Új privát üzeneted érkezett!

Párom mondta, hogy vegyünk nekem egy kisautót. Én nem akarom. Én már nem igazán vezetek... Majd visszaszokom, akkor oké, de szerintem 2 autó nálunk már luxus lenne :D

Hunorka 8:30kor bevágott 1 üveg öszibarit. Nagyon ízlett neki. Most alszik. Délbe kap sütőtököt. Azt tegnap is szerette. Az őszinek csak a felét akartam odadni neki, de a tápot nem akarta enni, így kénytelen voltam az egész üveggel. Holnap reggel kipróbálom a tejpépet. Ha nem fáj tőle a pocija, este is azt kap. Megnézzük meddig alszik tőle :D Még mindig hajnalba kel :D

Kriszta
Kép
cherryke

Nekem is csak egy kicsi használt van. Tavaly vettük, mert már kellett. Én is akkor szoktam vissza 10 év után a vezetéshez. Pannának nincs közel a bölcsi, és várandósan már nem tudtam cipelni, buszozni vele nap, mint nap. Az ovi sem lesz közelebb, így ott is én fogok érte menni. A párom meg viszi reggel.
Ráadásul nekünk a gyerekorvos sincs közel a kerületben.

Kép

Kép
judit75
Budapest

judit:SAJNOS!!!én nem tudok vezetni,ezért vagyok állandóan nagy bajban és a párom nélkül nem tudok mozdulni nagyon rossz,pedig nem vagyok ilyen csak minden messze van és én itt nem vagyok ismerős és mennék én,mert szeretek is egyedül intézkedni...

cherryke:szívesen!!!nem korai még a őszilé :roll:nem fog fájni a pocija?elég édes vagy hígítottad forralt vízzel?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Lányok én úgy kívánom már a bablevest(csülök husival :roll: )! :D
nézegettem oldalt,hogy lehetne e már!azt írják lassan ki lehet most már próbálni!
http://szoptatas.lap.hu/szoptatas__tapl ... k/25601347

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Cherryke,
Lemértem én is. 50-51 cm lett a 68-as és 55 körül a 74-es.

Majd még jövök, csak már lassan készülni kell a dokihoz. :(

Szilvi
KépKép
ceyla

Ice, én ettem már mindenfélét, ami elvileg nem ajánlott. Először csak kicsit próbáltam, de mivel semmi baja nem lett, most már nem aggódom. Tegnap ettem borsót, kukoricát, a hétvégén egy kis párolt káposztát. Nem nagyon sokat persze. bablevest még nem próbáltam. Egyél pár kanállal, aztán majd kiderül, Balázs mit szól... Ha főleg a levét eszed, akkor talán biztonságosabb.

lynnn

Ice: kecskeméti őszibarack, üveges bébidesszert. Eddig nem fáj a pocija. Azóta alszik. Lassan ébrednie kell. Én is szundiztam fél órát. Párommal vetettem a patikába Dentinox gélt a fogzásra. Este bekenjük neki. Egész éjjel rágta a cumit, csak úgy nyikorgott :D Ő aludt, de mi nem sokat. Mondjuk vagy nyöszörög vagy ez a nyikorgás. Hát egyik se jó. Én 9-11ig tudok aludni, aztán elkezdi :D a levendula, illóolajba sem vált be :D Nem tudom mit kéne kitalálni, hogy csendesebben aludjon.
Ja és, hogy napközbe ennyire hidg van, du rakom ki. 5kor öltöztetjük, elmegyünk boltba, amíg apja kiviszi a kutyát, addig baba a kertbe. Én gyorsan kiszellőztetek, bekészítem a fürdést, a vacsoráját. Olyan időtájt kellemesebb enyhébb az idő, mint napközben.

Ceyla: neked is köszönöm.

Kriszta
Kép
cherryke

cheryke:jaa bébi ételes :wink:
háát a dentinox gél semmit nem fog használni,nekem ez a tapasztalatom! :? nem rég ajánlották a "sósborszeszt" ezzel bekenni az ínyét még nem próbáltam!!

lynnn:köszi,h megosztottad a tapasztalatod!!megpróbálom :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok lányok!

Hogy ti milyen ügyesek vagytok, tudtok irni minden nap, én meg örülök, ha minden nap beletudok olvasni.

Kriszta, köszönjük a születésnapi köszöntöt Máténak. Egy kicsit megkesve kivánunk mi is Briginek Boldog születésnapot.
Judit, nektek is Boldog születésnapot. 3 Január végi babánk van :)

Mi is megkaptuk a tegnap az elsö oltásunkat, nem lázasodott be szerencsére. Még mindig olyan ügyes baba mint volt, sokat alszik, ha ébren van nem sir szinte soha, és átalussza teljesen az éjszakát. Megmértük a tegnap, hát 7300 gr és 65 cm. :)

A tegnap mondta a doktornönk, hogy majd 4 hónapos kortól kezdjem adogatni neki az almát és a banánt, hát nem tudom, még egyiknél sem kezdtem ilyen korán, szerintem kivárom a félévet. Ha nem lenne elég tejcsim akkor persze adnék neki, de igy semmi értelme.

Macs, üdv köztünk, nagyon szép Balázs Gratulálok. Elküldöd nekem is priviben a naplódat, én is olvastalak régen, már ismerlek titeket.
:)

Edit, Andris is olyan ügyes baba mint Nóra, azért mert egynapon születtek :)

Nóra folyton ülni akar, nem nagyon szeretni a vizszintes poziciót, lassan már a félig ülöhelyzetet sem. Nem korai ez még?

Nálunk a fiukkal minden rendben, igaz Máté ma reggelre nagyon taknyos lett és a torka fájt. A hétvégén szeretnénk menni a hegyekbe sielni, hát lehet ha ö itthon marad, mert nagyon nyügös tud ö ilyenkor lenni.

Valaki tervezi, hogy megkeresztelteti a babáját?

remélm még tudok jönni, de addig is puszi minden babának és anyának.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Edit, tegyél fel egy képet Andrisról, még nem is láttam.

Sissy, Cherryke és a többiek akit fotot tettetek: gyönyörüek a babák.

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sissy,
Csuklásra jó az anyatejcsi is, bár étkezések között csak ezért én sem szeretek neki adni, mert akkor kevesebbet eszik valahogy.
Mi kezdetekben próbáltunk egy kis citromlevet csuklásra, na egyszer bejött, egyszer nem. Egyszer hatott az is, hogy a porszívót beindítottuk. :lol:

Lynn,
Még csak annyi előkészületet csináltunk, hogy a nagy kádban fürdettük. A fejecskéjét még nem locsoltam le, mert gondoltam majd akkor ha a hűvösebb vízhez is majd szoktatjuk hozzá, csak ezzel meg az a gond, hogy szerintem a vízhőmérőnk vacak, így venni akarok egy másikat helyette. Mi kértünk és kaptunk igazolást, bár egy 1000-est begyűjtöttek érte és szerencsére nem kérték külön, hogy az igazolás ne legyen 1 hétnél régebbi. Egyébként ahová mi megyünk ott lesz gyerekorvos is jelen a foglalkozások alkalmával.
Most próbálom feltérképezni, hogy melyik időpont lenne jó nekünk a napirendünkhöz, ami nem egyszerű, mert nincs igazán fix napirendünk. Legalább mostanában az biztos pont volt, hogy reggel 10 körül kelt fel, de most azt is átrakta 2 napja reggel 9 körülre.
Ami ezt a kekszes dolgot illeti, szerintem már kezdünk átesni a ló túl oldalára, már lassan csak másodperc pontosan csak egy fajta alapanyagból készült port adhatunk a babának, mert különben JAJ! Mi lesz vele! :D Szerintem ha nincs a családban ételallergiás akkor kár túllihegni a dolgot. Mindenhol máshogy táplálnak hozzá, néha még a sorrend is más és mindenhol felnőnek a gyerekek. Pl nálunk azt mondják a szamócát, epret azt csak 1 éves kor után add. Kanadában benne van az első 3 hónapban (már a hozzátáplálás elejétől számítva) adhatók között. Na ettől függetlenül szerintem a mi babáink már tényleg betöltik az 1 évet mire kapnak, mert akkor lesz megint idénye a szamócának. :D

Kri,
Sajnálom a kis szülinaposodat. Sebaj majd jó megünneplitek ha jól lesz. :)

Iceberg,
Balázs mit kap holnap névnapjára??
Az én férjem etetőszéket kért. :lol:
Ne add föl a tejcsit. Még megpróbálhatod a szaporító fejést hátha bejön. Kicsit macera, de 1-2 napon belül már érezhető eredményt kell hozzon.
Lehet ha apa otthon van akkor kicsit borul a napirend és nehezebben tűri Balázs, hogy kibillentik a napi rutinból.
Nekünk is kicsit borulnak a dolgok, ha apa többet van itthon. Én különösen reggel sokat hagyom a járókában, mert akkor még olyan jól elvan egyedül (ez az idő amit ott hajlandó tölteni a nap előrehaladtával csökken), az apja meg azonnal kikapja, rohangál vele, majd ideadja, hogy neki ezt-azt kell csinálnia, na ekkor már nem tudom visszarakni a járókába, mert ilyenkor már nincs kedve ott lenni ha már egyszer kézben volt.
Ha magadnak csinálod a bablevest és az első főzőlevet leöntöd róla akkor kevésbé csinál szelet.

Judit,
Megértem, hogy le akarod cserélni az orvost, szerintem ha lehetőséged van rá, ne hezitálj. Van erről egy stand up is (nem tudom melyik fellépőtől), pont ezt figurázta ki, hogy elmegy a dokihoz és bármi baja van, mindig ugyanazt írja fel neki.
Én meg a munkahelyem miatt nap mint nap vezettem, de amióta meg van Niki mindig a férjem visz mindenhová, lassan már vezetni is elfelejtek :(.

Cherryke,
De buta vagyok! Most esett le, hogy a lábujj végét kérted én meg a sarkáig mértem. Bocsi! :oops:
Nekem meg a párom feszt el akarja adni a kocsimat. Hogy úgyis csak itt áll a garázsban és csak a biztosítást fizetjük rá. Na nem mondom, hogy bizonyos mértékben nincs igaza, de én valahogy mégsem szeretném eladni...
Kóstoltad már a tápot??? Én is inkább az őszibarackot enném meg. :lol:
Én akkor kóstoltam meg a tápszert amikor még öcsém tápszeres volt. Hát én akkor borzalmasnak találtam. :D

Rékus,
Én tervezem, hogy Niki meg lesz keresztelve, de majd csak valamikor a nyáron. Nem kapkodom el. Emlékszem amikor az öcsém meg lett keresztelve már beszélt. Kérdezte a papot, hogy "Te mért csinálod azt?" :lol:

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a tanácsadásról. Botika jól viselte a szurit. Közben sírt, de utána felvettem, és egyből megnyugodott. Na Panna abszolút nem ilyen volt. Ő még egy fél óra múlva is üvöltött. :-)

Botika méretei: 64 cm és 6.280 gramm. Ők mindig többet mérnek súlyban, mint mi itthon.

Kértem a védőnőt, hogy a jövő héten jöjjön el, ha van ideje, hogy a hozzátáplálást átbeszéljük, mert a Pannáéra már nem nagyon emlékszem. Rendes volt, mert megígérte, hogy kedden eljön.

Mi meg fogjuk kereszteltetni Botikát. Panna is megvan. Panna 7 hónapos volt a keresztelőjén. Szerintem Botika is kb. akkor lesz.

Macs, én is üdvözöllek közöttünk. Tényleg nagyon szép ksifiú Balázs. Esetleg elküldenéd nekem is priviben a naplódat! Köszönöm!

Judit

Kép

Kép
judit75
Budapest

Szóval voltunk a dokinál.
Szegénykém megkapta mind a kettő injekcióját.
Annyira sajnáltam! Amikor megkapta az elsőt, csak egy kicsit sírt és mire megnyugodott már kapta is a másik combocskájába. :cry: Úgy sírt szegény.
6410 grammot mértek. Írattunk még fel vitaminokat is mert úgy néz ki a legközelebbi látogatásra kifogyunk.

Szilvi
KépKép
ceyla

Ceyla: Akkor szépen hízik Niki! :-)

Kép

Kép
judit75
Budapest

ceyla:etetőszéket kért a párod?az jó!!a páromnak is az kellene,mert 1-mindig ki kell szolgálnom,2-elébe kell raknom a kaját,ha nem akkor képes nem enni,tehát olyan mint egy gyerek!te párod milyen??pont ez van nálunk is! az apák inkább felkapkodják mint tűrnének kicsit.és ez az neki utána pont dolga van!ja,de ha én nekem van,mert el kell mosogatnom,mert ő neki nem jut eszébe :roll: akkor meg "mit csinálsz?hol vagy?"sokkal jobban be tudom osztani az időmet amikor nincs itthon,azért ez elég furi :roll: én is akarok járókát,mert nagyon jó!!Máténak is volt és elvolt benne ,míg én csináltam a dolgomat!!most egyenlőre az van,h ha lent vagyok és elkezd nyűglődni Balázs és rögtön nem tudok jönni akkor kiabálok felfelé neki,h hallja a hangomat! :roll: be szokott jönni,de jobban szeretném a járókát!és nem is lenne rossz egy járóka a névnapjára,holnap nézünk valamit,de lehet,hogy játékot kap attól függ mit látnak szemeim :shock: :D
szaporító fejés!most ma 10-kor fejtem és lejött 150ml,utána15óra után picivel és megint 150 jött le!így jó lenne,csak most is amikor evett 190-t bepuszilt :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára iceberg 2011.02.02 16:30-kor.

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok,

csajom már jobban van, ma már csak hőemelkedése van. Remélem hamar gyógyul.

Levittem a kicsit a védőbe megmérni, mert csütörtökön mentünk volna oltásra + Briginek 3 éves státuszra, de mivel beteg majd 17-én megyünk. 7 kg és 64 cm. :lol: :lol: Kis gombóc.

Lynn,
sajnálom az orvosodat.

Vörösmacska,
üdv közöttünk. Én is olvasgattam a novemberi topikot. Sajnálom nagyon.

Réka,
köszi a köszöntést. Mi majd nyáron keresztelkedünk. Brigit is nyáron keresztelték, ilyen időben nem akarom. Meg azt a rucit kapja amibe Brigi volt és most még óriási lenne rá.

Judit,
a hozzátáplálásra már én sem nagyon emlékszem. Utána kell néznem. Brigi már szinte mindent eszik.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Mi úgy gondoljuk húsvét körül, vagy éppen akkor megkereszteltetjük, az úgy is nagy egyházi ünnep, biztos szép a mise.

köszönjük az együttérzéseket.

Rékus, nekem a védőnő 7 hónapos kortól mondta a banánt, a táblázatban is ez van, amit kaptam tőle.

Ma már az almát kekszesen kapta Balázsom, nagyon ízlett neki. Ebédre kóstolt sütőtököt, de úgy bömbölt, hogy nem tudtam eldönteni ennyire jó, vagy baromira nem jön be neki, majd holnap folyt köv...

Valaki írta, higy a krumpli darabos maradt. Botmixerrel nagyon tuti pempős lett nekem a sütőtök, olyan folyós, mint az üveges kaják. Ma láttam őszibarack-maracuját :?: 4 hónapos kortól, hát én azt nem mernék még neki adni. Egyelőre egyébként se akarok üveges kaját venni, ráérek kotyvasztani, majd talán később ...

[quote]a írta:z apja meg azonnal kikapja, rohangál vele, majd ideadja, hogy neki ezt-azt kell csinálnia,

na az én uram dettó :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vörösmacska 2011.02.02 22:08-kor.

Maccs
vörösmacska

vörösmacska:én olyan jót nevettem :lol: ezen-Ebédre kóstolt sütőtököt, de úgy bömbölt, hogy nem tudtam eldönteni ennyire jó, vagy baromira nem jön be neki, majd holnap folyt köv...
ez tényleg így van,nehéz eldönteni,h most jó vagy nem,de sztem ha fújja kifelé akkor nem jó

Mi is szeretnénk megkeresztelni Balázst,de én haza akarom várni barátnőmet (gyerek kori barátnőm) ,mert őt kértem meg keranyunak,csak sajnos messze él már Kanadában és jövőre tud haza jönni! :?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Mi nem keresztelünk, egyikünk se hívő.

Ezt találtam, talán nektek is érdekes lehet: http://www.kismamablog.hu/konyv/babaszakacskonyv.pdf

Rekus, milyen nagy már Nóra :) Hozzátok képest nagyon le vagyunk maradva, pedig pár nappal idősebbek vagyunk :oops:

lynnn

Ceyla: régen rossz ízű volt a tápszer, most olyan íze van mint az anyatejnek.

Macs: botmixerrel csináltam, a tök amúgysem darabos inkább szálas :) maracujáról hallottam. Van aki azzal kezdi a gyümis részt.

Kriszta
Kép
cherryke

Rekus, Ceyla,Judit75!
Én szeretném megkereszteltetni Lillát,párom nem igazán...,mi nem vagyunk...! Véleményem szerint ez csak plussz az ember életében,és ha majd Lilla szeretne ezzel komolyan foglalkozni,vagy pl.:templomi esküvőt,ne az legyen az akadálya hogy csecsemő korában nem kereszteltük meg!
Viszont tudja valaki,hogy mi a menete,vagy hogyan kell eljárni ez ügyben???!!! Pap,stb...
Ja és igaz hogy olyan személy nem lehet keresztanya aki,vagy keresztszülő,aki maga nincs megkeresztelve?

Iceberg!
Szívás van az alvással!!! /Bocsi a csúnya szóért/.
Hajnal kettőig jól megy a dolog,de aztán....
Sír ha felveszem,sír ha leteszem,sétálok vele,az ok.,de 10 perc után elájulok a fáradságtól,és hát ugye súlyban erős a szentem!
Hajnal 5-6-tól szinte nem alszom,és ez eléggé kikészít. Bár hozzáteszem ma hívott a nővérem, neki 9 hónapos a kislánya,és mondja hogy nem alszanak 3 napja,bár ő azt gondolja náluk fog ügy van,mert még egy se bújt ki,de lelomboztam hogy akkor valami van a levegőben...Nappal se olyan Lillus mint szokott,valahogy olyan könnyen megijed mindentől,meg egyszer csak hirtelen kezd sírni. De láz nincs,és egyébként mosolyog,meg vidám.
Hát rejtély...,anyukám szerint még a múlt hét csütörtöki oltás hatása /prevenal,meg rota/. Szerinted van ilyen?

Kép
mók

Rékus: mi is keresztelkedünk, csak elkéne jussak a templomba időpontért. Én márciusba szeretném, de mindnképp tavasszal.

Mók: szerintem az oltásnak semmi köze, fóleg, ha már 1 hete volt. Nem tudom van-e valami a levegőben, de ma éjjel keveset nyöszörgött, csak 2szer ébredtem fel és egyszer sem kellett felkelnem cumit adni neki. Most kialudtam magam. Ideje volt, mert ez a 2-3 óra alvás éjszakánként kiborít.
Egyébként egyszer volt olyan, hogy 1kor felsírt, de aludt, párom ki akarta venni. Mondtam neki, jó, de akkor minden éjjel itt sétálgathatsz vele... Csak megsimiztem a hátát, megnyugodott és csend lett.
Jön a melegfront :) vasárnapra + 10et mondanak :) szombaton megyünk ikeába, kell vennünk egy csomó dolgot.
Mók: keresztelő: katolikusoknál szigor van. reformátusoknál nincs. De mindenhol papja válogatja, hogy vállalja-e. Én nem vagyok megkeresztelve, mert apukám azt mondta, majd én eldöntöm mi akarok lenni. Viszont református keresztanya vagyok. Hunorka is református lesz, és azt szeretném, ha ifj. Hegedűs Lóránt kereszelné a Hazatérés templomában. De ez csak egy álom :)

Kriszta
Kép
cherryke

sziasztok,jó reggelt

mók:én azért gondolok a szurira is,mert Balázs is csinálta szuri után,h hirtelen erősen felsírt!jó oké ő nem ébred fel hajnalok hajnalán,de ő is aludt szépen és nagy sírással ébredt fel!sztem ha hírtelen érte a szuri az nem egy jó emlék nekik!és minden baba más!Balázs is kis ijedős,ha prüsszentünk én gyorsan mindig elkezdem mondani mosolyogva,hogy hapci-hapci és látom rajta,h megijedt de elterelem!
mikor éjjel felébred Lilla és felveszed nem jön esetleg büfi egyszer csak?vagy nincs a nóziába fiku?Pl Balázs ,ha álmos már sehogy sem jó neki,sem kézben sem sehogy!mi lenne,ha baba kocsiba raknád és ringatva elaltatnád?majd várnál egy 20 percet és beraknád a helyére?én mostanában azt kísérletezem,h a helyén aludjon el!2x már sikerült :roll: viszont akkor máskor is sikerülni fog!!
fáradtságot is nagyon megértem!!!!nekem hiába alszik Balázs még is hulla vagyok!tegnap este már szédültem,nyomás a mellkasomon,nehéznek érzem a szemeimet szóval nem könnyű az anyáknak hiába itthon vagyunk!!!
azért ezek a rohadt oltás hatóanyagok(én is bocsi a csúnya szóért) is tuti kihatással van rájuk!ki tudja ilyenkor mi megy keresztül a kis szervezetükbe!mert ez mind vírus!úgy sajnálom minden szurikor Balázst!
úgy mint ahogy ceyla is írta!!! :cry:

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

cherryke:hát igen !tudom háttal nem kezdünk mondatot :roll: ,de megragadt egy mondat amit írtál!papja válogatja!igen!!az egyik ingyen csinálja a keresztelést,mert örül,hogy van aki még viszi,a másik meg pénzért csinálja! :roll:

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

mók:annyi,hogy be kell menni a templomba és az irodában érdeklődni!de én azt csinálnám,hogy kikeresném a telszámot és ott érdeklődnék először! :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Én csak a reformátusról tudok nyilatkozni, mert én is az vagyok. A reformátusoknál tényleg nincs szigor. Nem kell, hogy a keresztszülő meg legyen keresztelve. Sőt az sem kell, hogy legyen kettő keresztszülő a keresztelőnél. Például nálunk a hugom Panna keresztanyukája, de mivel még nincs férje, ezért nincs keresztapa. A leendő férj lesz a keresztapa. A keresztlevélben, amit a baba kap nincs benne a keresztszülők neve.
Nálunk a keresztelő előtt egyszer kellett találkozni a lelkésszel, és kb. egy órát beszélgetett velünk. Elmondta a keresztelő menetét...

Nekünk ma elég nyugtalan éjszakánk volt az oltás hatására. Fel is ment éjszaka Botika láza, így kapott egy lázkúpot. A láz lement, de sajna a nyugtalan alvás maradt.

A szemeim leragadnak. :-(

Este 3/4 6-ra kell mennünk csípőszűrésre. Ez volt a legkorábbi időpont, mert 17-től van rendelés. Csak azt nem értem miért? A kisbabák azért ilyenkor már elég nyűgösek, meg jön a fürdés, stb.

Panna szerencsére egyre jobban van. Múlik a köhögése is. Ma reggeli beszólása (idézem a nagypapát):

"Hallom, hogy dobálja a párnákat. Bemegyek, látom a szőnyegen vannak a kispárnák. - Mit csinálsz kislányom? - Összeágyazok. Az egyiket, amin Ő fekszik szorongatja. - Miért nem teszed a helyére? - Dédelgetem egy kicsit."

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
judit75
Budapest

Sziasztok!

Nekem írtó mázlim van azt hiszem,mert Lili -talán mostmár marad így-8-tól reggel 7-ig aludt ma is.Holnap beborul a nap,mert megyünk csípő-szűrés-kontrollra délre,az pont a nagy alvás közepe,aztán bent csövezünk nagyiknál,amig Apa dolgozik,fürcsire fogunk haza érni,szóval már "parázom",hogy nyügi lesz.Aztán kedden reggel oltás...
A krumpli egyelőre nem nagyon jön be Lilinek.... 8)

Keresztelés:mi is szeretnénk tavasszal.

Apa nálunk is kényeztet mindig..... :)

Ice:járóka nagyon jó dolog,mi fellógattunk játékokat,nagyon sokáig fekszik,játszik benne.

Szaporító fejést hogy kell pontosan?Mert félek,ha két szopi közt fejek,nem lesz elég,mire szopizni kell,nem?

Rékus:Lili is állandóan ülne,felhúzza magát,de én is korainak találom...

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Na, ugy néz ki nálunk is lesz keresztelö. Ma reggel gondoltam felhivom az egyházat és olyan gyorsan ment minden, hogy már az idöpont is megvan :) Május 28-án lesz. Még csak az iratokat kell összegyüjtenem :) Egy elintéznivalóval kevesebb.

Nekem nem volt egyik gyerekkel sem járókám, de lehet ha most kipróbálom. Mégsem hagyhatom a földön a játszószönyegen, van még két fiam, aztán ugorjanak rá szegénykémre.

En apára nem panaszkodhatok, ha ö itthon van akkor az én dolgom csak az hogy Nórát megszopiztassam, és több gondom nincs vele egész nap. Szivesen fogogatja, altatja, hát nem mondom ezeket mind könnyü vele csinálni, mert csak leteszi amikor álmos és alszik ügyesen egyedül. :)

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

rekus:irigykedem :roll: :D Balázst nem lehet csak úgy letenni :roll: ,ezt gyakorolnám vele,hátha még is sikerülne :D tényleg nagyon jó a járóka nem esik le és majd fel állni is megtanulhat benne,ahogy kapaszkodik a hálóba :wink:

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

sissy:én sem merek szaporító fejést csinálni pont azért amiért te sem!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok,

Balázsoknak boldog névnapot ha ma tartjátok!

Keresztelő,
a sógornőmék katolikusok ezért mi nem is lehetünk majd náluk keresztszülők. Én evangélikus vagyok, nagyon rugalmas a pap és az egyház is. Mondjuk falun elég jól ismerik egymást az emberek. Nálunk most a Bettinának a sógornőmék lesznek a keresztszülők, a Briginek a húgomék. Én szeretem ha a családon belül van.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Nálunk sem lehet csak úgy letenni Bettinát. Nekem egyik gyereknél sem ment. :cry: :cry:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

A Balázsoknak mi is boldog névnapot kívánunk!
Judit

Kép

Kép
judit75
Budapest

Sziasztok!

Iceberg!
Nálunk Lilla egy hete esténként egyedül alszik el! :lol:
De ugye éjszaka jön a fekete leves....Hát büfi nincs,de a takony kor még felfedezhető néha,mert néha szörcsög! Még mindig! :x
Bár már jobb a helyzet.

Köszönöm mindenkinek a keresztelős felvilágosítást.

Kri!
Nekem még nap közben is szinte állandóan foglalkoznom kell Lillával. Elég nehéz így a háztartás.Szinte csak akkor van időm mikor alszik,de az sem tart 30-40 percnél tovább! :evil:

Kép
mók

Névnapi köszönést köszönjük. :D

Maccs
vörösmacska

Boldog névnapot a Balázsoknak!!

Icberg, Kriszta majd a harmadik gyerek olyan lesz mint az enyém, hogy csak ugy le lehet tenni :)

Most fejeztem be a vasalást, ezért vagyok még itt ilyen késön. Valamikor meg kell csinálni ezt is :)

Jó éjt!

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Maccs te miért nem alszol? Balázs alszik jól éjszaka?

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Hunorka, ha akármilyen ágyon van, és elfárad, nyafizik, hasra rakom és alszik. Vagy berakom az ágyába hasra és alszik. A lényeg, csak hason alszik el. Attól függ mit akarok csinálni, oda rakom le, ahol nem zavarom Őt. Reggeli után az ágyába alszik, a 2. etetés után a hosszút is az ágyában alussza. Ebéd után a nappaliba marad. De csak azért, mert ha csendes helyre raknám (a helyére) biztos estig elaludna :D

Ez a fog-gél bevált nekünk... koppkoppkopp... Amióta este bekenjük csendesebben alszik. De ez a hajnali kelés :D tuti miattam van, amikor még bent volt a pocakban így keltem. Most meg azért kelek ilyen korán, mert iszonyat fáj a hátam reggelre és be kell járódnia mire a baba felébred. Azóta fáj így a hátam, mióta túllépte az 5kg-ot.

Csinálom a Norbi kick boxot. Már végig tudom csinálni :D Kezdek belerázódni. Mostmár csak 2 naponta fogok tornázni, mert 20 perces. Amíg csak az elejét bírtam, mindennap csináltam. Aztán, ha már megy könnyedén, hozzácsapok egy kis pilatest. Az jó lesz a hátamra is.

Tegnap alma-sütőtököt evett. Ma alma-őszi-banán lesz. A tejpépet még hanyagolom, mert megnéztem mi van benne: bio tejport és glutént tartalmaz.

Kriszta
Kép
cherryke

Rekus, Balázs jól alszik, 10 körül elalszik, szunyál reggelig, de mi mindig csak éjfél körül kerülünk ágyba :D :D :D :D

Maccs
vörösmacska

cherryke te nem próbálod megkóstoltatni vele külön-külön pár napig a zöldségeket, gyümiket, mielőtt keverve kapja őket? Nekem így mondta a védőnő. Nálunk sütőtök még mindig nem klappol, de nem adom fel. Kekszes alma nagyon tuti, imádja.

Maccs
vörösmacska

Macs: Már rég meg kostólta: alma, sütőtök, srépa, őszi, burgi. Egyiktől sem lett baja. Most csak a banán csapodik hozzá.

Kriszta
Kép
cherryke

Ma 6:20ig aludt, evett, játszott, aludt, 9:40kor evett, 10:30 óta alszik. Ilyenkor szokott 3-4 órát aludni. Ki akartam rakni, hogy kint aludjon, de olyan sokat nem hagyom kint ilyen időben, ha meg behozom, felébred. úgyhogy majd megint pancsi előtt lesz kint :)

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!

Na,ma beborult a nap,délre kellett menni a csípőszűrésre,így a nagy alvásos séta kimaradt.Most nagyizunk,mert Apa dolgozik,és csak este megyünk haza,így kicsit lelépek etetés után "csavarogni" a kövi etetésig.Szerencsére levehettük a kalodát,nem kell végre hordani.Nem szerettem már,mert kihízta,és a tépőzár sem volt már jó.De végre megszabadultunk tőle.
Este még benézek. :)

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Sissy,
nekem kimaradt, hogy Lilinek kellett a kaloda. Örülök, hogy már minden rendben.

Cherryke,
jó ötlet a Norbi kickbox. Nekem az ezüst színű van meg, volt ebből több is? 3-4 órás alvás?????? Nem semmi. :lol: :lol:

Judit,
mikor van Botond névnap? Barátnőm kisfia is Boti és nem akarok lemaradni róla. Szereti Panna a hálózsákot? Brigi nem bírta még kicsinek sem, már elég régóta polár pizsirugit kap a normál pizsi fölé. Ő is mindig kitakarózik és így legalább nem fázik meg.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kép Mindent a szájba Kép Tesók

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kri: de édesek :D csupaszem :D nem tudom Norbi kick-box hány rész van és hogy nekem melyik van meg, egyik barátunk szedte le a netről jó pár éve.
13:40kor ébredt :D Ilyenkor szoktam porszívózni, felmosni, tusolni esetleg hajat mosni. Játszani a kutyával, kivinni a szemetet stb. Viszem a bébiőrzőt magammal és hallom ha nyöszörög, vagy ha sír.

Sissy: én is örülök, hogy minden rendben :) Nekünk csak márciusba 5hónaposan kell majd visszamenni, de szólok majd a dokinak, hogy a bal karját nézze meg, nem nagyon akarja kinyújtani. Ha addig ki nem növi. Ki tudja nyújtani, csak nem mindig akarja.

Kriszta
Kép
cherryke

sziasztok

Köszönjük mi is a névnapi köszöntést!!! :D

Haza értünk a farsangról,most nem volt olyan jó kicsit uncsi volt,meg sok gyerek hiányzott a járvány miatt!
Máté is beteg,de azt mondta a dr nő,hogy nem fertőző ezért elmehetünk a farsangra,ha minden okés hétfőn mehet suliba!
köhög meg fáj kicsit a torka meg láza van néha,de nem egyfolytában,amúgy jó a kedély állapota!

kri:nagyon aranyosak a lányok :D

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kép

:?: :?: :?: Nekem azt mondta a védőnő, hogy szopi előtt kóstoltassam a kajával. Most akkor ez mindig így lesz, először kaja, utána szopi???? :roll: De hát én nem akarom elválasztani, csak a tápszer pótlást elhagyni! Hogy fog jóllakottan szopizni, amikor már több kaját kap? Ha meg több kaját kap, akkor hogy lesz tejem, ha nem szopizik??? Nem fordítva kellene kaja, aztán szopika????? Lányok hogy van ez????

Maccs
vörösmacska

Macs: sajnos nem szoptatok, nem "értek" hozzá. De én mindenképp úgy csinálnám, hogy csak úgy 2 etetés közt adnék 2-3 falatkát. Aztán többet és ha bírja a pocija, szopi és csakis utána hami, mivel a tápot is csak utána adod... Még korai egy étkezést kiváltani gyümivel vagy főzivel. Addig amíg van tejed, az a fontos...

Kriszta
Kép
cherryke

Pancsi megvolt, apja eteti... Nekem meg most már 6ig bezárólag kéne vacsoráznom, de ez nem fog menni. Megint 8 után vacsizok... :(

Kriszta
Kép
cherryke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?