja fel. megint 3700 ft a gysztár úgy, hogy egy csomó minden van itthon. szerintem tuti nagy részesedés van az orvosoknak ebből. bár sok nem vénykötelest vettem, abból tuti nincs. szüljünk gyereket, ok, de akkor szabályozzák be ezt is, hogy a gyerek gyógyszer legyen féláron. ne 1000 ft egy orcsepp és akkor a többiről nem is beszélek. bár vannak népcsoportok akik szerintem életükben nem adtak a gyerekeiknek se vitamint, se orrcseppet, na azok azért nem reklamálnak. majd én is hagyom a természetre, had lógjon, mosni sem fogok rá és elvárom majd, hogy más etesse. meg fog feketedni egy kicsit legalább, úgyis fehér :wink:

vasi!
nem is tudod mit szabadítottál rám :D apám egész nap itt tanyázik nálam, mert meg akar "dönteni" :D na nem úgy, hanem valami hülye golyós játékban fbon. közben meg az ismerősök vérig sértődnek, hogy nem válaszolok senkinek, nem is én vok a gépnél. szóval egész nap itt nyomja, le lehet azt törölni? le kéne, mert egész nap hévben van és nem csinál semmit. na most én is megnézem azt a játékot, h mitől olyan jó. aztán majd ellátja valaki botit :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Nofikám, csodásak a képek. Kicsit irigyellek, de csak egy kicsit. Klassz lehet ennyit kirándulni. Majd gyere, várunk sok szeretettel.
Etna, sajnálom hogy rád szabadítottam. Én nem csináltam semmit. Tudod hogy nem magyarul vannak ezek a szarok és addig nem engedi megnézni mi az míg nem fogadsz el feltételeket. Na, elfogadtam fene tudja mit, egyik játéknál sem csinált ilyet. Tegnap vettem észre hogy az én nevembe küldi ki a meghívókat a játékra. Én már nagyon mérges vagyok a facebook-ra mert a lányok is mondják hogy csak rákattintottak egy hülye tetkósra és azóta minden nap kidob nekik egyet az üzifalra. Én tanusíthatom hogy Lindus aludt amikor kapta az újat. Erre mindenki lájkol meg megjegyzéseket fűz hozzá. Sajnálom. Ha tetszik játszd ha nem akkor hagyd a picsbe.
Remélem Botinál kiderül mi a fene okozza nála ezt a sok betegséget. Egyszer nálunk is volt egy hasonló dolog, Erikának az orrmandulái okozták a bajt. Szerencsére a gyerekorvosunk rájött, kivetette és flottul helyre jött az egész család. Zsinorba betegedett az egész család és kivétel után mintha elvágták volna. Tudom, nálatok más a helyzet, de nagyon remélem a pulmonológián most kiderül.
Marcsi drága, hála Istennek már nem fáj a fejem. Valszeg csak a front okozta. És vettem be fájdalomcsillapítót amikor már úgy éreztem elájulok a fájdalomtól, de semmit sem használt. Nem tudom mi használna nekem. Egyébként elég érzékeny vagyok néha, nem csak a terhesség miatt és ilyenkor csak a qvarelin segített két nospával, de ezek sem mindig. Tehát a görcsoldót muszáj volt bevennem mellé hiszen görcsösen fáj a fejem. Remélem nem lesz több ilyen mert megőrülök várva hogy jobban legyek.
Levágtad Lilike haját? Kérünk képet. Miközben írod a szövegedet, a négyzet alatt van egy kék felirat "Melléklet feltöltése", arra kattintasz, majd "Tallózás" és a kívánt helyről előbugászod a képet és rákattintasz, majd feltöltés és kész vagy. A fénykép mérete 600x600-as lehet, ennél kisebb igen, de nagyobb nem. Remélem tudtam segíteni és ügyes leszel.
Timi, tök jó hogy Vilcsi meg gyógyult. Reméljük már a fogak sem fogják sokat kínozni szegénykémet.
Na, de olyan jót nevettem az ágy sztorin. A mi ágyunk is leszakad néhányszor mármint a volt férjemmel. Szerencsére a mienk sem olyan szituban. Szerintem szörnyet haltam volna ha így lett volna. De nagy szerepet játszik a leszakadásban a nemi élet hiszen az alvás miatt nem fog egy ágy tönkre menni. Lásd az öreg beteg nénikéket éjjel nappal fekszenek benne és mégsem szakad le velük. :lol: :lol: :lol: Nem baj, csak így tovább. Remélhetőleg meg tudjátok javítani ti magatok és nem kell költeni rá. Mi is meg tudtuk javítani anno az ágyakat amik leszakadtak alattunk.
Továbbra is remélem hogy a többiek jól vannak. Még mindig nagyon örülnék ha jelentkeznének.
Puszilok mindenkit és még jövök, remélem lesz érdemleges amiért megint írhatok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vasi!
csak vicceltem, nem te küldted a játékot, hanem te vagy az első benne és téged akar apám legyőzni, mert eddig ő volt az első. de sansztalan, mert kua nagyon vezetsz :D én is játszottam vele, de idegesített, hogy mindig vesztek :D de látom petra is kedvet kapott hozzá, hála istennek ő nem győzött le, így csak vasival van versenyben :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Helló Drágáim!!!

Jajj, tök jó kedvem van, biztos a sok napsütés és meleg miatt!!
Remélem mások is így éreznek!

Nofi!Nagyon szép helyeken jártok, de jó nektek!!És most az időjárás is kedvez ebben nektek!Van program minden hétvégére?!

Etna!!Nem igaz, hogy még nem jöttek rá tanult orvosaink, mitől van szegény Botinak ennyi baja...vagy csak azok maradtak itthon, vagy dolgoznak, akikhez csak odavágták a diplomát!!Már nem igaz, mennyi mindent végigjártatok, kipróbáltatok, tiszta kísérletezés megy itt, nagyon bosszantó!Te meggyógyultál már? Még a játékkal sem tudsz kikapcsolódni, mert az is bosszant :D :D De azt szokták mondani, hogy az ilyeneket kinövi a gyerek, vagy ez már nem az a kategória!!?Az tuti, hogy ez már sok-k...

Vasika!Szerintem az időjárás változás, konkrétan a melegfront okozhatott nálad fejfájást!A férjem ilyen, mindig nagyon fáj a feje ilyenkor, és tudjuk, hogy jön a jó idő!Én meg pont a hidegfrontra vagyok érzékeny, úgyhogy jól kiegészítjük egymást.Már a 12. hétben vagy, kezd izgi lenni :lol: :lol: Nemsoká újabb uh. jön, igaz?!Közöske pózolhat megint!!És dobálhatod a képeket, olyan jó nézegetni!! :D :D :D

Lucám!Mi újság a bölcsibe?Meló?Nagyon megváltozott az éeletetek, a bölcsi miatt?

Daniella?Lexi sokat beszél?Jól eszik?Biliztek már?Várja a kistesót?Simizi a pocidat?

Petra!Hogy van a család?

Nagykismami! Lillike teljesen meggyógyult?Tetszik az új haja?Nem sajnálta a hosszú haját?Az én gyerekem még fésülködni sem akar, mindig csak úgy futtában kicsit tudom megkapargatni göndör fürtöcskéit, de hátul már 2 tincs összeállt neki, azon már csak olló segít!Kérhetnék tanácsot, hogyan jussak el odáig, hogy fésülködjünk minden nap? Lát engem, hogy fésülködök, meg a babákat is fésüljük, meg már tükröt is adtam neki, hogy nézd, milyen szép leszel, de nem hatotta meg, menekül, ha fésülni akarom!

Laar!Ezúton, azaz itt is szeretnék nagyon boldog névnapot kívánni!
Sok boldogságot, jó egészséget kívánok!Várom délután a "gyerekeket"!!

Csajok, puszilok mindenkit!Használjátok ki a jó időt!

tokotimi

Etna, apukádnak üzenem hogy tök véletlenül jön össze néha ilyen magas pontszám. :lol: :lol: :lol:
Timi, nekem is jókedvem lenne ha mehetnék kicsit a levegőre, de mivel be vagyok zárkózva, így nem sokat érzékelek belőle csak hogy világosabb a lakás. Tegnap elkísértem a kislányomat a dokihoz mert ő is megfertőződött valami hányásos vírussal és szerintem rosszul léptem mert annyira fáj a bal combom hogy szörnyű. Asszem mihelyst elmúlik minden este elindulok egy hosszú sétára mert nagyon kevés a mozgás. A lányom nagyon poénos mert azt mondta hogy egész nap süssek és főzzek finomabbnál finomabbakat és akkor meg lesz a mozgásom. Fene a jó dolgukat. Így is mindent én csinálok.
Ha tudnád milyen büszkén mutogatjuk mindketten ezeket az uh fotókat. És egyre formásabb, gondolhatod hogy dagad a májunk. :wink:

Laar

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Csajok!

Először is: Laar-Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!!!

Petra: Alexa úgy magától nem nagyon érdeklődik még a pocakom iránt, de mutattuk már neki, hogy ott van benne a pici baba, időnként odajön, megsimizi és megpuszilja. Édes!
Kornélka és Flóra hogy vannak? Kornélka ment már oviba? Róka koma eltűnt a közeletekből?
Te mikor iratod be Flórát az oviba? Ja...mintha írtad volna, hogy ha szobatiszta lesz és el tudsz helyezkedni, akkor lehet, hogy 2,5 évesen beadod, ugye? Nekünk jövő hónapban be kell iratnunk Alexát az oviba ahhoz, hogy jövő márciusban kezdhessen. Olyan fura, hogy már itt tartunk....

Vasi: Hihetetlen, hogy mindjárt 12 hetes vagy! Fejfájás normális a terhesség alatt, ahogy Marcsi is írta, főleg hormonális okai vannak. Nekem Lexivel az 1. trimeszterben fájt rengeteget, most a 2.-ban többet, de szerencsére nem túl sokat. Eddig megúsztam gyógyszer nélkül. Várom tőled a köv. uh fotót!!!!! Zárt topikot maximálisan támogatom!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marcsi: Aggódva olvastam én is Lilike betegségét, szegénykém, jó, hogy már meggyógyult a kis drága. Magas lázra nálunk a hűtőfürdő volt abszolút a legjobb, kúppal kombinálva. Én is úgy félek már attól az időszaktól, ha Lexi oviba megy (1 év múlva), mármint a betegségek miatt.

Etna: Te meggyógyultál már? Botinak jobbulást kívánok, szegény tényleg jó sokat beteg az utóbbi időben. :( Alexánál szeptember közepétől november közepéig volt tavaly egy hasonló időszak, amikor kisebb szünetekkel egyfolytában beteg volt.
Alexával nem voltam integrált teszten, hanem csak sima genetikai uh-n a Hajdu K-nál az Istenhegyin az alacsony afp miatt. 20 hetesen. Viszont most már, tanulva az esetből, integrált tesztet kértem, de itt, ahol lakom, mármint itt vették le a vért, de Pestre küldik fel és ott elemzik ki. Holnap megyek a 2. részére. Utána 1 héten belül meglesz, e-mailben is elküldik majd. Hajdu K-hoz most is kb. félidőben megyünk majd, valamikor márc. elején.

Suzikám: Gyönyörű a kis Carlos babád és ahogy olvasom, igen aktív! :) Most már lassan a finisbe érkezel. Jó gyorsan megy az idő. Örülök, hogy a húgodról lekerült végre a gipsz, remélem, mihamarabb felépül! Anyudnak is drukkolok a jó eredmény miatt! Gondolom, nagyon várja már az unokát, ugye? A babaszobátok hogy áll? Bútort, kiságyat, ruhákat megvettétek már? Gondolom, Balázstól is kaptok majd ezt-azt. Vigyázz magatokra nagyon!!!!!
Pocifotót küldök majd, csak nem volt jó a sz.gépem néhány napig.

Timi: Ez az ágyleszakadásos sztori nem semmi... :) :) Először én is azt gondoltam, hogy akció közben történt a baleset. :)
A hpv eredmény miatt nagyon drukkolok, hogy jó legyen!!!!!
Lexi egyre többet beszél már, mondatokban, nagyon sok mindent mondd, egész nap kommunikál, mindent kommentál. Azért még a babanyelv is jelen van nála, de már egyre kevésbé. Bilizés eddig nagyon ügyesen ment, 80-90 százalékban szólt kakik, pisi előtt, de néhány hete most nem szól, hanem megy bele szépen minden a pelusba. :) Nem baj, nem sürgetem, majd a nyáron megpróbáljuk a szobatisztaságot, ha megérett már rá. Étvágya most megint jó szerencsére, mindent megeszik, amit mi. Pár hétig nem evett túl jól, aggódtam akkor, de úgy látszik, ez csak egy átmeneti időszak volt. Pocakomat néha megsimizi és megpuszilja, mondtuk neki, hogy ott van bent a pici baba. A baráti körben és a tesómnál imádja a picúrt, úgyhogy remélem, nem lesz gond. Persze a tesóféltékenységre számítok azért. :)
Vilcsi hogy van? Ti biliztek?Evésben válogatós vagy mindent megeszik?

Luca: Hogy vagytok????????????

Nofikám: Nagyon jók a képek! Boldogsággal minden oké? :) Örülök nektek nagyon!

Mi jól vagyunk, holnap megyek az integrált teszt 2. vv-jére és uh-val is megkukkantjuk a babót, hátha kiderül a neme. Utána majd írok mindenképp!

Pusziiiii!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Jaj csajok, még valamit akartam. Múlt pénteken elszállt a számítógépem, újra kellett telepíteni. Egy csomó minden hiányzik még róla, többek között egyikőtök e-mail címe sincs meg. Lécci, írjatok nekem mailt, akár csak egy a betűt, hogy meg legyen a címetek. Ha valakinek eszébe jut, az msn címét is odaírhatja mellé.
Köszi és ezer puszi érte!!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok Csajok...

Először is: Laar, drágám, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!
Kép

Timikém, igen, mindig kitalálunk valami újat, érdekeset. Megtervezzük, és megyünk világot látni. Már tervezzük a tavaszi-nyári helyszíneket, itthon és külföldön is. Amikor rosszabb az idő, akkor zárt térben kerítünk programot, de ilyen csodás időben irány a nagyvilág. :-)

Daniellám, igen, Barnámmal minden rendben, boldogok vagyunk. :-) Olyan összhang van köztünk, ami szerintem ritka, főleg egy friss kapcsolat esetében. És ez még csak jobb lesz... :-)

Most ennyi, majd jövök... Csókjaim mindenkinek... :-)

nofertiri

sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek hogy gondoltatok rám, nagyon kedvesek vagytok!

bocsi most csak erre van időm!

puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Nagy hirem van, apa végre talált munkahelyet, tegnap vittük fel pestre, és most egy nagy kamionnal járja az országot!!!
Annyira örülök végre, igaz majd csak hetente jön haza hétvégén de majd megszokom!

Laar!
Utólag is nagyon sok boldog névnapot kivánok!

Remélem mindenkinek jól telik ez a szép nap!!!

Puszi mindenkinek!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok!

Ma voltam az integrált teszt 2. vv-jén. Utána pedig jött a plusz uh ugye, hogy megtudjuk a baba nemét.
Ééééééés: kislányunk lesz megint! Annyira boldog vagyok! Így legalább nem kell apával vitáznunk majd a fiú néven :) és jó lesz a kistesóra is a sok csajos ruha. A neve pedig: Eliza lesz.
Most méreteket nem nagyon néztünk, azt majd 2 hét múlva a 18 hetes genetikai uh-n. Amúgy a mérete megfelelő, pont az utolsó mensi szerinti: 16+3. Agyában nincsen ciszta, gerince ép, gyomrában volt magzatvíz és azt mondta a doki, hogy szép, fitos orra van! :)

Hoztam egy sztárfotót is a bébiről:

Kép

Puszi mindenkinek!!!!

Kép

Kép
daniellla

Daniellám, hurrá, hurrá, hurrá... :-) Ismét kislányotok lesz, ez csodálatos... :-) Igazán szép és komoly nevet találtatok... biztosan jól áll majd a kicsinek...
Alexa hogy viszonyul a kishugihoz? Foglalkoztatja a pocid? Hogyan szoktatjátok a gondolathoz, hogy testvére lesz?

Nikikém, végre Te is jelentkeztél, és micsoda szuper hírrel!! Te munkáddal mi van?

Csajok, úgy érzem, ez az év jó lesz sokunknak, micsoda változások vannak, micsoda örömök érnek bennünket... Ez jó előjele sztem az évnek!!!

Nálunk annyi van, hogy ma megyünk bútort venni (már korábban kinéztük, félretetettük, ma fizetjük ki), még holnapra főzök egy kis frankfurti levest, meg sajtos csirkemelltortát, mert holnap jön hozzánk Barna anyukája látogatóba, aztán péntektől kirándulás és hasonló finomságok vannak betervezve. :-)
Most megyek, mert lassan indulunk... :-)

Csókjaim mindenkinek, kicsiknek-nagyoknak, pociban és azon kívül is... Nofi :-)

nofertiri

Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Daniella!

Nagyon gratulálok nektek a 2. kislányotokhoz!!!!Nagyon szép a fotó is!!! Ami is látta és egyből mondta hogy baba:)
Puszi!

Nofi!
Én is dolgozom jan. közepe óta. Nem fárasztó meló mert csak ülök a számitógép elött és ha jönnek , beszedem a pénzt tőlük és felirom hogy mennyit neteznek,3 gép van összesen egy kis teremben.
Nagyon szép helyen jártatok!
Puszi.

Mindenkit puszilok!!!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, tegnap szinte egész nap nem tudtam belépni... :?
Most meg jól lemaradtam!

Timike!

Igen, az oviban kapjuk el a nyavalyákat, mert ha nem járunk, kutya bajunk sincs, és nem is volt soha!
Gyógyszert sem szedett Lilike egészen addig amíg el nem kezdtük az ovit, sőt köhögni sem tudott... :) , szó szerint tanítgattam, hogy kell, mert fuldoklott, mert nem tudta felköhögni a slejmet!
Nem sajnáljuk a hosszú haját..., /na jó, dehogynem :oops: :oops:/
de annyi haja van Lilinek, hogy egy fején :lol: négy copfot :shock: fontam minden nap, volt hogy kétszer is , mert alvás után is ráfért!
És ne gondold, hogy nálunk simán ment..., :evil: :evil: ! Minden egyes fésülés bőgéssel végződött Lilike részéről, én meg - hogy is mondjam - vóót, hogy ordítottam :oops: :oops: ! Na, ezt elégeltük meg mind a ketten, és így lett levágva!
Ja, és a hajmosáskor mind a ketten sírtunk a végére, mert Lilike úúúúgy hisztizett mindig... :cry: :twisted:!
Örülök, hogy Vilcsi jól van, mindjárt túl lesztek a fogacskákon!

Nofi!

Nagyon szépek a képek! Ezek arra felénk vannak! :wink: :wink:

Etna!
Remélem, hogy megint csak jobban Vagytok!
Nálunk is Lilike betegsége + 10 e. forint volt ebben a hónapban... :shock:
Azért ez két gyereknél télleg nagyon húzós lehet egy átlag családban! Mi is nagyon megérezzük, pedig már nem sok mindenről tudunk lemondani! :evil:

Laar!

Utólag én is nagyon boldog névnapot kívánok! /Remélem egyszer megtudom az igazi Neved :wink:/

Daniella!!

Gratulálok a Kislánykához!!! :D :D
Mivel nekem is lányaim vannak , én is nagyon örülök, hogy Kislányotok lesz :lol:
De mivel Fiú Unokáim vannak, annak is nagyon örülök, ha Valakinek Fiacskája van, vagy lesz :lol: :wink: :lol:
Szóval, mindegy az, csak egészséges legyen!

Vasika!

Én úúúgy szeretnék Lilikéről fényképet feltenni, de én nemtok! :(
Nekem azt írja ki, hogy túl nagyok, vagy azt, hogy nem válsztottam ki fájlt :shock: :roll: ! Pedig már annyiszor próbáltam...!
Remélem Közöskével Minden rendben!
Légyszíves gyere Te is...!

Niki!

Örülök, hogy van munkája a férjednek is, de rossz lehet, hogy csak hétvégén látjátok :?

Rólunk annyit, hogy Lilike jól van, enni továbbra sem akar! Szerintem, most nekem kezd fájni a torkom, de a gyógyszertár közelébe se megyek, mert ......! Hátha elmúlik magától!!

Puszi Mindenkinek!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok!

Tegnap nekem sem nagyon engedte hogy belépjek. Nem tudom mi lehetett.

Daniella, nagyon szép az uh kép. Jó nagyra nőtt Eliza. Kicsit még gyakorolnom kell a nevét mert nem túl gyakori. Nagyon szép nevet választottatok. Tök jó hogy örültök a kislánynak. Férjed is ugyanúgy örül? Alexa biztosan jobban fog örülni a kislánynak, ámbár eleinte míg kisbaba tökmindegy hogy milyen nemű hiszen csak egy kisbabának látja.
Niki, nagyon örülök veletek együtt hogy kedvesed talált munkát. De Marcsival egyetértek hogy biztos rossz lesz hogy ritkán látjátok. Reméljük jól fogjátok viselni.
Csajok, most nem sok kedvem van mindenkinek írni mert borzasztóan el vagyok keseredve. Nem írtam nektek, de már egy hónapja apósom elkapta az influenzát. Sokszor cseréltek nála gyógyszert, ráment az ízületeire és a láza minden napos vendég volt náluk. A lázcsillapítót nem nagyon akarta bevenni mert úgy tartotta hogy az algopyrin öli a fehérvérsejteket. A franc hogy egye meg ezt a sok marhaságot. Azért szokott bevenni de néha és ha lehetett csak egy felet. Mindezt csak akkor ha már 38°-os volt a láza. Köztudott hogy ha már elérjük ezt a hőt akkor a lázcsillapító már szart sem ér. Tegnap reggel óta délutánig a sürgősségin vizsgálgatták. A franc a belükbe (már bocsánat, de ezt érzem) hiszen mozdulni sem bírt szerencsétlen. Vasi tegnap haza vitte az anyukáját és utána bevitt neki egy-két dolgot, képzeljétek sírva jött haza. Én egyszer láttam sírni amikor szakítani próbáltam vele, de most is zokogott. Így még nem látta az apját. Azt mondta hogy felülni sincs ereje, de még megfordulni sem nagyon. Most állandóan imádkozom, nem tudok mit csinálni. Segítenék de nem tudok. Ez nagyon rossz érzés.
Bocsi csajok hogy így rátok zúdítottam a panaszaimat, de muszáj volt.
Mindenkinek vírusmentességet kívánok. Szerintem ez a legszebb kívánság ebben a szar világban.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasika!!!!!

Én annyira megijedtem...., ahogy írtad!! Szegény Vasi!! Szörnyű lehet! Én tudom, mert nekem is beteg az Apósom, és az én férjem is nehezen viseli!!
Nagyon remélem, hogy hamarosan meggyógyul! Mostmár, hogy kórházban van, csak odafigyelnek!
Hiába is írnám, hogy NE IDEGESKEDJ!!! De kérlek NE IDEGESKEDJ!!!!!

Daniellának elfejeltettem írni, hogy GYÖNYÖRŰSÉGES nevet választottak!!! ELIZA..., valami Csodálatos! Szinte szerelmes lettem bele :lol: :lol: !
Annyira dallamosnak, és "finomnak" hallom!! Húú, tényleg nagyon szép!!!

Vasika!! Vigyázz Magatokra!!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

sziasztok lányok!

daniella!
nagyon gratulálok a kiscsajhoz. tényleg nagyon szép név, látod kimaradhatnak a fiúnevek. vigyázz nagyon magatokra és csók alexának. ha jöttök pestre ne felejts el szólni.

vasi!
jobbulást apósodnak, vasinak kitartás, sajnos az influenza ilyen. a férfiak nehéz betegek, vagy agyba-főbe szednek be minden marhaságot vagy semmit. apám is ilyen, úgy látszik ez a korosztály makacs. egyébként nagyon szemét vírus ez, sajnos tapasztalat. mindenképp vigyen neki még immunrendszer erősítőt, mert a gyógyszerek, amiket kap még jobban rombolják majd. homoktövis kapszula vagy lekvárt kezdtük most el mi, anno norbi szedte, nagyon jó és nem is drága.

képzeljétek lányok nem látok a pipától. reggelre botikám úgy ébredt, hogy sárgás-banás lepedék van a nyelvén. elvittem orvoshoz, közölte, hogy tipikus a vírusos tünet. hétfőn voltunk akkor bronhitist mondott, most meg influenza vírus. kaptunk egy 25. fajta gyógyszert, ez a szerencsétlen gyerek már úgy szedi a gyógyszert, mint ha étel lenne. ez egy antibiotikum, ami nem rombolja a bélnyálkahártyát, jó árban van 3750. kaptunk időpontot pulmonológiára, keddre. teljes vérkép, vizelet utána. a gyomrom egyben van, mert most meg attól vagyok ideges, hogy nem valami komolyabb-e. az én mozgékony gyerekem szinte egész nap ül vagy fekszik. 9-kor ébred és már 2 kor elájul az álmosságtól. utána 3 órát alszik és úgy kel keltegetni, mert nem tud felébredni. én megbolondulok ettől. A tipusos influenza állítólag. nincs erőm semmihez, mert csak ezen agyalok.

niki!
gratulálok az új munkahelyhez neked is és párodnak is. nektek aztán jól kezdődik az új év!

most megyek mert megpróbálok rendet tenni, de elmondani nem tudom mennyire ideges vagyok. mondjuk étvágya jó, meg azért néha rosszalkodik is, de nem egész nap és ez idegesít. kilábalhatnánk már ebből. drukkojatok csajok, hogy ne legyen semmi komolyabb.

megyek mert nincs türelmem gépezni sem. pusza mindenkinek

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Marcsi: Nagyon szépen köszönöm a bókot a névválasztásra, igazán jól esett! :oops: Nekem is azért teszik, mert ritka név, olyan elegáns, de becézve is aranyos: Liza, Lizácska. Szóval beleszerettem már évekkel ezelőtt.
Írtam neked privit!!!!

Niki: Gratulálok a férjed új munkájához! Sajnos ebben a válságos időszakban nagyon fontos, hogy legyen melója az embernek. Van olyan ismerősöm, aki több, mint 2 éve munkanélküli. Családos ember. Nagyon dúrva... :(

Vasikám: Drukkolok apósodnak, hogy mielőbb felépüljön!!!! Csakis pozitívan álljatok ehhez az egészhez, meg fog gyógyulni és kész!!!! Hiszen a kisunokája várja a pocakodban!

Nofikám: Alexa puszilgatja a pocimat, mondtuk neki, hogy ott van bent a tesó, aki egy pici baba. Sokszor kérdezi is, odamegy a hasamhoz, felhúzza a pólómat és elhalmozza a pocakot puszikkal. Tegnap már a nevét is mondtuk neki.
Barna anyukája aranyos? Jól kijöttök egymással?

Puszi csajok, most megyek, szép du.-t mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

Etnám: Jobbulást Botinak, hihetetlen, hogy nem tudtok kilábalni már ebből a fránya betegségből! Gyógyuljon meg mielőbb, sok puszi neki! Mindenképp szólok, ha megyünk Pestre!!!!

Kép

Kép
daniellla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: