Sissy,
Csuklásra jó az anyatejcsi is, bár étkezések között csak ezért én sem szeretek neki adni, mert akkor kevesebbet eszik valahogy.
Mi kezdetekben próbáltunk egy kis citromlevet csuklásra, na egyszer bejött, egyszer nem. Egyszer hatott az is, hogy a porszívót beindítottuk.
Lynn,
Még csak annyi előkészületet csináltunk, hogy a nagy kádban fürdettük. A fejecskéjét még nem locsoltam le, mert gondoltam majd akkor ha a hűvösebb vízhez is majd szoktatjuk hozzá, csak ezzel meg az a gond, hogy szerintem a vízhőmérőnk vacak, így venni akarok egy másikat helyette. Mi kértünk és kaptunk igazolást, bár egy 1000-est begyűjtöttek érte és szerencsére nem kérték külön, hogy az igazolás ne legyen 1 hétnél régebbi. Egyébként ahová mi megyünk ott lesz gyerekorvos is jelen a foglalkozások alkalmával.
Most próbálom feltérképezni, hogy melyik időpont lenne jó nekünk a napirendünkhöz, ami nem egyszerű, mert nincs igazán fix napirendünk. Legalább mostanában az biztos pont volt, hogy reggel 10 körül kelt fel, de most azt is átrakta 2 napja reggel 9 körülre.
Ami ezt a kekszes dolgot illeti, szerintem már kezdünk átesni a ló túl oldalára, már lassan csak másodperc pontosan csak egy fajta alapanyagból készült port adhatunk a babának, mert különben JAJ! Mi lesz vele!
Szerintem ha nincs a családban ételallergiás akkor kár túllihegni a dolgot. Mindenhol máshogy táplálnak hozzá, néha még a sorrend is más és mindenhol felnőnek a gyerekek. Pl nálunk azt mondják a szamócát, epret azt csak 1 éves kor után add. Kanadában benne van az első 3 hónapban (már a hozzátáplálás elejétől számítva) adhatók között. Na ettől függetlenül szerintem a mi babáink már tényleg betöltik az 1 évet mire kapnak, mert akkor lesz megint idénye a szamócának.
Kri,
Sajnálom a kis szülinaposodat. Sebaj majd jó megünneplitek ha jól lesz.
Iceberg,
Balázs mit kap holnap névnapjára??
Az én férjem etetőszéket kért.
Ne add föl a tejcsit. Még megpróbálhatod a szaporító fejést hátha bejön. Kicsit macera, de 1-2 napon belül már érezhető eredményt kell hozzon.
Lehet ha apa otthon van akkor kicsit borul a napirend és nehezebben tűri Balázs, hogy kibillentik a napi rutinból.
Nekünk is kicsit borulnak a dolgok, ha apa többet van itthon. Én különösen reggel sokat hagyom a járókában, mert akkor még olyan jól elvan egyedül (ez az idő amit ott hajlandó tölteni a nap előrehaladtával csökken), az apja meg azonnal kikapja, rohangál vele, majd ideadja, hogy neki ezt-azt kell csinálnia, na ekkor már nem tudom visszarakni a járókába, mert ilyenkor már nincs kedve ott lenni ha már egyszer kézben volt.
Ha magadnak csinálod a bablevest és az első főzőlevet leöntöd róla akkor kevésbé csinál szelet.
Judit,
Megértem, hogy le akarod cserélni az orvost, szerintem ha lehetőséged van rá, ne hezitálj. Van erről egy stand up is (nem tudom melyik fellépőtől), pont ezt figurázta ki, hogy elmegy a dokihoz és bármi baja van, mindig ugyanazt írja fel neki.
Én meg a munkahelyem miatt nap mint nap vezettem, de amióta meg van Niki mindig a férjem visz mindenhová, lassan már vezetni is elfelejtek
.
Cherryke,
De buta vagyok! Most esett le, hogy a lábujj végét kérted én meg a sarkáig mértem. Bocsi!
Nekem meg a párom feszt el akarja adni a kocsimat. Hogy úgyis csak itt áll a garázsban és csak a biztosítást fizetjük rá. Na nem mondom, hogy bizonyos mértékben nincs igaza, de én valahogy mégsem szeretném eladni...
Kóstoltad már a tápot??? Én is inkább az őszibarackot enném meg.
Én akkor kóstoltam meg a tápszert amikor még öcsém tápszeres volt. Hát én akkor borzalmasnak találtam.
Rékus,
Én tervezem, hogy Niki meg lesz keresztelve, de majd csak valamikor a nyáron. Nem kapkodom el. Emlékszem amikor az öcsém meg lett keresztelve már beszélt. Kérdezte a papot, hogy "Te mért csinálod azt?"