Sziasztok Csajok!
Először is:
Laar-Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!!!
Petra: Alexa úgy magától nem nagyon érdeklődik még a pocakom iránt, de mutattuk már neki, hogy ott van benne a pici baba, időnként odajön, megsimizi és megpuszilja. Édes!
Kornélka és Flóra hogy vannak? Kornélka ment már oviba? Róka koma eltűnt a közeletekből?
Te mikor iratod be Flórát az oviba? Ja...mintha írtad volna, hogy ha szobatiszta lesz és el tudsz helyezkedni, akkor lehet, hogy 2,5 évesen beadod, ugye? Nekünk jövő hónapban be kell iratnunk Alexát az oviba ahhoz, hogy jövő márciusban kezdhessen. Olyan fura, hogy már itt tartunk....
Vasi: Hihetetlen, hogy mindjárt 12 hetes vagy! Fejfájás normális a terhesség alatt, ahogy Marcsi is írta, főleg hormonális okai vannak. Nekem Lexivel az 1. trimeszterben fájt rengeteget, most a 2.-ban többet, de szerencsére nem túl sokat. Eddig megúsztam gyógyszer nélkül. Várom tőled a köv. uh fotót!!!!! Zárt topikot maximálisan támogatom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcsi: Aggódva olvastam én is Lilike betegségét, szegénykém, jó, hogy már meggyógyult a kis drága. Magas lázra nálunk a hűtőfürdő volt abszolút a legjobb, kúppal kombinálva. Én is úgy félek már attól az időszaktól, ha Lexi oviba megy (1 év múlva), mármint a betegségek miatt.
Etna: Te meggyógyultál már? Botinak jobbulást kívánok, szegény tényleg jó sokat beteg az utóbbi időben.
Alexánál szeptember közepétől november közepéig volt tavaly egy hasonló időszak, amikor kisebb szünetekkel egyfolytában beteg volt.
Alexával nem voltam integrált teszten, hanem csak sima genetikai uh-n a Hajdu K-nál az Istenhegyin az alacsony afp miatt. 20 hetesen. Viszont most már, tanulva az esetből, integrált tesztet kértem, de itt, ahol lakom, mármint itt vették le a vért, de Pestre küldik fel és ott elemzik ki. Holnap megyek a 2. részére. Utána 1 héten belül meglesz, e-mailben is elküldik majd. Hajdu K-hoz most is kb. félidőben megyünk majd, valamikor márc. elején.
Suzikám: Gyönyörű a kis Carlos babád és ahogy olvasom, igen aktív!
Most már lassan a finisbe érkezel. Jó gyorsan megy az idő. Örülök, hogy a húgodról lekerült végre a gipsz, remélem, mihamarabb felépül! Anyudnak is drukkolok a jó eredmény miatt! Gondolom, nagyon várja már az unokát, ugye? A babaszobátok hogy áll? Bútort, kiságyat, ruhákat megvettétek már? Gondolom, Balázstól is kaptok majd ezt-azt. Vigyázz magatokra nagyon!!!!!
Pocifotót küldök majd, csak nem volt jó a sz.gépem néhány napig.
Timi: Ez az ágyleszakadásos sztori nem semmi...
Először én is azt gondoltam, hogy akció közben történt a baleset.
A hpv eredmény miatt nagyon drukkolok, hogy jó legyen!!!!!
Lexi egyre többet beszél már, mondatokban, nagyon sok mindent mondd, egész nap kommunikál, mindent kommentál. Azért még a babanyelv is jelen van nála, de már egyre kevésbé. Bilizés eddig nagyon ügyesen ment, 80-90 százalékban szólt kakik, pisi előtt, de néhány hete most nem szól, hanem megy bele szépen minden a pelusba.
Nem baj, nem sürgetem, majd a nyáron megpróbáljuk a szobatisztaságot, ha megérett már rá. Étvágya most megint jó szerencsére, mindent megeszik, amit mi. Pár hétig nem evett túl jól, aggódtam akkor, de úgy látszik, ez csak egy átmeneti időszak volt. Pocakomat néha megsimizi és megpuszilja, mondtuk neki, hogy ott van bent a pici baba. A baráti körben és a tesómnál imádja a picúrt, úgyhogy remélem, nem lesz gond. Persze a tesóféltékenységre számítok azért.
Vilcsi hogy van? Ti biliztek?Evésben válogatós vagy mindent megeszik?
Luca: Hogy vagytok????????????
Nofikám: Nagyon jók a képek! Boldogsággal minden oké?
Örülök nektek nagyon!
Mi jól vagyunk, holnap megyek az integrált teszt 2. vv-jére és uh-val is megkukkantjuk a babót, hátha kiderül a neme. Utána majd írok mindenképp!
Pusziiiii!!!!!!!!!!!!!!