Új privát üzeneted érkezett!

Tettem fel g-re pocak fotót! :oops: :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Emma-lak nagyon csini :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Evita!
Csini poci! Alakulsz szépen, Emmácska csak az albérletét növesztette meg! ;) :)

Suzy
Na hallod, nekem is az jutott eszembe, amit Szandri írt a kis emberről... :lol: :lol: :lol: Hát, ha már pasi, látsszon is rajta, nem? ;)

Szandri
Jájjj, úúúúgy sajnálom! Lehet, hogy a fülére ment, amiket mi kitárgyaltunk :roll: :D

Gabi
Drukk az oltáshoz!

Pusszantás!

KépKép
manama

Akkor Én is csatlakozom...RIBI :lol: szegényke, nem tud menni randizni 8) a guta ütné meg...

Szandri
de igen, reggel úgy áll neki :shock: :lol:

Evita
nagyon csini kismami vagy, szép a pocak sorozat :lol: majd milyen jó lesz ezt így egyben végig nézni később, nagy kincs ez a sok kép :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama
hát igen, ha már fiú lett a drágám legyen is az már most :!: :wink: aranyos vagy amit írtál :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

manama
jaj engem is stresszelt a tesóm ezzel hogy túl sokat mozog a babó :shock: most azzal idegesít hogy "furán fixál a szemével egy pontot...az normális?"...ha komolyan venném már idegbetegséggel feküdnék a diliházban..jól van és ficánkol ennyi!ne gondolj mást hozzá
cica valszeg gyomorbajos...szerintem ő alapból kényes a bélésére mert sokszor van ilyen és gondolom hogy öregszik így egyre jobban megviseli

evita
őszinte részvétem a kutya miatt!nagyon nehéz döntés félretenni a saját ragaszkodásunkat a szeretett állatbarátunk érdekében...én nagyra tartom azokat akik felűlkerekednek ezen...sajnos nekem sokszor volt részem benne de tudtam hogy segítek vele és az erőt adott...
jaj a lábfej nyomorgatást nagyon szereti :D

Kép
menion
Budapest

Menion
Jólvannaaa :oops: :oops: :oops: Amúgy én is azt mondtam, hogy ha ennyit akar, akkor ennyit mozog... Ezért sem olvasgatok túl sokat, mert minden sz*rba beleszalad az ember, aztán hajlamos el is hinni.
Szegény cicád... jobbulást neki is!
Ja, azt nem is mondtam, hogy a cumilopós képen kifeküdtem!

KépKép
manama

szandrii
szerintem ez elég jó kompromisszum hogy baba mellől már nem megy fallabdázni...de figyelj oda arra hogy ez ne nézzen ki büntinek...vagyis hogy ne érezze úgy hogy te fosztod meg valami jótól...adj valami kárpótlásképp :D annak a csajnak meg túró a fülébeeee
ne vásárolj be szerintem se mert lehet hogy nektek nem kell sok előke....én is akkor vettem már mikor láttam hogy nekem ez jobb mint a nagy textil pelus...a kis manónak nem tudom odatenni a nyakához a nagyot és alatta befolyik a cucc

wiwi
igen átfordult már...igaz nem sokszor de csinálta...és nem emlékszem már mikor... :oops: annyi csoda történik szinte naponta hogy már nem tudom a dátumokat memózni

cukigabi
igen mi is hason alósok vagyunk....de ha csak bóbiskol vagy nézelődik benne és a játékok még fejlesztik is akkor jó lesz!most úgy néz ki hogy szeret nagyon nézelődni mindent jó alaposan megfigyel....
jaj én is vásároltam..itt aki 1x belinkelt hogy 2-300ért adja a rucikat...hát ma utaltam neki a pénzt 6rugit és 6 bodyt vettem meg egy micimackós ujjatlant pólóval kombinálva...ezért ad nekem még pár holmit ingyen is amiket kiválasztottam a hibásak közül...na de nem igazán hibásak....nekünk jó lesz...arra a pár hétre nem veszek vagyonokért ruhákat...és szépek így is csak neki már nem kell...
na és 2 napja veszettül vaterázok babhintáért...nem ócsó :(
jaj de jópofa :) na igen a kis kezükkel belepancsolnak a kajába és a ruci máris oda van...ez nagyon ügyes!de télleg drága...bizti van olcsóbban is valahol

orsi
most szerintem még nem gáz...az akkor lesz gond ha foglalkozás helyett bámulja és pláne a szemetet ami sok csatornán megy...majd addigra mire érteni fogja mit lát kell mesekazikat szereznem...bár tesómnak van sok de főleg mylittlepony...az a favorit náluk...én azért szeretném ha hagyományos régi meséket is ismerne majd...
húúú te ilyen ügyi vagy :shock: egy kézzel be tudod dugni a fejét a bebújósba?nem semmi én ezzel bénáskodom...

sterilezés:
a kifőzés is tökéletesen megteszi persze de tényleg sok időt elvesz ha sokat kell fertőtleníteni...aki szerencsés és szoptat annak persze könnyebb a dolga ezügyben...nekem pl baromi sokat kell sterileznem a tejhordás miatt...két zacskó forog minden nap amiben 4-6db cumisüvegben jön-megy a tejcsivel napszakonként telerakva...ezeket nekem minden nap ki kell öntögetni az itthon haszálatos üvegekbe és még a flakonok is vannak amikbe a felesleg tejet elteszem a fagyasztóba...szóval a mikrós nekem megy min.8x egy nap....ha ezt mind főzném akkor ott állhatnék egész nap :roll:
neomagnollal nyomattuk a kórházban...macerás az is áztatni figyelni a behatási időt aztán meg várni a száradási időt :roll: akkor már inkább a főzés és nem vegyszereztem

evita
szeretgessd meg jól a cicust próbálj kompenzálni mert a baba érkezése is rossz lesz neki...mellőzést az én cicám a mai napig is sinyli...ma is már kikészített mert nagyon rámenős!de hát érthető...úgy érzi vetélytársa lett a szeretetben....

hűűű csajok baromi sokat írtatok....asszem most csak a nekem címzetteket tudom olvasni mert sose érek a végére :oops:

Kép
menion
Budapest

szandriii
baba fronton most nincs nyügi(kopp-kopp)...de ha holnap nem pakolsz be akkor nem tudom mit teszek veled :lol:
evőeszközt naná! a babának mindenből tegyél egyet legalább aztán mikor kell majd apa hozza a többit...
bugyit én olyat nem vettem...nem is tűrném meg magamon...titta műanyag...de van akinek bejött...én a 100%pamutot tudom csak hordani...
mosogatószer egy lapos tányér jól jön...sok helyen asztal sincs és az ágyon kell enni...
én vittem egy doboz algopyrint...nagy hasznát vettük a szobatársaimmal...nem adtak semmit és azért 1-1tbl jól jött...én gyógyszereltem a szobát :P kúpot is hoztak nekem de csak a társaim használták...a legfontosabb a gumi papucs a tusoláshoz!ne legyen gombás a lábad!
pólyáról megoszlanak a vélemények hogy jó-e...nekünk nem kellett
ja és a popsitörlő az elengedhetetlen!mármint nem csak a babának jön jól! jaaa és a wc ülőkére a papír!!! mert ugye osztozni kell és az ember szülés után nem tud úgy bravúrozni a gugolással...és wc papír pláne kell!jó sok mert az tapétázni is jól jön
betét nekem nem jött be amit vettem ezért az alwais éjszakai bírta kapacitással...amit vettem az mellett elöntöttem a kórtermet :oops:

na látom már kiokosítottak csak ismételtem...na de így legalább látod mi az fontos...
na amit leírtál az borzalom hogy bepakolta a gyereket....
én egy body+rugi+kiskabát+sapi+zokni...és ha kell takaró ami a hordozóban van...ha bemegyünk kabát sapi zokni rögtön lekerül....
úhhh asszem mindenkit alúl öltözünk...olvasom itt harisnya meg overál :shock: igaz én meg egy póló+tréning felsőés kész vagyok...úgyhogy ebből gondolva a gyerekre 3 réteg ruha kerül :roll:

orsiiiiii
ez beszarááááás qrvajóóó
na de ez is ami mellette volt: http://www.youtube.com/watch?v=awbEaSHK5Sg&NR=1
a projektorost temiattad nem veszek mert mondtad hogy zajos!láttam is hirdetve és írta is hogy arra számítani kell...lehet a te hirdetésed volt :P

suzy
igen az a baj hogy függő vagyok de a gyomrom kikészül tőle...savat is csinál de hát ugye káros az egész...hasmenés az még van de nem vészes...

vasalás:
hát igen...utálom de vasalok....mert puhítja is a rucit nem csak öli a bacit...meg hát szebb ugyi

Kép
menion
Budapest

cukigabi
én a melanin kanálkát amit kaptam már párszor mikróztam...csak vigyázz mert baromira fel tud forrósodni...!!!

szandriii
lehet hogy fültövön vágta valaki mert másnak is beszólt? ribiii sors :P

manama
ne is paráztasd magad úgy is van!lehet hogy birkózót vagy úszóbajnokot rejtegetsz :D

Kép
menion
Budapest

na megyek alszok egy sort mert reggel menni kell autót átiratni...remélem sikerül úgy hogy nem is tart sokáig..viszem a manót is mert tesóm utalt rá hogy nem örül neki hogy reggel fel kell kellni miattunk...pedig csak a bébiőrt vittem volna át ha nagy a sírás akkor jöjjön megnézni de... :?

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Tegnap este megjött és ezzel együtt egy kis depi is :cry:
Kicsit apát is terrorizáltam,de szerintem igazam volt,mert hát ,ha este 8-kor végez a munkahelyen akkor ne az anyja legyen az első akihez szalad.
Na aztán már este nem is beszéltünk és ez addig lesz amíg én nem kezdeményezek,szokás szerint,mert ő inkább bele döglik,de akkor se jön oda hozzám.Minden alkalommal (szerencsére ritkán) megfogadom,hogy próbálom elhúzni,de nem megy................alig várom esténként,hogy haza érjen és akkor még ne szóljak hozzá? :roll: Na mindegy,ez van :?

Kép
cukigabi
Budapest

Lombikunk!
Ma hajnali fél 2-kor kellett beadnom a tüszőrepesztő szurikat,kettőt :shock: ,félkómásan magamba nyomtam aztán alvás tovább.És ezzel vége a szurkálódásnak.
Petefészkeim szétrobbantak már,de addig jó amíg éreztem,mert ha idő előtt megrepednek a tüszők akkor lett volna baj.
Pont egy éve dolgoztam utoljára (hivatalosan) :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Hát Csajok! Délután nem értem rá erre teleírtatok 2oldat!!!! Ejnye! Tessék akkor aktivkodni, amikor vagyok!
(Na jó ez félig vicc volt!)

Apa lebetegedett. :( :( :( Így távoltartási végzést adtam ki neki Barnihoz. Ergó: csak én mehetek a közelébe, és ez kicsit megnehezíti a dolgokat. Na nem baj! Reméljük minél előbb meggyógyul. (Nem olyan súlyos a helyzet "csak": Torokfájás, köhögés, nátha ezerrel...)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok lányok!
nagyon rég nem voltam már.Január 3-a óta nem dolgozom,és itthon meg nincs net sajna! :cry:
Remélem mindneki jólvan még!Már nagyon a finisben vagyunk.Azért remélem még kihúzom egy hétig legalább,sajna látogatási tilalom a kórházunkban.Meg jrok szülésfelkészítőre és jövő héten megyünk be a szülőszobára és arra még kiváncsi vagyok.ne érjen váratlanul semmi!
:D
Magunkról:egész jól vagyunk,járok NST-re.Ma is voltam.Múlt héten nagyon nem volt aktív a gyerkőc, ma azért már jobban produkálta magát!Görcsölgetni azt szoktam elég rendesen.De így naponta 2-3szor.De volt olyan nap hogy semmi nem volt.Jövő héten költözködés is lesz,úgyhogy még azt is szeretném egyben megvárni!
Vigyázztaok magatokra!Ahogy tudok jövök!
Próbáltam pocakos képeket feltenni g-re,de meghalt az USB kábelem is.Már csoda lenne ha valami jó is lenne itt!!
Puszillak titeket!!!!

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

A betétekkel kapcsolatba:
Én a kórházba duplán használtam a betétet: Alulra az always éjszakait vagy a bella éjszakait, és még rá a bellának van egy ilyen nagyon vastag szárnyatlan betétje, no azt. (Természetes szülésnél kicsit több a mennyiség.)
Eldobható bugyi: én a kórházi napokban(3nap) használtam és még itthon is 2napig. (De itthon már elég volt az éjszakai, nem kellett a dupla megoldás.)

WC: mindenképpen érdemes papír ülőkét és fertőtlenítő kendöt bevinnetek! (És nem fog ártani a nedves WC papír sem a pihi puhi papír mellé.) -->ha nem muszáj, akkor semmi felesleges "ingerlés" nem fog hiányozni....
És tényleg: érdemes bevinni glicerines kúpot is és pár napig még a kórházban vagytok nem enni édességet, sem semmi olyat, ami székletfogó.... Mert ugyebár addig nem mehetsz haza amíg nem sikerül a nagy dolog, és nem szerencsés, a gátseb mellett, ha erőlködni kell.
(És amit talán Annának is írtam, h rengeteg zuhiiiiii. Minél többször tisztítod és frissíted annál gyorsabban gyógyul a seb, és nem pang semmi ott.)

Bocsi a részletességért!

És a másik: Anna is és én is fájdalom csillapítás nélkül szültünk és túléltük. Ne féljetek!!!!!!!!!
Fájni fáj, de nem sokáig, és amikor a baba ott van, megszűnik minden fájdalom!
Hajráááááá!!!!!!!!!!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Hencsi
Tényleg a célegyenesben vagy!
Egy kalappal! Értesíts ám minket, amikor megszületett a pici!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok Csajok!

Csak bekukkantottam, es termeszetesen részemről is ribi! :D

Megyek, mert halomban áll a vasalnivalo! :( De utalom! :(((

Kesobb meg jövök! :)

Kép
presario

Gabi
Sajnálom a depit, és az összeveszést!

Szandri
"Szegény" ribi, hogy hoppon maradt fájó füllel! :D :D :D :D :D Úgy kell neki!

Babaöltöztetés:
hosszúujjú body, pulcsi, gatyó, zokni. Így van a lakásba. Erre jön egy plusz pulcsi, egy vékonyka pamut és egy vastag plüss sapi, és az overál meg egy pléd (vagy szimplán vagy duplán ha nagyon hideg van) a kintihez.
Azt mondják, h az a szabály, h egy réteggel többet kell rá adni, mint amit te felveszel.

Evita
Én mindig hosszúujjut adok rá, mert ha olyan az idő mindig viszem ki és ezeket a kicsiket nem túl jó mindig totálba átöltöztetni, mert nem rajonganak érte. De ha te se és a párod sem fázós, akkor lehet, h simán elég a rövidujjú, de nálunk Barni fázós.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok Lányok!

Úgy élvezem amikor így pörög a fórum!! :lol: :lol: :lol: :lol: Csak így tovább! Én tök jól aludtam, csak 2-3 óránként ébredtem pisilni, és már aludtam is tovább! Ezeket az ébredéseket, már teljesen megszoktam!!! :lol: :lol: :lol: Miután elment Laci dolgozni, visszafeküdtem aludni! Olyan jó volt.... :lol: :lol: :lol: Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen! Laci reggeli beszólására teljesen kifeküdtem! Meséltem neki,hogy a barátnőm kisbabája tegnap kapta meg az első oltását (persze leszámítva, amit a kórházban kapott) és úgy üvöltött, hogy mér a doki is mondta,hogy vegyen már levegőt! Szegény kicsi lány! :cry: :cry: :cry: Erre mondja,hogy hát ezek a babák mit hisztiznek! :shock: :shock: Mondtam neki,hogy gondoljon már bele,hogy szegény nem számít rá, és hirtelen megszúrják a kicsi lábát, ami fáj, nem is érti mi van!! Erre ő: Akkor előtte sokat kell csipkedni a lábát, és nem lesz új neki ez!! :lol: :lol: :lol: :lol: Hát én azt hittem kifekszem, amikor ezt mondta! Elég praktikus megoldás, nem?? Tipikus férfi!!! :lol: :lol: :lol:
Ma jönnek hitelesíteni a vízóránkat, azután délután elmegyünk anyu kocsijáért, ami nálunk lesz hétvégén, és ma lemegyünk, elvégezzük a havi nagybevásárlást! Már várom nagyon! Szeretek vásásrolni, és persze, vennem kell Emmának is dolgokat!
Ma átakarom nézni a kelengyelistákat, összeírni mi van, mi nincs, mit kell beszerezni! Na meg a kórházi listát is összeírni,hogy ahhoz mi kell még! Na meg persze pakolászok tovább vissza a szekrényekbe! Szóval lesz mit tenni ma is!!! :lol: :lol: :lol:
DE folyamatosan nézem,hogy miket írtok és olvasok! :wink: :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

vasalás: én is utálom, de mégis minden ruhát vasalok. Törölközőket, ruhapelust, mindent. (Ahogy írtátok puhibb is és fertőtlenít a forró gőzölős vasaló.)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Projektoros forgó: Akkor nem is fáj a szívem már érte,ha egyikőtöknek sem jött be! Elég lesz egy mezei forgó is. De azok is olyan drágák! :? De majd kinézek valami jót!! :lol: :lol: :lol:

Vasalás: Én se szeretek, de most alig várom már,hogy a babarucikat vasaljam!! :lol: :lol: :lol: Most vásárláskor beszerzem a babamosószert és neki is állok babarucikat mosni!! :lol: :lol:

Suzy
De jó,hogy jöttél! Már én is hiányoltalak!! :lol: :lol: :lol:
Sterilizálóval úgy döntöttem,hogy nem veszek egyelőre, aztán ha tápszeres lesz, akkor tuti beszerzek egyet!!
Örülök,hogy Cipike meggyógyult! Nem semmi,ha már most ki akar bújni a fogacskája! :shock: :shock: :shock: Reméljük most már hamar átalussza az éjszakákat! Már a 7 óra alvás egyhuzamban is tök jó! :lol: :lol:
A kukin kifeküdtem!!! :lol: :lol: Nem semmi!

Manama
Sajnos kell a pénz, úgyhogy muszáj dolgoznom! De nem megerőltető, meg nem muszáj minden nap bemennem! Amúgy is szeretek bent lenni, jó a társaság! Szóval ezzel nincs gond! Jövő héten is hétfőn-kedden csak 4 órát fogok bent lenni kb, mert egyik nap megyek dokihoz, másik nap szülésfelkészítő és szülőszoba látogatás lesz! Ha március 1ig nem szülök meg, akkor szerintem akkortól már nem megyek! :lol: :lol:
Olyan érdekes,hogy én még nem álmodtam szüléssel! Nem értem! :roll: :roll: Mindenki álmodott szülésről ??? A szoptatás remélem így is lesz nektek, plusz kislány is lehet!! :lol: :lol: :lol: Na otthon azért ne szüljél!!! :wink: :wink:

Gabi
A kanalas kérdés nem is az enyém volt,ha nem Vivié! :lol: :lol: :lol: De köszönjük!!! :lol: :lol: Sajnálom a depis hangulatot, meg,hogy összevesztél Apácskával! Nálunk is mindig én kezdeményezek, és én se bírom sokáig!!! :lol: :lol: :lol:

Szandri
Ügyi vagy,hogy összepakolhattál. Most már megnyugodhatunk! :P Na meg Te is! gondolom jó érzés! :lol:

Menion
Nem semmi csajszi ez az Anna baba,hogy már többször átfordult! :lol: :lol:
Hát igen, nem volt túl könnyű elengedni, de neki így már jobb!
Sejtettem,hogy szeretni fogja a lábtapit a kiscsaj!! :lol: :lol:
Sajnálom,hogy tesód nem vállalta be Annát! :? Milyen szuper,hogy átírjátok a kocsit!! Jejejeje!! :lol: :lol:

Vivi
Sajnálom,hogy beteg lett Apácska! Nincs esetleg szájmaszkotok,hogy felvehesse! Vagy gyógyszertárba tuti lehet kapni! És akkor nagyobb biztonságban lennétek!! Remélem hamar meggyógyulás!! Jobbulást neki!! :wink: :wink:
Én fázós vagyok, Laci nem! hát majd meglátjuk! De mire megszületik már remélem kezd majd melegedni az idő, főleg mire már mehetünk sétálni! Majd meglátjuk mi lesz ezzel a hosszujjú-rövidujjú bodys kérdéssel! :lol: :lol:

Hencsi
De jó,hogy jöttél! Már azon gondolkoztam,hogy megszültél! De ezek szerint még egyben vagy! Hát kitartást a költözéshez!
Várjuk a képeket!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Anna
Várunk nagyon az újabb hírekkel!! Esetleg képekkel?! :roll: :roll:

Olyan jó,hogy így leírjátok nekünk a tapasztalataitokat!!! Sokat tudunk belőle tanulni!!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Hát jó reggelt!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem majd leragadnak a szemeim.
Irigykedve olvastam Evitát, hogy milyen jót aludt. Ma kivételesen nem tudtam visszabújni, mert várom a védőnőt. Megint :?
Kedden nem jött a lelkem. Persze amit takarítottam keddre (csak amolyan tessék-lássék módon), annak már nyoma sincs, így ma kezdhettem mindent elölről. Na nem baj.
Ráadásul bízva a jó időben (annyira nyomatják ezt a meleg frontot), egy ágyneműcserét is beiktattam.

Úgy utálok vasalniiiiiiiiii :evil: :lol:
Ez már lassan komikum számba megy, na mindegy, azért vasalok én is. És közben vidáman mosolygok :) :lol:

Csajok, én annyit nevettem ezen a ribis dolgon :lol: Már ezért is megérte a feszkó :)

Menion, jó hogy jöttél. És köszi neked is a ribizést, az öltöztetési és pakolási tanácsokat is :). Amilyen szita agyam van, nekem tényleg nem árt az ismétlés.

Gabi, há. Nálunk vmi hasonló volt a helyzet tegnap este. Csak én a hormonokra és a frontra fogtam a dolgot. Szerencsétlen párocskám hazajött időben (fél8!!!), se fallabda, se túlóra, erre nekem olyan elcseszett hangulatom volt... Én alapvetően beszédes vagyok, könnyen találok közös hangot szinte bárkivel, de tegnap.
Csak az járt a fejembe, h itt ez a ffi és 2 mondatot nem tudok mondani neki. Egyszerűen nem ment. Nem voltam mérges, semmi nem bökte a csőrömet :!: és mégse ment a csevegés. Szegénykémnek olyan rosszul esett :oops:
Csak feküdtünk egymás mellett, néztük egymást, aztán már elsírtam magam, h ne haragudjon, nem tom mi van velem. De olyan kis megértő volt. Mondta, h nem baj, nem kell mindig beszélgetni.
Szégyelltem is magam, mert rinyálok a saját programjai miatt, amikor aztán itthon van, nem megy sehová, akkor meg én vagyok ilyen lökött... Hát. Talán tényleg a hormonok :roll:
Azért remélem nálatok is rendeződnek a dolgok.
Párod amúgy milyen jegyű? Az enyém kos, tipikus, ő is ilyen magában tartós fajta :)

Wivi (és akik már szültek)
Tényleg nem lehet addig haza menni, amíg nem volt nagydolog? Ezt nem is tudtam. Banyek, én amúgy is olyan ritkán járok. Nincs szorulásom, ilyesmi, csak egyszerűen nem kell. :oops:
Honnan lehet ilyen glicerines kúpot szerezni? Vényköteles? Van ennek spéci neve? Jááájjjj, mindig van vmi.
Köszi neked is soksok hasznos tanácsot.
Amúgy elképesztő, hogy továbbra sem tudok félni a szüléstől. Pedig amúgy elég alacsony a fájdalomküszöböm. De alapvetően csak a szuriktól félek. Én képes vagyok egy foghúzás miatt is sírni :oops: Kíváncsi leszek mit produkálok majd szülésnél.

Evita, néztem a pocakod. Így képről most olyan csúcsosnak tűnik. A csúcsosra meg azt mondják, h fiút rejt :) Na ennyit ezekről a jóslásokról.
Jópofa lehetett Laci, na majd juttasd eszébe később ezt a csipkedést, kíváncsi leszek, mennyire lesz vevő a saját ötletére :lol:

Annaaa, végre vki, aki szintén utál vasalni :lol: Jeee.

Hencsi, jó,h jöttél. Tök sokat gondoltam Rád. Egyrészt, mert mi nagyon fej-fej mellett haladunk, másrészt mert földim vagy :).
Arra látogatási tilalom van? Felénk még nincs, ha jól tudom. No akkor kitartást neked is a finishez :D

No megyek, kiteregetek, hátha előcsalogatok vele egy kis napocskát.

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok Csajok!

Megyünk sétálni, majd délután leszek!
Puszi Nektek!
:) :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok :!:

Gabi
a legrosszabb "taktika", ha nem szólsz hozzá amíg Ő nem, Én totál ilyen voltam régebben, de aztán rádöbbentem, hogy olyan rövid az élet, meg most ilyennel nem szabad az időt pazarolni, igen is, ha Ő nem, mert makacs, Te legyél akkor az okosabb (nem okoskodni akartam, ne érts félre, csak tapasztalatból) :!: :roll:
a menzi sok minden rosszat kihoz az emberből :!: :roll:
hogy telik az idő :shock: gondolom nem hiányzik még a munka egyenlőre :roll: :wink:
Roli baba ma mit fog enni :?:

Vivi
Én is általában így járok, hogy senki nincs amikor Én egy kicsit ráérnék :!: :wink:
Apácskának jobbulást, azért nem kevés ez a "csak" :!: :roll: és akkor most nem is dolgozik :?:

Hencsi
nagyon hiányzol ám nekünk, drukkolunk, szorítunk Értetek, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, várjuk a híreket sms-ben :!: :wink: vigyázz addig is magatokra nagyon :!: :wink:

Evita
majd másképpen fogja látni a férjed, ha a Tiétekről van szó, a Ti kicsikéteknek szúrják meg a combiját :!: :roll: :wink:
de egyébként tényleg tipikus férfi :!: :wink:
örülök, hogy jót aludtál :!: :wink:
azért pihenj is majd :!:

Szandri
front van már most, a férjem is alig bírt reggel felkelni és még most is csupa kóma, alig tudtam vele beszélni telefonon :!: :roll:
inkább nevess, mint sírj és rossz legyen Neked és a babócádnak :!: :wink: :roll:
a glicerines kúp egy áldás, Én elég sokat használtam a terhesség alatt, és vittem is be magammal a klinikára, nem vényköteles vegyél nyugodtan, jó az, ha van :!: :roll:
a klinikán mást nem is kérdeztek a reggeli viziteknél csak azt, hogy széklete volt ma :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Menion
sajnálom, h vinned kellett Annát magaddal ebben az influenzás nyavalyában :roll: igazán elvállalhatta volna, de remélem gyorsan és sikerrel jársz :!: :wink:
Te mikor szoktál aludni :?:
Én is cola függő vgyok, de amikor pozi lett a tesztem onnantól kezdve egy kortyot sem ittam...na de most, sajnos, hogy nincs szoptatás így meg már megint nyomatom, de csak a coca-t :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Meg is jártuk,kis bogaram durmol ezerrel,pedig lassan ebédelni kéne. :roll: 2 másodpercig sírt csak,nagyon ügyi volt. :)

Vivi!
Óóóó vigyázz nagyon Barnira,nehogy elkapjon valami kórságot apától.Én rettegek az első betegségtől amit átélünk majd Rolival :cry:

Hencsi!
Jó lenne,ha tudnál jönni sűrűbben :roll:
Neked is megy a drukk!!!!
Üzit azért írsz valakinek a nagy napon????

Evita!
Tényleg nem is te kérdezted a kanalasat :oops:
Férjedre akkor majd figyelj oda,mert szét fogja csipkedni Emma kis combijait. :lol: Féééérfi.............

Szandri!
Férjem mérleg............jól meg is fontolja néha a dolgokat,de,ha az anyjáról van szó akkor ugrik is.Legyen az látogatás,pénz,fuvar................és még sorolhatnám.

Hát ez a depi dolog nem enyhül nálam
:roll: és ráadásul leszakad a derekam és marhára fáj a hasam is. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: csak remélni tudom,hogy az ömlő vérrel a depi is távozik :? :D

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
Az a baj ezzel a békülős dologgal,hogy így soha nem fogja belátni ,hogy nekem van igazam.Lehet valóban túlreagáltam a dolgot,de amikor közölte,hogy ő nem eszik akkor kiborult a bili.Ezért töltöttem 2 órát a konyhában? :?
Roli ma alma-barackot eszik,de nem jött be neki annyira,mint külön külön. :roll: És azt mondta a dokinéni,hogy ne adjak neki annyit,csak 25g-ot egy evésre én meg 40-45-öt adtam.Na de,ha egyszer kéri akkor mit csináljak?

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy
Igyekszem pihenni is, de hát annyi a teendő! :lol: :lol:
Ilyen kúpot asszem én is beszerzek! :lol: Nehogy már emiatt ne jöhessek haza!!! :lol: :lol: Persze, biztos másképp látja majd, de elég vicces volt ezzel a csipkelődős ötletével! :lol: :lol: :lol:
Örülök is meg nem is,hogy jön a meleg. Az influ miatt nem örülök, amúgy meg azért jó,ha jobb idő van, főleg mire megszületik Emma!
Cipike hogy van???

Szandri
Sajnálom,hogy ilyen fáradt vagy! Nagyon megvisel téged ez a sok időváltozás! Ez nagyon nem jó! :cry: :cry: :cry:
Én szerencsére, így hogy 2-3 óránként megébredek éjjel, és reggel negyed hétkor kelek, elég jól bírom a napot, csak este fél 10re dőlök ki! Sajnálom,hogy tegnap rossz volt a hangulatod. Remélem ma jobb lesz! De aranyos volt a párod és megértő! Ez jó nagyon!! :lol: :lol:

Teljesen büszke vagyok magamra! Tegnap este végig tudtam nézni Lacival egy filmet, úgy hogy nem aludtam be!! :lol: :lol: :lol: Igaz, volt egy holtpont, de legyőztem álommanót, és kibírtam!! Laci látta rajtam, hogy nagyon küzdök!! :lol: :lol: :lol: A film nagyon jó volt!!! :lol: :lol: Ilyenkor az Oscar díj átadás előtt általában megnézzük a filmeket, amik esélyesek! Laci nagy filmes ám! Nézeget filmes fórumokat! Egy filmet csak úgy néz meg általában,ha a kritikusoknak is tetszik! :lol: :lol: :lol: Most A harcos c. filmet néztük meg! Igaz történeten alapul! Szupi volt!!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy
Nem maradt itthon, mert azt mondta, h nincs annyira rosszul h táppénzre menjen. (a "csak"-ot arra értettem, h láza legalább nincsen szerencsére.) Bár megígérte, h rengeteg mézes teát fog meginni benn is!

Szandri
Sajnos feltétele. Nálunk is minden reggel így kezdték.(Ez olyan minthogy, ha a szülés után pár órával nem pisilsz, akkor megkatétereznek, mert a méhed gyors összehúzódása miatt, h ne alakuljon ki pangó rész kell a hely...)

A babánál pedig, h megálljon a súly vesztés, és lehetőleg elinduljon felfelé, és h a magzati kaki megszűnjön, vagy legalább anyatejes rögök legyenek benne.

Nem baj, ha nem félsz!!!! Sőt!!! Ne is félj! (Én sem féltem, bár én azért mert olyan hirtelen jött...) :) :) :D

Evita
Hát igen majd a sajátnál!:wink: (Szerintem ő lesz kiakadva, h az Ő kis Angyalkáját megkínozzák! --->A Párom is kimenekült oltáskor......)

A két hónapos babánál már fontos, h megnyugtatható legyen. Azok a nem hisztis babák, akiket, ha szuri után felveszel, pár perc alatt megnyugszik a kezedbe. (Barni is ilyen aranyos és mindig megdicséri a dokinéni, h nem hisztis, csak fájt neki azért sírt.)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Gabi
ügyesek voltatok :!: :wink:
reméljük hamarosan jobban leszel, sajnálom :!: :roll:
megértelek :!: Én is kiborultam volna a Te mostani állapotodban :!: :roll:
nem tudom, de sztem adjad neki :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Szerintem a védőnő csak ajánlást mond! Csináld mindig úgy ahogy neked és Rolinak jó! Ha Ő 45g-ot eszik, akkor annyit adj neki. -->szerintem. :) :) :)

Sajnálom ezt az összezördülést az anyós miatt! (Egyébként ez érdekes dolog, mert általában, ha mi valamin összekapunk, akkor többnyire abba anyós kevert bele valamit...) --> erre vannak kitalálva, h felkeverjék az állóvizet.

De gondolj majd bele, h majd Roli is ennyire fog kötödni hozzád, az mennyire jó lesz! Ha felnőttként is majd mindig számíthatsz majd rá. (Én is ezzel nyugtatom magam.... :oops: :roll: )

Evita
Ügyi vagy, h kibirtad! :D
Megkérdezhetem, h honnan szereztétek meg a fekete hattyút!?!?!?! Mióta mondtad azóta meg akarom nézni. :oops:

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Tiétek gyerek is ma álomkóros?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
kúrálja is magát, nehogy Barnus és Te is betegek legyetek :!:

Evita
na majd érzed úgy is, hogy mikor kell pihenned :!: :roll: :wink: de azért túl ne dolgozd magad :!: :wink:
köszönöm kérdésed, jól van, éjszaka aludt ahogy szokott...reggel gondoltam nem a karomba tartva etetem, hanem a pihenőben, de nem akart enni, csak nézett rám és mosolygott, de olyan édes volt, hogy Én sem bírtam ki, hogy ne nevessek rajta... úgyhogy a kaja nem fogyott, csak néztünk egymásra, Ő mosolygott Én meg röhögtem :lol: aztán vissza vettem a kezembe és evett tovább...ha szembe van vele valaki akkor egyből mosolyog :lol:
teszek g-re egy-két képet :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
igen, az idő miatt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Nagyon édes lehet Cipike, h folyton mosolyog! Úgy örülök, h jobban van! (Majd meglesem G-n)

Nagyon rettegek én attól, h beteg lesz! Nem bánnám, ha az első betegség jóval egy éves kora után jönne....
Nem engedem Apát a közelébe! (Bár ezt Apa egyre nehezebben viseli, de Barni az első.)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Rég voltam már...sokat termeltetek míg nem voltam.Jegyzeteltem és még van...nem érkeztem az utolsó oldalig.

Suzy!Bocsi h csak most válaszolok a kérdésedre.
Bizony még most is rengeteg a dolgom és még mennyi munka vár még rám.Anyósom szokott be segíteni...vigyázz Ádámra míg én el végzem kint a dolgom vagy ebédelek.A reggelik sokszor ki maradtam,mert mást csináltam hol takarította,hol a madaraimhoz mentem ki vagy mostam,stb.Legtöbbet Én vagyok a kisfiammal.Nappal nem sokat alszik változó néha olyanokat alszik hogy majdnem 4 óra is eltelik,ezután evés...van mikor nyűgös,de gondolom ilyenkor a front miatt.
És Cipike h van?jobban van már?jobbulást kívánok neki.
Örülök h nem lettél beteg.

Anna!Örülök nagyon h kezd be álni a napirend.
Etetés:-mi nálunk is probléma volt az elején,minden órában evett volna,sírt ez miatt is fájt a pocija és mikor eljött a háziorvos megvizsgálni mondtam neki és azt mondta h nézzem meg mennyi tejem van és h milyen erős,mert lehet h gyenge és azért enne óránként...és így tettem...sajnos nem volt sok tejem és gyenge is volt még mellé kellett adjak tápszert...így már 3 óránként evett.Remélem veled nem történik meg...szorítok h legyen sok tejcsit és h minden rendben legyen a picivel!+++++++++++++++++++

Vivi!Nagyon édi lehet h utánoz Barni egy kis tünemény,erős baba és már próbálkozik a felüléssel.
Ádám orrából szerintem nem tápszer jött vissza,mert nem volt fehér hanem átlátszó...nem evés után volt hanem 1 óra elteltével történt.

Gabi!Gratulálok a 4 hónapossághoz!!!
Egyáltalán nem baj írsz a lombikról,sőt mi szívesen olvassuk,jó vissza emlékezni!!!Engem is érdekel.Roli szépen gyarapodik,grat!És nagyo édi a hinta székbe,szerinte szuper.Nekem is jól jönne egy ilyen hinta Ádámnak.
Már én is nagyon várom h elkezdhessem a hozzátápit...remélem Ádámka szeretni fogja.Anyud h van?
Megnéztem a képeket,nahyon édi Roli.

Menion!Apa pelenkázás:-hát eltudom képzelni milyen arcot vágott pelenkázás közben...ráadásul büdi is volt :lol:
Apa még 1x sem tette tisztába Ádámkát...etetni 1x etette meg ez is valami.Fürcsit sem próbálta még ki. :( .Egyedül fürdetem Ádámkát...már nagyon nehéz alig birom...már nagyon elfáradok a végén :( .
Örülök h minden rendben van veletek.

Evita!Örülök nagyon h otthon vagytok.Nagyon szép lett a fürdőszobátok és a baba szoba is...nagyon tetszik és a babkocsiról jól választottatok gyönyörű,szuper.
Sajnálom a rossz éjszakád.
Gratulálok a barátnődnek!
Gratulálok a vizsgádhoz!!!ügyi vagy :wink:
Látom rengeteg a munkád el vagy veszve...szívesen segítenék neked,de azért pihenjél közben.

Szandri!Örülök h minden rendben van veletek.Nagyon sajnálom a történteket.Én is csatlakozom"Ribi"khm:lol:
Most az a fontos h nyugodt maradj,elhiszem h nem könnyű.
Végre becsomagoltál ez már haladás.Én is többször meg néztm a csomagjaimat nehogy valamit kifelejcsek
:lol: .

Gyevacska!Szépek a képek!

Orsi!Köszönöm!Örülök h jól telt a nyaralásotok...szépek vagytok a képeken...Dalmus nagyon édi.

Szerencsére sikerült megnéznem a képeket G-n.a babák nagyon édik,pocaklakok szépen növögetnek.

Még van egy pár oldal jegyzetelni...most ennyire futotta az időm.
Majd még jelentkezem.
De még röviden rólunk egy kicsit.
Mi jól vagyunk,hétfőn volt nálunk a gyerekorvos és Ádámka meg kapta mind a 2 szurit...szerencsére akkor aludt és az elsőt mikor be adta nem vettte észre ,de a másodiknál már felébredt és eltörött a mécses egy kicsit sírt...megnyugtattam és ezután már mosolygott...attól féltem hogy belázosodik,de szerencsére nem volt láz egy kis hőemelkedés volt másnap már kutya baja sem volt.
MA egy kicsit nyűgös,lehet h megint front változás :roll: .
2-3 napja be tartja a 3 órát,néha még fél órával többet is alszik nappal ez változó.Most épp alszik.
Most már tényleg befejezem még van kint dolgom...míg alszik addig csinálom valamit kint.

Ha lesz még időm folytatom.

Addig is vigyázzatok a babókra,pocaklakókra és persze magatokra is...pihenjetek sokat.

Szép napot mindenkinek!

Kép
erika12

Suzy!most olvasom h Cipike jobban van...ennek nagyon örülök.
Továbbra is kívánom h jól érezze magát.

Kép
erika12

Vivi
Letöltöttük! :oops: :oops:
Milyen ügyes kis Barni! örülök,hogy könnyen meg tudod nyugtatni! Remélem én is meg tudom majd Emmát!! :lol: :lol:

Gabi
Ügyi volt Roli nagyon,hogy alig sírt! Szerintem is úgy csináld azt etetést, ahogy Te érzed! Ő csak egy irányvonalat ad, amitől Te nyugodtan eltérhetsz!
Jó, majd nagyon odafigyelek Lacira!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Sajnálom,hogy még tart a rossz hangulat! Üzenem Rolinak,hogy vidítson fel azokkal a gyönyörű szemeivel, és gyönyörűűű mosolyával!! :wink: :lol:

Lányok!
Lenne egy ötletem! Persze nem muszáj megcsinálni, de mi lenne ha zárttá tennénk a fórumot,hogy csak mi lássuk??? :roll: :roll: Szerintem most már kialakultunk! Ha jönne valaki már nehéz lenne bekapcsolódnia! Már lassan mindannyian megszülünk! Szerintem nekünk is jobb lenne,ha szabadon beszélgethetnénk. Ki tudja hányan csak olvasnak minket, és még semmit nem írtak ide!!! :roll: :roll: :roll: Persze ez csak egy ötlet! Nem muszáj megcsinálni, csak gondoltam felvetem ezt, hogy mit szóltok hozzá! :roll: :roll: :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Erika
de jó, hogy jöttél :wink: örülök, hogy túl vagytok az oltáson, Ádám babócád nagyon ügyes fiú :lol: és mekkora már, hány kg :?: tuti sokat nőtt, nem is volt mondjuk kicsi súlyú :wink:
köszike, nagyon kedves vagy, hál istennek meggyógyult a drágám :!: :wink:
az nem baj, ha ráhúz egy fél órát :!: és éjszaka :?:
Cipike 6-szor eszik egy nap, 120-140ml között :!: és napközben szokott még teát inni :!: puszillak, gyere amikor csak tudsz :!: :wink:

Evita
igen, ez egy jó ötlet lenne, részemről ok, mert nem igazán akar ide már sztem új jönni, de olvasni meg elég sokan olvasnak minket :!: :roll:
Többiek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Erika!
Jó,hogy jöttél!!!! :lol: Nem értem a vonalzódat :roll:

Vivi!
Roli is alszik és tegnap délután 4 és fél órát aludt,ami már rég volt. :roll:

Evita!
Én benne vagyok a zártban :roll: pont a minap figyeltem kiváncsiságból és egy óra alatt 50 :shock: megtekintés volt,de nem írt senki.
De én nem tudom,hogy lehet ezt csinálni. :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Evita!
Nem letöltöttétek,hanem "interneten vásároltátok" :wink: Amikor bejött ez a letöltögetés akkor szórakoztunk ezzel a munkahelyen,mert ott az utcára nyíltak az ablakok és minden kihallatszott. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Igen vásároltuk! Látod! Már csak emiatt is jó,ha zárt a fórum! :lol: :lol: :lol: Pontosan én sem tudom,hogy kell csinálni, de utána érdeklődhetek, bár gondolom Suzy tudja majd megcsinálni,hisz ő nyitotta a fórumot!!

Suzy
Szerintem sem akar már senki jönni! Te tudod esetleg,hogy lehet zárttá tenni?

Erika
Jó,hogy jöttél! Nagyon ügyes Ádámka! Szegényt milyen váratlanul érhette alvás közben a szuri! :roll: :roll: Ügyes vagy Te is nagyon,hogy ennyi mindent tudsz csinálni, de azért próbálj pihenni is!!! Még mindig prüszköl Ádi?

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy!Az utolsó etetés este 21.30-22.00-kor van ezután nem akarar sehogy sem aludni,nyűgös és úgy csinál mintha nem is evett volna...nemtom h miért :roll: éjfélig ez így megy szinte minden nap,szerencsére ezután alszik hajnali 4-4.30-ig.
a múlt héten mértük meg Ádámkát és már 7 kg és 63 cm.
Én szerintem is jó lenne a zárt fórum,jó ötlet.

Gabi!Én sem értem a vonim...nem tom h miért,lehet h nem töltöttem ki ahogy kellet volna :roll:

Evita!Köszi!Még midig prüszköl.A doki mikor volt nálunk meg vizsgálta és azt mondta h minden rendben nincs megfázva,nincs semmi komoly.
Mondtam h néha hörög és köhög,erre azt mondta lehet attól mikor eszik és rosszul nyel...azóta is halottam köhögni naponta 1x-2x.

Kép
erika12

Evita
intézkedem :!:

Erika
húúú, nem semmi már 7kg :roll: :lol: nem tudom Én sem, h mi lehet a baj :roll: mikor van fürdetés :?: csak azért kérdezem, mert nálunk a fürdetés annyira elnyomja, h sokszor utána csukott szemmel eszik és utána már alszik is és bírja 6-7 órát egy huzamban :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Erika
Sajnálom, h Ádi ilyen nehezen alszik el este! :(

Evita-Suzy
Én is benne vagyok a zárttá tételbe!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

jaj csajok nagyon nem jó a helyzet....
tegnap minden sz@rul sikerült...kiderült reggel hogy pont egy órával késöbb mint ahogy néztem(hajnali 5kor )leütötték azt a hintát amit meg akartam venni...csak Laci miatt nem csaptam le rá mert meg akartam várni mit mond :( kár volt! úgy is csak szidott miatta...költekező lusta anya vagyok aki ringatni se akarja a gyerekét hanem hintába tenné csak hogy netezzen :oops:

na aztán meg telefon jött hogy nincs meg a munka mert az igazgatóság kiküldött egy nővért akit nem mernek visszautasítani mert az igazgató rokonya...és nagyon sajnálják! :evil:
hát sajnálhatják is! basszus állítólag egy nyugdíjas nő gödöllőről és majd ide bumlizik a xv.kerbe nekik naponta...biztos nagyon hatékonyan fogja végig caplatni a kerületet nem beszélve a gyors betanulásról.. de a doki parázik és nem mer ellenkezni...
hát szóval ez van! de ha elkezdi dolgoztatni és kiderül hogy nem bírja a strapát akkor nagyon nagyot kell nyelnem ha jelentkezik hogy na akkor mégis csak kellek...az nagyon inkorrekt dolog lenne szerintem

de mindez nem elég még este elkezdtem vakarózni azt hittem megint allergia aztán órák múlva durvább lett hát látom a tükörbe hogy a lapockámon egy baromi nagy foltban herpesz
azóta egyre rosszabb már a nyakam felé terjed....hívtam a dokit hogy a gyereket hogy tudom megóvni de persze ő se tudott semmi értelmeset...Laci hozza nekem a krémet épp úton van vele de iszonyúan parázok hogy rákenem a gyerekre
nekem csak 1x volt herpeszem életemben és az is a lábujjam közt egy borsónyi foltban soha sehol máshol!most meg egy féltenyérnyi foltban rögtön....totál megőrülök!
a gyerekorvos aszisztense meg okoskodik:"honnan gondolja hogy az herpesz?"jaj már de utálom hogy mindenkinek magyarázkodnom kell meg bizonygatnom hogy nem hülye vagyok...a patikus is elszámoltatott ugye a vitaminok miatt multkor....ááááá
de a kérdésre egyse válaszol!hogy van-e még valami szer a herpesz krémen túl....
szóval lányok ha tudtok valami csodaszert rá írjatok! köszi

ja és itt 1x nemrég belinkelt egy lány babarucikat pár száz ft-ért...vettem tőle jó párat és megígértem hogy elmesélem hogy milyen rendes volt...már tegnap utaltam a pénzt és le volt beszélve mit kérek...
de ma írt hogy nézzem meg az ingyen elvihetők közül kell-e még valami mert a dobozba fér még és a postaköltség úgyis ua.
szóval nagyon rendes csaj! ajánlom nektek is! kiskavics néven ír itt a babaneten

Kép
menion
Budapest

Menion
sajnálom, hogy ennyi minden össze jött most neked :cry: :cry: :cry: szegénykém :!:

nekem szokott lenni herpeszem, de a számom mindig még máshol nem volt soha, egy gyógyszertári krémet használok, próbáld ki hátha :!: neve: pasta zinci oxydati salicylata :arrow: nem receptes, Naturland termék :!: nekem 2 nap alatt leszárította :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!Eleinte 22.00-kor fürdettem h jót aludjon és be vált,de már 1 hete h át tettem a fürcsit 20.00 órára ezután meg olyan éhes lesz nagyon ki tudja követelni szegénykém...kaja után 10 percet ha alszik aztán felébred és nem akar aludni :( ...nagyon szeret fürdeni...már mikor el kezdem vetkőztetni olyan édi mosolyog és már alig várja. :lol:

Menion!sajnálom a hintát.Apától nem volt szép h ezt mondta,ilyet?!"már bocsi"legalább tudnál te is pihenni vagy ha van dolgod azt el birnád végezni...szerintem meg jó ötlet a hinta.
Sajnálom a herpeszt,remélem a krém segíteni fog. és elmúlik minél hamarabb.

Ádámnak nem vettünk hintát ...a rokonunk magyarországról vettek hintát aminek nagyon örülök...még nem láttam de már kíváncsi vagyok hogy milyen,lehet h kinti hinta.

Kép
erika12

Ádámka nemrég elaludt,így van időm takarítani a szobába a porszívózáson túl vagyok még fel mosok és port törlök.
Na de megyek is amíg alszik.

Puszi!

Kép
erika12

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?