Hát jó reggelt!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem majd leragadnak a szemeim.
Irigykedve olvastam Evitát, hogy milyen jót aludt. Ma kivételesen nem tudtam visszabújni, mert várom a védőnőt. Megint
Kedden nem jött a lelkem. Persze amit takarítottam keddre (csak amolyan tessék-lássék módon), annak már nyoma sincs, így ma kezdhettem mindent elölről. Na nem baj.
Ráadásul bízva a jó időben (annyira nyomatják ezt a meleg frontot), egy ágyneműcserét is beiktattam.
Úgy utálok vasalniiiiiiiiii
Ez már lassan komikum számba megy, na mindegy, azért vasalok én is. És közben vidáman mosolygok
Csajok, én annyit nevettem ezen a ribis dolgon
Már ezért is megérte a feszkó
Menion, jó hogy jöttél. És köszi neked is a ribizést, az öltöztetési és pakolási tanácsokat is
. Amilyen szita agyam van, nekem tényleg nem árt az ismétlés.
Gabi, há. Nálunk vmi hasonló volt a helyzet tegnap este. Csak én a hormonokra és a frontra fogtam a dolgot. Szerencsétlen párocskám hazajött időben (fél8!!!), se fallabda, se túlóra, erre nekem olyan elcseszett hangulatom volt... Én alapvetően beszédes vagyok, könnyen találok közös hangot szinte bárkivel, de tegnap.
Csak az járt a fejembe, h itt ez a ffi és 2 mondatot nem tudok mondani neki. Egyszerűen nem ment. Nem voltam mérges, semmi nem bökte a csőrömet
és mégse ment a csevegés. Szegénykémnek olyan rosszul esett
Csak feküdtünk egymás mellett, néztük egymást, aztán már elsírtam magam, h ne haragudjon, nem tom mi van velem. De olyan kis megértő volt. Mondta, h nem baj, nem kell mindig beszélgetni.
Szégyelltem is magam, mert rinyálok a saját programjai miatt, amikor aztán itthon van, nem megy sehová, akkor meg én vagyok ilyen lökött... Hát. Talán tényleg a hormonok
Azért remélem nálatok is rendeződnek a dolgok.
Párod amúgy milyen jegyű? Az enyém kos, tipikus, ő is ilyen magában tartós fajta
Wivi (és akik már szültek)
Tényleg nem lehet addig haza menni, amíg nem volt nagydolog? Ezt nem is tudtam. Banyek, én amúgy is olyan ritkán járok. Nincs szorulásom, ilyesmi, csak egyszerűen nem kell.
Honnan lehet ilyen glicerines kúpot szerezni? Vényköteles? Van ennek spéci neve? Jááájjjj, mindig van vmi.
Köszi neked is soksok hasznos tanácsot.
Amúgy elképesztő, hogy továbbra sem tudok félni a szüléstől. Pedig amúgy elég alacsony a fájdalomküszöböm. De alapvetően csak a szuriktól félek. Én képes vagyok egy foghúzás miatt is sírni
Kíváncsi leszek mit produkálok majd szülésnél.
Evita, néztem a pocakod. Így képről most olyan csúcsosnak tűnik. A csúcsosra meg azt mondják, h fiút rejt
Na ennyit ezekről a jóslásokról.
Jópofa lehetett Laci, na majd juttasd eszébe később ezt a csipkedést, kíváncsi leszek, mennyire lesz vevő a saját ötletére
Annaaa, végre vki, aki szintén utál vasalni
Jeee.
Hencsi, jó,h jöttél. Tök sokat gondoltam Rád. Egyrészt, mert mi nagyon fej-fej mellett haladunk, másrészt mert földim vagy
.
Arra látogatási tilalom van? Felénk még nincs, ha jól tudom. No akkor kitartást neked is a finishez
No megyek, kiteregetek, hátha előcsalogatok vele egy kis napocskát.